Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 octombrie 2015

MESAJ ARCTURIAN

(18 oct. 2015; channeler Marilyn Raffaele)
Traducerea Const. Mihăilescu

Bine v-am găsit, dragii mei, bun venit în aceste vremuri de noi energii și iubire necondiționată.
M.R.
Vă mișcați repede în "noutate" și vă confruntați din ce în ce mai clar cu mai multe tipuri de energie. Fără îndoială că vă aflați în mijlocul unor mari schimbări. Nu judecați și nu vă opuneți la ceea ce percepeți că vine spre voi din afară și nu vă cramponați de energiile trecutului, caracteristici ale dimensiunii 3D, care trebuie să vă părăsească, căci ele nu vă mai servesc.
Mulți dintre voi constatați că nu mai tolerați anumite alimente (mai cu seamă cele care au efect de drog) sau pe care, în orice caz, le tolerați mai greu. Acest lucru se datorează faptului că trupurile voastre încep să rezoneze pe frecvențe mai înalte și devin mai permisibile asimilării unor energii mai pure, mai compatibile cu stările existențiale mai rafinate. Se definește tot mai clar un alt comportament alimentar, în sens material, care favorizează consumul alimentelor mai pure, mai ușor digerabile, mai ușor asimilabile.
Multe lucruri din obișnuințele voastre, și pe care le-ați considerat până acum indispensabile asigurării fericirii și stării de bine, vă apar acum fără semnificație și din ce în ce mai fără utilitate. La multe dintre ele începeți să renunțați de la sine, fără a fi nevoie să faceți un efort de voință. Pur și simplu nu vă mai atrag, nu vă mai interesează. Explicația cea mai la îndemână și cea mai reală este că ființa voastră nu mai este calată pe frecvențele energiilor vechi, care se regăsesc în unele dintre produse, unele activități, unele moduri vechi de gândire..
Toate acestea denotă faptul că vă aflați în mijlocul procesului de ascensiune, de transformare, împreună cu Mama Gaia.

Dorim să vorbim despre două probleme de multe ori greșit înțelese de pământeni.  Ne referim la hrană (alimente) și la sex. Ele au stat mereu în atenția și preocuparea omului, în moduri diferite.
Cu cât trece timpul și vă creșteți nivelul de conștiință, cu atât începeți să înțelegeți și să acceptați că fiecare plantă care crește și se dezvoltă are viață și o anumită formă de conștiință. Chiar și pietrele nu sunt inerte și au o anumită varietate de conștiință. Omul a fost învățat în mod eronat că el este superior tuturor celorlalte forme de viață de pe planetă și, prin urmare, are dreptul de a domina și dreptul de a face tot ceea ce consideră el că-i este util, indiferent de modul în care afectează acele „obiecte moarte”. Aceasta este o interpretare falsă care se regăsește chiar și în scripturi.
Omul are capacitatea, însușirea și permisiunea de a asista, de a se folosi și de a lucra cu alte forme de viață, ca urmare a deținerii unei conștiințe, în general, superioară acelor forme de viață. Însă nimeni nu l-a autorizat pe om să facă abuzuri, nu i-a dat dreptul de viață și de moarte asupra altor specii.
Mai nimănui nu-i trece prin minte că pomul verde pe care-l taie are sensibilitatea sa și suferă ca orice altă ființă când fierăstrăul sau toporul îl retează.
În ceea ce privește hrana voastră, într-o covârșitoare proporție, includeți în meniu și consumul de carne. Majoritatea corpurilor fizice ale omului și ale unor specii de animale consumă trupul altor viețuitoare, ca sursă de proteine. De-a lungul vremii, acești mâncători de carne și-au modificat formula de viață astfel încât actual, pentru mulți, meniul include și proteina animală, ca o necesitate. Modificările actuale ale ființelor au în vedere și neutilizarea proteinei animale ca hrană. 
Însă pentru renunțarea la aceste vechi obiceiuri este nevoie și de voința consumatorului de a înlocui treptat carnea cu produse similare, dar vegetale. La baza hotărârii de a nu mai consuma carne, trebuie să stea și motivații spirituale, nu numai materiale. Dacă cel care renunță la consumul de carne constată că sub nici-o formă nu poate renunța definitiv, atunci ar trebui să înțeleagă că trupul său nu este încă pregătit să facă acest lucru. Prin urmare, va trebui să renunțe, cel puțin deocamdată, la această tentativă, sau să încerce să rărească consumul de carne atât cât îi permite starea de sănătate a corpului său fizic.
Este foarte important pentru consumatorul de carne să găsească acea sursă de aprovizionare de unde poate ști cu precizie că animalul sacrificat nu a fost chinuit, stresat sau maltratat în timpul vieții și, mai ales, înainte de sacrificare. Aceasta deoarece în carnea animalului se vor regăsi în mare măsură energiile terifiante care i-au marcat viața sau ultimele clipe, iar aceste energii vor fi preluate, prin consumul acelei cărni, de către consumator, indiferent de modul de prepararea a produsului. 
Pe de altă parte, renunțarea la consumul de carne va avea un impact descurajator pentru producătorii și comercianții de produse animale, asta însemnând că fiecare dintre voi poate contribui într-o anumită măsură la renunțarea la creșterea și sacrificarea animalelor pentru consum. 
În multe culturi din trecut, dar și la unele grupuri umane actuale, cu viață strâns legată de natură, orice animal sacrificat este onorat pentru sacrificiul său și i se cere iertare pentru că cel care i-a luat viața nu a avut de ales.
În epoca voastră „modernă”, sacrificarea animalelor nu mai este decât o afacere, o modalitate de a aduce bani.

Dragilor, sunteți într-o metamorfoză energetică spre o dieta bazată pe plante, cereale, legume și fructe. Această alimentație ușoară nu numai că vă conferă o sănătate mult mai bună fizică și mentală dar vă pregătește mai bine pentru evoluția voastră spirituală. După cum cunoașteți, civilizațiile avansate folosesc foarte puțină hrană materială, ele consumând energia ca atare, pentru hrănirea ființei lor. Corpul lor a suferit de-a lungul timpului acele modificări care i-au permis să folosească o formă primară de energie, pentru a-și menține viața.
Obiceiul unor popoare de a face o rugăciune înainte de masă și a adresa mulțumiri după încheierea mesei ar trebui să nu se adreseze numai lui Dumnezeu ci și acelor ființe (plante sau animale) care au fost sacrificate pentru ca voi să vă hrăniți trupul. 
Cereți binecuvântarea pentru toată hrana care urmează să o consumați și invocați Lumina care să infuzeze aceste produse, gândindu-vă că, în acest fel, le faceți mai compatibile cu necesitățile ființei voastre. (Nota C.M.: iată un exemplu de rugăciune: „Tată Ceresc și Suprem, primește această hrană și sfințește-o. Nu lăsa nicio urmă a lăcomiei să o păteze. Eu o folosesc pentru menținerea templului Tău sfânt, spiritualizeaz-o! Spiritul meu se adresează spiritului universal care ești Tu. Cu toții suntem petale ale manifestării Tale. Tu ești întreaga floare, întreaga viață, întreaga iubire. Impregnează, Doamne, această hrană cu parfumul prezenței Tale. Amin!” Desigur, cei care obișnuiesc să spună ”Tatăl nostru” o pot face și în continuare.)
Există realități mai înalte în toate procesele, inclusiv în cel al hrănirii. Nu există niciodată spiritual vs. non-spiritual. Cele două aspecte nu sunt separate, ele se contopesc. Până la urmă, totul este spirit.
 
În ceea e privește experiența sexuală, la nivelul umanității voastre, adesea este utilizată în mod abuziv, greșit înțeleasă și plină de concepte de vinovăție și de rușine.
Actul sexual este fie îmbrățișat cu bucurie reciprocă, ca o experiență unică, fie este considerat un tabu, un rău, ceva care trebuie neapărat evitat, căci ar fi un „păcat”. Nu este adevărat. Experiența sexuală pe plan uman nu trebuie să fie un scop în sine, o refulare dominatoare, un scop de răzbunare sau act de dominare a unuia dintre parteneri. Sunt ființe care au nevoie de experiențele și atracția sexuală pentru a se dezvolta și a evolua într-o mai mare măsură, un prilej de înălțare a spiritului iubirii, cea mai înaltă energie a cosmosului.  Multe contracte ale sufletelor includ necesitatea de finalizare a unor  experiențe individuale conectate la sexualitate, venite din vieți anterioare.
Ca și în cazul celorlalte tipuri de experiențe, sexul trebuie înțeles ca o experiență umană  reprezentativă pentru un adevăr mai mare - un pas spre apropierea de o finalizare spirituală. Realitatea spirituală este unirea și echilibrarea exterioară a aspectelor masculin și feminin ale sufletului care sunt de obicei nerecunoscute, dar inevitabil prezente în fiecare individ.
La un moment dat, în călătoria spirituală, cele două aspecte devin una, sufletul se completează și se manifestă în exterior ca un nou și iluminat individ, în măsură să exprime atât masculinitatea (forța fizică, curajul, temeritatea etc) cât și feminitatea (blândețea, rafinamentul, gingășia, frumusețea). La nivel uman, îmbinarea caracteristicilor masculine cu cele feminine, converge către un profil uman minunat.

Înainte de toate, sexualitatea ar trebui considerată ca fiind un mod de exprimare a realității spirituale a ființei.
Sexul este sacru și nu trebuie utilizat în mod egoist. Acțiunile sexuale trebuie să îmbrățișeze mereu un respect iubitor și o perfectă comuniune între parteneri. Pe de altă parte, atracția sexuală nu indică necesitatea unei relații sexuale.
Dragostea și conștientizarea spirituală este o energie care poate ridica experiența sexuală la niveluri niciodată atinse prin alte tipuri de experiențe. În toate lucrurile, există niveluri de diferite grade.
În vremurile antice, sexualitatea era predată în școlile din temple și se bucura de un mare respect, ca metodă de evoluție spirituală. Aceste învățături s-au pierdut în mare parte, lăsând o lume de indivizi deseori plini de confuzii, debusolați, abuzivi sau abuzați, plini de ignoranță și gata să facă din actul sexual o manifestare animalică și degradantă.                     
Mulți își permit să confunde iubirea cu actul sexual. Doar atracția fizică și dorința actului sexual nu este nicicum iubire și spiritualitate ci o batjocorire a ideii de iubire, de onorare. Acesta este motivul pentru care abuzarea copiilor este atât de dăunătoare pentru ei și pentru societate. Un copil abuzat nu va mai crește drept, curajos și cu o imagine iubitoare asupra societății în care trăiește și care, din păcate, i-a scos în cale o ființă-animal, o brută. Stările emoționale ale unui copil abuzat sunt imposibil de descris, atât sunt de traumatizante și de profunde. Este foarte probabil ca un copil abuzat să nu se mai refacă psihic și emoțional toată viața.
Perioada de vindecare pentru un abuzat este, de obicei, foarte lungă, uneori trecând dincolo de viața actuală. Societatea voastră are mult de lucrat în această privință. Consilierea unui copil trecut printr-o astfel de experiență este o terapie de foarte lungă durată. De multe ori sechelele nu vor dispărea niciodată.
Studiați mesajele primite prin canalele informaționale ale Mariei Magdalena, pentru a afla mai multe despre sexualitate divină.
Sexualitatea este un aspect al experienței umane și vina pentru deformarea ei o poartă o energie veche care s-a perpetuat prin convingeri ale unor ignoranți.
Energiile noi vor permite tuturor celor care aleg să trăiască o viață fără complexe, responsabilă, fericită, și fără vinovății. Și aici voi evoluați dincolo de iluzii.
 Noi suntem Arcturienii.



http://www.onenessofall.com/newest.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu