Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 28 august 2015

SaLuSa, 21 august 2015

Channeler Mike Quinsey.
Traducere Const. Mihăilescu


SaLuSa
Se pot citi semnificative schimbări care se spune că vor avea loc la sfârșitul lunii septembrie și față de care vă apropiați cu prudență. Noi știm că mulți dintre voi așteaptă cu nerăbdare să vadă ce se va întâmpla, atunci când veți trece printr-un câmp mai mare și de mai pură energie. Precauția este înțeleptă, în orice caz, astfel că cele mai bune intenții de informare vi se oferă cu cea mai mare bunăcredință și se referă la circumstanțele unor schimbări. Mulți vă pot vorbi de schimbări până la sfârșitul anului,   inclusiv despre portaluri care se vor deschide pentru a ridica conștiința umanității. Nu trebuie să fiți surprinși de orice urmează a vi se întâmpla, legat de schimbările menite a avea loc foarte curând. Încă și mai multe vor urma cu siguranță pe măsură ce se va edifica Noua Eră, în care urmează a vă stabili.
Cu toate acestea, este bine să nu vă așteptați la prea mult foarte curând, deoarece mai este încă de lucrat, chiar și în ceea ce privește mult-discutata distribuire de fonduri. Chiar și după standardele noastre va lua ceva timp pentru ca acestea să ajungă la voi toți. Oricum, va fi realizare de excepție pentru voi. Ne-am planificat bine timpul și suntem bine pregătiți pentru îndeplinirea obiectivelor viitoare..
Apreciind după standardele voastre, avem resurse nelimitate, la care vom apela pentru a ne îndeplini obligațiile pe care ni le-am asumat, în așa fel încât să puteți păși cu încredere spre țelul pe care vi l-ați propus și pentru care noi lucrăm. Știm că aceste promisiuni vi s-au făcut cunoscute de câțiva ani  și, pentru răbdarea voastră, vă mulțumim. Vă asigurăm că ținem sub control activitățile întunecaților, așa cu , de altfel, o facem de câțiva ani buni. Grija și supervizarea noastră au făcut ca declanșarea unui război nuclear să fie imposibilă. Altfel, probabil că războiul mondial ar fi fost declanșat încă din ultima parte a secolului trecut. Așa cum am explicat anterior, trebuie să plecăm anumite situații pentru a fi jucat în mod natural. Noi nu poate interfera cu consecințele acțiunilor tale, cu excepția cazului în autoritățile superioare permite acest lucru.
Așa cum am explicat în trecut, noi trebuie să plecăm mereu de la anumite realități pentru a ne adapta situațiilor create de voi prin liberul vostru arbitru, căci noi nu ne putem interfera voinței și acțiunilor voastre, cu excepția unor cazuri rarisime în care Autoritatea Supremă decide altfel (n.m.: se referă la Decretul Creatorului de interzicere a războaielor atomice).
Unii dintre voi sunt preocupați de familie sau prieteni și par a fi conștienți de importanța acestui timp al sfârșitului de ciclu cosmic. Noi le spunem că nu este cazul să fie îngrijorați căci fiecare suflet, fiecare ființă, se va afla la sfârșitul procesului de ascensionare, exact acolo unde îi este locul, indiferent de gândurile și dorințele voastre sau ale lor, în ceea ce-i privește.
Prin vibrațiile voastre, voi înșivă veți găsi calea corectă pentru evoluția voastră, în continuare, către Lumină. Fiți siguri că acele suflete care au dificultăți în ridicarea lor sunt ajutate individual pentru a se trezi la adevăr. Ele sunt tratate cu iubire și bunătate, așa cu toate sufletele sunt. Pe aceia dintre voi care știți că sunteți gata să de înălțare, vă rugăm să-i ajutați și pe cei care au nevoie să se trezească și să devină capabili să acționeze în interesul evoluției ființei lor. Nu este neapărat necesar să simțiți schimbările și vibrațiile. Asta se va întâmpla tuturor celor care au credință în proces și nu se abat de la Legile creației. Trebuie să vă amintiți că, în colectivele din care faceți parte, nivelul de evoluție nu este identic, ele fiind formate din suflete care sunt la niveluri diferite de evoluție. Acesta este un avantaj să fie ajutați, deoarece chiar lângă ei este foarte probabil să existe un suflet mai evoluat, care să-i sprijine.
Cu toate acestea, ascensiunea este o sabie cu două tăișuri, dacă aprecierea nu este corectă.  Unii pot crede că sunt deja în față, în avans, ca urmare a unei aprecieri greșite, dincolo de realitate. În asemenea situații, aceste ființe pierd timp prețios pentru înălțarea lor, considerând că ei au depășit deja acele etape. Deci, nu vă grăbiți cu concluziile! Dacă trebuie să faceți neapărat asemenea evaluări, fiți sinceri cu voi înșivă, în primul rând. Mai bine veniți puțin înapoi, dacă constatați că n-ați obținut, cu adevărat, ceea ce pretindeți. (nota C.M.: criteriile unei bune evaluări sunt multe: apariția sincronicităților, bucuria de a-l vedea fericit pe un altul, iubirea fără condiționări, lipsa infatuării, milostenia, lipsa urii etc)
MareaTrezire are loc și odată cu trecerea timpului, tot mai multe suflete vor răspunde la vibrațiile de intrare mai mari. În mod evident veți deveni treptat conștienți de schimbările și plăcerea de a fi înălțat, dincolo de dimensiunea inferioară. Efectul general va fi un schimb de energii mai puternice, fluxuri de Lumină ce vor veni pe Pământ.
Cu toate acestea, trebuie să facem apel la voi ca să sprijiniți  pe deplin Lumina și să faceți ceea ce vă revine din această minunată și divină sarcină, adică, oriunde ați ajunge, să vă străluciți lumina. Păstrați-vă întotdeauna concentrarea pe obiectivul pe care fiecare dintre voi îl aveți, fiți încrezători că-l realizați și nu vă temeți de eșec, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul sau în lumea voastră.
Amintiți-vă că ați lucrat timp de eoni, când v-ați confruntat cu viața grea din dimensiunea inferioară, și nici atunci nu v-ați dat bătuți. Într-un fel, acum trebuie să vă fie mai ușor, din moment ce pentru înfrângerea întunericului, sunteți masiv ajutați cu Lumină. În ceea ce se întâmplă și se va întâmpla acum pe Pământ, ne bazăm mult și pe activitate plină de dăruirea a Lucrătorilor Luminii.
Cu siguranță veți fi capabili să progresați mult mai repede acum puterea Illuminati a fost mult diminuată. Această reducere este atât de drastică încât, orice încercare a întunecaților de a reveni la controlul asupra planetei, și la cooptarea a noi suflete, este absolut iluzorie. Această situație nouă vă crează oportunitatea de înainta mult mai repede și mai ușor. Dragilor, deși am spus-o de mai multe ori, o facem și acum: NU IROSIȚI ACEASTĂ RARISIMĂ OCAZIE!
Curând veți deveni capabil să identifice ființe Galactic încarnate pe Pământ. Să nu vă surprindă dacă veți constata că parte dintre aceștia intră într-o fază de oarecare relaxare. Se va întâmpla aceasta deoarece, mai mult decât omul obișnuit, ei realizează că „partida a fost câștigată” și-și pot permite „s-o lase mai moale”.
Când Lucrătorii ai Luminii își unesc și-și sincronizează eforturile, puterea lor se amplifică mai mult decât de două ori. Vedem că ei au înțeles aceasta și tind să lucreze în grupuri. Maeștrii lor vor continua să le împărtășească din cunoștințele lor avansate. La rândul lor, acești maeștri vor fi asistați de ființe superioare, care vor da, de asemenea, din preaplinul lor de cunoaștere. Vedeți dară că sunt îndeplinite toate condițiile ca voi să vă accelerați ascensiunea..
Galaxia a așteptat semne care să arate că Pământul este în ascensiune. Aceste dovezi sunt clare și Galaxia le-a acceptat ca o puternică dovadă. În bună parte, această înălțare vi se datorează și vouă. Realizarea Marelui Plan este un fapt indubitabil iar reușita va fi totală. În cazul în care lucrurile par să fi fost afectate de acțiuni negative, vă rugăm să țineți minte că nu totul este așa cum apare la suprafață. Uneori situații karmice sunt rezultatul unor acțiuni petrecute de mult. Pur și simplu considerați că lecțiile necesare sunt învățate și că sarcina trebuie bifată ca realizată. Nimic de natură karmică nu va fi reportat în N0ua Eră, care va fi liberă de orice datorie din trecut.

http://www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html.
http://spirittrainchronicles.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu