Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 octombrie 2015

Mesaj de la Consiliu.

(7 oct.2015; channeler Ron Head)
Traducere Const. Mihăilescu.

Mulți dintre voi trec acum prin ceea ce pare fi o perioadă destul de accidentată.
Voi gândiți, "Ce atâta vorbărie despre un .... mare salt spre un nou model existențial? N-a fost niciun salt! Despre ce salt vorbim când e din ce în ce mai rău?”
Așa cum am mai menționat și cu alte ocazii, amintiți-vă că există o parte din voi care vede și înțelege ce se petrece în jurul vostru, chiar după colț și dincolo de obstacole.
Din păcate, cu mintea voastră conștientă, cei mai mulți dintre voi nu aveți acces la aceste realități deoarece, știți și voi, frecvențele joase ale dimensiunii inferioare vă împiedică să aveți o percepție adecvată, chiar dacă multe se întâmplă în jurul vostru.
Este și o chestiune de atitudine; unele stări, credințe și convingeri nu vă permit să progresați prea repede, mai ales dacă voi nu sunteți hotărâți să le aruncați peste bord.
În această perioadă este imperativ să renunțați la vechile credințe, îndoieli și lipsă de hotărâre, căci și de aceasta depinde progresul și înălțarea voastră. Înainte de a trece mai departe, trebuie să rezolvați această problemă de credibilitate.
Și dacă încercați, veți ști ce trebuie făcut. Cu cât călătoriți fără rezoluție, cu atât mai dificil vi se va părea. Este ca o boală gravă netratată de la primele simtome. Mai târziu poate fi prea târziu. Abia atunci omul se întreabă de ce a lăsat lucrurile să ia amploare fără să intervină din vreme, când avea șanse reale să se vindece.
Un alt fel de probleme posibile ar putea fi cele legate de necesitatea de a renunța la ceea ce nu vă folosește. Și pentru aceasta se ivesc ocazii favorabile, dacă vă este clar la ce trebuie să renunțați și urmăriți să apară ocaziile. Ne permitem săsubliniem că, uneori, deși sunteți conștienți de existența unei anumite probleme, nu vă concentrați suficient asupra rezolvării ei, timp în care pot crește dificultățile de rezolvare, tocmai din cauza acelei lipse de atenție, acelei tărăgănări.
Nu este absolut nimic cu care să vă confruntați și să fie insurmontabil, sau care să vă creeze o situație de așteptare nedefinită ori definitivă, dar trebuie să tratați totul cu mare atenție pentru a nu pierde oportunitățile.

Numai stresul pe care vi-l creați sau este creat în jurul vostru din cauza unor situații sau evenimente care par a nu-și găsi rezolvarea, modifică realitatea voastră doar în măsura în care voi acceptați. 
Fiți preocupați să luați soluții pentru orice situație, de la Sinele vostru, care lucrează prin inima voastră. Numai acolo găsiți adevărul. Orice altceva este o iluzie și, prin urmare, nu vă poate crea dificultăți decât în măsura în care îi acordați credibilitate.
Nu mai este mult până când viziunea voastră asupra realității se va schimba radical.
Nu vă opuneți acestor schimbări căci orice încercare de a opri sau încetini procesul, vă crează suferință și vă afectează sănătatea, inclusiv a corpului fizic.


https://oraclesandhealers.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu