Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 august 2016

Mesajul lui Montague Keen din 14 august 2016


Traducerea în Romînă: Star Child
Corectura: Const. Mihăilescu

Voi traversați timpuri turbulente, iar multe ''ADEVARURI'' pe care pînă acum le-ati crezut solide ca piatra, se impune a fi rectificate și purificate.
Mergeti prin ceea ce stiti ca este bine în adîncurile inimilor voastre, pentru a afla absolutul adevar, si ignorati ceea ce a fost acceptat până acum ca adevăr. A sta fata în fata cu adevarul real, nu este usor niciodata, caci ati trait vietile voastre avînd încredere în ceea ce ati învatat prin educatie si prin religie, care erau inchestionabile.
Voi traiti într-un timp în care adevarul trebuie sa fie privit fata în fata.
Coruptii trebuie sa fie demascați, popularizați și judecați, pentru că au uzat si abuzat de omenire pentru propriile lor scopuri meschine. Umanitatea este ajutata sa cunoască cine sunt ei, si sa reclame ceea ce este dreptul ei legitim.
Cei care se afla pe Pamânt în acest moment, pentru a ajuta în acest proces, apar misterios din neant, aducând uneori ajutor financiar, alteori oferind informație despre subiectele importante. Voi va recunoasteti, si stiti când informatia este de încredere.
Bineînteles ca exista și cei din partea întunecată, care încearca sa se infiltreze, si sa distrugă. Ei fac oferte prompte, pentru a-și garanta o pozitie de dominare. Însa adevaratele lor motive sunt dezvaluite rapid si, din aceasta cauza, va sfatuiesc sa fiti atenti la toate cazurile de corupție. Nimic nu este ceea ce pare a fi, sa nu uitati niciodata acest lucru.

A fost realizat un progres real, cu toate ca multi nu-si dau seama de acest lucru. David Ike a contribuit mult la trezirea umanitatii. Este o persoana remarcabilă, cu inima curată, un suflet nobil.

Multora dintre voi va este frică sa va deschideti ochii si mintea, si să vă înfruntati adevarul.
Asta pentru că, din comoditate și rutină, nu vreti ca vietile voastre sa se schimbe, si atunci, va înfricoseaza pîna si gîndul schimbarii.
A iesi din închisoarea în care ati stat captivi în toate vietile voastre, este întotdeauna înfricoșător, la început.
Viitorul vostru este NELIMITAT. Puteți avea tot ceea ce ati putea dori. Tot ceea ce trebuie sa se întâmple, este înlăturarea lanțurilor sclaviei, iar umanitatea să nu mai cadă în robia răului.
 În acest moment, stiu ca este un mare salt spre necunoscut, deoarece tot ceea ce ati cunoscut până nu de mult au fost dificultati și luptă pentru supravietuire, într-un regim opresiv, care v-a fost impus voința lui.
N-a avut niciodată importanță pe cine ați votat, caci mereu au fost aleși cei hotărâți dinainte. Cei numiți nu au adus schimbarea la care sperați ci au multiplicat formele de subordonare și estorcare a celor mulți. Este timpul schimbarii, prietenii mei, si solutia se afla în mîinile voastre. Nu vă mai lăsați manipulați și amăgiți cu promisiuni.

Pregatiti-va viitorul, înlaturînd toate medicamentele care vă otrăvesc, vă distrug sănătatea și vă droghează. Nici 1% din medicamentele care se prescriu și se vând în farmacii nu sunt lipsite de risc. Căutați tratamente naturiste alternative, care va pot ajuta, fara a vă agresa și ortrăvi pretiosul vostru corp.
În timpurile din trecut, nu existau bolile de care suferiți astăzi. Există o politică subversivă și criminală care urmărește să atace sistematic sănătatea corpurilor voastre.
Amintiți-vă mereu, ori de câte ori vi se prescrie un medicament alopat, că marile corporații farmaceutice se îmbogățesc și prosperă din otrăvurile-medicamente pe care voi le înghițiți cu încredere dar și multă naivitate.Totul face parte din planul de menținere a controlului asupra populației ca număr și ca nivel de spiritualitate, căci medicamentele industrializate nu numai că vă otrăvesc dar vă și scad frecvența de vibrație (adică vă împiedică să evoluați). Preocuparea voastra de a supraviețui cu orice preț, nu va lasă timp de reflecție pentru ca sa vedeti ca totul face parte din marele plan pentru reducerea populatiei.

Dragilor, acesta este un timp perfect pentru a investiga și a afla cine sunteti voi cu adevarat, pentru a afla adevarata voastra istorie, si pentru a descoperi care este rolul vostru în aceasta Mare Schimbare. Conectati-va cu locurile voastre sacre, liniile lege, deschideti-va inima la energia spirituala care este abundenta în aceste locuri, si care este pura energie sfînta.

Televiziunile si ziarele, prin ceea ce vă oferă să vedeți, să auziți și să citiți, nu urmăresc informarea ci DEZINFORMAREA voastră, căci ele sunt instrumentele prin care voi sunteți separați de adevăr. Ele vă ajută să vă formați false concepții față de tot ce se petrece pe planetă, cu intenția de a vă abate de la observarea adevăratelor probleme ale societății umane..
Propaganda lor este folosita pentru controlul mental al consumatorilor si pentru formarea unei populații obediente, mulțumită cu foarte puținul care i se dă. Asta menține starea de robie și de îndobitocire.
Încă de la naștere, ființa umană este educată în așa fel încât să nu protesteze și să accepte ceea ce lasă să le scape printre degete cei care vă exploatează munca și mintea. Majoritatea legilor nu sunt concepute să vă apere pe voi ci pe cei care le-au elaborat, adică pe cei care vă exploatează. Luați atitudine!
Prin programe școlare insidios concepute, copiii nu sunt lăsați niciodată să gândească și să cerceteze liber. Orice act de independență este repede anulat. Legea școlilor voastre este: ”Elevul ascultă și memorează ceea ce profesorul îi dictează”. Astfel că, voi vă consumați viața fara ca sa întelegeti macar pentru ce va gasiti pe Pamînt, sau ce trebuie sa cautati dupa moarte.

Pe mine viata dupa moarte m-a fascinat. Mi-a placut sa cercetez despre acest subiect, si pot sa va asigur că este cu mult mai minunat decît va puteti imagina. Cînd va veti elibera de lanturile Pamîntului, si veti experimenta adevarata libertate, veti vedea ca „dincolo” este cu mult peste ceea ce vă puteați imagina ,când erați în corpul material.
Veronica va poate spune despre starea mea plină de exaltare în momentele când am trecut în Lumea Spiritului. Era tot ceea ce eu asteptasem o viață, si înca mai mult, mult mai mult.

Energia de pe Pamînt se schimbă. Fiecare dintre voi experimenteaza acest fapt în multe moduri diferite.
Energia întunecată trebuie sa fie înlaturata, nu i se poate permite să mai existe pe Pământ. Numai așa, toată dauna va fi reparată.
Exista forțe pe Pamînt care sunt gata sa înceapa acest proces de eliminare. Există mult ajutor, gata pregătit si cu voința de a curăța confuzia, si pentru a pregati viitorul vostru. Totul este pregătit, totul este în așteptarea comenzii:„START!”  Viitorul va fi tot ceea ce v-ați putea dori.

Avem nevoie de oamenii potriviti la posturi (mai ales la posturile cheie). Stiu ca, prin rugaciunile voastre si acceparea voastră, totul va decurge asa cum este plănuit.
Rugati-va pentru cei care au nevoie de rugaciunile voastre, pentru ca sa poata, în mod liber, sa duca la capat misiunile lor pentru omenire.
Împreuna vom crea un viitor pe care în prezent îl puteti doar visa.
Pacea, armonia si IUBIREA vor fi norma.
Razboiul nu va mai exista niciodata. Niciodata MINTI ÎNTUNECATE nu vor mai putea declanșa un război, indiferent câte „motive” ar inventa. Niciodata minciunile lor nu vor mai fi crezute.
Ei vor fi terminati (lichidați) pentru totdeauna. Împărăția lor va fi rapid uitată, imediat ce viitorul vostru va începe.
Draga mea, s-au obținut progrese. Acest lucru este bun. Ai grijă în cine ai încredere, pentru ca ei continua sa pregateasca capcane.
Exista mai multa speranta în aceasta saptamîna. Constat că progresați, draga mea.
Adoratorul tau, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation 
http://galacticchannelings.com/romana/montague14-08-16.html

3 comentarii:

  1. Minunat mesajul! Doamne ajuta pentru liniste si pace pe pamant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dta. traiesti in alta lume,numai liniste si pace nu-i pe pamant....

      Ștergere
  2. Este o lume minunata despre care vorbiti dumneavoastra, dar pentru a se realiza este necesara trecerea intregii omeniri intr-o alta dimensiune.

    RăspundețiȘtergere