Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 28 octombrie 2016

Mesaj de la Sinele meu Superior.


21 oct. 2016; Mike Quinsey.
Traducere Const.Mihăilescu

Puțini oameni sunt conștienți de faptul că pentru un timp foarte lung, a existat un război în spațiu între forțele Iluminaților și cele ale civilizațiilor benefice ale universului (nota C.M.: reunite în Federația Galactică a Luminii). 
Mike
Illuminati au provocat această conflagrație în universul nostru local (nota C.M.: Nebadonul), după o îndelungată pregătire militară, pentru care s-au cheltuit fonduri de mii de  miliarde de dolari (n.m.: pentru a încerca o echivalență cu o valută cunoscută de pe Pământ). Cu aceste imense fonduri, Illuminatii au pus la punct arme dintre cele mai sofisticate, la nivelul acestui univers. Luptele au avut loc în încercarea întunecaților de a menține sub control planeta Pământ și civilizația umană de pe ea. Altfel spus, ținta era oprirea ascensiunii sistemului planetar în dimensiuni superioare și menținerea sub control a acestui sistem. Dacă, din această luptă, Illuminati ar fi ieșit învingători, soarta civilizației umane pe Pământ ar fi devenit extrem de grea, planeta urmând a fi transformată într-un adevărat lagăr, în care ar fi prevalat nelegiuirile de tot felul, și orice încercare de a evolua ar fi fost reprimată. 
Prima măsură care s-ar fi luat ar fi fost reducerea drastică a numărului ființelor umane de pe planetă, ceea ce le-ar fi ușurat mult sarcina de a ține sub control întreaga civilizație. Doar câteva milioane de ființe umane ar fi rămas să trăiască pe Pământ, numărul acestora fiind drastic ținut sub control. Federația Galactică dispune însă de posibilități și realizări tehnice de neimaginat pentru forțele întunecate și aceasta a făcut ca acțiunea inițiată de agresori să fie repede lichidată, ființele atacatoare fiind capturate în totalitate și duse într-un loc din univers unde sunt supuse unui amplu program de reeducare. Forțele Luminii și-au consolidat poziția în univers, urmare a victoriei repurtate asupra întunecaților.
Cu toate acestea, comandamentul Illuminati nu și-a recunoscut înfrângerea și mai încearcă, prin mijloace insidioase, să se opună progresului umanității și programului de ascensionare.
Este însă doar o chestiune de timp până ce aceste forțe ale răului își vor recunoaște înfrângerea totală și vor capitula fără condiții. Soarta lor este decisă, în final ele fiind fie expulzate de pe planetă (împreună cu umanii care-i ajută) fie vor alege să aleagă calea Luminii. Curățarea planetei de ființele întunecate și de uneltele lor umane, va propulsa civilizația umană spre Noua Eră, într-un ritm foarte accelerat, nemaiîntâlnit până acum la voi. 
Cu ajutorul prietenilor voștri din spațiu, veți avansa mult mai repede decât până acum, căci nu vor mai exista forțe întunecate și nici „cozile lor de topor”. 
Beneficiile timpurilor moderne vă așteaptă și ele se vor materializa prin utilizarea pe scară largă a energiei libere (n.m.: a cărei tehnologie a fost deja transmisă prin Fundația Keshe) precum și a altor multe tehnologii necunoscute pe Pământ, tehnologii care vor asigura bunăstarea pe planetă.

Modificările necesare care să vă permită să avansați în toate domeniile sunt planificate și au început a fi puse în practică, aceasta fiind și explicația frecventelor bulversări care apar în societatea umană a planetei. 

Printre primele măsuri care vor fi luate sunt cele referitoare la domeniul financiar-bancar. Se va produce o reevaluare și reașezare monetară la nivel global iar din această ecuație vor fi excluse actualele instituții bancare, organisme care au fost folosite până acum pentru înșelarea populației și acumulări ilicite și nepermise.
Cu referire la utilizarea energiei libere, menționăm că actual se lucrează intens pentru crearea echipamentelor necesare în fiecare gospodărie. În mod evident, aceste modificări nu pot avea loc peste noapte, dar trebuie să rețineți că începutul a fost făcut.
În toate etapele acestui program, sunteți asistați și supervizați de echipe specializate ale prietenilor voștri extratereștri, chiar dacă voi nu-i vedeți și nu-i auziți. De prezența lor veți deveni conștienți nu peste prea multă vreme. (n.m.: una dintre metodele de îndrumare cele mai utilizate este cea a inducerii la nivel mental în stare de veghe și, mai ales, în timpul somnului, sau prin instruirea care se face sufletelor în plan astral, în camere special concepute)

Până când veți avea o mass-medie loială și corectă, va trebui să vă bazați pe informatorii de încredere pe care-i puteți afla pe internet. Evident că nu toți informatorii de pe internet sunt corecți și vă transmit adevărul, dar vă stă la îndemână posibilitatea de a le verifica corectitudinea. Oricum, multe persoane se trezesc în această perioadă și nu puține sunt cele din mass-media. De altfel, fiecare dintre voi devine, în timp, mai conștient de realitate și, în consecință, mai greu de manipulat. Pe de altă parte, din ce în ce mai mulți oameni care dețin cunoașterea, adevărul, au curajul de a-l spune și altora.

Trebuie cunoscut că întunecații nu ar putea face nimic împotriva voastră dacă nu ar reuși să recruteze dintre voi indivizi ușor coruptibili, prin oferte materiale, de îmbogățire ilicită sau prin primirea unor efemere poziții în societate. Voi, cei corecți, onești și plini de iubire puteți face ca dreptatea să triumfe imediat, într-o singură zi. Totul este să conștientizați și să luați această hotărâre. Hotărâți-vă să nu vă mai lăsați manipulați! Priviți-l pe cel care vă vorbește și amintiți-vă faptele lui. Nu-i acordați încredere și sprijin dacă este un corupt, un mincinos, un parvenit, un impostor.

Din ce în ce mai mulți dintre voi conștientizează că există multe surse și metode de manipulare a adevărului. Când căpătați o asemenea cunoaștere, nu o păstrați doar pentru voi, folosiți-o pentru a-i „lumina” și pe ceilalți. Când faceți aceasta nu uitați că vouă vi se va acorda un bonus la propria voastră evoluție.
Dragilor, schimbările de astăzi, în toate planurile, pot deveni stresante. Aveți încredere că este vorba de o amplă purificare materială, mentală, psihică și spirituală. 
Există suflete care nu vor ține pasul cu ritmul în care apar schimbările deoarece ele vor alege o evoluție mai înceată. Printre acestea pot fi și unele apropiate, foarte dragi vouă. Le puteți ajuta cu blândețe și iubire, fără a le impune ceea ce nu vor să aleagă. Datorită vibrației lor mai joase, aceste ființe vor rămâne să-și continuie existența în planuri inferioare, până când vor hotărî că a sosit momentul să facă saltul înainte. Nu le plângeți căci ele nu sunt suflete pierdute (nota C.M.: excepție cazurilor rarisime în care chiar sunt descendențe ale unor „suflete pierdute”). Ele își vor continua evoluția în alt ritm, unul pe care și-l aleg.
Nivelul vibrațiilor este determinant.

Numărul celor care își cresc nivelul vibrațional este în creștere, și asta face ca gradul de conștientizare și conștiința să crească. 

Însă creșterea vibrațiilor indivizilor nu rămâne fără efect căci ea se transmite mediului înconjurător (n.m.: Legea Simpatiei). Așa se explică de ce acolo unde activează Lucrători ai Luminii, scade frecvența relelor cunoscute până atunci în acel areal. Dacă ați comis o eroare de orientare în tratamentul aplicat în munca de transmitere a unei experiențe, altfel utile, nu vă condamnați pentru aceasta. Sunteți la începutul unor asemenea preocupări, când erorile sunt scuzabile. Importantă este intenția sinceră. Data viitoare veți fi mai experimentați.
Nu uitați că autocondamnarea este o importantă sursă de energie negativă. 
Pentru ca frecvența erorilor și incorectelor orientări să scadă, folosiți cea mai utilă și eficientă metodă: MEDITAȚIA. Când meditezi creezi ocazii pentru ca ghizii tăi superiori să găsească mai ușor calea către tine. Multe spirite, multe suflete iubitoare sunt gata să vă acorde sprijin și îndrumare. Aduceți-vă în starea în care canalul de legătură energetică poate fi creat!

În această lună există oportunitatea ca anumite evenimente care au avut sau au loc în natură sau societate să conducă la anumite rezultate pozitive pe care le veți remarca treptat. Aveți răbdare și fiți siguri că Universul nu stă degeaba, el „complotează”pentru ca vouă să vă fie din ce în ce mai bine. Vor fi unele acțiuni care se vor materializa în plan regional sau global. Acest proces a fost demarat (amintiți-vă!) în decembrie 2012. Ceea ce vi s-a comunicat atunci, și în care mulți dintre voi nu au crezut, va începe să prindă contur, iar saltul de conștiință se va face resimțit mai mult.
Pe total, ca tendință generală, așteptați-vă ca unele aspecte ale vieții, chiar cotidiene, să cunoască o îmbunătățire, pregătind terenul pentru manifestări mai palpabile și mai fericite. Referirea este atât la nivelul sănătății cât și al bunăstării materiale. Credeți în această promisiune și veți vedea. Desigur, nu trebuie să credeți că, la acest nivel, veți avea parte de adevărate salturi, dar, oricum, numărul și nivelul dificultăților prin care veți mai trece încă se va diminua.

Vă las cu binecuvântările și dragostea mea; cel care reprezintă acum, la cel mai înalt nivel spiritual, entitatea Mike.
 
http://www.treeofthegoldenlight.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu