Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 octombrie 2016

SĂRBĂTORIȚI VICTORIILE VOASTRE CĂCI ELE SUNT MULTE!

Mesaj de la entitatea GALEA de pe Neptun.

(11 oct.2016; channeled by Linda Dillon, canal uman pentru Consiliul Iubirii;
Moderator Suzanne Maresca.
Traducere Const. Mihăilescu

Galea: Salutări, eu sunt Galea.
Suzi: Bine ai venit.
Galea: Este onoarea și plăcere mea să fiu invitat din nou de către tine astăzi sau în oricare altă zi, la această discuție.
L.D.
Tu știi că eu sunt Ofițerul cu Comunicațiile, sarcină ce mi-a fost atribuită de Consiliului Intergalactic și am ca misiune specială, interconectarea cu diversele sisteme planetare printre care și cel al Pământul (Gaia). Legăturile se referă atât la ființele noastre trimise „pe teren” cât și la oamenii localnici.

Este adevărat că există acum multe provocări și se produce o mare schimbare pe planeta voastră; unii dintre voi numesc aceasta o acțiune de curățare. În percepția noastră este vorba nu numai de un proces de curățare și de ascensiune dar și unul al devenirii voastre ca ființe și ca sistem.
Voi aveți o zicală de pe Pământ, pe dulcea Gaia: " Totdeauna adevărul iese la suprafață.” Pentru noi, această expresie nu este numai o zicală, ci modul nostru de a exista.
Nu este doar un sistem de credință. Este un adevăr fundamental, o credință, pe care a fost clădită existența noastră. Și este unul dintre lucrurile pe care le aducem în relația și contactul cu lumea voastră. Acest adevăr se reflectă în structurile noastre, în tehnologiile noastre, în instituțiile noastre, în tot ceea ce suntem ca produse ale Creatorului.
Adevărul este prețuit și respectat în civilizațiile noastre, iar acest lucru este valabil și pentru Gaians (?) (Nota C.M.: cred că se referă la noi, fiii Gaiei).
Din ce în ce mai mulți dintre voi aleg adevărul și nu mai acceptă minciuna, aceasta și pentru că neadevărul este o abatere de la drumul drept, de la corectitudine, el creând ostilitate, furie și beligeranță. Astăzi, tot mai mulți dintre voi renunță la vechile paradigme și adoptă noile principii ale înțelegerii și toleranței.
Dar tu, dragă Suzanne, ai remarcat un fapt, și eu aduc în atenția voastră acest lucru: prilej de sărbătoare există în fiecare zi, chiar dacă nu este vorba de evenimente extraordinare; acestea vor fi mereu de-a lungul existenței Mamei Noului Timp.
Vrem să vă spunem că pe navele voastre spațiale, aflate în misiuni legate de Pământ, dar nu numai, a început deja marea sărbătoare. De fapt, sunt multe ocaziile fericite când facem din ele prilejuri de sărbătorire. Nu are importanță amploarea evenimentului ci existența lui, determinant fiind prilejul de a sărbători.
 Dragilor, sărbătoriți-vă victoriile, sărbătoriți ceea ce știți că ați făcut bine, în mod individual, în mod colectiv, la nivel de grup mic sau grup mare, nu contează. Atunci când sărbătoriți, când vă recunoașteți izbânda, atunci când vă consolidați și vă bucurați de rezultatul comportamentului vostru pozitiv, modelul vostru de evoluție crește și se ancorează în structura ființei voastre și a societății voastre.
Celebrați toate evenimentele pozitive mici sau mari căci asta îndepărtează spectrul războiului, al haosului, al crimei și al tendințelor egotice.
Desigur, trebuie să existe prilejuri de sărbătorire. Atunci când îți este copilul bolnav, din care cauză are febră, are stări de vomă și-l doare burtica, tu, ca părinte, n-ai chef să sărbătorești ceva, ești nervos și plin de grijă. Asta este explicabil și justificat. Dar când starea lui se îmbunătățește, începe să zâmbească și are iarăși chef de joacă, bucuria dă năvală în inima și în sufletul tău. Fă din asta un prilej de sărbătorire!
Deci, ce trebuie să faceți voi părinții? Să creați acele condiții de viață minunate, să refuzați starea de sărăcie, de ignoranță, de înrobire și de dușmănie cu oricine altcineva. Sărbătoriți! Poate nu trebuie să dați chiar o mare petrecere (o sindrofie), dar sărbătoriți; marcați orice eveniment benefic cu recunoștință și mulțumire. Iar dacă, săptămâna viitoare va fi ziua de naștere a copilului tău, sărbătorește din nou și spune: ”Slavă Ție, Doamne!”

Prietenii mei dragi, permiteți-mi să fiu foarte clar : când vă numesc copii nu fac referire la un anume grad de imaturitate, de lipsă de experiență sau de înțelepciune ci la faptul că voi sunteți cu adevărat copiii Gaiei. De altfel, aceasta nu trebuie să supere pe nimeni căci, în definitiv, toți suntem copiii Creatorului și aparținem fără îndoială UNICULUI. Și, dacă ne tragem din aceeași sursă înseamnă că, de fapt, toți și fiecare dintre noi una suntem.
Într-o măsură mai mare sau mai mică, fiecare dintre voi a trecut prin perioade în care a avut o formă sau alta de „febră”, de epuizare, de descumpănire.
Mulți dintre voi se simt uneori mai vioi și mai binedispuși, alteori mai letargici și vă întrebați: „ Ce se întâmplă cu mine, cu corpul meu care pare epuizat? Nu cumva încep să-mi pierd mințile?”
Nu vă speriați: în această perioadă, asemenea simptome pot fi destul de comune și ele se explică prin procesele de purificare și de transformare prin care trece ființa voastră. Ne bucurăm să vă spunem că, în asemenea situații, mulți dintre voi ați folosit camerele de vindecare de pe navele noastre spațiale, chiar dacă extrem de puțini dintre voi își pot aminti. În asemenea camere de vindecare au loc terapii în care se folosesc: Flacăra Violet, Flacăra Argintie sau cea Aurie, Flacăra Albastră etc, utilizarea lor având un scop sacru.

Ca să revenim: da, avem multe motive pentru ca echipajele navelor noastre spațiale să sărbătorească și să se bucure de felul în care decurge programul de vindecare. Chiar acum când comunicăm, acest program de vindecare este în plină desfășurare. Ne folosim de aceste prilejuri (când ființe de pe Pământ ajung la noi pentru vindecare sau fortificare) nu numai pentru a lua contact cu voi dar și pentru a trimite mesaje de iubire și încurajare tuturor celor de pe Gaia.
Doresc să vă spun că felul în care progresați ne dă prilejul să vă aplaudăm și să vă încurajăm să continuați cu și mai multă hotărâre pe calea pe care v-ați ales-o. Da, și acesta este un motiv justificat de sărbătoare. Noi știm cât ați îndurat, cât v-ați chinuit, cât ați luptat și cât de mult vă doriți bunăstarea și fericirea. Voința și determinarea voastră sunt extrem de importante căci ele reprezintă „combustibilul” care vă ajută să înaintați. În multe feluri această hotărâre, această pasiune de a vă perfecționa, reprezintă comutatorul care va aprinde Lumina Iubirii.
În tot ceea ce faceți este important să puneți pasiune, dăruire, chiar și pentru lucruri sau activități mărunte cum ar fi periatul părului, sau mersul la piață. Numai pasiunea, abnegația, determinarea, pot schimba lumea și o fac face mai bună, indiferent că vorbim despre Pământ sau despre altă planetă, altă civilizație. Luați aceasta ca pe o rugăminte frățească.
Când noi am sosit pe Pământ – pe care au avut loc multe incursiuni și migrații – gândiți-vă și la ceea ce am făcut cu acele ocazii; eu vă spun asta gândindu-mă la mine și la familia mea care a călătorit în galaxie și în afara ei, din CeeCeeCee [?]
Dar, am venit; am făcut această călătorie de mii de ani în ceea ce numiți voi "timp" pentru că a fost pasionant.
Nici-un moment nu am avut ezitări sau gândul de a renunța. Noi eram plini de pasiune și curiozitate pentru a explora lumile universului. Am acordat asistență și acestei planete, Pământ, care acum ascensionează și se bucură în continuare de sprijinul și simpatia noastră. Noi știm că voi sunteți, de fapt, ființe de Lumină, făcute ca și noi din iubire. 

Mereu pasiunea ne-a condus în explorări, iubirea ne-a dat energie iar adevărul ne-a susținut. De fapt, toate astea se rezumă și se contopesc în una singură, IUBIREA. Dar nu o iubire josnică și interesată ci una sacră.
Așa că, draga mea Suzanne, tu ce ai ales pentru a sărbători în această zi?
Suzi: Oh, Doamne ... aș putea sărbători viața mea și modul în care s-a derulat ea până acum. O sărbătoresc cu recunoștință  pentru că mi-a fost dat să recunosc adevărata ei putere. Știu că nu este perfectă și că există o mulțime de lucruri pe care eu ... Știi ce? Lucrurile materiale nu s-au schimbat, dar în interior s-au schimbat foarte mult, iar eu sunt foarte fericită pentru aceasta. Asta e ceea ce eu sărbătoresc.
Galea: Când se schimbă peisajul interior, cel extern nu are de ales și-l urmează. Înveți să meditezi, să reflectezi, devenind mai viu și mai interesat ca niciodată. Este o concepție greșită dacă o ființă crede că schimbările exterioare vor atrage schimbările interioare. Nu! „Peisajul” interior nu este o urmare a schimbărilor exterioare. Este exact invers. Vă încurajăm să credeți în acest adevăr extraordinar care, de altfel, a impus toate schimbările exterioare care s-au produs până acum. Aveți toate motivele să sărbătoriți aceasta. În ceea ce ne privește, vom fi bucuroși și vom sărbători încrederea pe care o aveți în noi.

Dragilor, vă va fi geru să credeți, dar noi avem mai multe milioane de suflete pe planeta voastră; fie că este vorba ce o metropolă aglomerată ori de un sătuc patriarhal și plin de liniște, noi avem reprezentanți, bine integrați în societatea umană.       
Pentru noi, a fost minunat faptul că oriunde am ajuns, am fost bine primiți și acceptați, astfel că integrarea reprezentanților noștri n-a fost niciodată o problemă de neadaptare.
Totuși, știi că la început - ei bine, eu spun "la început", dar mă refer la sosirile din anul trecut! [Râsete] - au existat unele dificultăți în ceea ce privește nivelul vibrației unora dintre ființele noastre (forțele noastre de pe Pământ), din cauza ... ei bine, vechilor paradigme ... astfel că, inițial, multe dintre ființele noastre se gândeau că se vor întoarce acasă sau că le va fi necesară o mai lungă perioadă de adaptare, reacordare și vindecare (convalescență). Dar astăzi această neadaptare a fost în cea mai mare parte deja remediată.
Suzi: Oh, într-adevăr?
Galea: Da. Chiar și în acele aglomerări urbane, unde există multe probleme de defazare energetică, de poluare, de energii negative, problemele sunt în curs de rezolvare. 
Nu-i mai puțin adevărat că noi nu căutăm ca sufletele plecate de la noi, să fie plasate (ancorate) în zonele cu mult haos.
Noi căutăm, de asemenea, compatibilități la nivel de suflet și de inimă, căci acolo găsim grupuri de ființe umane pline de înțelegere și simpatie. 
Aceste ființe sunt mult mai primitoare (la modul conștient sau inconștient); la ele găsim mai multă empatie iar dorința lor este de a ne avea prieteni și buni vecini. În felul acesta s-a creat un adevărat exod de suflete spre zonele cele mai favorabile și mai primitoare de pe Pământ. Ușoarele inadvertențe inițiale s-au estompat treptat iar astăzi putem spune că nu mai apar blocaje în fluxul intrărilor energetice pe planeta voastră. 
 Suzi: Aceasta este o veste excelentă!
Galea: Noi sărbătorim, pentru aceasta!
Suzi: Wow, mă faci atât de fericită! Pentru tot ceea ce ai afirmat mai sus, eu îți sunt recunoscătoare căci ai dat dovadă de multă claritate și de înțelegere a ceea ce se petrece acum în lumea noastră. Este cu atât mai important pentru mine, care nu eram sigură că asemenea transferuri (sosiri) de suflete au avut loc cu adevărat și cu mai mulți ani în urmă. Este interesant pentru că e greu să realizezi asta la modul conștient.
Galea: Exact, pentru că nu știi ce știi, nu-i așa? Dar, claritatea era o piesă esențială, chiar înainte de expansiunea altor calități.
Suzi: Bine, bine. Pot să-ți pun o întrebare de altă natură?
Galea: Da.
Suzi: Alegerile prezidențiale din SUA se bazează, evident, nu pe dragoste iar întreaga această campanie este de un ridicol complet, încât este greu să te lași implicat și să dai atenție acestor dezbateri. Mie, pur și simplu, mi se întoarce stomacul pe dos. Mă întreb, și probabil nu numai eu, ce Dumnezeului se întâmplă? [Rade]
Galea: Este defrișarea vechilor paradigme; ce se întâmplă este o compensare. 

În flota noastră avem și lideri de sisteme care sunt profund onorați, chiar venerați. 
Leadership-ul nu trebuie să însemne utilizarea forței, intimidării și a controlului. De fapt, în ceea ce privește spectrul energetic la care te-ai referit, comportamentul nu urmează linia umilinței divine, a recunoștinței și a solicitudinii.
Și da, să fii un administrator de țară înseamnă să fii un căutător de cale. Modelul care este în curs de însămânțare pe planeta voastră este cel al iubirii, al păcii, creației și construcției, și aceasta nu neapărat făcută de cei din afara planetei.                              
Recunosc că sunteți martori ai unor scenarii foarte triste, indiferent de convingerile politice și înclinațiile pe care le aveți. Sarcina de a fi un lider la nivel mondial, la nivel de țară ori la nivel național sau de comunitate, este o sarcină sacră. Ne putem folosi acum și de exemplul nefericit pe care-l oferă acum Statele Unite ale Americii.
Dar, ceea ce fac oamenii cu sistemul și în sistemul pe care l-au creat, în calitate de cetățeni, fie că este vorba de o națiune sau de o planetă, trebuie ca ei să poată spune: "Am încredere în această persoană și o împuternicesc să fie administratorul, care să dețină puterea, pentru a da viață planurilor societății, punând la bază cele mai înalte principii de moralitate și corectitudine, în numele adevărului și al iubirii, cu umilință, deschidere și deplină transparență”.

Ceea ce se întâmplă acum este și urmare a naturii economiilor statelor, economii care se află într-o profundă schimbare.Tranziția își pune acum puternic amprenta. Când alegeți, amintiți-vă că puneți în mâna aleșilor voștri soarta voastră, a familiilor voastre, a țării voastre și, în definitiv, a planetei voastre.
Suzi: Bine, dar ei nu sunt demni de asta. Tu ai vorbit de Mama Noului Timp. Mă întreb, cât de mult trebuie să mai așteptăm pentru a se face curățenie, pentru ca să putem scăpa cu adevărat de acest vis urât?
Galea: Dar asta faceți (sau ar trebui să faceți) chiar acum. Faceți curățenie, cine vă oprește? Întreabă-te când alegi: "Este acesta cel în care am deplină încredere pentru ca să-i încredințez viața mea?” Și „taxează-l” în consecință!
Suzi: Nu, nu am încredere.
Galea: Nu uita căci sunt multe, multe suflete minunate. Alege-l pe cel mai bun.
Nu toată lumea [râde] este însetată de putere, sunt suficienți oameni modești și devotați. Schimbarea nu vine din afară și depinde de fiecare dintre voi. Căutați cel mai mare numitor comun nu cel mai mic numitor comun.
 Suzi: Ne putem aștepta la unele schimbări majore înainte de alegeri, care sunt la mai puțin de o lună distanță?
Galea: Noi nu suntem îndreptățiți să interferăm cu viața voastră în sensul de a-i determina cursul, mai ales când este vorba de un proces electoral. Avem alte preocupări.
Suntem preocupați de împiedicarea acțiunilor de lansare a unor bombe cu capacitate de distrugere în masă, promovăm acțiuni de depoluare și purificare a mediului, de stabilizare a climei etc, și, în toate acestea, ne bazăm pe colaborarea Lucrătorilor întru Lumină.
Puterea și decizia de a schimba ceva vă aparține și în această afirmație mă bazez pe consensul Consiliului Intergalactic. Dacă trebuie, cu necesitate, o schimbare? Da! Dar voi decideți și voi o înfăptuiți, chiar dacă primiți un important sprijin energetic din partea noastră.
Suzi: Vă mulțumesc, Yoda [râde]; asta e amuzant! Știu că voi avea reacții din partea cititorilor și ascultătorilor pentru că am introdus în discuție problema alegerilor din SUA. Îmi asum responsabilitatea, dar oamenii au nevoie de certitudini. 
Galea: Nu aveți decât să vă concentrați pe ceea ce doriți să creați. A existat și există în curs de desfășurare, o mare acțiune de demolare a vechilor paradigme, suficient de puternică pentru ca ele să se prăbușească chiar și în timp ce vorbim.
În măsura în care vă concentrați pe noi, pe dorința de clarificare și purificare, acțiunile iubirii vor fi zdrobitoare. În această acțiune de amploare primiți de mai multă vreme ajutor extraterestru de la foarte mulții voștri prieteni și frați. Prin urmare, multe se întâmplă în jurul vostru și pe planeta voastră. Sunteți invitați să luați parte cât mai mulți dintre voi, dacă doriți cu adevărat ca acel CEVA să se producă mai curând.
Suzi: Sunt sigură că ai dreptate. Poți enumera câteva lucruri mai specifice pe care le-ați realizat pentru noi? Intuiesc că sunt foarte multe, dar ași dori măcar câteva despre care fie nu am auzit, fie nu avem certitudini.
Galea: Avem trei domenii care sunt de cea mai mare importanță.
S.M.
Primul, desigur, este asigurarea păcii la nivel mondial; aceasta se referă la încetarea războiului distrugător și uciderii de vieți. Aceasta, în primul rând, pentru că este aproape imposibil să te concentrezi asupra evoluției tale spirituale, să-ți asiguri profunda pace interioară, când bombele și teroarea vin peste tine sau sunt în apropiere. De aceasta se ocupă însuși Mihail.
O parte din efectele devastatoare ale războaielor la nivel fizic sunt cunoscute de fiecare dintre voi, căci ele sunt multe pe planeta voastră; noi nu vorbim doar despre un singur loc. Efectul devastator pe care aceste războaie îl au asupra oamenilor este inimaginabil; cartiere întregi sunt transformate în moloz, lumea care scapă încearcă să fugă din bătaia gloanțelor, căutând un loc mai liniștit unde să poată trăi.
Arhanghelii lucrează cu Isis la nivel mental pentru ca membri acestei grupări ucigașe să conștientizeze răul pe care-l fac și să revină pe calea iubirii și credinței. Și voi aveți dreptul să trimiteți gânduri și rugăciuni de pace și iubire celor manipulați și rătăciți. Acesta este cel mai important obiectiv al nostru, asupra căruia ne concentrăm permanent.
Acum, în unele situații, de teribilă devastare, nu am intervenit, fie din cauza programului de viață al celor implicați, fie pentru a ajuta (într-un mod dramatic, e adevărat) omenirea la o trezire mai accelerată. Acest lucru nu este plăcut pentru noi dar trebuie să ne gândim și la rezultatele benefice care altfel s-ar obține mult mai dificil și cu mult mai multe pierderi. Sincer, când luăm asemenea măsuri o facem cu multă strângere de inimă. Aceste situații ne fac rău.
 În al doilea rând, zona noastră de concentrare și de competență asupra căreia acționăm, se referă la reorganizarea și refacerea structurilor sociale și economice. În special aceasta este zona noastră de acțiune pe planeta voastră.
Și, în al treilea rând a fost literalmente vindecarea rănilor planetei provocate de poluarea masivă care a afectat profund viața în toate mediile (sol, aer, apă). Noi nu umblăm cu excavatoare pe teren sau cu materiale depoluante dar acționăm pentru rearmonizarea energetică a componentelor planetei, precum și la alinierea frecvențelor de vibrație.
Ne mai preocupă și alinierea și armonizarea frecvențelor noastre de vibrație cu ale voastre sau ale unora dintre ființele evoluate. În acest scop, ne folosim de binefacerile radiațiilor din camerele de vindecare.
Cam astea ar fi primele preocupări ale noastre în ceea ce privește Pământul, lista fiind mult mai lungă. Ca să completez, nu în ultimul rând ne preocupăm de introducerea pe planetă a unor tehnologii foarte avansate, aceasta, fie în mod destul de direct fie prin inspirarea unor minți ale unor inițiați pământeni în domeniu (nota C.M.: tehnologia Keshe).
Suzi: Wow! În numele meu și al ascultătorilor acestei emisiuni, precum și al cititorilor, vă transmitem recunoștința noastră pentru tot ceea ce faceți și veți face pentru civilizația umană și pentru integrarea culturilor noastre. Există atât de multă așteptare în lume în ceea ce privește viitorul civilizației umane! Ai ceva pentru închidere?
Galea: Aș vrea să vă mulțumesc. A trecut ceva timp de când am fost invitat la acest gen de conversații și sunt încântat să fiu cu voi în această zi și în fiecare zi, ori de câte ori ne veți solicita.
Sărbătorim victoriile voastre - ele sunt multe!
Rămâneți cu dragostea noastră, rămâneți în pace.
Rămas bun.

http://counciloflove.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu