Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 decembrie 2016

Conversație cu Federația Luminii

Blossom Goodchild – 15 dec.2016
Traducere Const. Mihăilescu.

Blossom Goodchild
Salut, prietenii mei! Așa cum cunoașteți și voi, aici, pe Pământ este perioada Crăciunului și eu simt cu toată ființa mea acest timp; s-ar putea ca aceasta să fie ultima canalizare făcută cu voi, în acest an. Așa că, voi profita de pentru a vă mulțumi pentru mesajele transmise de-a lungul anului care se încheie. Sper că ele au ajutat multor oameni să-și ridice nivelul vibrațiilor.
Federația Luminii 
Suflete dragi care locuiți pe Pământ în această perioadă de neprețuit, este plăcerea noastră cea mai mare dacă prin ceea ce v-am comunicat, am ajutat la creșterea frecvenței voastre de vibrație. Ne bucurăm alături de voi pentru starea de sărbătoare care se înstalează în lumea voastră și de care profitați (n.m.: ei spun „speculați”) în această minunată perioadă de bilanț.
B.G.
Noi nu folosim cuvântul „speculă” în acest caz, dar înțeleg sensul diferit pe care i-l atribuiți.
F.L.
Ne devansați, în această privință, Blosoom. Într-adevăr am folosit cuvântul acesta nu peiorativ ci cu sensul de a vă bucura de oportunitatea situației.
Cu toate că unii dintre voi nu vor simți această bucurie și nu vor avea cum să profite de momentele de sărbătoare.Tu înțelegi perfect situația și, pentru aceasta, ne bucurăm.
Oferiți cele mai multe și frumoase cadouri! Așezați-le în fața celor dragi pentru ca ele să strălucească și să producă bucurie, luminând-le calea ca un far îndreptat spre marea plină de furtună. Într-adevăr, ele pot fi repere necesare oamenilor pentru a nu-și pierde speranța din cauza valurilor care izbesc din toate părțile corabia salvării voastre.
 
Frecvența de vibrație crescută în 2016, mai cu seamă în perioada marilor sărbători, dă posibilitatea multora dintre voi să înțeleagă că multe dintre minuni le sunt accesibile. 
LUMINA răzbate ACUM CA NICIODATĂ ÎNAINTE.
Trebuie să știți că, într-adevăr, prin absorbția energiilor înalte, existente acum pe Pământ, 
corpul uman își crește vibrația și, ca o consecință, conștiința entității trece la un nivel superior. Cumulul acestor vibrații, oferă umanității și planetei o accelerare a mersului ascensionat al sistemului planetar către dimensiuni superioare.  
Dragilor, voi nu mai aveți motive să vă simțiți amenințați, atâta timp cât energiile iubirii sunt ancorate în ființa fiecăruia dintre voi. Acolo unde există iubire, nimeni nu poate planta răul în societate sau în ființă. Mulți dintre voi au devenit acum adevărați războinici ai Luminii, cărora Lumina iubirii le determină comportamentul.

SUNTEȚI AICI PENTRU A VĂ STRĂLUCI LUMINA, și aceasta se accentuează pe măsură ce vă înălțați la noi nivele de vibrații. Concomitent, posibilitățile voastre de exprimare, abilitățile voastre se amplifică, ceea ce vă apropie tot mai mult de starea de ființe multidimensionale. 
Fiți veseli în această perioadă a anului! Pe  măsură ce calendarul arată că vă apropiați de sfârșitul unei perioade extrem de agitate, aveți dreptul să vă răsfățați gândurile într-un mediu mai luminos care se anunță pentru anul care începe.  
Într-adevăr, încă un an a zburat pe lângă voi. Cu toate acestea, evenimentele produse în acest an par a se fi întâmplat cu secole în urmă, din cauza vitezei cu care ele s-au produs și s-au consumat, și propulsiei care s-a imprimat ființei umane.
Acest lucru s-a datorat faptului că, din ce în ce mai accentuat, ați început să trăiți în eternul moment de ACUM.
Timpul în care se derulează evenimentele fiecărei zile, vă conectează la noi înțelegeri, născute din câmpul vibrațiilor mai înalte. Ceea ce se întâmplă acum într-o săptămână acoperă durata unui întreg an din trecut, iar impresia este că evenimentele petrecute în săptămâna trecută s-ar fi întâmplat cu mult timp în urmă. Zilele viitoare vor aduce noi asemenea schimbări perceptuale, din ce în ce mai accentuate.

Caracteristica perioadei actuale este efectul de domino care se va manifesta în toate domeniile vieții pe planetă, motiv pentru care vor apărea răsturnări de situații în lanț, multe dintre ele fiind intempestive.Toate aceste evenimente scot la iveală ADEVĂRURI pe care voi trebuie să le conștientizați. Substanța acestor adevăruri revelate, numărul lor tot mai mare și conținutul uneori surprinzător, vă apropie și vă integrează în dominantele Noii Ere, care se edifică pas cu pas. De fapt, în continuumul timp, totul s-a petrecut, totul se petrece acum. 
Șocul viitorului începe să se manifeste deja, și asta ține exclusiv de nivelul de conștiință și conștientizare la care ascensionați treptat, dar într-un mod accelerat.
Evenimentele vor începe să se succeadă cu o viteză din ce în ce mai mare iar aria voastră de  înțelegere se va extinde peste ceea ce s-a întâmplat în trecutul vostru existențial. 
Toate scenariile sunt la picioarele voastre (adică e posibilă orice desfășurare de evenimente) ... iar la nivel de colectivitate, există înțelegerea ca timpul să se accelereze din ce în ce mai tare, aceasta însemnând că densitatea de evenimente va crește substanțial.

Dragilor, este momentul ca vechiul să fie abandonat pentru a intra într-un nou mod de percepție și înțelegere a realităților, care și înainte existau, dar ființa voastră nu era suficient de rafinată pentru a le conștientiza. Propria voastră divinitate începe să se manifeste mai profund și mai general acum.
Din cauza acestor noi înțelegeri, și mass-media se va schimba iar intenția ei de manipulare va dispărea. Se va ajunge, în sfârșit, ca această mare putere de influențare să vă furnizeze exclusiv adevărul, orice abatere devenind echivalentă cu descalificarea autorului. 

Nivelul crescut al vibrațiilor ființei umane va face ca prezența noastră să nu mai fie considerată imposibilă sau ipotetică. Noi și voi vom deveni tangibili. Vizitele și apariția navelor voastre pe cerul planetei, mai apoi debarcările noastre pe planetă, vor deveni fapte cotidiene, lipsite de orice tentă de extraordinar. Comunicările noastre precum și dialogul cu noi vor deveni obișnuințe pe internet. Filme și animații de tot felul privind viața și activitatea noastră, inclusiv pe planetele de origine, vor deveni accesibile oricui.

Din nou, subliniem ...că voi SUNTEȚI FIINȚE DE LUMINĂ create din aceeași substanță ca și noi. Să nu vă îndoiți niciodată de acest adevăr.

Suflete dragi, voi sunteți prietenii noștri profund iubiți... Vouă v-am trimis sau am participat la trimiterea unor enorme cantități de Lumină pe Pământ, pe care mulți dintre voi ați asimilat-o. Dar, nu numai voi, căci există ființe pe planetă, sau în apele ei, care au o înaltă capacitate de ancorare a luminii, pe care o utilizează pentru binele general al planetei. Nu sunteți singuri; cei din alte lumi vă privesc și vă felicită pentru hotărârea voastră de a evolua mai repede.
Nu sunteți aci întâmplător, ați venit pe planetă acum pentru a fi martori dar și pentru a participa la marile schimbări care de o vreme se produc în lumea pe care ați ales-o. Sunteți destul de aproape de momentul în care veți putea spune că v-ați îndeplinit misiunea.
În vremurile acestea, modificările se produc deși, de multe ori, nivelul de conștientizare este greu de măsurat. Vrem să spunem că nu totdeauna, de fapt, mai totdeauna, voi nu v-ați aflat în situația de a vă cunoaște la ce nivel de implicare ați ajuns, în ceea ce privește progresul umanității și planetei voastre. Aceasta nu înseamnă că nu ați avut nicio contribuție ci doar faptul că densitatea dimensiunii în care încă vă aflați nu v-a permis să vă regăsiți contribuția. Trendul de creștere actual ne dă și vă dă și vouă garanția că nu mai există cale de întoarcere la vechiul sistem existențial, în care se găsea starea de suferință și de ignoranță. Sunteți aproape de momentul în care vă veți putea întinde aripile pentru a zbura spre lumile vecine. 
B.G.: În ce sens ați folosit această exprimare?
F.L.: Am vrut să spunem că nu peste multă vreme, totul vă va fi posibil, în ceea ce privește cunoașterea altor civilizații.
Prin urmare, atunci când știi că poți zbura (ceea ce efectiv majoritatea dintre voi o fac în vis), nimic nu te va mai reține să nu încerci călătorii din ce în ce mai îndepărtate, fie doar pentru agrement sau cu un anume interes, legat de dorința de a afla despre experiența altora. Exprimarea a fost metaforică deoarece, în fapt, sufletul nu are nevoie de aripi pentru a călători. 
Călătoriile vor deveni posibile, la modul cât se poate de conștient, nu doar cu necorporalitatea voastră ci chiar cu totalitatea aspectului fizic pe care-l întruchipați în viață. 
Luați în considerare starea voastră de materialitate fină la care veți ajunge curând, și în care vibrațiile ființei voastre (inclusiv materiale) vor asigura o structură compatibilă cu cerințele dimensiunilor superioare.  
Cheia atingerii acestui nivel de rafinare stă în volumul de iubire pe care veți fi capabili să-l produceți și să-l gestionați. Nu este suficient de repetată necesitatea de a vă exprima prin vibrația iubirii în orice ați face și ați gândi. Cine se îndreaptă cu iubire către toate produsele Creației, nu poate să rămână singur și blocat în limitările unei dimensiuni. 
Când legea iubirii rămâne singurul comandament de care să ții seama, devii o ființă universală, acceptată și așteptată în cele mai înalte dimensiuni. Aceasta deoarece singura energie întâlnită în planurile superioare este cea care corespunde și se confundă cu IUBIREA. Nimeni nu este lăsat singur, atunci când din el emană iubire.

Draga mea, vom relua chat-urile (discuțiile) noastre cu tine în anul care bate la ușă. Asta nu înseamnă că ne despărțim ci doar că ne vom folosi energiile mai particularizat, în așa fel încât să-ți lăsăm libertatea de a da atenție altor aspecte ale vieții, legate de familie, de prietenii care te înconjoară.
Fii fericită, fii plină de voie bună, folosește ironia și autoironia care să vă binedispună, să vă facă fericiți și încrezători în viitorul minunat care vă așteaptă. Multe mulțumiri pentru colaborare, dragă Blossom!.
B.G.: Nu, nu! ... Eu vă mulțumesc vouă pentru gândurile bune și pentru minunatul și îndelungatul efort pe care l-ați făcut pentru civilizația umană.
Multă dragoste din partea mea și a cititorilor noștri! Pe curând.

Website: Blossom Goodchild



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu