Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 iulie 2016

Grupul Anonymous a atacat 20 de bănci centrale

Anonymous este una dintre grupările care își face simțită prezența tot mai des în lupta cu cabala malefică care conduce din umbră omenirea. Gruparea este în legătură cu militarii pozitivi din Pentagon și probabil și cu Mișcarea de Rezistență.Anonymous nu este un grup anonim de hackeri, așa cum rareori ne este prezentată la știrile TV, și acțiunile lor nu sunt aleatoare. Ele sunt coordonate și sincronizate în funcție de obiectivele și țelul ce se dorește atins împreună cu alte forțe ce se opun instaurării Noii Ordini Mondiale.
După ce a anunțat pe Youtube printr-un apel la nivel mondial că va acționa împotriva „cartelului bancar corupt la nivel mondial”, gruparea, colaborând cu numeroase alte grupuri ,,hacktiviste”, a atacat 20 de bănci centrale, lovind inclusiv centrul imperialist occidental: Federal Reserve Bank din Boston, Banca Angliei și Banca Franței. Această acțiune a fost denumită Operațiunea Icarus.
Așa cum specificam mai sus că operațiunile grupării nu sunt aleatoare, dovada este faptul că recent, pe lângă președintele Putin care anunța prăbușirea dolarului în curând, numeroși analiști economici americani de top au tras disperate semnale de alarmă și au confirmat acest lucru. Unii au mers atât de departe cu previziunea lor încât au dat și o dată exactă: 28 mai 2016. Se mai specifica faptul că deja în urmă cu câteva săptămâni, mai multe state ale lumii au refuzat plata în dolari americani în schimburile economice și că în prezent mai sunt doar 25 de state care mai acceptă dolarul, acestea fiind cele vasale (vândute) SUA.
Pe de altă parte, în SUA este în curs restaurarea Republicii Americane conform Constituției originale. Deja există un guvern interimar și se pregătește momentul anunțului oficial. În curând vom respira aerul curat al Libertății!
Iată ce spune Anonymous în mesajul său către omenire: 

,,Băncile au mers mult prea departe cu crima, frauda, conspirația, profiturile din război, spălarea de bani pentru teroriști și cartelurile de droguri, au pus milioane de oameni în stradă fără hrană sau adăpost și au cumpărat cu succes toate guvernele noastre pentru a ajuta la menținerea și reducerea noastră la tăcere. Reprezentăm vocea celor fără de voce. Noi ne unim pentru a ne opune. Băncile centrale care au fost atacate în ultimele zile, au fost atacate pentru a reaminti oamenilor că cea mai mare amenințare cu care ne confruntăm într-o societate deschisă și liberă este cea reprezentată de bănci. Bancherii sunt problema și Operațiunea Icarus este soluția.”
Operațiunea Icarus a fost lansată printr-un comunicat video care anunță începutul unei ,,campanii de 30 de zile împotriva site-urilor băncilor centrale din întreaga lume”. Din acel moment, domeniul de aplicare și amploarea atacurilor au crescut exponențial, Anonymous,Ghost Squad Hackers, un număr de grupuri Sec și BannedOffline desfășurând atacuri coordonate, fiecare concentrându-se asupra unor instituții financiare separate, într-un efort de a maximiza numărul de obiective lovite.
Unele persoane și-au exprimat rezerve cu privire la atacarea sistemul bancar central, considerând că aceasta va avea în vreun fel impact asupra conturilor lor individuale ce le au în bănci. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru The Free Thought Project, un membru al grupării Anonymous a explicat că această operațiune este îndreptată exclusiv asupra celor 1% din populația planetei în mâinile cărora se concentrează mai mult de jumătate din bogăția lumii:
Dorim să fim foarte clari că obiectivele Op. Icarus au fost Rothschild și băncile centrale deținute de Banca Reglementelor Internaționale (BIS). De fapt, cele mai multe dintre obiectivele din prezent, cum ar fi Guernsey, Cipru, Panama, Iordania, Insulele Britanice Virgine etc., sunt niște paradisuri fiscale ale elitei, aflate în primele 10 astfel de locuri. Conturile de consum, ATM-urile nu au fost blocate și nici datele personale ale clienților nu au fost desecretizate. Acesta a fost un protest împotriva băncilor centrale, iar cei 1% lezați nu sunt oameni nevinovați sau săraci.”
Operațiunea a început cu un atac inițial asupra Băncii Centrale a Greciei, pe data de 3 mai, și a fost urmată rapid cu un atac DDoS similar asupra Băncii Centrale a Ciprului. După o săptămână hackerii atacaseră Banca Centrală a Republicii Dominicane, Banca Centrală Olandeză, Banca Centrală din Maldive și Guernsey Financial Services Comission. Banca Națională din Panama și Banca Centrală din Kenya au fost, de asemenea, vizate o zi mai târziu, după cum a informat publicația HackRead. În plus, Ghost Squad Hacker a menționat că pe contul de Twitter s1ege a fost postată o captură de ecran care arăta că site-ul Băncii Centrale din Bosnia-Herțegovina a fost blocat. Contul Twitter@BannedOffline, de asemenea, a anunțat că Banca Centrală a Mexicului a cedat în urma unui atac DDoS. Grupurile hacktiviste on-line au continuat să efectueze o serie de astfel de atacuri de mare putere DDoS, care au închis site-urile web ale Băncii Centrale a Iordaniei, Băncii Centrale din Coreea de Sud, CMB Monaco și Băncii Centrale din Muntenegru.
Pe 14 mai, hackerii au efectuat o serie de 250 de atacuri Gbps DDoS asupra Băncii Franței, Băncii Centrale a Emiratelor Arabe Unite, Băncii Centrale a Tunisiei, Băncii Centrale din Trinidad Tobago și Băncii Naționale din Filipine. Pe 16 mai a fost afectată Banca Centrală din Irak.
Dar cel mai înalt obiectiv de până acum al Op. Icarus a fost Banca Rezervei Federale din Boston, Banca Angliei și Banca Franței.
În interviul acordat pentru The Free Thought Project, reprezentantul Anonymous a explicat: 
,,Op.Icarus în sprijinul Nuit Debout a închis Banca Franței pe tot parcursul zilei și vom continua să abordăm corupția elitei bancare. Acționăm în numele nenumăratelor victime și a celor care nu se pot face auziți, împotriva cartelurilor bancare care-și continuă agenda lor de cumpărare a guvernelor, în timp ce acestea ne vând când ar trebui să ne guverneze cinstit. Această Operațiune în niciun fel nu este menită să dăuneze sau să perturbe persoanele comune și activitățile lor de zi cu zi. Noi suntem voi, am putea fi vecinii, cei pe lângă care treceți pe stradă și noi suntem din clasa muncitoare. Un hacker filipinez din gruparea Anonymous a perturbat serviciile din Filipine ca un act de protest împotriva unui guvern corupt și brutal. Nu vom sta cu mâinile în sân, în timp ce sistemele bancare calcă în picioare omul și demnitatea sa.”

Anonymous a lansat o listă a instituțiilor pe care plănuiește să le atace, care este împărțită în patru secțiuni: site-uri asociate cu Rezerva Federală a SUA, Fondul Monetar Internațional (FMI), site-uri deținute de Banca Mondială și peste 150 de site-uri asociate cu băncile naționale din întreaga lume.
În două săptămâni, în cadrul Op. Icarus hackerii au lovit zeci de instituții financiare, enumerate în manifestul lor online. Orice întrebări asupra faptului dacă hacktiviștii ar fi în măsură să atace instituții bancare de top par să fi primit un răspuns prin recentele atacuri reușite asupra Băncii Rezervei Federale din Boston, Băncii Franței și Băncii Angliei – băncile centrale din Franța și Marea Britanie. Atacul asupra Băncii Angliei a fost unic față de atacurile anterioare, hackerii reușind să doboare serverul de e-mail intern.
În timp ce unii au pus la îndoială eficacitatea Op.Icarus, Stephanie Weagle, senior director laCorero Network Security, a declarat pentru revista Info Security: ,,Dacă impactul asupra țintelor individuale ale campaniei atacurilor DDoS ale Op. Icarus este neclar, obstrucționarea sau eliminarea disponibilității serverelor pentru e-mail este ceva important. Într-o lume on-line, orice tip de întrerupere a serviciului este foarte puțin tolerată, mai ales în industria bancară în care tranzacțiile și comunicațiile sunt adesea sensibile la factorul timp, iar securitatea contului este de cea mai mare importanță.”
Nu este nicio greșeală să afirmăm că această operațiune a fost deja extrem de eficientă, evoluând rapid. În lumea marilor finanțe timpul însemnă bani, și în fiecare minut în care o bancă este forțată să-și întrerupă activitatea, pierde din venituri potențiale, pierdere care la rândul ei îi doare pe cei care susțin mașina de război imperialistă. Până în prezent, toate băncile vizate au refuzat să comenteze cu privire la daunele provocate de atacurile cibernetice continue.

yogaesoteric
10 iulie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu