Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 august 2016

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 5 August, 2016

(preluare de pe http://galacticchannelings.com/romana/mike05-08-16.html)

M..Q.
Înca o data, timpul se accelereaza, si multi dintre voi ati ramas surprinsi de cît de rapid trece acest an. Asa va continua, în timp ce vibratiile se înalta din ce în ce mai mult. Ascensiunea se apropie, si cînd va sosi, va veti înalta într-o clipita. Asa cum Rasa Umana a continuat sa-si înalte vibratiile este posibil sa atingeti nivelul optim foarte curînd, însa sa stiti ca problemele acestui timp actual se gasesc într-o constanta stare de schimbare, care face sa fie dificil sa se faca preziceri. Cu toate acestea, decizia finala va fi luata de Dumnezeul acestui Univers.

Sa fiti siguri ca Ascensiunea se afla pe drum, si nimic nu poate evita sa aiba loc la finalul asteptat. Asa ca, sa ignorati actiunile Cabalei, care cred înca ca pot sa împiedice intentiile de a pune capat razboiului sau împotriva oamenilor de pe Pamînt. Puterea lor a fost taiata, si nu vor reveni niciodata la nivelul anterior. Zilele lor sunt numarate, si la sfîrsit nu vor avea altceva de ales, decît sa se predea. Orice încercare de a evita justitia va ieșua, si dupa aceea, vor fi scosi de pe aceasta planeta. Acolitii lor pot înca sa cauzeze probleme, însa de asemenea vor fi fortati sa-si abandoneze planurile lor de a stapîni Pamîntul si populatia lui. Brexit, a crescut rapid, si în acest fel va continua, pentru ca altii se vor uni de asemenea, si acest lucru a facut posibil ca tarile sa scape din ghiarele celor de la Illuminati.

Confuzia va continua în timp ce vechile energii se destrama, si cele noi le iau locul. Fortele negative se afla în haos pentru ca Guvernantii lor, cei din afara acestei lumi, nu mai pot sa îi ajute. Colapsul a cauzat deja ca vreunul dintre ei sa se roage si sa se tocmeasca pentru a-si salva viata si, presupunînd ca ei vor accepta ceea ce li se ofera, vor fi situati acolo unde nu vor mai putea sa intervina în planurile lor viitoare pentru Pamînt si civilizatia lui. Indiferent de ceea ce se petrece, nu lasati ca frica sa intre în vietile voastre, si mentineti o privire pozitiva în tot momentul. În realitate nu exista nimic cu care sa va preocupati, deoarece totul se petrece asa cum a fost planuit, si se va obtine rezultatul dorit. Cei care sunteti pregatiti, vã veti înalta cu marirea vibratiilor care conduc la Ascensiune.
Sa stiti ca se vor petrece multe lucruri care vã vor impulsiona catre Noua Era, si vã vor da avansurile care v-au fost negate în mod deliberat.
Noua Era se va manifesta foarte rapid, introducînd multe schimbari în calitatea voastra de viata.
Avansurile sechestrate vi se vor da rapid, si toate sufletele se vor beneficia de ele. Va aflati la marginea schimbarilor dorite, care vor elimina nevoia ca timpul vostru sa fie dedicat pentru a munci, pentru ca pur si simplu sa existati. Veti avea mai mult timp pentru odihna si pentru aventuri creative, care vor beneficia multa lume. Schimbarile pot presupune un anumit grad de fierbere, însa sa fiti siguri ca responsabilii acesteia au puterea sa o mentina la un minim absolut. Nimeni nu va pierde nimic, pentru ca imediat veti cîstiga cu totii în multe moduri, care vã vor asigura ca veti avea o viata confortabila si pacifica. Saracia si nevoia, vor deveni lucruri ale trecutului, pentru ca cu totii veti avea suficient pentru a acoperi necesitatile voastre.
În termeni generali, schimbarile vor elimina toate formele de poluare, si acolo unde lucrarile de « curatare » vor parea surprinzatoare, ca în marile si oceanele voastre, exista tehnologii care se gasesc dincolo de cunoasterea vostra actuala, si care vor produce rezultate miraculoase în foarte putin timp.
 Comparat cu noul Pamînt care va asteapta, situatia voastra actuala este echivalenta cu a trai în Evul Mediu. Intuitiv ar trebui sa recunoasteti aceste schimbari, pentru ca înainte de a încarna ati cunoscut potentialul Pamîntului si a civilizatiei lui. Felicitarile sunt pregatite pentru ca sarcinile pe care le-ati realizat nu sunt în nici un mod usoare, însa în principal cu totii ati luptat cu ele. Împreuna ati depasit probele care v-au fost lansate, si acum purtati capul bine ridicat, pentru ca victoria finala asupra Întunecatilor este asigurata. Li se va da oportunitatea sa-si corecteze greseala metodelor lor, pentru ca Dumnezeu iubeste înca toate sufletele, cu toate ca au cazut în dizgratie. Dumnezeu nu este razbunator, nici nu pedepseste pe cei care pacatuiesc, însa li se vor da toate oportunitatile pentru ca sa se întoarca la Lumina, pentru ca Scînteia Divina, este inmutabila.
Viitorul este excitant, si într-un anumit fel compenseaza multele vieti pe care le-ati trecut în vibratiile scazute. Sa luati în consideratie ca niciodata nu ati fost fortati sa aveti experientele voastre, si ca v-ati oferit voluntari initial pentru oportunitatea de a trai vieti în aparenta separare de Dumnezeu. Proba era, de a parcurge din nou Calea Luminii catre Înaltare/Ascensiune, complectînd experientele voastre, de la care ati obtinut mult care va fi folosit pentru a ajuta pe altii care parcurg acelasi drum. Toata experienta este de valoare, inclusiv atunci cînd întelegerea voastra se pare ca nu urmeaza nici un sablon, în particular. Tot sufletul a crescut în dualitate, inclusiv atunci cînd a dat un pas înapoi, la fiecare doi pasi înainte.
Pe unii oameni îi perturba ideia ca au putut avea reîncarnari atît ca Barbat, precum ca si Femeie, pentru ca în corpul lor actual nu îsi pot imagina sa fie altceva diferit. Sa fiti siguri ca cu totii experimentati ambele forme de corp, pentru ca în alt mod v-ati dezechilibra daca nu ati face-o. În vibratiile superioare va veti converti imediat în Fiinte androgine, care este o conditie echilibrata pe care cu totii o veti obtine. Asa cum va puteti imagina, sau ati experimentat, în orice timp, fie ca Barbat sau ca Femeie, sunteti înca un amestec de ambele, însa în mod normal cu predominanta a sexului cu care v-ati nascut. Cu toate acestea, poate ca ati auzit de persoane care simt puternic ca se afla în corpul gresit, si ca dupa un timp sufera o schimbare de sex, pentru ca sa-l ajusteze. Sa va dati seama ca aceste experiente sunt cunoscute înainte de încarnarea sufletului, si sunt acceptate ca parte din învatare si din evolutie.
Intrati în timpuri în care adevarul trebuie sa iasa la lumina, si unde apoi, atunci cînd vibratiile se ridica, numai adevarul poate exista. Ceea ce va capacita oamenii sa traiasca cu adevarul, si nu se vor gîndi în alt mod diferit. Va puteti întreba, de ce ati dori sa fiti ceva diferit. Va puteti imagina minunatul si linistitorul fapt, ca totul este bazat pe adevar, si ca deci, se poate avea încredere complect în toti ? Veti sti ca puteti avea încredere în ceea ce vi se spune, si ca nimeni nu încearca sa va însele, sau sa profite de voi. Aceste calitati ale iubirii adevarate sunt universale si nimic minor poate exista în vibratiile superioare. Poate ca aveti vre-o forma de a sosi la aceste nivele, însa cunoasteti în ce directie lucrati si sunteti pregatiti.
Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilele voastre si în calea voastra, pîna la finalizarea sa. Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior.
În Iubire, si în Lumina.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light 
Traducerea Romîna: Star Chil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu