Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 octombrie 2016

Într-adevăr, în ciuda tuturor conflictelor generate în lume, totul este bine.

Mesaj de la Iisus

Toate ideile și conceptele negative de care omenirea a fost agățată timp de eoni, raționamentele neconforme vor fi eliberate în procesul trezirii ființei umane, în unele cazuri, după cum se poate observa, ele acționând destul de violent. 
Mulți dintre voi, deținătorii de lumină, ați devenit conștienți de acest lucru și acționați cu fermitate pentru a vă elibera de acele gânduri neiubitoare și de credințele pe care le-ați descoperit îngropate în profunzimile ființei voastre, credințe care vă apar acum, uneori, șocante. Toți oamenii încep să descopere asemenea gânduri și dorințe neiubitoare, ca aspecte legate de iluzie, de credințe de separare față de SURSĂ, pe care ați ales să le experimentați.
Starea de separare - care, după cum atât de des vi sa spus, este oricum iluzorie, și apare mai cu seamă atunci când ființele luptă pentru supraviețuire într-un mediu aparent ostil.
Dar, în această încarnare, și în cazul în care a fost intenția voastră de a fi iubitori și angajați în procesul de trezire, este foarte probabil să trăiți stări de extremă neliniște, marcate de gânduri și dorințe legate de acte reprobabile care îi vizează pe alții. 
Asemenea acte vă preocupă și vă incită la emiterea unor gânduri sau dorințe nearmonioase. În asemenea clipe de luciditate, de conștientizare, vă puteți spune: "Wow, nu mi-am dat seama că am îngropată în mine atât de multă ură, mânie, și resentimente față de... . ". 
Dragilor, eliminați asemenea gânduri sau porniri!
Adesea, aceste sentimente sau emoții, nu sunt ale voastre, ci ale colectivității umane în care trăiți, și ele vin acum la suprafață pentru a fi recunoscute și eliberate. Acțiunea face parte din  programul de trezire și ascensionare.
Accentuăm că, înainte de a putea elibera toate resturile îngropate și refuzate, trebuie să le recunoașteți ca fiind ale voastre. 
Nu este nimic greșit în a vă recunoaște experiențele, gândurile sau dorințele pe care le-ați avut cândva, chiar dacă acum înțelegeți că ele nu erau conforme cu dorința și scopul vostru de a evolua. Prin recunoașterea lor, le împuterniciți să accepte să vă părăsească și să-și aleagă o cale existențială proprie, independentă de sursa care le-a creat.
Altfel, ele vor pluti mereu în proximitatea voastră sau în arealul vostru existențial. 
Până la intervenția și recunoașterea voastră, aceste energii sunt debusolate, singura lor dorință fiind să se păstreze în intimitatea voastră, pentru a fi protejate și hrănite. Altfel spus, ele rămân mereu într-o legătură de strânsă dependență de sursa care le-a creat, până când vor fi recunoscute și împuternicite de voi pentru a-și lua zborul și a deveni independente.

Voi, cititorii și ascultătorii noștri dragi, faceți un lucru util și absolut necesar dacă zi de zi intenționați să aduceți în viața voastră recunoașterea utilității voastre în fiecare moment și în orice situație. Efectul acelor credințe, acelor intenții va fi extrem de puternic și eficient pentru că voi sunteți ființe divine, una cu Dumnezeu, și este voia Lui și a voastră că omenirea să se trezească acum. Prin urmare, se va trezi. Însă, nimeni nu va fi forțat să se trezească, dacă alta va fi alegerea lui.
Mica minoritate de oameni care aleg să-și întârzie trezirea, deoarece ei nu sunt încă pregătiți să înceteze să joace jocurile iluziei, vor continua să existe ca ființe umane dominate de iluzie, de dorințe neîmplinite și deșarte, până când vor considera că este momentul să se trezească și să se înscrie și ei pe calea care duce în planurile superioare, mai aproape de SURSĂ.
Această amânare nu se poate spune că va fi o alegere greșită, ci doar o altă alegere decât cea a majorității, căci, până la urmă, se vor îndrepta tot spre SURSĂ, singura modalitate de a evolua.
Amintiți-vă mereu că, înafară de iubire, totul este iluzie.
Nimeni nu poate fi pierdut, nimeni nu va fi abandonat oricât de greu îi va fi la un moment dat. „Suflete pierdute” sunt extrem de puține, chiar rarisime. 
Toți sunteți copiii iubiți ai lui Dumnezeu și toți vă veți întoarce la Unicitate. 
Desigur, stările prin care trec sufletele pot fi extrem de diferite, tipurile de experiență, de asemenea, dar, până la urmă, finalitatea va fi aceeași. Important este ca fiecare suflet să știe că niciodată nu a fost și nu va fi părăsit. 
Prin urmare, nu vă mai faceți griji cu privire la cei dragi care par total dezinteresați și neimplicați în procesul evolutiv; mai de vreme sau mai târziu, vor reveni pe calea care duce inevitabil la SURSĂ. Nimeni nu este separat de Sursă pentru că separarea definitivă este imposibilă. Sufletele rămân veșnic în îmbrățișarea iubitoare a lui Dumnezeu, iar atunci când acestea sunt gata, vor suferi propriul lor proces de trezire și revenire la bucuria Unicității.
Într-adevăr, în ciuda conflictului și confuziei care apar în lume, totul este bine.
Păstrați-vă convingerea că, deși experiențele voastre ca oameni pot fi de multe ori dureroase și creatoare de suferințe intense, ele sunt ireale.
Sufletele nu pot fi rănite sau deteriorate cu adevărat în vreun fel.
Da, corpurile pot trece prin stări și experiențe dureroase, prin suferință intensă, la nivel fizic, emoțional și mental, dar  nu uitați că acestea sunt doar niște vehicule temporare, perisabile, pe care le-ați ales pentru a putea efectua un anume set de experiențe, care să vă ajute în procesul evolutiv al cunoașterii. 
Când lecțiile au fost învățate, suferința încetează. Chiar dacă unele dintre aceste experiențe, pe care sufletul vostru le-a ales, par insuportabile sau nemeritate, există o înțelegere superioară care le justifică și le validează.

Fiți una cu Dumnezeu pentru eternitate, chiar dacă v-ați ales, pentru o perioadă, o formă fizică; nu uitați că esența voastră nu este corpul fizic, nici cel mental și nici cel emoțional. Respectați-le, iubiți-le, protejați-le dar nu vă atașați de ele căci ele nu sunt decât niște vehicule la care veți renunța, după ce își vor fi îndeplinit menirea. 
Amintiți-vă, că întotdeauna Dumnezeu vrea ca voi să fiți etern fericiți, plini de bucurie, de pace și conținut spiritual.
Atunci când nu vă aflați în această stare, înseamnă că vă-ați plasat într-un tip de gândire egotică, adică vă concentrați pe lucruri care vă deviază de la gândirea sănătoasă, plină de iubire și de Dumnezeu. 
Fiți atenți cu ceea ce credeți despre voi înșivă deoarece o gândire deprimantă, o descurajare (totdeauna nejustificată), vă amplifică starea de stres și vă îndeamnă spre abandon. Ceea ce credeți despre voi înșivă, chiar dacă voi nu sunteți convinși de asta, este a alegere care apare în realitatea voastră. Concentrați-vă în fiecare moment asupra bucuriei și bunelor intenții. 
Pentru aceasta aveți toată justificarea, căci voi sunteți, și nu puteți fi altfel, decât veșnic una cu Dumnezeu, Creatorul vostru, și acest adevăr nu poate fi modificat. 
Fratele vostru iubitor, Iisus.
SURSA: http://goldenageofgaia.com



Un comentariu: