Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 martie 2016

Ghid pentru luna martie 2016 .

De la Arhanghelul Mihail.

(26 feb. 2016; prin mariateresa999 )
 Traducere Const.Mihăilescu.

Mesajul pentru luna martie vine de la Arhanghelul Mihail. El este Arhanghelul Protecției și ne ghidează scopul vieții. Este adesea descris ca purtând un scut și sabie, și este, probabil, cel mai bine cunoscut arhanghelul aici pe Pământ ... și credeți-mă, în modul cel mai justificat. (Mesajele sale dovedesc un plăcut simț al umorului și am sentimentul că asta place cititorilor!)
Când sunt în comunicare cu Arhanghelul Mihail, eu vizualizez o puternică nuanță albastră în jurul său. În vizualizarea mea, el pare a avea cam 9 picioare – 2,74 m- înălțime), cu părul negru, lung până la umeri și ochi albaștri. Energia lui exprimă putere, protecție și dragoste. Când îl invit să pătrundă în câmpul meu energetic mă face să mă simt de 10 ori mai puternică decât de obicei. El este cu adevărat minunat în fiecare sens al cuvântului.
Pentru luna martie, Mihail face niște mențiuni interesante. 

Dacă ați avut o senzație de neliniște inexplicabilă în ultima vreme, aceasta se datorează faptului că în voi se trezește acum o energie de o nuanță necunoscută, pe care n-ați mai avut-o altcândva, energie pe care, deocamdată, nu știți cum și în ce direcție s-o canalizați....Cu acest tip de energie vă veți putea întâlni în luna martie. Exprimat în termeni simpli, această energie este exprimarea puterii spirituale și a Sinelui Superior. În context, Arhan. Mihail a introdus cuvântul „hasna” (mai târziu, am găsit în dicționarul arab că acest cuvânt înseamnă „minunat”). Energia aceasta poate face ca trupul vostru să treacă prin niște schimbări interioare care vă afectează simțurile. Vă puteți confrunta cu unele stări de iritare, de disconfort și stări emoționale puternice.
Energia aceasta este mai mare decât este obișnuită ființa voastră fizică să primeascăși vă va aduce niște schimbări interioare importante.
Totuși, aceasta este o lună în care, cu un comportament adecvat, veți reuși să vă integrați mai bine sinele vostru fizic la mediul înconjurător. Dacă veți face această integrare în mod conștient, îmbrățișând puterea din voi cu înțelegere și deplină acceptare, luna martie poate să devină o perioadă minunată. Perioada aceasta este oportună apropierii de Sinele Spiritual, acțiune care va fi favorizată de intrarea în stări de meditație și respirație profundă. Este un interval de timp în care se pot produce mari schimbări în viața voastră, toate vizând  binele vostru general.

Iată mesajul Arhanghelului Mihail:
Bine ați venit colegii mei, ființe pline de iubire. Eu sunt Arhanghelul Mihail, protectorul vostru și deținătorul puterii totale. Sunt încântat să fiu cu voi aici și acum, așa cum, de altfel, sunt în totdeauna, chiar atunci când nu sunteți atenționați. Sunt mereu cu fiecare dintre voi în toate momentele, iar voi, la nivel de suflet, știți asta.

Cunoașteți că, prin energia pe care o difuzez, eu dau fiecăruia dintre voi putere și încredere. Izvorul acestei puteri și încrederi nu se regăsește numai la mine ci și în ființa voastră, de asemenea. Eu leg fiecare dintre punctele noastre forte,cu un cordon energetic, astfel încât să puteți simți mai intens legătura dintre noi.

Pentru un timp, aceasta vă poate provoca o stare de neliniște, care se explică prin faptul că se produce o trezire în profunzimea ființei care sunteți, acolo unde a domnit până cum latența. Ceva în interiorul vostru a persistat într-o stare de somnolență sau chiar profundă  adormire.
În ultimele câteva luni și în următoarele se produce încet trezirea voastră la realități pe care nu le bănuiați, deși mereu ele v-au fost la îndemână. 
Vorbesc de acea energie care se află în centrul spiritului vostru; este acea energie care înseamnă cunoașterea și puterea pe care o are un creator. Este puterea Sinelui vostru Înalt, energia care te face să te simți conectat la ceva mai mult decât prezența ta fizică.
Începeți să aveți cunoașterea că sunteți o ființă spirituală, și voi știți că este mai mult decât atât. 

Această putere din interiorul vostru se trezește; este o putere care se extinde dincolo de lumea fizică, și pe care începeți să o simțiți cu adevărat pentru prima dată. Nu o poți defini, nu poți "pune un deget pe ea", pentru că este ceva ce nu ați mai simțit în această viață, și vă este dificil să vă amintiți de timpul petrecut în dimensiuni mai înalte.
Cu toate acestea, acum este un momentul când vă treziți la această neștiută realitate în care vi se revelează puterea; voi simțiți această putere în voi, și aceasta vă poate provoca  o stare de îngrijorare, căci corpul vostru nu prea știe ce să facă cu ea, nu știe cum s-o proceseze. 
Nu vă temeți, dragilor! În luna aceasta, foarte mulți dintre voi vă veți recunoaște puterea, veți conștientiza această mare energie existentă în ființa voastră; iar voi, astfel conștientizați, veți începe să v-o recunoașteți, să v-o acceptați și să v-o revendicați, ca pe un drept al vostru, o însușire care vi s-a dat chiar de la început.

Așteptați-vă la lucruri mari pentru fiecare dintre voi, cei care v-ați trezit sau sunteți în acest minunat proces de ieșire din letargie și reactivare totală a ființei care sunteți. 
Adormita voastră putere se trezește acum și trece în fruntea tuturor acțiunilor pe care le veți intenționa. Este posibil ca la primele acțiuni să nu vă fie foarte clar care este drumul de urmat, care este partea spre care trebuie să vă îndreptați. Fiți toleranți cu voi înșivă, și scuzați-vă neîndemânarea și nehotărârea inițială, căci răul și binele încă se mai împletesc acum în realitatea voastră cotidiană. 
Fiți răbdători și toleranți cu voi înșivă și nu vă precipitați (ceea ce nu înseamnă că eu vă invit la espectativă). Veți învăța curând cum să vă folosiți puterea în cel mai înalt interes al vostru.
Unii dintre voi sunteți în așteptarea unor sincronizări divine și eu vă spun acum un lucru: în loc să așteptați ceva anume, activizați-vă voința și dorința de a vă recupera puterea.
Năzuiți pentru aducerea puterii voastre în momentul de acum și asta vă va hrăni și va ajuta la creșterea voastră rapidă. 
Aceasta este o lună (martie) special destinată realizării acestei puteri, de fapt a recuperării ei, confirmarea fiindu-vă dată prin amplificarea acestei puteri, inclusiv în aspectul ei fizic. Fericirea vine prin așteptare răbdătoare dar nu prin inactivitate, somnolență sau retragerea din fluxul energetic al prefacerilor.
Această putere o puteți numi HASNA. Este frumusețea ta, și ceea ce te face frumos, dar este un mod  exclusiv uman; deoarece Hasna vorbește despre CEEA CE ESTE, NU DESPRE CEEA CE FACE. Voi sunteți niște frumuseți, iar asta înseamnă, până la urmă,  energia iubirii care crește tot mai mult și se înalță spre Soare, spre mai multă Lumină, mai multă claritate, mai multă frumusețe.Veniți dinspre voi și vă îndreptați către cel mai înalt aspect al vostru.  

Voi puteți simți acest lucru în ființa voastră! Puteți ajunge mai departe de corpul vostru fizic, vă puteți extinde mult peste limitarea impusă de acest trup; puteți atinge acel punct care vă va spune că ați mers până acolo unde vă limitează neliniștea necunoașterii, acolo unde extremele emoții vă vor impune să faceți un popas de acomodare, după care veți relua expansiunea ființei voastre cu adevărat mărețe. Faceți din acest proces unul natural, și înaintați pe măsura creșterii nivelului de înțelegere și acceptare.
HASNA sunteți voi, și dacă vă concentrați pe această legătură energetică, mai degrabă decât pe conștiența voastră, veți găsi că această putere o puteți recupera mai repede și mai ușor, pentru că propriul vostru adevăr este întotdeauna cel mai simplu mod la care puteți ajunge. Această energie nu este ceva ce se poate defini cu ușurință în limbajul pământeanului, ea este mai de grabă un sentiment și o cunoaștere care merge dincolo de tărâmul vostru fizic.
Dragilor, sunt ghidul la care puteți apela, mai ales în această lună. Folosiți oportunitatea oferită de cer în această lună, pentru a vă recăpăta și amplifica puterea.

Refuzați ideilor care v-ar putea îngrijora să se manifeste, în legătură cu viitorul vostru.
Cu cât mai mult vă veți concentra zi de zi, asupra dorinței voastre de a vă expansiona, cu atât mai ușor și mai repede veți face ca iubirea și frumusețea să circule liber în interiorul vostru și în jurul vostru. 
Da, sunteți angajați pe drumul așteptărilor voastre, și pentru aceasta, pur și simplu, lăsați-vă să curgeți în fluxul energetic divin general.
Eu sunt cu voi, ca ghid plin de iubire care vă ajută să vă recunoașteți adevărata voastră natură care este: iubirea, puterea și frumusețea.
Mihail.

http://readingsbymariateresa.com

6 comentarii:

  1. Arhanghele Mihail,te rog fa ca totul sa se intample spre binele meu cel mai inalt ,totul sa fie perfect ,sa fiu in siguranta ,putere ,cunoastere,intelepciune,confort si iubire, acceptare si iertare neconditionata .Iti multumesc mult! Asistai pe toti cei ce traiesc acum pe pamant sa treaca cu usurinta prin procesul ascensiunii si sa traim realitatea in care totul se intampla ca cel mai inalt si curat scop.Multumim Arhangele Mihail! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH) lucrez pentru Binele Suprem al TUTUROR!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce proiecte ai pentru viitor?ca de trecut nu prea te cunoastem.Ai venit pe aici,ai fulgerat,ai dat legaturi catre alte pagini scrise de altii.Iti dai seama?cuvinte scrise de altii.Mai bine faci un blog personal si daca esti cine spui lumea te va urma prin munca ta. noroc cu new age acum au iesit multi dumnezei.Da...nea Gheorghe din deal oare o prinde iluminarea?ca doar nu citeste pe blog

      Ștergere
  3. Cerul a hotărât: ”DESTUL, TOTUL ARE O LIMITĂ!!!”

    http://spirituletern.blogspot.ro/2016/02/arhangelul-gabriel-am-venit-sa-va-anunt.html
    se: Arhanghelul Gabriel: Am venit să vă anunț un eveniment crucial.
    Desi nu cred in aceste transmisiuni, aceasta mi se pare fantastica ! iar daca intradevar in perioada martie-aprilie se va "intampla" ceva atunci voi crede ca acest mesaj vine chiar de la Arh. Gabriel. Doamne ajuta !!
    spirituletern.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Doamne ajuta!!' ? pai nu erai tu Dumnezeul? si noi furnicile? cine te plateste helvig,ungureanu? sau direct soros? te joci cu focul pe final? focul purifica! ce faceai tu in Antlantida?te plimbai cu cercul?

      Ștergere
    2. Iat-e de mana cu nenea ala care nu crede in Ingeri si Arhangheli,v-ar sta bine.

      Ștergere