Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 noiembrie 2015

Mesaj de la Eu-l meu Superior

 Mesaj de la Eu-l meu Superior.

Mike Quinsey
Dragi prieteni,
Doresc să mulțumesc tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri, cu ocazia primului meu mesaj primit de la Sinele meu Superior. În total cred că am primit aproape 100 de e-mail-uri, care erau foarte încurajatoare și înălțătoare.
20 noiembrie, 2015. Mike Quinsey.

Evenimentele de pe Pământ continuă să creeze provocări acelora care aparțin Luminii, și care ajută la ușurarea situației, în cel mai bun mod posibil. Nu pare a exista nici o ușurare a problemelor continue care sunt create mereu de către cei care nu au lumină, pentru a înțelege adevărata natură a ceea ce se petrece. Afiliații întunericului continuă cu planul lor de a crea un Guvern Mondial, în care să aibă o poziție de putere mai mare și de control. Cu toate acestea, puterea lor este în scădere, și nu va mai fi permis niciodată gradul de control pe care îl doresc ei. 
În realitate, se expun în mod deschis la un scrutin care va dezvălui agenda lor adevărată. Astfel, cu toate ca au putere suficientă pentru a mai face o ultimă tentativă ca să-și atingă scopurile, ei nu vor mai putea continua și, în cele din urmă, nu vor avea altă cale decât să se predea. 
Deci, voi puteți să rămâneți centrați pe sarcinile voastre, știind ca toate eforturile făcute vor merita, și că în, cele din urmă, veți fi recompensați.

Puteți vedea în jurul vostru dovezile schimbărilor care au loc, și cum energiile întunericului sunt transmutate cât de rapid posibil. 
Vă găsiți foarte aproape de Dezvăluire, pregătirile fiind destul de avansate. 

Va fi începutul multor revelații care vă vor pregăti pentru marele viitor pe care îl aveți în față, când veți deveni suflete libere pentru veșnicie, ne-restricționate sau obligate să primească informații mincinoase, cu care apoi vă veți confunda. Voi toți, împreună cu Mama Pământ, vă găsiți în mijlocul schimbărilor bine-venite, în care vechiul șablon este spulberat, pentru a permite noilor energii sa fie implementate. Mulți le cunosc deja, și le încorporează în ființa lor; și o vor putea face cu atât mai ușor cu cât vor continua să le ancoreze, ceea ce se va observa în aura lor, care va deveni din ce în ce mai luminoasă.                                               Când vă păstrați aura intactă, sunteți la adăpost de orice încercare a întunericului de a interfera cu ființa voastră.

Istoria voastră este marcată de lupte și de războaie fără încetare, stare de beligeranță care avut rezultatele pe care le vedeți. Cu toate acestea, în ciuda acestor evenimente, voi nu v-ați îndepărtat niciodată prea mult de Lumină, și ați știut să beneficiați de aceste triste experiențe. Ați fost orientați continuu spre menținerea voastră pe Calea Luminii. Experiențele au reprezentat multe provocări, care v-au oferit posibilitatea de a evolua mai rapid. 
Au existat și există unele evenimente dificile în programul vostru de viață, evenimente plănuite cu grijă, și cu acordul sufletului vostru, care vă garantează o evoluție continuă.
Asta înseamnă că, de fapt, tot ceea ce se petrece în jurul vostru face parte din plan, chiar dacă voi nu-l puteți înțelege. 
Dar și cei care aparțin întunericului au, de asemenea, planuri de viață, căci prin acțiunile lor karmatice, ajută alte ființe să-și îndeplinească programul cu care au venit în această viață. Nimic important nu se petrece la întâmplare, iar atunci când veți putea înțelege acest adevăr, veți accepta că ceea ce se întâmplă în jurul vostru are justificare și este inevitabil. 

Viețile pe care le veți experimenta în viitor, vor fi foarte diferite de ceea ce trăiți în prezent. Nu va exista comparație, cu excepția, poate, a momentelor în care v-ați putut conecta la dimensiuni superioare, în timpul meditațiilor. 
De altfel, această practică este foarte recomandată, pentru a vă menține ferm ancorați în Lumină. Meditația este și o metodă de a vă curăța aura de eventualele energii negative. Este nevoie ca, prin meditație și vizualizare mentală să vă mențineți aura închisă la încercările energiilor negative de a o penetra. (nota C.M.: tehnica, despre care am mai vorbit și cu alte ocazii, este următoarea: dimineața, sau ori de câte ori vă simțiți agresați energetic, creați imaginar în jurul ființei voastre un strat protector de Lumină, un fel de sac luminos, și „asigurați-vă” din când în când că sunteți în interiorul lui.) 
Știm că majoritatea lucrătorilor în Lumină sunt conștienți de nevoia protecției, însă a reaminti din când în când de această necesitate, este un ajutor.

Începeți să înțelegeți că gândul este o energie foarte puternică, cu atât mai mult cu cât vibrațiile sunt mai înalte, ceea ce impune mare grijă la ceea ce gândiți. 
Când doriți să ajutați pe cineva trimițându-i gânduri pozitive, trebuie să aveți grijă să nu lăsați ca în ele să se strecoare și gânduri negative. Poate părea o concepție stranie, dar, de fapt, dacă vă lăsați conectați la gânduri negative, sau emiteți voi asemenea gânduri, vă veți racorda la câmpuri malefice mult mai vaste și mai puternice, de care vă va fi mai greu să vă eliberați. 
Deci, nu alimentați gândurile negative care vă încearcă. Amintiți-vă că toate gândurile care vă obsedează, care persistă, au tendința de a se apropia cât mai mult de voi. (Nota C.M.:„ești ceea ce gândești”)

Pe măsură ce vă înălțați, veți descoperi că multe lucruri sunt destul de diferite de cum le înțelegeați înainte. Ieșind din vibrațiile joase, și având un corp din ce în ce mai puțin dens, multe lucruri le veți vedea cu alți ochi, le veți interpreta diferit de aprecierea voastră actuală.
Pe măsură ce deveniți conștienți de puterea colosală a gândurilor, vă veți crea posibilitatea de a călători în univers. Din această cauză, trebuie să începeți să vă controlați gândurile și să vă mențineți pozitivi în gândire, în toate momentele. Poate părea dificil, însă imediat ce vă veți familiariza cu cerințele dimensiunilor superioare, nu vi se va mai părea nimic dificil.
În dimensiunile superioare nu va mai fi nevoie să vă utilizați majoritatea timpului pentru activități existențiale (n.m.: de susținere a ființei prin hrană, medicație, locuințe, obligații de servici etc.), așa cum se întâmpla acum în dimensiunea 3D.
Aceasta deoarece veți putea folosi din plin puterea gândului, a intenționării. 
Veți avea posibilități multiple de a vizita și alte planete, alte civilizații din Univers. Universul se va deschide și pentru voi. Dar nu toți vor parcurge exact același drum, pentru că vor apărea multe oportunități.

Puține dintre experiențele voastre actuale, se vor mai regăsi și vor mai fi necesare în dimensiunile superioare. Pe Pământ aveți limitări datorită vibrațiilor joase, și, pe măsură ce aceste vibrații cresc, descoperiți ca aveți abilități și posibilități mai ample. 
Schimbările pot fi mici la început, însă se vor accentua în domenii precum telepatia, levitația etc. Aceste însușiri vor deveni comune, obișnuite și, cu trecerea timpului, veți renunța la utilizarea comunicării verbalizate. Unii dintre voi vor deveni foarte intuitivi, anticipând cu destulă exactitate ceea ce interlocutorul dorește să le comunice. De altfel, aceste însușiri au început deja să se manifeste la unii dintre voi.

Continuându-vă calea ascendentă, veți deveni conștienți de creșterea nivelului vostru de conștiință, prin posibilitățile multiple prin care vă veți putea exprima. Procesul acesta va continua până când veți atinge nivelul maxim de conștiință și conștientizare propriu dimensiunii superioare în care vă veți afla. Această creștere va veni „la pachet” cu creșterea numărului chakelor corpului uman.
În acel moment, veți fi atins nivelul de Ființe Galactice, mult deosebite de ceea ce sunteți astăzi. 
Natural, aceste schimbări iau timp, dar, în parte, vor depinde de viteza cu care veți evolua nu numai colectiv dar și individual.
Evoluția nu se oprește, chiar și atunci când se fac câțiva pași înapoi, ca urmare a unor experiențe pe care vă decideți să le faceți. Acea experiență nu va fi niciodată pierdută. Să fiți siguri că toată aceasta experiență este o valoare, și se va găsi mereu la dispoziția voastră.

În acest moment, multe lucruri se petrec pe Pământ, și nu întotdeauna ele sunt pentru binele tuturor; chiar pentru cei care lucrează cu Lumina, poate fi un moment istovitor. 
Permiteți ca aceste energii să treacă pe lângă voi, și dacă din întâmplare aveți contact direct cu ele, binecuvântați-le și eliberați-le cu iubire.


Eu sunt Mike Quinsey, si vă las cu iubirea și binecuvântările mele. Fie ca Lumina să vă lumineze zilele și calea spre transformarea voastră. 

Website: Tree of the Golden Light 
Traducerea în Româna: Florica
(preluare de pe > http://galacticchannelings.com/romana/mike20-11-15.html; nota C.M.: cu unele corecturi gramaticale necesare.)

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru bunavointa de a traduce mesaje, pentru cei care nu inteleg limba.

    RăspundețiȘtergere