Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 noiembrie 2016

Montague Keen – 20 nov.2016

 Traducere Const. Mihăilescu.

Totul în lumea voastră este acum în criză. Mulți nu știu cine este de vină sau ce să mai creadă. Ați văzut cum mașina Cabalei a intrat în acțiune în momentul când Trump a fost ales. Minciunile și ațâțarea fricii au intrat în funcțiune, strecurând în inima oamenilor  îndoieli și teamă; ei știau că cu doamna Clinton la conducere, s-ar  fi asigurat pregătirea și promovarea celui de al Treilea Război Mondial, care ar fi pus sub semnul întrebării continuitatea vieții pe Pământ.
Pământul imaginat și dorit de Cabală ar fi o nenorocire, o distrugere totală, mult mai rea decât ceea ce cunoașteți voi acum. Distrugerea rasei umane, gândită de Cabală, este planificată până la cel mai mic detaliu.

Brexit și Trump le-au stricat socotelile. Acest lucru, prietenii mei, a fost total neașteptat pentru Cabală. Întunecații se mai află încă în stare de șoc. Cu disperare ei încearcă să găsească o modalitate de a-l împiedica pe dl Trump să devină președinte.
În Anglia guvernul încearcă toate trucurile pentru a împiedica ca Brexit să devină o realitate. În sinea lor, britanicii doresc punerea în aplicare a Brexit, indiferent câte accidente vasculare cerebrale va mai suferi d-na Theresa May, pentru a întârzia punerea în aplicare a rezultatului referendumului popular.
La rându-i, Polonia intenționează să părăsească UE. Oamenii inteligenți ai acestei țări înțeleg acum modul în care această țară a fost păcălită să adere la UE. Cabala a înșelat pe toată lumea, peste tot pe unde a ajuns să-și întindă tentaculele. Eliberați-vă de sclavie!  Concentrați-vă gândurile și vizualizați cum rupeți lanțurile robiei în care ați fost ținuți de-a lungul veacurilor.

Întunecații au forțat intrarea în lumea voastră și, ca un cancer, s-au răspândit în toate colțurile planetei. Au făcut totul pentru a vă câștiga încrederea, promițându-vă fericirea și îndestularea, dacă îi acceptați și le ascultați sfaturile. Prin minciună, Cabala v-a ținut sub un control total 2000 de ani.
Cabala din Vatican (împreună cu toate religiile afiliate lui) și vechile case regale conduc lumea voastră. Vaticanul însuși nu este deloc ceea ce pare să fie și ceea ce v-a făcut pe voi să credeți. Practica pedofiliei este o meteahnă al Vaticanului. Uciderile satanice, în special ale copiilor mici și nevinovați, sunt practici care pleacă de la Vatican.
De ce au nevoie întunecații de sacrificii umane? Pentru că ei se hrănesc la propriu cu sânge și cu carne de om. Acest regim, ascuns și neștiut de voi, le prelungește viața, indivizii aceștia atingând vârste înaintate.
Nimic nu este așa cum pare deși ei nu ascund căile lor rele, dar vi le prezintă ca pe o religie și un ritual în care voi credeți. Este suficient să vă amintesc că la Liturghia catolică, se bea sânge și să mănâncă carne, chiar sub nasul vostru, fără însă ca voi să fiți conștienți de aceste practici.
Acum, când vă treziți și începeți să înțelegeți care este realitatea din jurul vostru, realitate în care aproape fiecare aspect al vieții voastre este supus controlului, rămâneți șocați și indignați.
Atunci când marea majoritate dintre voi, 99%, vor refuza să mai rămână în servitute, Cabala va dispărea. Ei doar vă împing în luptă, doar vă conduc; victoriile lor sunt obținute prin sacrificarea și lupta voastră. Ei culeg roadele.
Tu, poporul prost, ești mereu dispus să mori pentru ei. Războiul este sacrificiul uman pe scară largă, pe care ei îl preferă și pe seama căruia ei prosperă. Îmi pare rău, dar nu sunteți decât marionetele „iluminaților”; păpușarii sunt ei. Ei trag sforile pentru a vă așeza așa cum doresc ei.

Cabala s-a înfiltrat în toate partidele politice. Ei nu servesc poporul.
Un Trump a  fost găsit; ajutați-l să reușească! El nu vrea nimic de la Cabală, căci el le are pe toate. El nu este legat sau controlat de nici un partid politic.
Nu aveți nicio idee despre cât de corupte și controlate sunt guvernele voastre. Guvernanții actuali nu servesc poporul.
Guvernele actuale și precedente sunt emanații ale marilor partide politice. Ele își servesc stăpânii care le manipulează. În curând, ei vor fi eliminați și deconspirați..

Pământul trebuie să fie curățat de tot ceea ce este rău și corupt. O puteți face. Puneți-vă mințile în sarcina restaurării păcii și armoniei. Nu vă angrenați în jocul prefăcut și perfid al Cabalei, care cu ajutorul vostru crează antagonisme precum: creștini/mahomedani, bogați / săraci, negrii / albi. Toate aceste probleme sunt create pentru a provoca neînțelegeri și conflicte între oameni. Trebuie să înțelegeți, odată pentru totdeauna, că atunci când vă luptați între voi, faceți exact ceea ce vrea Cabala de la umanitate. Divide ca să poți cuceri!, un dicton valabil de secole. 

Acesta este motivul pentru care Cabala a forțat și a plătit mii de "refugiați" să ajungă în Europa. Acest exod era planificat încă din anul 1925.

De ce credeți voi că cele două războaie mondiale au fost organizate în Europa? De ce face Cabala presiuni pentru a amorsa declanșarea Celui de al Treilea Război Mondial tot în Europa? Pentru A DISTRUGE EUROPA. Dar, de ce este distrugerea Europei atât de importantă pentru Cabală? De ce se tem de Europa? Ce există în Europa, care ar putea anihila Cabala și toate planurile ei?
Distrugerea Europei este marele joc pentru Cabală. Ați văzut cum au reacționat la alegerile prezidențiale americane, când s-a aflat că Trump a ieșit învingător. Cât de ușor le-a fost lor să scoată nesăbuința în stradă, pentru a striga sloganuri împotriva lui Trump!
Tinerii, în special elevii, sunt manipulați, în unele cazuri chiar plătiți, pentru a face jocul Cabalei, chiar la modul inconștient. Ați fost manipulați de cei care au o experiență în acest sens, de 2000 de ani. Ar trebui să vă hotărâți să spuneți: „ Stop! Nu mai vrem să fim manipulați!” Asta ar trebui să faceți imediat. Cereți Cabalei să vă lase în pace, să părăsească Pământul!

Voi, cei treziți, acordați sprijinul vostru tuturor celor care vor să se trezească. Arătați-le adevărul și lăsați-i să aleagă.
Noi credem în viitorul pe care îl creați acum. Rugați-vă pentru eliberarea tuturor celor ținuți în închisorile lumii pentru convingerile lor religioase, politice sau filozofice. Acești oameni au nevoie de sprijin. Este nevoie de ei liberi pentru a-și putea finaliza misiunea cu care au venit în această viață.
Iubiților, lupta aceasta trebuie s-o câștigați, altfel corpul vostru fizic va pieri, căci Cabala nu a avut niciodată milă.Viitorul vostru este în propriile voastre mâini. Nu ocoliți ceea ce pare a fi un mare risc, confruntați-vă cu el, căci n-aveți unde vă ascunde până trece furtuna. Fiți curajoși și hotărâți; puteți înfrânge Cabala, și așa foarte slăbită.

Draga mea, tu știi ce trebuie făcut. Nu este o cale ușoară. Doar v-ați dovedit tăria și în alte ocazii. 

Nu renunțați tocmai acum când puțin mai este până la victorie. Dar nu vă faceți iluzii: întunecații nu vor renunța la luptă atât de ușor.
Noi suntem cu voi, cu tine, draga mea, și vă puteți baza pe ajutorul nostru.
Întotdeauna, adoratorul tău, Monty

Website:
 The Montague Keen Foundation


Un comentariu:

  1. Chiar nu inteleg dece cabala vrea sa distruga Europa? ce sa mai vorbim de ceia ce fac in Romania?

    RăspundețiȘtergere