Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 octombrie 2016

Site-ul WikiLeaks a făcut de curând dezvăluiri uluitoare: Papa Francisc știe de existența extratereștrilor

Implicat în aceste discuții secrete este John Podesta, cel care se interesa de soarta lui Traian Băsescu în timpul referendumului de demitere din funcția de președinte a acestuia, din 2012.
Podesta, care în prezent este unul dintre aliaţii lui Hillary Clinton, a discutat cu un fost astronaut american despre războiul pentru spaţiu şi viaţa extraterestră. Acesta ştia de existenţa extratereştrilor cu câteva luni înainte ca fostul pilot NASA să moară. Pe site-ul WikiLeaks a fost făcut public un e-mail pe care preşedintele campaniei electorale a lui Hillary Clinton, John Podesta, l-a primit în august anul trecut de la Edgar D. Mitchell, unul dintre astronauţii de pe Apollo 14 şi unul dintre cei şase oameni care au ajuns pe Lună.
Prin intermediul e-mailului s-a descoperit că cei doi doreau să aibă o conversaţie pe Skype despre potenţialul unui război în spaţiu. Mitchell şi-a avertizat cunoştinţa că formele de inteligenţă extraterestră ,,nu vor tolera nicio formă de violenţă militară pe Pământ sau în spaţiu”.
Mitchell, care a lucrat în cadrul Tratatului pentru Prevenirea Plasării Armelor în Spaţiul Cosmic, a scris: ,,Suntem în mod clar foarte aproape de un război în spaţiu. Majoritatea sateliţilor care orbitează Pământul aparţin Statelor Unite ale Americii, Chinei şi Rusiei. Testele recente ale armelor anti-satelit nu ne scapă de îngrijorare”. ,,Poate suna science-fiction, dar potenţialul unui război stelar este destul de real”. Acesta a inclus linkuri în e-mail şi a scris apoi câteva articole despre posibilitatea unui război în spaţiu. Informațiile despre toate acestea provin deja din mai multe surse.
Edgar D. Mitchell i-a mai spus lui John Podesta că papa este pe deplin „conştient” de inteligenţa extraterestră. „Colegul meu catolic Terri Mansfield ne va aduce la zi cu gradul de conştientizare a inteligenţei extraterestre așa cum toate acestea îi sunt cunoscute Vaticanului”, potrivit Descoperă.ro.

Mitchell a declarat şi că a încercat să elucideze aşa-numitul „incident Roswell” – în care se presupune că Guvernul SUA a acoperit orice dovadă a recuperării unui OZN din New Mexico, în 1947. Localnicilor „li s-a spus să nu vorbească despre experienţa lor în ceea ce îi privește pe militari”, afirma Mitchell în timpul celei de-a cincea ediţii a X-Conference, dedicată celor care cred în farfurii zburătoare (OZN) şi în forme inteligente de viaţă extraterestră, în aprilie 2009.
yogaesoteric
25 octombrie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu