Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 iunie 2015

De la Nava –mamă Siriusiană

(16 iunie 2015; channeler Phil Light Body)
 Traducere Const.Mihăilescu


Zarurile au fost aruncate iar evenimentele care sunt puse acum în mișcare prevestesc sfârșitul practicilor imperialiste. Constatăm cum controlul nejustificat care a existat asupra oamenilor este înlăturat pas cu pas iar energiile pe care s-a bazat, metamorfozate în energii pozitive. Acest mod de viață stereotip s-a păstrat destul de multă vreme. Este cazul să fie prescris. Noul sistem este adus de vârtejuri energetice viguroase care nu vor mai putea eșua în hăul întunericului.

Solstițiul de vară aduce cu sine energii pline de efervescență care statornicesc un nou mod de gândire și abordare a situațiilor de viață. În ciuda unor asperități care mai pot apărea, voi vă adaptați sigur la noua paradigmă, proprie frecvențelor superioare.
 Abilitațile voastre psihice vor începe să stabilizeze simțuri suplimentare precum  telepatia, levitația etc. Sunt stări vechi care v-au servit bine în trecut.
Reconsiderați-vă atitudinea și începeți să acceptați  noile voastre percepții, noile abilități pe care le descoperiți în ființa voastră. Ele vă vor ajuta să preluați controlul aspra ego-ului vostru pământean, pentru ca ulterior să treceți la faza eliminării lui. Metoda cea mai bună pentru preluarea controlului asupra ego-ului este ca, în prima fază, să identificați toate senzațiile legate de manifestarea acestuia în comportamentul vostru, în raport cu orice aspect al realității cotidiene. Această supervizare vă va arăta ce comportamente, ce șabloane vechi de gândire trebuie înlăturate și care sunt schemele de viață care vă reprezintă cel mai bine.  
                                                                                                    
Voi reveniți acum la primul model autohton existent înainte de căderea ființei umane în conștiința limitată și această revenire va fi însoțită de unele pusee de agitație, pe care noi le vom monitoriza îndeaproape pentru ca procesul vostru de tranziție să nu fie obstrucționat. Aceste schimbări vor reverbera energetic în jurul lumii voastre. Aceasta vă va ajuta să sesizați și să refuzați nesinceritățile altora oferindu-vă, în acest fel, un mijloc eficient de a evita situații dureroase din viața voastră.

Aliații noștri intermediază în prezent o înțelegere  pentru ca voi să primiți fondurile financiare și tehnologia de care s-a vorbit de câtva timp, și care vă vor ajuta să vă redresați economic destul de repede. Întârzierea în derularea acestui program s-a datorat numeroaselor tentative de deturnare a  acestor fonduri, inițiată de cei care nu au interes ca operațiunea să aibă succes precum și din cauza acelor umani gata oricând să se căpătuiască pe căi frauduloase.
 
Altfel spus, întârzierile au fost cauzate de indivizi îngrijorați pentru securitatea lor financiară și dorința ca lucrurile să nu se schimbe.

Ei știu că dacă noile tehnologii și sisteme vor fi puse la dispoziția tuturor celor care au nevoie de ele, atunci producătorii de (să zicem) combustibili, medicamente, arme etc. nu-și vor mai putea vinde produsele și ei vor da faliment. Trebuie înțeles că programul acesta va fi în beneficiul tuturor și că nimeni nu se va mai gândi să se îmbogățească, din moment ce tot ceea ce are nevoie va găsi cu prisosință. Nimeni nu va pierde din această chestiune, toți vor avea de câștigat.
Pe de altă parte, întunecații și slugile lor au de gând să paralizeze piața de capital, pentru a crea cât mai multă teamă, a isca panică și a face să dispară evidențele. 
Este însă adevărat că pierderile care se preconizează se vor deconta pe seama celor îmbogățiți prin fraudă și corupție. Direcționarea exactă a pierderilor spre cei care au manipulat piața de capital este posibilă prin orientarea sistemelor informatice în modul cel mai calificat de către cei care dispun de tehnici infailibile. Această rețea informatică, întinsă ca un uriaș păienjeniș, colectează în detaliu toate datele, făcând imposibilă eschivarea cuiva de la responsabilitate, sau de la necunoașterea realității. 
Trebuie, de asemenea, menționat faptul că este deja creat fondul general de pensii și cel de sprijinire a tuturor celor care au nevoie.

Principiul conform căruia ,„celor săraci le luăm și cămașa de pe ei” s-a dovedit a fi un eșec total și a avut o puternică influență negativă asupra înțelegerii și armoniei sociale. Acest principiu nesăbuit și neproductiv trebuie înlocuit cât mai curând cu preceptele iubirii necondiționate. Dragostea și acceptarea sunt modalitățile de progres care sunt luate în considerare în noua lume pe care o construiți. Când aveți îndoieli cu privire la intențiile cuiva de a-și soluționa problemele în raport cu voi, avansați către el cu buna voastră intenție, ceea ce-l va face să bată în retragere și să renunțe la tentația de a vă trata ca pe o victimă sigură. Rețineți că onestitatea este o forță mai puternică decât minciuna, înșelătoria. 
Este vital ca disputele să fie rezolvate înainte de trata fondul problemelor cu care intrați în divergență.  Amintiți-vă că scopul fiecăruia dintre voi trebuie să fie diminuarea câmpului de negativitate, nu amplificarea lui. Negativitatea generală poate scădea și dispărea numai cu aportul fiecărei entități conștiente.
În ceea ce ne privește, vă asigurăm că nu vom permite forțelor întunecate să-și mai continuie activitatea destabilizatoare pe Pământ.

O măsură pe care întunecații doresc s-o implementeze este marcarea fiecărei ființe umane cu microcipuri pe care să le introducă subcutanat. Intenția este de a controla totul și pe fiecare ființă umană în parte. Un asemenea control le-ar asigura un panou general de cunoaștere a mișcării oamenilor, care sunt preferințele lor, de unde-și procură bunurile, care le este atitudinea față de măsurile coercitive pe care manipulatorii le iau etc. Aceasta ar însemna practic cunoașterea din timp a intențiilor maselor și care le sunt vulnerabilitățile.

 În ultimii ani forțele întunecate au primit lovitură după lovitură, ceea ce în mod normal le-a slăbit puterile și influența și le destructurează rețelele prin care și-au exercitat voința. Victoriile lor sunt de domeniul trecutului și nimic nu le mai dă dreptul să spere la o revenire. Cu toate acestea, ei încearcă să păstreze o atitudine sfidătoare, care, în fapt, nu se bazează pe nimic concret. Noi le monitorizăm toate intențiile și le anihilăm acțiunile. În majoritatea cazurilor, când sunt descoperiți, ei încearcă să se scuze formal și nevinovat pentru tot răul pe care l-au făcut societății umane. Noi știm că scuzele lor sunt nesincere și nu declarăm chestiunea rezolvată decât atunci când cu adevărat toată influența lor malefică a fost anihilată.
Puteți fi siguri că fărădelege și destabilizarea pe care ei le-au practicat vor fi înlăturate, iar unitatea și armonia socială vor fi restaurate.
Este important ca și voi să-i tratați așa cum se cuvine, cu vigilența și refuzul care se impun și să nu acceptați demersuri compromițătoare.
Aveți încredere în puterea voastră și nu le acceptați propunerile care urmăresc să vă implice în planul lor. Demascați-le intențiile și nu vă lăsați corupți de promisiunile lor deșarte. Important este ca tot „gunoiul” să fie scos la suprafață și locul curățat. Știți și voi că orice infecție netratată la timp poate duce la cangrenă.

Cu privire al combustibili, facem succint următoarea precizare: industria bio-combustibililor poate rezolva multe din problemele energetice, în timp ce energia termală nu poate fi decât o soluție locală. Extracția de petrol trebuie oprită cu desăvârșire deoarece acesta este fluidul care asigură sănătatea planetei. 
Acceptarea  tehnologiilor privind folosirea energiei libere este soluția care va rezolva definitiv și pentru totdeauna nevoia de energie a umanității.

Dragilor, în viața de zi cu zi, încercați să fiți cât mai creativi, cât mai spontani în idei viabile și utile vouă și colectivității. Socializați pe sit-urile internetului, faceți schimb de idei și mobilizați-vă reciproc. Dacă un miliard din cele aproape șapte miliarde de suflete umane și-ar uni forțele, inteligența și bunele intenții, totul s-ar schimba într-o clipă. În tot ceea ce faceți, nu este de loc rău să vă folosiți latura umoristică. Acest „tratament” deschide și apropie inimile și cimentează prietenii.

Calea pe care înaintați acum este cea către Lumină și, pentru o înaintare cât mai plăcută și fără surprize, ne aveți pe noi aproape. Beneficiați, de asemenea, de ajutorul maeștrilor ascensionați, care au avut vieți pe planetă.
Sfârșitul frumoasei voastre povești a fost de mult scris în stele. Iubirea și promisiunea Creatorului vă însoțesc astfel că este greu de presupus că ar mai exista ceva care să vă oprească înaintarea.

SURSA: http://lightlovegrace.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu