Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 iulie 2015

SaLuSa, 24 iulie 2015

Channeled by Mike Quinsey
 Traducere Const. Mihăilescu

Ca mereu în ultimii ani, multe se petrec pe Pământ, fără ca majoritatea dintre voi să conștientizeze acest fapt. Semnele exterioare sunt în jurul vostru și multă lume le resimte, fără însă a le putea cuantifica sau interpreta corect. Mai mult, puțini dintre voi găsesc interconexiunile care se stabilesc între evenimente. Există, la nivelul individului, o diferență subtilă de energii care vă înconjoară, sau care vin și pleacă. Procesele se derulează în felurite moduri, modalitatea lor de influențare fiind diferită de la om la om, de la zonă la zonă și totul în contexte astrale fie neînțelese fie trecute cu vederea. După un timp, efectele acestor evenimente se văd, dar lumea nu este dispusă să le pună în context cu ceea ce i se întâmplă.
Unii vor fi totuși conștienți, și anume aceia care au făcut efortul de a-și ridica frecvența de vibrație. În general, aceste schimbări au efecte pozitive, deși, uneori, ele debutează în trombă, cu o anumită agresivitate asupra normelor și regulilor după care societatea umană s-a condus până acum. Totdeauna discrepanțele, neînțelegerile și bulversările apar la indivizii sau grupurile umane care-și conduc viața după modele vechi de viață, cu reguli și principii depășite de actualitate. Greutățile pe care mulți le încearcă sunt proporționale cu lipsa lor de înțelegere și acceptare.
Aceste lucruri vor continua până când vechile energii vor fi înlocuite cu noua gândire, noile concepte emanate din starea mai evoluată a conștiințelor. 
A devenit aproape un stereotip să vă spunem că multe suflete care s-au încarnat în această perioadă de sfârșit de ciclu, au ales să fie prezente pentru a ajuta la edificarea Noii Ere. Nu este vorba doar de ajutorul și înțelegerea cu care aceste suflete participă dar și de contribuția lor la trezirea multor ființe umane, grăbind astfel evoluția societății.
Este interesant să menționăm că foarte mulți dintre cei care și-au ales de mult rolul de făclii pentru a lumina drumul altora, nu conștientizează acest lucru încă. Fiți siguri că, odată ce modificările programate încep să fie transpuse în viață, și ei vor înțelege care le este rolul și care este nișa de activitate pe care trebuie s-o ocupe.
Tot mai mult se pun în evidență neajunsurile vechilor sisteme economice, politice, sociale, față de care lumea (în special tineretul) începe să ia atitudine, considerând că interesele ei nu mai sunt bine reprezentate de clasa politică și de legile pe care ea a avut grijă să le promoveze, pentru a-și apăra și consolida poziția economică și de reprezentare în societate. Soluțiile pe care le-au găsit reprezentanții voștri politici sau religioși, pentru rezolvarea multiplelor probleme cu care societatea umană se confruntă, nu au fost cele mai corecte, fie din neștiință fie, mai ales, din intenția ca majoritatea să slujească minorității, prin folosirea multiplelor metode oculte de manipulare.

Cei care au un interes legitim în păstrarea vechilor moduri existențiale vor lupta în continuare împotriva schimbărilor, care, de altfel, sunt inevitabile. Din ce în ce mai mulți vor înțelege că nu se pot plasa simultan în prezent și în trecut, adică nu se vor putea regăsi în două planuri: inferior, caracterizat de vibrații joase și superior, caracterizat de vibrațiile înalte. Aici nu se poate admite ambiguitatea. Aceasta nu pentru că cineva ar interzice această stare ci pentru că orice dimensiune ascultă de anumite legi universale, bine stabilite pentru fiecare nivel evolutiv.
Lupta celor care nu resping noile energii dar nici nu dau drumul celor vechi nu se poate încheia decât cu eșecul acestor strădanii. O bună parte a lumii voastre se străduiește să înainteze dar și mai multă obstrucționează, din ignoranță sau cu rea intenție, această înaintare. Majoritatea însă este în așteptare. O parte dintre ființele umane nu văd cu claritate în perspectivă și amână luarea deciziei („rămân aici ori merg mai departe?!”).
Rezultatele și modificările vor fi mai mult decât v-ați fi putut imagina, dar sunt necesare pentru a accelera ridicarea voastră în vibrațiile mai înalte.

Revenind la multdiscutatul eveniment al descinderii pe Pământ a reprezentanților mai multor civilizații extraterestre, vă reconfirmăm că acesta este în program și că el depinde aproape în exclusivitate de ridicarea vibrației sistemului planetar, căci noi am făcut tot ceea ce era posibil. Rămân de îndeplinit circumstanțele energetice favorabile, care, repetăm, depind aproape în exclusivitate de dorința și voința pământenilor. 

Nu credem că mai este o noutate dacă vă spunem că pe planeta voastră, la sol (pe uscat, în ape sau în interior), se află de mai multă vreme reprezentați ai noștri care așteaptă cu nerăbdare, ca la momentul potrivit, să se deconspire, și să facă echipe de acțiune comune cu Lucrătorii întru Lumină.

Cunoscând bine situația de pe planetă, vă putem spune că ajutorul tehnologiilor extraterestre se impune cu necesitate în foarte multe domenii, printre care: depoluarea, sănătatea (eradicarea tuturor formelor de îmbolnăvire și prelungirea vieții), reîmpăduririle, regularizarea apelor (respectând dorința și alegerile entității Pământ), clima, energia (cu precădere folosirea energiei libere), transporturile (inclusiv călătoriile de agrement și explorare în interiorul galaxiei sau dincolo de ea), vindecarea rănilor Pământului, salvarea faunei și florei pământene, organizarea societății etc.
Multe dintre aceste priorități ar fi fost rezolvate până acum dacă forțele ostile emancipării și evoluției civilizației umane ar fi aplicat cu bunăcredință tehnologiile avansate pe care le-au primit de la civilizațiile extraterestre surori. 
Veți constata în viitor că viața se poate desfășura extrem de plăcut și în abundență, fără sisteme bancare, fără bănci și fără cămătărie.

Acum că deveniți mai conștienți de scopul vieții pe Pământ, și de ceea ce vă rezervă viitorul, ar trebui să fiți mai în largul vostru, să trăiți sentimente de eliberare și de încredere în destinul la a cărui întocmire ați participat voi înșivă, nemijlocit.
Pentru mulți prezentul este încă o provocare și eliminarea karmei devine o preocupare majoră care condiționează evoluția voastră. Mentorii și ghizii voștri spirituali vă sugestionează permanent ce trebuie să faceți pentru a epuiza toate rezervele de karmă acumulate de-a lungul existențelor anterioare și a celei prezente. Știu, nu toți veți consimți că îndrumătorii voștri spirituali vă sunt aproape. Noi vedem adesea ființe umane care, la afirmațiile noastre de acest fel, răspund: „unde vezi tu îndrumători care să ne arate calea pe care să mergem și soluțiile pe care să le alegem?! Asta-i vorbărie goală!” 
Și totuși, iubiților, lângă voi mereu se află ființe (fizice sau în spirit) care sunt gata să vă ajute. Numai să fiți atenți la tot ceea ce vi se întâmplă, la vorbele celor cu care vă întâlniți, la foșnetului copacului, la ciripitul păsărelelor, la susurul izvorului, la răsăritul și apusul de soare. Toate vă spun taine, toate au ceva să vă împărtășească. Numai voi să le ascultați. Dacă însă mintea voastră va sta permanent încărcată cu problemele vieții cotidiene, semnalul aproape tainic care vi se dă, nu va fi auzit. Să nu spuneți că n-aveți timp de pierdut cu asemenea „finețuri” căci nu vă cred. Aveți timp berechet, numai să doriți să-l găsiți. Nu uitați că dacă există rău, acesta vi-l faceți singuri. Voi aveți ultimul cuvânt cum vă organizați și cum vă consumați viața.

Dragilor, vă îndemn să faceți, din când în când, o retrospecție a cine sunteți voi, de unde veniți și cam ce doriți să faceți în viitor cu ființa voastră. Sigur, nu aveți o carte scrisă pe care s-o deschideți și din care să citiți. Aveți însă o imensă bibliotecă ascunsă în memoria subconștientului vostru, la care puteți apela prin introspecție, prin meditație. Absolut sigur că la această deprindere nu ajungeți de la prima încercare. Ceea ce vă confirm eu este că sigur aceste informații se află în memoria voastră inconștientă, și că prin strădanie puteți ajunge la ea. Există câteva categorii de ființe umane cu preocupări în spiritualitate care, de mii de ani, au învățat cum s-o facă (n.m.: yoghinii, shamanii, sihaștrii, channelerii, unii clarvăzători etc). Ar fi foarte instructiv să aveți asemenea preocupări. Nimic nu se obține gratuit. 
În ultimii ani mulți dintre voi au obținut progrese în acest sens.
Ați fost căliți în focul experienței umane, astfel că acum sunteți bine echipați pentru a-i ajuta pe cei care ar vrea să călătorească alături de voi, dar nu știu cum să o facă. 

Dragilor, există multe și diferite explicații în ceea ce privește viața și scopul ei. Uneori, explicațiile sunt confuze și nu oferă suficiente argumente celor interesați să accepte anumite principii și reguli, astfel încât, după consumarea unei vieți să poată spune cu certitudine că a ales calea cea mai bună. De multe ori, ființa realizează prea târziu că ar fi fost mult mai în avantajul ei să aleagă altceva, pentru a avea o evoluție mai rapidă către nivelele superioare de spiritualitate. Acea viață consumată va fi trecută la „eșecuri”. Dar și eșecurile sunt rezultate ale unor experiențe care arată ființei cum și ce nu trebuie să mai mai facă în viața viitoare. Singurul dezavantaj al experiențelor soldate cu eșecuri este că ele, experiențele, vor trebui repetate dar cu modificarea unor comportamente, unor moduri de gândire care să evite eșecul. Curios este faptul deși fiecare ființă are cel puțin un ghid care-i stă la dispoziție permanent și-o îndrumă să facă cele mai bune alegeri, cel vizat nu-și ascultă intuiția, inima și se lasă condus de ego-ul său uman care, cel mai adesea, este un prost sfătuitor. Mai mult chiar, după ce înregistrează eșecul, ființa caută explicații și vinovați în altă parte, fiindu-i greu, din orgoliu sau din ignoranță, să recunoască cu sinceritate că el, nu altcineva, este responsabil pentru rezultatul nesatisfăcător obținut.

Sunt SaLuSa de pe Sirius, și mă bucur nespus când văd cum din ce în ce mai mulți dintre voi se trezesc și încep să se îndrepte către dimensiuni superioare. Lecțiile pe care le-ați învățat le puteți folosi atunci când faceți alegerile viitoare.
Federația Galactica așteaptă cu nerăbdare ziua în care lumea voastră și lumile extraterestre se vor întâlni pentru a lucra împreună la societăți mai drepte și mai bune.

Website: Tree of the Golden Light
 Sursa: http://gfbymikequinsey.blogspot.pt/2015/07/english-salusa-24-july-2015.html




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu