Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 septembrie 2016

Mesajul lui Montague Keen din 22 august 2016

Traducerea în Română: Star Child
Corectura Const. Mihăilescu.

Schimbarile sunt în curs si nu pot fi oprite, indiferent de cîte obstacole sunt puse în cale. Nu exista o energie pe Pamînt care sa poata sa le oprească. Realitatea trebuie sa fie acceptata de Cabala. Ei pierd teren în fiecare zi si-si vad destrămate planurile, unul dupa altul.
Multi dintre ei sunt în prezent concentrati asupra modului cum sa scape. Unii se ascund sub pamînt, altii merg în ceea ce considera a fi zone sigure. Sa fiti siguri de un lucru: puterea lor se destrama rapid. Într-o zi, în curînd, vã vor cersi mila, vouă, acelorasi persoane pe care încercau sa vă distruga. Au folosit fiecare posibilitate pentru ca sa va distruga, însa rasa umană va experimenta justitia; tot ceea ce au luat de la voi, vor restitui.

În Septembrie, vor fi experimentate multe schimbari de energie.
Da, acest lucru îi va afecta pe unii dintre voi, mai mult decît pe altii. Toate acestea sunt parte din tranzitie.
Aceste energii vă vor afecta atît mental cât si fizic, pe masură ce vă deschideți spre cine si ce sunteti voi cu adevătat.
Toate partile voastre, care fuseseră închise sau izolate, vor trebui să se deschida acum din nou, pentru ca voi sa va convertiti încă o dată, în fiintele de lumina care erati înainte ca, Cabala sa fi pus stapînire pe Pămînt.
Deci, prietenii mei, să vă asteptati la mari transformari, așa cum nu ati mai experimentat niciodată. Tot întunericul se va retrage, si se va vedea Pamîntul si toata umanitatea/omenirea, într-o noua lumină.
Toata preocuparea si stress-ul vietii vor pleca pentru totdeauna, pentru că tot ceea ce i sa facut omului ca sa ramînă în robie, va disparea.
Libertatea se afla aproape, aproape că o atingeti. Voi ati trecut prin multe, si ati supravietuit la tot ceea ce v-a agresat. Ajutorul vă este la îndemînă și se gaseste în în jurul vostru, gata să vă fie acordat, dacă-l veți cere.

Acesta este un efort de echipa. Fratii si surorile voastre ET (extraterestrii), lucreaza împreuna cu voi, pentru a salva Pamîntul, si pentru a asigura supraviețuirea omenirii.
Este imperativ sa se elimine toate diferentele artificiale: între albi si negrii, între musulmani si crestini. Cabala a creat toate aceste diferente pentru ca sa va separe, si să împiedice realșizarea unității voastre. Știți și voi principiul cuceritorului: „Dezbină și stăpânește!” Aceasta a functionat bine pentru ei în trecut, însa în prezent, nu mai dețin controlul mental asupra maselor.
Este foarte important sa se faca EVOCAREA, pentru ca voi sa va eliberati de toate contractele controlului mental, si sa vedeti în mod clar ceea ce se gaseste în fata voastră.
Voi trebuie sa fiti pregatiti, deoarece lucrurile se misca repede si trebuie sa dețineți toată informația trecutului vostru, pentru a putea deveni cu adevărat liberi.
Va rog sa va asigurati ca adevărul să fie cunoscut, și tot ceea ce v-a fost ascuns de Cabală să fie scos la suprafață. Cine nu-și cunoaște trecutul nu poate pune o bază trainică viitorului. Spiritului vostru i s-au rupt legăturile cu sufletul și trupul  care,  rămase isolate, au fost mult mai ușor de controlat și manipulat.  Setea voastră de cunoaștere a fost potolită cu adevăruri contrafăcute de cei care v-au controlat. Ați știut ce și cât au fost dispuși să vă ofere opresorii voștri. Din aceste adevăruri deformate, v-ați creat „realități” trunchiate. De fapt, ați fost supuși  unor tehnici de intoxicare care v-au deformat mintea și v-au îndepărtat de adevărata credință.
Pîna în prezent, voi  ati cazut în toate capcanele pe care Cabala vi le-a așezat în cale. Aproape nimic n-ați ratat.
Ati acceptat povestile cu zîne, si ați trăit iluzia unei fericiri care n-a venit niciodată.
Acum, trebuie sa va deschideti ochii si mintile si sa vedeti iluzia asa cum este ea – doar o iluzie; și să iesiti din ea.
Trebuie sa va treziti si sa vedeti lucrurile asa cum sunt, nu asa cum v-au fost prezentate de torționarii voștri. Ați fost împinși în războaie ca pe niște păpuși; din aceste conflicte, în care v-ați  vărsat sângele, au câștigat păpușarii. 
Cum de ati ramas orbi în fata acestor fapte? Trebuia sa vedeti ca razboiul serveste numai interesele Cabalei de a vă extermina, metodă simplă de a se descotorosi de voi. Vi s-a vorbit de onoarea de a vă apăra patria chiar cu sacrificiul vieții. Nu exista onoare când e vorba de a omorî oamenii, si distruge a tari țo popoare.
Nu va aflati pe pamînt pentru ca sa faceti acest lucru. Razboiul a fost și este sursa  SACRIFICIILOR în masă pentru interesul ascuns al Cabalei ; nimic altceva. Cabala trăiește din energia urii, a distrugerii și a sacrificării.

Înca o data, va cer sa va rugati pentru cei care sunt prinsi în păienjenișul întins peste lume de Cabală.
Unii au un rol important de a juca în tranzitie, si pentru viitorul omenirii.
Va rog trimiteti iubire si lumina, si vizualizati-i cum se eliberează din tentaculele întunecaților, cum devin liberi și cum revin în familiile și în colectivitățile lor ca oameni cinstiți și iubitori de Dumnezeu. 
Aceste persoane sufera pentru ca au venit pe Pamînt cu scopuri înălțătoare, dar au căzut prad
 ă întunecaților, ca urmare a voinței lor mai slabe.
 Cabala este implacabila atunci cînd prinde oamenii. Le provoaca cea mai teribila suferinta. Sunt necesare rugaciunile voastre, pentru a elibera aceste persoane, care se afla acum pe Pamînt darb au căzut pradă minciunilor șI perfidiei întunecaților.

Draga mea (Veronica), știu că aceasta a fost o saptamîna teribila pentu tine. Șocurile au venit unul după altul. Fii curajoasă, așa cum te știu, căci puține mai sunt zilele în care Cabala mai poate acționa.  Lupta înverșunată pe care aceste forțe ale întunericului o mai poartă este cântecul de lebădă al înfrângerii lor meritate și demonstrează disperarea care i-a cuprins. Oricum, au pierdut controlul asupra omenirii. Va fi un singur câștigător: UMANITATEA.
Te rog sa ai grije, iubit-o. Îți vei finaliza cu bine misiunea.  Avem încredere în tine.
Mereu, te adora, Monty.
SURSE:
http://galacticchannelings.com/romana/montague22-08-16.html

http://www.montaguekeen.com/

Un comentariu:

  1. http://www.aparatorul.md/extraterestrii-sunt-draci-new-age-ii-numeste-sefi-secreti/

    RăspundețiȘtergere