Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 iulie 2015

Sunteți pe cale de a participa la un șir de experiențe care se amplifică (II)


Mesaj de la Sananda și de la Cel Care Servește.

(21 iulie 2015; channeler James McConnell)
(Nota channeler: acest mesaj a fost recepționat pe 19 iulie 2015 și  viza grupul din Glendale, AZ)
Traducere Const.Mihăilescu 
(ultima parte) 

Întrebare: Vreau să clarific ceva despre care nu sunt foarte sigur că am înțeles corect. Monedele care circulă în lume au o valoare corelată cu puterea lor de cumpărare. Aceasta face să existe o anumită rată de schimb. Totuși, din schimburi valutare, cei care cunosc mecanismele și pot anticipa corect cursul, se pot alege cu câștiguri importante, numai din speculații. Deci, după înțelegerea mea, concurența și profitul speculativ vor dispărea atunci când o singură monedă va circula. Dar, în perioada de tranziție la o monedă unică, se pare că vor exista unele monede mai avantajate la momentul trecerii la moneda unică.  Prin urmare, în cazul în care cineva a obținut un câștig important din schimburi speculative, când se va trece la noua și unica monedă, el va fi mai câștigat, căci nimeni nu-l va întreba în ce mod a realizat suma pe care o deține și o prezintă pentru a-i fi schimbată. Sunteți de acord cu asta? 
OWS: Raționamentul este corect.
Este corect pe termen un pic mai lung, dar pe termen foarte scurt ideea de a deține diverse monede, în cazul în care aceste valute vor fi schimbate, nu-ți poate garanta  o îmbogățire instant, ca să mă exprim în acest mod. Și în acțiunea inițiată de Saint-Germain, de distribuire a unor pachete de prosperitate, sunt cuprinse și unele dintre valute. Probabil că banii se vor regăsi în prima fază și în alte acțiuni care, deocamdată, nici n-au fost discutate. Există multe modalități care vor putea fi luate în calcul, important este ca oricare dintre ele să conducă la acordarea unui sprijin astfel distribuit încât să nu se ajungă la concurență sau la diferențieri. Ideea este ca toți oamenii planetei să fie egal înstăriți, fără diferențieri din care să poată apărea invidie, egoisme și nemulțumiri. Principiul de bază va fi asigurarea echilibrului între toți rezidenții planetei. De fapt, ideea primordială este de a face în așa fel încât să dispară ura, invidia, dorința de a lua de la altul prin acte incorecte. Fără aceste tare, lumea va trăi în pace și în iubire, adică își va asigura pe termen foarte lung o evoluție accelerată și ireversibilă. 
 (Ei bine ...) Este important, este foarte important acest concept, prin care se înlătură toate posibilele surse care pot crea atașamente, ceea ce va asigura securitatea, mulțumirea și iubirea între membri societății. 
Cel care întreabă: De fapt, obstinația obținerii unei păci generalizate este cumva tot...un atașament. Corect, nu?
 OWS: Da, dar unul care împinge societatea înainte, n-o ține pe loc ca să existe la limită, numai pentru supraviețuire. Este adevărat că etapa care urmează este dorită mai cu seamă pentru a scăpa de existența precară de până acum. Nevoia de a avea bucurii este normală fiecărei ființe. Sunt întrebări suplimentare? 
Întrebare: Întrebarea mea este o continuare la acest subiect. Pentru mine ar fi ideal să renunț la bani și la atașamente, însă nu știu cum voi putea promova această idee astfel ca să fiu corect înțeles de familie și de prietenii cu care locuiesc în casa pe care tocmai o renovăm? Presupunând că eu am ajuns la un nivel mai ridicat al vibrațiilor (deci și la o înțelegere mai cuprinzătoare), cum mă pot ajuta cu cei din viața mea care, presupun că au rămas la vechile concepte ale dimensiunii inferioare 3D, care poate implica teama de viitor, de sărăcie? Când aceste renunțări vor trebui făcute, ei vor deveni temători, stresați și greu de convins că aceasta este calea de urmat. Nu am idee cum și ce ar trebui să fac pentru a-i avea lângă mine și a-i convinge de justețea noilor principii izvorâte din vibrații superioare? Emoțional, fizic, eu sunt gata pentru a accepta schimbarea. Sunt convins că ceea ce ne spui este adevărat și că se va întâmpla mai repede sau mai târziu. Dar cei din jurul meu vor crede că am înnebunit. Las la o parte faptul că voi fi destul de îngrijorat dacă nu-i voi putea convinge să gândească și să acționeze la fel ca mine.

Deci eu, ca Lucrător întru Lumină, cum i-aș putea ajuta pe cei din jurul meu ca și ei să înțeleagă și să accepte această schimbare? 
OWS: Da, despre acest lucru este vorba, adică să faci în așa fel încât cei din jurul tău să beneficieze de trezirea ta pentru ca, la rândul lor, să poată face mai mult pentru ei și pentru cei din jurul lor. Este un fel de preluare a ștafetei în care însă cel care predă ștafeta nu se oprește ci continuă cursa. Misiunea Lucrătorilor întru Lumină este cea prin care, atunci când apare momentul, să fie gata să ajute.
Și tu vei ocupa atunci o poziție care să-ți permită să participi la actul ascensiunii, nu doar pentru tine dar și pentru alții. În acest proces, nimic nu trebuie să se desfășoare cu teamă, cu gândul că s-ar putea înregistra un eșec. Locul neîncrederii trebuie să-l ia iubirea și dorința de a-ți îndeplini misiunea pentru care ai venit în această viață. Când este vorba de iubire necondiționată, ridicarea vibrației este asigurată. Deci, fără teamă, doar cu iubire și credință! 
Intrebare: Permiteți-mi să mai pun o întrebare. Am descoperit că, atunci când acord asistență cuiva, efectul se răsfrânge și asupra unora dintre cei prezenți. Deci e un fel de efect de domino. Apreciezi că acesta este un fel de ajutor „colateral”? 
OWS: Da, este posibil ca o persoană sau mai multe care asistă la terapia pe care o aplici să fie influențate de câmpul energetic cu care lucrezi. Este o multiplicare binevenită a efectelor care apar în activitatea Lucrătorilor întru Lumină. [Nota C.M.: explicația constă în ceea ce s-ar putea numi „efectul de diapazon”, adică, dacă o sursă produce o anume vibrație, toate obiectele din proximitate, acordate pe aceeași notă („la”), vor intra în vibrație]. Întrebări suplimentare? 
Întrebare: Eu simt că mă comport cu umilință și înțelegerea celorlalți și nu țin cu obstinație la atașamentul față de opinia pe care o exprim; nu renunț la ea dar nu doresc să mi-o impun cu orice preț altora. Fac bine?
OWS: Da, desigur, pentru că prima este fără atașament în timp ce insistența de a-ți impune convingerile implică un atașament.
Căci, dacă vă mențineți opinia, credința și judecățile, fără a accepta că poate exista alternativă, asta revine la vechile moduri de  gândire, vă fac să nu renunțați la paradigma 3D.
Altfel spus, ăsta tot atașament se cheamă și, după cum am spus, atașamentele vă țin pe loc, vă obstrucționează evoluția.

Asta explică de ce mereu și mereu înălțatul profesor din Tibet, Sugat Gu Ra Ru a spus cu ceva timp în urmă și a repetat: „renunțați la atașamente și obțineți controlul gândurilor voastre. Aceste două condiții vor face minuni pentru voi, cei aflați pe calea ascensiunii, în aceste vremuri” 

Însă, în ceea ce privește cele două deziderate, e mai ușor de spus decât de făcut. „Controlează-ți gândurile!” Cum să faci asta? Categoric, este posibil, fiecare dintre voi o poate face și o va face, dar nu va fi floare la ureche. „Eliberează-te de toate atașamentele!” Vă asigur că este posibil, dar nici asta nu e ușor. Ca să faci toată treaba asta, vei fi lăsat singur?  Nu. Vei avea mentori care s-au gândit să te ajute, colaborând cu ființa ta, cu sufletul tău, în mod direct, fizic sau în spirit. De toate acestea, mentorii voștri vor avea grijă, căci, amintiți-vă „când devotul este pregătit, maestrul va apărea cu siguranță”. Așa cum am spus de multe ori, nu aveți nicio îndoială, toate vor fi așa cum vă spun. Cu o condiție, o singură condiție: eliberați toate legăturile, toate atașamentele, goliți-vă mintea și rămâneți încrezători în așteptare. Rămâneți numai cu voi, fiți doar cu voi și observați dacă ceva sau cineva se apropie. Nu vă exprimați dorințe, preferințe, nu faceți alegeri; rămâneți deschiși și primitori.
De fapt, totul urmărește să vă ponderați și, mai apoi, să renunțați la ego-ul vostru inferior, ego-ul vostru mic, care s-a crezut, sau se crede încă mare și indispensabil. Acest ego vă reține, vă face să vă fie teamă, să nu aveți curaj și să capitulați sau să vă dați pe mâna altuia. Ego-ul vostru uman vrea să vă păstreze aici, în materie, în lumea dimensiunii inferioare. De ce? Pentru că el este, ca și mintea, ca și trupul fizic, muritor, perisabil, trecător. El vă ține lipiți de materie, cu iluzia că bunurile materiale reprezintă condiția fericirii voastre. Nimic mai neadevărat! De asta ego-ul uman nu vrea să renunțe: pentru că îi este frică de dezintegrarea care-l așteaptă. Dar voi nu sunteți ego-ul vostru uman, voi sunteți sufletul care, îndrumat de Spirit, este nemuritor. Cu ego-ul trebuie să fiți un pic șmecheri: asigurați-l că el conduce, că nu-l așteaptă nimic care să-l desființeze. Lingușiți-l un pic în așa fel încât el să dea drumul, să deschidă poarta ferecată. Conștiința voastră mare știe cum să facă asta, căci ea deține controlul.   Începutul este atunci când începeți să dați drumul la atașamente. 
Întrebare: Prin aceasta, nu ne pregătim unificarea cu UNICUL? 
OWS Ba da. După un timp sensul și necesitatea UNIMII complete începe să prindă contur. Nu poți veni încărcat cu atașamentele tale, cerând să te contopești în UNICUL. Asta vă va fi foarte clar în viitor, pe măsură ce nivelul conștiinței va crește. Pentru că atunci nu vor mai exista diferențe. Unii ar putea crede că o existență în lipsa diferențierilor va fi extrem de plictisitoare, de anostă și lipsită de interes.Nu va fi de loc așa.
Ceva întrebări suplimentare aici, înainte de a ne lua la revedere?
Întrebare: Am citit despre experiențele lui Corey Goode cu Aviara Albastră, și mai ales recent am auzit ce a declarat Gonzalez. Întrebarea mea pentru tine este legată de ceea ce se întâmplă acum pe planetă, inclusiv despre ființele din stele care sunt interesate de noi. Sunt Pleiadienii, Siriusienii, Andromedanii, rasa Aviară Albastră? Există o înțelegere între ele și o comunicare, într-un fel sau altul, cu ființe pământene? 
OWS: Da, pot să vă spun că toți cei pe care i-ai menționat și mulți alții, fac parte din cea mai mare grupare responsabilă de îndeplinirea Planului Divin. Toate acestea vin împreună, ca parte a unei mari orchestre. Fiți atenți însă la modul în care se armonizează orchestra. Din acest ansamblu fac parte violoniști, flautiști și interpreți la diferite alte instrumente. Fiecare are de interpretat partitura sa și momentul său anume când trebuie să-și facă intrarea, astfel încât ansamblul să interpreteze o operă coerentă și înălțătoare. Toate acestea, sub bagheta Marelui Dirijor, înțelegeți?
Dragilor, voi sunteți cei care fac posibilă toată această simfonie. Marea orchestră este conștiința colectivă a oamenilor, atât de pe Pământ cât și a celor din Pleiade, din Andromeda, a Arcturienilor, a Siriusienilor sau a civilizației Aviare Albastre. Fiecare are de interpretat o anume partitură.

Sunt ei în comunicare unii cu alții, își coordonează acțiunile? Da, sunt cu siguranță știu unii de ceilalți și acționează coordonat. Însă trebuie spus că fiecare grupare își cunoaște îndatoririle (partitura) fără ca în mod necesar să le cunoască în detaliu și pe ale celorlalți. Nu, nu în mod direct. Există o singură putere, o singură forță care cunoaște toate detaliile, cunoaște întregul tablou, întreaga simfonie. Această ființă supremă este Dumnezeu care, în armonie perfectă, pune în aplicare Marele Plan la Creatorului. Sperăm că ați înțeles această analogie. 
Întrebare: Vreau să te întreb cum se va desfășura EVENIMENTUL? Va fi anunțat din timp, în scris, pe posturile de televiziune, pe internet? Se vor auzi trompete în cer, va fi ceva care să se vadă, să se audă? Cum și de unde vom ști? 
OWS: Ceea ce vă pot spune este că atunci când va fi să înceapă, veți ști. Cu siguranță! Acest eveniment a fost îndelung pregătit, pentru ca să aveți dreptul să vă așteptați la ceva grandios. Despre vremurile acestea se vorbește și în Biblie. Acesta va fi momentul când se va auzi a șaptea suflare din trâmbiță. Veți vedea, veți auzi și vă veți bucura.
Întrebare: Deci, să ghicesc că ceea ce vrei să spui nu se referă la ceva extern ci la ceva interior ființei?
OWS: Va fi atât cât n-a mai fost. Va fi și în ființa voastră și în afara ființei voastre. De fapt, în interiorul vostru deja există acest eveniment, numai să știți să-l descoperiți. Este deja acolo, altfel nu ați fi voi aici ascultând această voce cu accent tibetan. Ce este înăuntru va ieși și afară, în scurt timp, pentru a începe să se manifeste.

Treaba este pe jumătate făcută (manifestarea interioară a evenimentului); urmează manifestarea lui exterioară. Cum am spus de multe, multe ori: cei care au ochi, să vadă și cei care au urechi, să audă. Asta este o invitație la conștientizare.
Avalanșa se va produce așa cum se întâmplă în jocul de domino. Fiți atenți la evenimente și la succesiunea lor: un mic eveniment se produce; el provoacă unul mai mare, care, la rându-i, va provoca unul și mai mare. Bulgărele se mărește și totul o ia la vale. El culcă tot ce părea înfipt bine și cu rădăcini puternice. O cale liberă se creează și la capătul ei răsare Soarele. Edificiul cel mai mare este încă în picioare, dar el nu va putea evita impactul avalanșei. Distrugerea cea mai mare va aduce începutul cel mai grandios. Ați înțeles analogia? 
Întrebare: Doar o întrebare rapidă, în ceea ce privește simptomele fizice ale Ascensiunii. Cum să spun..., vineri a fost pentru mine cea mai proastă zi ... Nu avem temperatură dar am trecut prin niște episoade de răceală, niște frisoane de-mi tremurau dinții în gură. Și asta parcă fără o cauză anume. Mă întreb dacă cumva aceste simptome aveau legătură cu un eventual proces al Înălțării mele, sau era altceva? Pentru că această bizarerie nu mi s-a mai întâmplat anterior și, cine știe, poate asta ar fi o explicație !? 
OWS: Da, îți pot spune că...ia să vedem dacă putem găsi o explicație plauzibilă... pentru ceea ce ți s-a întâmplat.. Depistez indicii că în acest caz a fost vorba la tine de un...puseu de conștiință, ca să mă exprim așa. Este adevărat că asemenea manifestare poate fi una de disconfort și oarecum dureroasă, în anumite momente. Dacă asta te consolează, să știi că și altora de pe planetă li se întâmplă asemenea stări, sau altele asemănătoare. Nu te impacienta! Ba, chiar bucură-te! Astea sunt indicii că în ființa ta se produc modificări. Sunt reacții care pot apărea atunci când sistemul celular trece de la carbon la cristal. E bine. Ființa umană are sisteme care pot rezona cu anumite faze ale transformării. Trebuie să înțelegeți că trupul vostru poate fi, în această perioadă, un....șantier în lucru.. Este timpul să aveți asemenea manifestări. Acceptați-le și mergeți pe.... mâna destinului. Nu vă temeți, nu vă alarmați. Se întâmplă ceea ce v-ați dorit, și ăsta este un semn bun. N-are a face cu boala, nu e treaba medicului curant (mai ales cel alopat). E treaba ta și a lui Dumnezeu. În viitor, chiar profesia de medic va însemna altceva decât înseamnă acum. Desigur, nu se va renunța la profesioniștii din domeniul sănătății, dar ei vor avea menirea de a trata cazuistica celor cu afecțiuni legate și de manifestările din noua paradigmă. 
Utilitatea lor se va dovedi mai ales în perioada de tranziție, când cineva va trebui să-și dea seama dacă e vorba de o afecțiune fizică obișnuită (clasică) sau de o reacție de transformare, cu impact temporar și neterapeutic. Mulțumit de răspuns? 
Cel care a întrebat: Da, mulțumesc foarte mult! În timpul unor asemenea episoade, cred că este mai bine să fac meditații. 
OWS: Foarte bine, te-ai prins... 
Întrebare: Doar o întrebare scurtă. Utilizarea camerei de cristal, a cristalelor, a tehnicilor Reiki, Yoga, etc. este indicată, ajută procesului de ascensionare?
OWS: Da. Despre acestea s-a vorbit de multe ori și a venit din mai multe surse. Sunt tehnici utile și instrumente care pot ajuta, pe unii mai mult pe alții mai puțin. Oricum, rău nu fac, dar, și aici, este vorba de nivelul de spiritualizare de la care se pleacă și de moștenirea cu care fiecare ființă a venit în această viață. 
Dar noi am vorbit acum despre Marea Conștiință universală, ca produs colectiv al ființelor conștiente din Univers. O mențiune specială pentru Camerele de Cristal în care se stabilește legătura între conștiința voastră și Conștiința Universală.

Pacea fie cu voi!

Surse: www.meetup.com/ancient-awakenings;
           www.ancientawakenings.org



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu