Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 martie 2016

Efectele uluitoare ale rugăciunii asupra conştiinţei şi procesul vindecării! Cercetătorii ruşi au dovedit aproape totul!

Rugăciunile nu sunt basme şi nici poezii spuse la agonie, ci ele au putere asupra celor devotaţi care cred cu tărie în puterea cuvântului şi în răspunsul lui Dumnezeu. Cercetătorii susţin credinţa şi beneficiile sale, datorită faptului că poate face un om mult mai fericit şi sănătos, ajutându-l astfel să trăiască mai mult.
Acum, din ce în ce mai multe universităţi şi centre de cercetare medicală din cadrul unora dintre cele mai importante spitale din SUA concluzionează cu tărie beneficiile oferite de credinţa în Dumnezeu.
Studiile au arătat că rugăciunea poate preveni apariţia afecţiunilor – şi când se îmbolnăvesc, rugăciunea îi poate ajuta pe aceştia să-şi revină mult mai repede”, a declarat Dr. Harold G. Koening, din partea Universităţii Duke.
O analiză amănunţită a peste 1.500 de studii medicale de renume indică faptul că „persoanele religioase şi cele care se roagă au o sănătate fizică şi psihică mult mai bună”, spune Dr. Koening. Prin definiţie, rugăciunea este o formă de comunicare cu Dumnezeu, stabilirea unei relaţii cu divinitatea, cu sfinţii sau cu îngerii.
Recent, oamenii de ştiinţă ruşi de la Universitatea din Sankt-Petersburg au dovedit că vindecarea miraculoasă asociată cu spiritualitatea este o realitate şi au constatat că numeroase transformări fizice şi mentale pot avea loc într-un moment de rugăciune sau de ceremonie religioasă.
Oamenii de ştiinţă au descoperit faptul că persoanelor aflate într-o stare de rugăciune profundă li se opreşte complet cortexul cerebral, fapt ce indică un sentiment de siguranţă deplină şi o lipsă completă a stresului.
Profesorul Slezin a fost capabil să măsoare puterea rugăciunii şi a constatat că un călugăr care se roagă are cortexul cerebral complet oprit, fapt ce a fost observat doar la copiii de până la trei luni, atunci când se simt în siguranţă în apropierea mamelor lor. Pe măsură ce oamenii cresc, sentimentul de siguranţă este tot mai redus şi activitatea cerebrală creşte. Această activitate este redusă numai în timpul somnului profund şi în perioadele de rugăciune.
Rugăciunea este un remediu puternic, şi nu numai că reglează toate procesele la nivelul trupului uman, dar, de asemenea, reface structura deteriorată a conştiinţei”, a declarat profesorul Slezin, directorul Laboratorului de Neuropsihologie din cadrul Institutului de Cercetare şi Dezvoltare a Neuropsihologiei din St. Petersburg.
Oamenii de ştiinţă au dovedit că în urma ceremoniilor spirituale şi religioase, tensiunea arterială se normalizează, la fel ca şi celelalte valori sanguine. Cele mai multe boli sunt cauzate de situaţi negative şi de probleme mentale, probleme care dispar complet în timpul momentelor de rugăciune.

yogaesoteric
9 martie 2016
 

Un comentariu:

  1. Cine l-a calcat pe coada pe nenea Putin,acum primeste roadele,urmeaza probabil Igipt,musulmanii astia(nu toti)care-si tin femeile ca vacile, o sa plateasca mai devreme sau mai tarziu pentru faptele lor,si nu or sa cucereasca Europa si femeile albe,ci noi o sa eliberam femeile arabe fara a le asuprii,doar redandu-le libertatea data de DUMNEZEU.Sunt foarte multe fiinte malefice incarnate in barbati musulmani!astia judeca cu ce au in paltaloni,pardon sarafan(ca sa-si ascunda coada)

    RăspundețiȘtergere