Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 decembrie 2015

A doua lege a universului, Legea Intenționării (2)

(Reluarea articolului publicat pe 3 sept.2013) 
(23 august 2013; channeler Linda Dillon)
Traducere Const. Mihăilescu.

Sanat Kumara / Raj: Salutări, eu sunt Sanat Kumara. Bine ați venit la această întâlnire. Eu, Raj, sunt prietenul, fratele și profesorul fiecăruia dintre voi.   
Nu există în univers nici o creație cu semnificații speciale. Calea pe care merg aceste creații este una liber aleasă și toate deosebirile care au apărut sau apar pe parcursul evoluției lor sunt doar consecințe ale alegerilor pe care le fac. Unele civilizații sau creații pot să ignore Legea Intenționării, altele au ales să o respecte. Oricum ar fi, nu înseamnă că această lege nu există; ea va continua să-și facă efectele, ignorată sau luată în considerație.
Cele 13 legi diverse ale universului, sunt relevante pentru această parte a creației și au impact asupra progresul omenirii și experiențelor voastre în cele 12 tărâmuri, caracterizate prin 12 dimensiuni distincte, adică prin 12 densități. Faptul că ați ales să aveți existențe într-o anumită densitate, nu reprezintă o întâmplare sau o pedeapsă ci consecința căilor de evoluție pe care ați decis să le urmați, pentru a atinge ținta voastră finală: revenirea ACASĂ.
 Anterior fazei actuale a evoluției în care ați fost angajați, aveați dreptul să spuneți: "Ei bine, Raj, eu nu am fost conștient de toate consecințele, poate că nu am fost conștient de loc". Așa este, dar începând de acum încolo, deveniți conștienți de divinitatea voastră, de totalitatea voastră ca ființe multidimensionale, nu-i așa? Asta înseamnă că a sosit timpul pentru ca fiecare dintre voi să se ia în serios și să utilizeze cu discernământ și responsabilitate Legea Intenționării, în fiecare aspect al ei. Această lege va putea fi folosită atât la nivel de grup cât și individual. Spun încă o dată că posibilitățile de exprimare pe care vi le oferă această lege sunt imense și tocmai pentru aceasta responsabilitatea utilizatorilor este imensă. Pentru a nu comite greșeli, unele chiar ireparabile, se impune ca mai întâi să deveniți cu adevărat ființe pline de iubire și compasiune pentru orice alt produs al creației. A încerca să te folosești de această lege în interese egoiste, de dominație și subordonare a altora sau pentru acumulări nejustificate, potrivnice interesului general, înseamnă să-ți anulezi dreptul de utilizare a acestei legi și să cazi sub incidența altor legi divine, care, până la urmă, te retrogradează să exiști în acea dimensiune pe care o meriți și căreia-i corespunzi ca mentalitate, nivel de conștiință și vibrație. Deci, cei care utilizează Legea Intenționării vor fi doar aceia care își aliniază perfect corpurile fizic, emoțional, mental, spiritual, la voința divină. Toate componentele ființei trebuie să fie în rezonanță cu vibrațiile acestei legi universale.  
Eu sunt unul dintre logoșii planetari și utilizez mereu această minunată lege universală. Ceea ce trebuie să menționez în legătură cu această lege este faptul că ea este totală, exhaustivă. Ea nu acceptă frânturi sau jumătăți de măsură. Cine va utiliza această lege nu va putea spune niciodată: "Ei bine, voi accepta un pic din acest lucru, un pic din celălalt. Mă descurc eu cumva.” Nu, dragilor, ea nu funcționează în acest mod.  
Mare parte din umanitatea voastră a considerat, și, din păcate, s-a comportat ca atare, că rigoarea, exactitatea, integritatea mai pot fi ocolite pe ici pe colo. De data aceasta, ceea ce se începe, trebuie dus până la capăt, respectând cu strictețe toate regulile divine ale creației. Este adevărat că acest comportament ambiguu al omenirii s-a creat și datorită unor manipulări convenabile ale ego-ului uman.
Vă garantez că încercările de tipul: ”semnalizez la dreapta dar o iau la stânga” nu vor avea decât rezultate nefericite pentru cei care au asemenea intenții. Consecințele vor fi drastice pentru cei care se vor declara adepți ai acestei legi dar vor submina, într-un fel sau altul, prevederile ei.
Cei care doresc să se folosească de imensa puterea a Legii Intenționării vor putea fi numai aceia la care gândul, vorba și fapta vor fi în deplin acord. Alinierea trebuie să fie absolut perfectă. Bunele realizări vor fi consecințe numai ale bunelor intenții. 

Atunci când cineva nu mai este în aliniament este semn că se află în dezechilibru. Mai clar: dacă gândurile tale bune sunt pervertite de minte în acțiuni nepotrivite, inima va da semnalul acestei discrepanțe și echilibrul se va strica. Într-un dezechilibru se poate întâmpla orice deoarece comenzile vor fi contradictorii cu acțiunile iar individul va încerca să acopere cu vorbe goale faptele, apelând la inexactități, la minciună, la inducere în eroare. Imediat, se va da un semnal de alarmă la nivel de colectivitate și adevărul va ieși repede la iveală. Este bine pentru eventualii autori de asemenea acțiuni neconcordante între inimă și minte să renunțe a intenționa asemenea fapte. Rolul și scopul meu este ca aplicarea Legii Intenționării să se facă cu cea mai mare corectitudine și să beneficieze de ea numai acele ființe care vor fi în rezonanță cu frecvențele acestei legi.

L.D.
 Acum, permiteți-mi să vă împărtășesc înțelegerea mea.
Există mulți dintre voi care, din motive care-i privesc,au evitat a fi centrați și echilibrați. Pentru unii, asemenea stări ar putea fi considerate niște ciudățenii, acum când ei cred că trebuie să fi extrem de ”activ”, pentru ”a putea reuși în viață”. (Asemenea aprecieri sunt izvorâte din egoismele ego-ului uman). Ar fi minunat și entuziasmant dacă v-ați cunoaște frumusețea și unicitatea a cine sunteți voi cu adevărat și aceasta ar depăși cu mult ceea ce crede ego-ul vostru uman despre voi. Când vă veți putea plasa în centrul sinelui sacru, când veți putea observa reflexia a cine sunteți cu adevarat, veți înțelege că schimbările voastre au adânci rădăcini în originea din care vă trageți. Nu este nimic mai minunat, mai mare, decât exprimarea adevărului vostru. Dar nimic nu se poate crea durabil dacă nu vă aflați în starea de echilibru, adică atunci când sentimentul de frică și nesiguranță pune stăpânire pe voi. 
Când sunteți dominați de frică trăiți stări de angoasă, furie, dezamăgire, disperare; lipsuri de tot felul vă copleșesc și obsesia că sunteți manipulați și controlați vă face nesiguri, temători pentru orice și asta vă împinge să vă căutați izolarea.
Dragilor, acum vreau să vă dau o misiune;de altfel, pe parcursul acestor contacte cu mine, voi face aceasta la fiecare întâlnire. Doresc să-mi folosesc cât mai avantajos pentru voi rolul meu de Logos Planetar și deținător al Legii Universale a Intenționării. Începând cu săptămâna viitoare, vă voi invita ca, prin meditație, să mergeți înapoi în trecutul ființei voastre pentru a reflecta, a asculta, a citi și extinde înțelegerea a ceea ce înseamnă a INTENȚIONA. Ce ați intenționat înainte de a veni în această viață și care vă sunt intențiile actuale.
Și vor fi nu numai aceste întrebări la care veți fi chemați să aflați răspunsuri, dar și altele precum: ce vrea sufletul vostru de la voi? Care este dorința inimii voastre în relația cu Sinele Universal? Cum veți începe să percepeți alinierea acțiunilor voastre cu dorințele, idealurile și intențiile voastre?  Cunoașterea scopurilor sufletului vostru, a prevederilor programului pe care l-a elaborat el înainte de a se încarna vă va da posibilitatea de a merge direct la țintă, fără a bâjbâi în negura necunoașterii. Voi trebuie să dețineți toată cunoașterea programului vostru pentru a deține claritatea acțiunilor pe care trebuie să le întreprindeți.
În timpul meditațiilor, nu vă așteptați ca eu să vă șoptesc la ureche ceva despre intențiile voastre sacre. Înțelegerea va curge spre voi fără a fi impulsionată din exterior.  
În ființa voastră există mai multe straturi, în care sunt sedimentate diversele niveluri ale cunoașterii universale. Pentru voi va fi o desfătare să constatați ce minunății ascund aceste sedimente acoperite de vremuri îndepărtate sau mai apropiate. 
Noi suntem aici pentru a vă acorda toată asistența de care aveți nevoie și pe care ne-o veți solicita atunci când veți considera că este cazul. De altfel, noi am fost totdeauna în preajma voastră, așteptând să ne solicitați sprijinul. Dar acum este timpul, așa cum v-a spus Arhanghelul Mihail, să utilizați cu mai mult folos oportunitățile acestei perioade. 
Dar, n-ați vrea să începem discuția? 

SM: Mulțumesc foarte mult, Raj, pentru că ai acceptat să fi acum cu noi, din nou. Subiectul este cu adevărat incitant căci lumea începe să bănuiască existența a ceva deocamdată nedeslușit, dar care are legătură cu intenția și imaginația. 
Pentru mine, încrederea joacă un rol imens în această acțiune care începe să își facă prezența în comportamentul și gândirea ființelor umane. Deocamdată, mai nimeni nu știe exact cam care vor putea fi posibilitățile și consecințele aplicării Legii Intenționării. Care factori sunt importanți de luat în calcul în această ecuație? 
Raj: Intenția este începutul creației. Anterior am vorbit despre această formă și de colectarea codurilor creației, dar vom mai spune că intenția, inspirația și imaginația formează un mănunchi bine sudat între ele. Odată ce ”un produs” este elaborat de acest mănunchi, se dă acțiunii proiectul pe baza căruia să fie elaborate detaliile de realizare.  
De exemplu, dacă intenționați să trimiteți vindecare de o anumită afecțiune, unei persoane,  mai întâi trebuie să vă imaginați că un spot de lumină pură pleacă și călătorește cu viteza iubirii spre acea ființă. Emitentul (vindecătorul) trebuie să-și imagineze că acel flux luminos ajuns la destinație, deja a acționat pentru însănătoșirea acelei persoane.
 Puterea intenției va fi cu atât mai mare, iar rezultatul mai deplin, cu cât credința voastră în puterea vindecării va fi mai deplină. 
Ați lucrat foarte mult până acum cu grile false care nu se bazau pe puterea Legii Universale a Intenționării. 
Intenția este punctul de pornire odată ce ați stabilit relația intimă cu scopul vostru sacru.
Trebuie să vă păstrați intenția. Este ceva ce trebuie să faci zece minute pe zi. Puteți lua zece minute la începutul zilei pentru a ancora claritate asupra intenției a ceea ce doriți să faceți în acea zi dar puteți intenționa ceea ce hotărâți să faceți în toată acea săptămână. Se poate aplica Legea Intenționării pe diverse teme cum ar fi: realizarea unei sarcini, confecționarea unui obiect, tipul de comportament pe care doriți să-l abordați într-o anume relație sau situație etc. Puteți face o invocație în legătură cu dorința voastră de a găsi soluție la o problemă care trebuie să-și găsească rezolvarea într-un anumit interval de timp. Este pur și simplu o metodă de a aduce în realitatea voastră conștientă, în activitatea de zi cu zi, un anume proiect sau program.
Altfel spus, trebuie să anunțați Universul asupra intențiilor voastre și să faceți o invocație care să vă asigure rezolvarea în parametrii pe care i-ați gândit. Nu este un act de impolitețe dacă cereți Universului să vă ajute în realizarea unui proiect, oricare ar fi el. Important este ca acel proiect să fie unul din Lumină. Nu pentru că, dacă intenționați ceva neconform cu etica Divină sau umană, nu ați putea primi un sprijin. Realizările ”neconforme” introduc dezechilibre energetice iar legile universului vor acționa în sensul restabilirii acelui echilibru.
S.M.
SM: Da, așa este. La acest punct aș dori o confirmare în legătură cu munca mea. Tot ceea ce fac eu este legat de tărâmurile invizibile ale Luminii: este oare suficient ceea ce fac eu pentru a contribui cât de cât important la o schimbare pozitivă în lume sau, măcar în mediul în care trăiesc?
 Raj: Nu este o greșeală să fi interesată de aceste rezultate. Ai amintit de schimbări în tărâmul invizibil. O mare parte din munca de transformare care are loc pe planeta asta nu se vede. Deci, este dificil să cunoști efectele dacă ele nu sunt într-un plan observabil. Trebuie să ai însă încredere, să ai credința că ceea ce intenționezi, se întâmplă. Credința ta trebuie să fie atât de puternică încât să nu ai nevoie de confirmări. 
De exemplu, faci afirmația: "trimit energia mea binefăcătoare lui Robert Mugabe și îmi deschid inima pentru realizarea obiectivelor pentru care el a luptat toată viața: libertatea și prosperitatea poporului său." După ceva timp afli că ceva s-a schimbat în bine, în ceea ce privește starea lui de sănătate. Atunci te vei gândi: "iată, domnule, că a lucrat!" Tu nu știi dacă acel rezultat ți se datorează, dar speri că ai contribuit la obținerea lui. Și asta contează. 
Adesea schimbările sunt subtile, alte ori sunt frapante. 
Sărbătorește acest rezultat, indiferent dacă ai sau nu convingerea că este doar al tău. 
Tu, draga mea Suzanne, nu ai suficientă încredere în rezultatele muncii tale. Asta este o dificultate. Adesea tu îți spui: "eu lucrez cât pot de mult, trimit iubire și binecuvântări dar nu știu ce efecte au produs aceste acțiuni; de unde să aflu rezultatele ?” Dar dovada este acolo, este înglobată în mersul lucrurilor, al producerii evenimentelor, al înaintării voastre spre dimensiuni superioare. Când afli de un succes, consideră că ai luat și tu parte la el. Asta deoarece chiar așa este.
SM: Este cu siguranță mult mai ușor să faci acest lucru atunci când vezi o schimbare, dar, în cazul în care schimbarea nu este evidentă, de exemplu, într-o situație din planul fizic, dacă cineva suferă de o boală sau are o durere în organism și apelează la noi iar noi intenționăm vindecarea acelei ființe, dar efectele nu se văd, ce mai putem face, ce ar trebui să credem? Munca noastră a fost în zadar, nu am procedat corect? 
 Raj: Aceasta este o întrebare bună. Când trimiți energia vindecării către cineva, pentru tine nu trebuie să conteze decât modul cum ai trimis-o. Ce face primitorul cu ea, o primește sau o respinge, îi folosește ori nu, asta nu mai este treaba și sarcina ta.Voi, în calitate de vindecători, trebuie să înțelegeți că nu sunteți la nivelul la care să dețineți controlul absolut. 
Sunteți un contribuabil nu controlor al efectelor. Ceea ce faceți voi este definitivat în Planul Divin. 
Fiecare persoană, indiferent dacă aceasta este o personalitate, un șef de stat, sau dimpotrivă un măturător, poate ajunge în situații dificile din punct de vedere al sănătății. Dacă, atunci când i se oferă ajutor, va primi cu inima deschisă sprijinul sau nu, nu va ști la nivel mental dacă acesta îi va aduce sau nu vindecarea. 
Liberul arbitru al fiecărui suflet funcționează de fiecare dată. El va ține cont de foarte mulți factori, printre care cel mai important este programul său de viață. Există două lucruri care se întâmplă. În primul rând, energia care se trimite, energia iubirii și vindecării, nu va fi irosită. Aceasta este una dintre noile reguli. Când Legea Intenționării a fost aplicată pentru a trimite energia vindecării, faza expedierii a fost realizată. Cât de mult a ajutat, asta este a doua parte a acțiunii.
Apoi, dacă mai mulți se roagă pentru vindecarea unei ființe, atunci puterea intenționării este amplificată exponențial și poate să depășească pragul ineficienței în planul fizic, iar rezultatul să devină favorabil. (Nota C.M.: asemenea rezultate presupun multe modificări la nivel energetic, din cauza afectării planurilor de viață ale multor ființe cuprinse în contractul de viață al bolnavului).
Oricum, este de reținut că energiile celor care vor să ajute sunt cumulative și măresc probabilitatea ca subiectul să se însănătoșească. Munca de vindecare, chiar în cazul unor efecte neobservabile, nu se pierde deoarece emitentul (vindecătorul) primește un bonus în evoluția sa personală (n.m.: accelerarea evoluției prin creșterea frecvenței de vibrație sau arderea unor  acumulări karmice). 
Așa dar, nu este cazul să vă faceți raționamentul: ” am pierdut timp și energie degeaba, că nu s-a produs efectul scontat!”
Intenționarea nu trebuie condiționată de ceva anume: vrei să faci ceva, faci; asta-i tot.
SM: Deci, fiecare zi aduce o oportunitate nouă de a face ceva pentru evoluția noastră.   
Raj: Da. Și un prilej de a sărbători. Nu vă uitați mereu după rezultate, are cine să se ocupe de contabilizarea și de partajarea lor. Faceți astfel ca la sfârșitul fiecărei zile să puteți spune: "am făcut ce trebuia să fac azi, ceea ce am vrut să fac, ceea ce a fost în aliniere cu Sinele meu sacru și cu Universul."
SM: Asta era ”piesa” care îmi lipsea mie. Eu chiar apreciez când afirmi că dacă ți-ai făcut ceea ce ți-ai propus, ai dreptul să sărbătorești modul cum ai încheiat acea zi. Ăsta e un mesaj foarte bun pentru mine. Mulțumesc pentru asta.
Raj: Cu plăcere, dragă inimă.

SURSA: http://counciloflove.com 
 (C.M.)


4 comentarii:

  1. NAMASTE TRADUCĂTORULE IUBIT ! Este ceea ce domnul nostru LORD SANANDA A SPUS FOARTE CLAR " ORI EŞTI ORI NU EŞTI,NU POŢI FI CĂLDICEL ,SAU NEUTRU"

    RăspundețiȘtergere
  2. "Cei care doresc să se folosească de imensa puterea a Legii Intenționării vor putea fi numai aceia la care gândul, vorba și fapta vor fi în deplin acord. Alinierea trebuie să fie absolut perfectă. Bunele realizări vor fi consecințe numai ale bunelor intenții."-CITÎND DIN ACEST MESAJ ,ÎNTĂRESC AFIRMAŢIILE FĂCUTE ŞI RĂMASE UMANITĂŢII DE LA DOMNUL NOSTRU ISUS CEL CRISTOS
    Aşa am formulat şi cîteva versuri trimise prietenilor cu ocazia unor sărbători creştine sau cu ocazia patronimului lor şi sună cam aşa :

    Să vă fie gîndurile
    Ca pe cîmpii florile
    Vorba ,fagure de miere
    Fapta să curgă din ele"

    RăspundețiȘtergere
  3. NAMASTE DRAGĂ TRADUCĂTOR ! Aici nu s-a atins un punct şi ar fi bine a se face LUMINĂ asupra lui .Ce se întîmplă ca după ce am acţionat cu toată buna noastră intenţie ,bineînţeles fără a aştepta confirmări,dar subiectul asupra căruia am trimis toate binecuvîntările şi bunele noastre aspiraţii ,nu se concretizează sau şi mai rău subiectul pleacă de pe planul 3D ? În acest caz este vorba de un program ante-scris unde nimic nu mai poate corecta sau schimba ?

    RăspundețiȘtergere
  4. binevenită această re-amintire :) mulțam și zile senine !

    RăspundețiȘtergere