Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 iunie 2015

În curând va avea loc saltul cuantic (I)

Mesaj comun de la : Sananda, Maestrul Ascensionat „Cel Care Servește” și Ashira.

(3 iune 2015; channeler: James McConnell și Dr. Susan Sammarco)
Traducere Const. Mihăilescu
(prima parte)

 Cel Care Servește”
Salutări vouă! Sunt "Cel ce vă slujește". Totul este pregătit în condiții de siguranță și de sunet? V-ați ascuns din nou în corpurile voastre fizice?
Acum vom pleca foarte puțin din această legătură pentru că avem un alt contact stabilit, dar revenim imediat.
Da, este adevărat, că fiecare moment de acum, se consumă acolo unde locuiți. Vreau să spun că nu trăiți nici în trecut nici în viitor ci exact în momentul de acum. Dar prezentul în care vă aflați continuă să se schimbe, să se miște de-a lungul unei neliniarități continuie. Voi, ca Lucrători întru Lumină, sunteți aici și acum pentru a împărtăși din cunoașterea voastră și pentru a ancora lumina pe întreaga planetă. Poate vi se pare prea mult, dar voi sunteți cei care aduceți lumina în cei care nu s-au trezit încă, voi sunteți promotorii tuturor schimbărilor de pe planetă. Și, mai sunteți și cei care lucrați pentru ca ceilalți și ceilalți să devină capabili ca, la rândul lor, să poată contribui conștient la acest demers. 
Sananda
Sunt Sananda. Întotdeauna mă simt bine când sunt aici cu voi, frații și surorile mele. Întotdeauna sunt gata pentru a împărtăși cu voi evenimentele, cum sunt cele din aceste vremuri, când totul este într-o continuă mișcare și transformare. Sunt sigur că veți continua să vă ridicați la nivelul așteptărilor, în aceste vremuri
Vorbesc acum de toți cei care sunt Lucrători întru Lumina aici, toți cei care au creat mișcările de rezistență, toți Arhanghelii și îngerii, galacticii, Agarthienii, toți cei care se află acum aici înregimentați în această mare mișcare, și care îndeplinesc acest plan măreț. Voi sunteți cei care prin vorbe și fapte duceți la îndeplinire cuvântul și porunca lui Dumnezeu.
Pe măsură ce conștiința se schimbă se schimbă și lumea. Aceeași schimbare are loc și în sistemul solar dar și în întregul univers. Aceasta deoarece, într-o înțelegere globală, voi sunteți Pământul, sunteți sistemul solar, sunteți galaxia. Ei, da, cu toți suntem toate acestea, din moment ce facem parte intrinsecă din UNITATE.
Amintiți-vă aceasta! Noi toți am plecat dintr-o singură SURSĂ și toți vom reveni la ea. De fapt, către ce altceva am putea călători? 
O veșnică și continuă mișcare de du-te-vino, prelungită peste eoni. Și, în această perpetuă mișcare, noi toți și fiecare dintre noi, trecem cu necesitate prin toate nivelurile de conștiință, prin toată eternitatea timpului, prin toate universurile. Veți continua să vă schimbați trecând prin toate nenumăratele forme existențiale. Veți cunoaște toate formele și nivelurile de conștiință, călătorind mereu spre ACASĂ.
Dezvăluirea vine, căci este faza la care civilizația voastră a ajuns. Evenimentul acela minunat e foarte aproape. În multe privințe EVENIMENTUL este deja aici și se manifestă în prealabil printr-o serie de evenimente mai mici la diferite niveluri. Ați fost martori ai multor evenimente iar viitorul v-a rezervat multe S-a întâmplat și se va mai întâmpla, căci mai sunt destule puncte de rezolvat până când veți ajunge la destinație. Totul aparține UNITĂȚII, diversitatea fiind dată doar de minte, care creează mereu noi scenarii, noi tablouri care par a fi separate, dar care sunt aspecte, fațete ale TOTALITĂȚII.
Aveți încredere în voi, dragi frați și surori! Nimic nu a fost creat pentru a fi abandonat sau pierdut. Puțin mai este până când se va produce acel SALT CUANTIC, atât de dorit de sufletele voastre. Acum nu mai suntem în situația de a vorbi despre ceva probabil ci ne referim la o certitudine. Evenimentul nu mai poate fi oprit, numărătoarea inversă a început. Vă aflați în linie dreaptă. Saltul va fi ca o clipire, care va avea loc imediat ce condiția energetică (mai precis, frecvența de vibrație) va fi îndeplinită. Acel moment va fi saltul de conștiință care va aduce schimbarea. Acesta este mesajul pe care am dorit să vi-l transmit.                      
Sunt Sananda. Pacea și iubirea să fie cu fiecare dintre voi.
Cel Care Servește
Salutări vouă, din nou. Am revenit. Nu neapărat pentru a vă transmite un mesaj ci mai cu seamă pentru a răspunde eventualelor voastre întrebări, împreună cu Ashira care este în așteptare. Noi vrem să vă fim de folos, să vă ajutăm atât cât este posibil; de asta suntem aici. Foarte curând, mulți dintre noi vor face același lucru deși, în moduri diferite. Sunt întrebări?
Întrebare: Vreau să pun o întrebare din partea unui coleg care acum este la serviciu. El ar dori să știe câte ceva despre reîncarnare, mai ales în această perioadă. Cărui scop slujește aceasta și care ar putea fi riscurile? 
OWS (Cel Care Servește): Dumnezeule! Vrei versiunea lungă sau scurtă? Deoarece aceasta este, într-adevăr, o întrebare care necesită un răspuns foarte complex?   
Mai întâi ar trebui să înțelegeți că în urmă cu mult timp, spiritul nu rămânea într-o unică locație (corp fizic) și se muta periodic în diferite trupuri. El nu era ostatecul unui trup, pe toată perioada existenței acelui trup. Duhul se muta dintr-o formă fizică în alta, pe perioade variabile de timp. Era deci un fel de vizitator care venea și pleca. Uneori, în funcție de necesități, duhul rămânea în proximitatea unui corp uman, plutind în jurul lui, fără a-l penetra. 
Cu timpul, în dimensiunile inferioare, spiritul care avea în grijă mai multe corpuri în viață, a acceptat sacrificiul de a se stabiliza într-un singur corp fizic, pe timpul cât acel corp rămânea în viață.   
 Deci, după o perioadă existențială destul de lungă, din cauza volumului mare și diversității experiențelor pe care și le alegea ființa, spiritul a considerat oportun să accepte starea ce rezident permanent în trupul fizic. Experiențele au devenit din ce în ce mai captivante nu numai pentru ființa respectivă dar și pentru spirit, care petrecea tot mai mult timp în trup. Până la urmă spiritul a devenit captiv și nu a mai putut părăsi vasul uman, în care inițial venise doar pentru o scurtă vizită. 

Dar amintiți-vă, spiritul este scânteie din UNICUL și nu putea să rămână definitiv în trup, căci asta ar fi însemnat ca UNICUL să rămână incomplet, ceea ce era imposibil. Soluția care s-a ales a fost instituirea morții corpului fizic care, odată ieșit din starea de viu, permitea spiritului să se elibereze și să revină la SURSĂ. Spiritul putea părăsi corpul după ce acesta din urmă murea.
Acum, odată ce exista plecarea organismului prin procesul morții, a trebuit să se găsească o modalitate ca spiritul să poată reveni în trupul care se naște. Acest proces, care s-a creat și s-a perfecționat într-o lungă perioadă de timp, a fost numit reîncarnare, și a avut menirea aducerii spiritului în trupul fizic, pe perioada unei vieți, care era, de data aceasta limitată. (Nota C.M.: fac mențiunea că spiritul nu se află în trup de la naștere ci mai târziu, spre deosebire de suflet care intră în trup încă din timpul când acesta este în faza de făt. Este adevărat că în perioada intrauterină, sufletul vine și pleacă din trupul care urmează să se nască. Sarcina sufletului în această perioadă, prenatală, este de a coordona „amenajarea” și a se acomoda cu viitoarea locuință. Unele avorturi sau nașteri premature, în care nounăscutul nu trăiește, se datorează și faptului că, la un moment dat, sufletul poate decide să renunțe, ca urmare a unor imperfecțiuni sau nerespectării proiectului de „construire” a trupului care urmează a se naște)
Pentru regularizarea și închiderea programelor de viață, s-a promulgat Legea Karmei, care are menirea de a lichida datoriile „între părți”, adică între diversele suflete care au desfășurat, pe timpul vieții corpurilor, relaționări de diferite tipuri. Cu alte cuvinte, „debitele și creditele” între ființe trebuie „stinse” fie în timpul vieții în care s-au creat, fie în viețile următoare. Oricum, evidența acestor datorii, într-un sens sau altul, este păstrată și se urmărește cu strictețe lichidarea lor, ca o condiție a continuării procesului evolutiv. 

De fapt, este vorba pur și simplu de asigurarea permanentă a echilibrului energetic (Nota C.M.: rațiunea pentru care se urmărește totdeauna păstrarea sau revenirea la echilibru, a oricărui factor care produce o tulburare energetică, constă în faptul că întregul Univers, dar și întregul Cosmos, nu ar putea exista decât în starea de deplin echilibru energetic, care este deci o condiție existențială. Toate mecanismele și legile în baza cărora acestea au fost create, urmăresc permanent readucerea sistemelor la echilibru. Așa se explică, de exemplu, de ce s-a impus lichidarea enormei negativități care se acumulase pe Pământ, și care devenise un factor destabilizator nu numai în sistemul nostru solar dar și în universul căruia Pământul îi aparține. Nu vreau să diminuez importanța sentimentelor frățești cu care suntem tratați de civilizațiile universului, dar este clar că există o explicație mult mai pragmatică a acestui interes: păstrarea echilibrului general în univers, fără de care toate lumile ar avea de suferit. Nu este mai puțin adevărat că, pentru revenirea la starea de echilibru, Dumnezeu și Creatorul au și un mod de soluționare mult mai drastic,  mai radical, anume disoluția, anihilarea. Prin Grație Divină însă Dumnezeul acestui Univers, în consens cu Creatorul, au decis să salveze sistemul nostru planetar, nu să-l dezintegreze. 
Pentru că tot am intervenit, vreau să fac precizarea că soluția „spiritului voiajor” se regăsește la animale și, probabil, la plante. De exemplu, fiecare rasă de câini, de pisici, lei, elefanți etc. are atribuit câte un spirit, care are în grijă toate animalele din acea rasă).
Cândva, procesul reîncarnării putea suferi unele intruziuni practicate de spirite rătăcitoare, în general, malefice, care preluau controlul cu scopul de a-și revendica trupul care urma să se nască. Această practică a încetat de mai mult timp, ca urmare a unor revizuiri ale normelor și restricțiilor pe linia reîncarnărilor. Aceasta este versiunea scurtă a răspunsului la întrebarea prietenului tău. 
Te declari mulțumit?
Comentariu: A fost o explicație minunată.
Intrebare: Prietenul meu ar mai dori să afle dacă legile mecanicii cuantice, așa cum le cunoaștem noi, se mai aplică încă în această lume. Ca o adăugire, el mai întreabă dacă, după ce ne vom muta în lumea cealaltă, vom cunoaște cu claritate scopul cu care ne naștem, asta pentru că mulți dintre noi mai caută încă sens existenței noastre pe planetă. 
OWS (Cel Care Servește): Dumnezeule, iarăși !! Înainte de a răspunde acestor întrebări, vreau să știu dacă Ashira vrea să adauge ceva la ceea ce s-a spus până acum?

SURSA:www.meetup.com/ancient-awakenings

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu