Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

SaLuSa, 08 nov. 2015 (II)

Channeler: Phil LightBody
Traducerea: Const. Mihăilescu 
(ultima parte)

Noi știm că evenimentele se derulează la o viteză amețitoare astfel încât să țină pasul cu
spiritualitatea voastră aflată în creștere. Pe de altă parte, odată ce aceste creșteri vin, sufletul renunță la ceea ce nu-i mai servește în procesul ascensiunii sale. 
Chemarea voastră liniștită la creștere și la evoluție a fost auzită de cine trebuie și cei implicați în această adevărată operă lucrează cu sârg pentru ca visurile voastre să se împlinească. Este un obiectiv important și decisiv al reașezării voastre în locul care vi se cuvine de drept.
Când simțiți că vă este greu, când tindeți să nu mai înțelegeți cu claritate ce se întâmplă și ce vi se întâmplă, adânciți-vă în profunzimile ființei voastre pentru a înțelege că voi sunteți planificatorii și realizatorii realităților cu care vă confruntați. Sufletul vostru știe ce face; aveți încredere în el căci el este mai aproape de Dumnezeu decât este mintea voastră umană.

[Totul este în mișcare, totul se transformă căci altfel nu ar putea evolua. Sunteți bine poziționați, mergeți cu viteza pe care v-ați ales-o și bine ar fi ca din această „tranhumanță” să faceți o sărbătoare. „Alaiul” trece către locul unde este așteptat. Sunteți mulți și veți fi încă și mai mulți. Unii sunteți cumva „euforici”, alții vă mai puneți întrebări despre cum va fi, cum va arăta, unii se consideră „luați de val”, alții parcă au regrete pentru ceea ce au lăsat în urmă („deși nu era bine, dar măcar era obișnuit și de rutină”), dar toți încep să vadă „zorile”, toți resimt din ce în ce schimbările de peisaj și de atitudine. Un „zvon”de iubire mai profundă se naște între „călători” și un imn de slavă se înalță spre Ceruri.]

Credința că sunteți separați și pe cont propriu a fost o percepție puternic promovată în trecutdar „tratamentul” propriu dimensiunilor joase, al dualității, a fost acum depășit, s-a renunțat la el în speranța că noile energii care vin pe planetă vor ajuta la schimbarea conceptelor vechi și nebenefice pentru ființa umană.

Dragilor, în preocupările noastre de strictă actualitate legate de Pământ, vă putem menționa munca de stabilizare a coastei de Nord-Vest pentru a preveni un grav incident seismic.
Trebuie înlăturată ideea de fatalitate la apariția și desfășurarea unor evenimente catastrofice. Mereu există posibilitatea să se face ceva, în sensul diminuării efectelor, fie ele și naturale. Voi sunteți autorii propriului vostru destin și hotărârea voastră asupra cursului evenimentelor contează, mai ales că în mare parte, la nivel subconștient, voi le programați, prin comportamentele voastre. La urma urmelor, voi sunteți co-autori a tot ce se întâmplă pe planeta voastră și a tot ceea ce vi se întâmplă vouă personal. Este, deci, cazul să eliberați orice idee că sunteți la mila evenimentelor.

Ca urmare a atașamentelor voastre, a extinderii în iubire precum și a grijii față de toți cei din jurul vostru, aveți posibilitatea să vă mutați în dimensiuni superioare; aici este însă și vorba de atitudine, de convingere.Trebuie să simțiți în interior și să trăiți profund această realitate, nu doar s-o acceptați ca pe o idee.

Carantina de lungă durată a Pământului vostru este acum ridicată, ceea ce vă dă posibilitatea să reluați legăturile cu civilizațiile universului, cu ființele celeste și cu sufletele celor plecați dintre voi.
Suntem în faza „testării apelor”, ca să spunem așa, pentru a vedea dacă umanitatea voastră este pregătită să devină una galactică. Până acum, în lunga perioadă a carantinei, multe dintre abilitățile voastre au fost uitate sau mascate. Aceasta deoarece aceste abilități, dacă nu v-ar fi fost retrase, ființele umane ar fi fost expuse riscului și abuzurilor din cauza nivelului scăzut al conștiinței umane. Cu siguranță că aceasta ar fi dus la creșterea suferinței și nedreptăților. Eonii de conștiință în dualitate s-au încheiat și a venit timpul revenirii la normalitate, la conștiința apartenenței galactice.
Chemarea liniștită la evoluție a fost un parametru mereu și totdeauna urmărit. De fapt, Sinele și sufletul vostru au știut totdeauna ce se întâmplă și au contribuit chiar ele la menținerea deliberată a confuziei și neclarității, pentru ca cei care ar fi fost gata să recurgă la acte nelegiuite, să nu aibă suficientă coerență și să se considere fără puterea de a face rău.

Noile energii implementate pe planetă și în entități, sunt acum pretutindeni răspândite, și ele vor aduce sentimentul iubirii, al respectului, al onoarei și al onestității. Ele vor predomina în luarea deciziilor și în comportamentul oamenilor față de semenii lor, față de animale, de plante și de întreaga voastră planetă. Vă veți aminti mereu, ca de un vis urât, de xenofobie, intoleranța de orice fel (dar mai cu seamă cea religioasă), de ură și de minciună. Ca un far vă vor lumina calea și deciziile sentimentul și dorința de pace, de unitate, de coexistență armonioasă. 
Cei întunecați speră însă la altceva: la ură, la lupte, concurență și separare;  însă, ghinion, nu vor mai găsi debușee de această natură. Vechiul sistem, al oprimării și durerii este un capitol încheiat pe această planetă. Sufletele întunecate vor dispărea cu desăvârșire de pe Pământ.
Acum încă mai puteți întâlni tot felul de oameni, o lume pestriță, pe căile voastre de socializare. Atitudinile se vor cristaliza, rămânând să domnească pe întreaga voastră planetă, iubirea, camaraderia, compasiunea și atașamentul față de Dumnezeu. Pământul va fi îmbrățișat de IUBIRE.
Mama Pământ vă va oferi cu dragoste roadele solului, apelor, aerului. Este firesc ca în atari condiții - de mulțumire și de iubire - nivelul vibrațional al ființelor să crească și, implicit, cel al conștiinței.  
Influența externă a Illuminati a avut asupra vieții voastre un impact îndelungat și terifiant. Foarte multe conștiințe umane sunt acum trezite sau se trezesc.
Toți vor înțelege de ce societatea umană a fost deconectată de la sistem, de ce omenirea a avansat extrem de greu și de ce este crucial ca acum să se înfăptuiască o unire a tuturor sufletelor în edificarea Noii Ere, Noii Lumi.
Femininul divin se va bucura de prioritate căci această atitudine va abandona ideea războiului și va promova pacea și armonia. Liderii voștri mondiali se vor reuni și vor promova valorile națiunilor ca bunuri mondiale.
Federația Galactică are multă încredere în puterea voastră de mobilizare și în discernământul vostru. Pariem pe atitudinea voastră corectă, atât la nivel de individ cât și al colectivității.

Micul ACUM născut pe Lemuria rămâne, și alegerile voastre vor fi întotdeauna onorate; acesta este motivul pentru care în intențiile voastre trebuie să se umble cu grijă căci ele rămân importante în trasarea parcursului ascensiunii.
Puteți vedea în viitor rezultate mai bune, ca efect al energiilor primite dar și ca urmare a muncii plină de abnegație și chiar de eroism din partea Lucrătorilor în Lumină, al căror număr crește, pe măsură ce tot mai multe ființe umane se trezesc. Ei sunt antemergătorii, „cei din prima linie a frontului” cei care atenționează asupra devierilor și dezechilibrelor care pot apărea. Pe voi, cei care încă nu credeți, aveți încă dubii, vă invităm să nu mai puneți celor din față întrebări stupide precum: „tu, chiar crezi în prostiile astea?”. Pe ei nu aveți cum să-i mai abateți de la credință, dar îi puteți influența pe cei de lângă voi care sunt încă buimaci și care mai suferă deocamdată de o „miopie pasageră”. Încercați să treceți dincolo de prejudecăți, de multele credințe greșite sau de multele influențe ale celor „ghiftuiți” de materialitate și opaci la razele spiritualității. Adevărurile sunt aproape, sunt în fiecare dintre voi; doar să vreți să le căutați. 
  Dragilor, deși am spus-o de multe ori, o repetăm și de data aceasta: suntem la o respirație unii de alții, suntem extrem de aproape de a ne vedea. Și când vă gândiți că acum, doar de voi mai depinde!!
Nu negăm eforturile făcute de mulți dintre voi în acest sens, dar ne este greu când vedem că s-ar putea mult mai mult, dar nu se întâmplă. Fiecare efort, cât de mic, se adaugă celui colectiv al umanității.

Suficienți oameni au pierit pe planeta voastră până acum, urmare a conflictelor, intereselor meschine și dorinței de dominare.
Trebuie renunțat la acest model comportamental distructiv și ilogic. Nu ați fost creați pentru a vă război între voi. Scopul pentru care s-a suflat viață peste voi este unul mult mai înălțător. Toate problemele, toate neînțelegerile își pot găsi o rezolvare pașnică, amiabilă. Asta nu este o utopie ci realitatea din dimensiunile superioare unde doriți să ajungeți.
Însă totul se obține prin acțiune, prin angajare, nu prin simplă espectativă. Sigur, lucrurile merg înainte dar aceasta datorită efortului celor din afara planetei voastre și a celor de pe Pământ pe care noi îi numim Lucrători în Lumină. Altfel spus, lucrurile nu merg de la sine, doar pentru că aceasta este calea evoluției speciilor.
Pe aceasta ne bazăm când spunem că veți edifica o Eră Nouă, nu pe comoditatea celor care nu se implică din indiferență sau din rea îndrumare.
Cei care, pentru a vă decide, așteptați obolul și certificarea științei sau religiei, vă condiționați spiritul de materialitatea lumii sau de doctrinele deformate ale bisericii.       
Gândul și determinarea cotidiană pentru parcursul vostru ascensional, vă aduce tot mai mult în Lumină și în iubire, și asta va înfrânge orice obstacol în calea devenirii voastre.  Femininul divin vine în echilibru și armonie cu masculinul divin și aceasta vă menține centrați în inimă, ajutând la creșterea Conștiinței Hristice.

Trimiteți energii de vindecare în zonele de conflict de pe planetă, și doriți restabilirea echilibrului și păcii acolo.
Toți aparțineți aceluiași copac dar puteți fi ramuri diferite; nu tăiați ramurile care par a vă stânjeni, căci, prin aceasta, ați putea face să se ajungă la uscarea copacului. Vindecați rănile crengilor rupte de vânt sau mâncate ce omizi. Faceți adică curățenia care se impune, aruncând uscăturile și protejând restul.
Sunt SaLuSa de pe Siriusonorată de a vă ajuta în toate modurile permise

SURSA: http://ourfamilyofthestars.blogspot.pt 
                 http://www.ashtarcommandcrew.net

2 comentarii:

  1. Ca intodeauna, mesajele lui SaLuSa sunt pline de adevar,chiar daca vin ca un dus rece.Din toate mesajele care vin pe nat, mi s-au parut si sunt cele mai realiste si la obiect.Trebuie sa facem tot ce depinde de noi.Dumnezeu sa ne ajute sa facem tot ce trebuie sa facem.

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE ! Pentru a se da un impuls celor care încă mai consideră MESAGERUL ŞI MESAJUL utopie,ar fi de laudă iniţiativa mai multor români de a lua direct legătura cu "FUNDAŢIA KESHE" şi cu Domnul M.T.Keshe de a aduce în România,DISPOZITIVUL MaGrav ,căci numai prin exemplu direct cei încă suspicioşi ,îşi vor depăşi angoasa şi vor face pasul hotărît pe care atîta amar de vreme l-au ezitat,influenţaţi ba de puterea dogmei bisericeşti,ba de inflienţa nefastă a ştirilor mass media.

    RăspundețiȘtergere