Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 iunie 2015

Comunicare cu Federația Luminii.

(20 iunie 2015; channeler Blossom Goodchild 
Traducere Const.Mihăilescu                                       

Blossom: Din adâncul sufletului meu vă spun "salut" din nou.
Blossom
Există destul de multe păreri în lumea noastră, în ceea ce privește diferitele schimbări care au loc pe mapamond. Vreau să remarc deci diversitatea acestor păreri. Acceptați să discutăm acum despre aceasta, din perspectiva voastră?
Federația Luminii: Cele mai calde salutări de la fiecare dintre noi către fiecare dintre voi. Trimitem iubirea noastră spre toți cei care sunt interesați de subiectele ezoterice la ordinea zilei. Facem aceasta știind că lumina sufletelor noastre se întâlnește cu cea a sufletelor voastre, rezultatul fiind o trainică legătură de suflet între noi. Această minunată suprapunere de energii face să crească mult strălucirea luminii creând ceea ce se poate chema Iubirea Pură.
Blossom: Vreau să vă pun o întrebare pe care unii cititori v-o adresează prin mine: atunci când ați spus că ne vom lua „zborul” (nota C.M.: referire la comunicarea din 13 iunie postată de mine pe 23 iunie pe ascensiuneaspiritului.blogspot.ro, în care se spune:
Fiecare viețuitoare, ... fiecare lucru existent ... va avea posibilitatea să-și ia „zborul”)... Asta înseamnă că va trebui să ne părăsim corpul fizic, pentru a ne putea înălța?
Federația Light: Da și nu. Nu este valabil pentru toată lumea care ascensionează.Vă amintim că acest mod de ascensionare (împreună cu corpul fizic) va fi o noutate și pentru noi.
Blossom: Simt nevoia de a vă ruga să repetați. ... Aveți cuvântul, prietenii mei.
Federația Luminii: Multe mulțumiri.
(Blossom: Mai jos este transcrierea în audio. Ei afirmă că totdeauna este bine dacă se ascultă și vocea, pentru a simți energia vibrațională pe care o imprimă transmisiei.
Transcrierea.
Salutări vouă. Apreciem oportunitatea care ni se oferă de a folosi din nou acest canal uman (Blossom) pentru a transmite mesajul nostru utilizând vocea channeler-ului. Când ascultați vocea de care ne folosim, obțineți o mai mare rezonanță între energia sufletului vostru și energiile care vi se trimit. Obțineți o mai deplină absorbție a acestor energii, comparativ cu situația când mesajul este citit.  Dacă veți închide ochii în timp ce noi vorbim ... și vă veți concentra asupra inimii voastre, pe care o deschideți spațiului infinit, veți simți energia iubirii pe care o primiți de la noi.
Unii dintre voi vor putea primi și anumite imagini atunci când ascultă cu ochii închiși ceea ce transmitem noi prin Blossom. Nu este o regulă generală în ceea ce privește imaginile pe care le puteți viziona cu ochii minții: pot fi doar anumite nuanțe de culori, sau figuri animate, peisaje etc. Cei care nu vedeți nimic, nu vă îngrijorați, nu fiți dezamăgiți căci nu înseamnă că voi sunteți neapărat mai puțin evoluați.
Pur și simplu deschideți-vă inimile să fie capabile să dea și să primească iubire. Aceasta este singura condiție.
Celor care sunt preocupați de natura evenimentelor care vor urma le recomandăm să aleagă „partea însorită a străzii”
Blossom ne spune că există mai multă informație, comentarii și teze despre "bezna și osânda" care se vor manifesta  în intervalul de timp care urmează. Ea susține că aceste diverse informații, mai ales alarmiste, nu au darul de a-i influența convingerile, totuși, prea puține afirmații se fac despre bucurie și fericire, cu privire la evenimentele care vin.
ALEGEREA ... ALEGEREA ... alegerea, contează!
Ce alegeți să simțiți când se vorbește despre evenimentele care urmează, atunci când ascultați cuvintele noastre?
Alegeți să simți dragostea ... sau alegeți să simțiți teama?
Nu cuvintele noastre care vin spre voi contează ci starea de pace și de speranță care ar putea să se nască atunci când le ascultați. Dacă vă veți plasa într-o stare de pace, de liniște și de speranță, veți ȘTI că nu puteți fi însoțiți decât de IUBIRE , căci însăși ființa voastră este rezultatul iubirii.

Așa cum ne-am exprimat de mai multe ori ... dacă există ceva care să vă schimbe starea de agitație (neliniște), atunci aceasta este trecerea voastră într-o profundă interiorizare în care să-i cereți inimii să discearnă care este interpretarea corectă și cea mai bună alegere pe care ar trebui s-o faceți. Multe dintre cele care se produc în jurul vostru nu vă sunt destinate. Ele pot privi contextul și pe unii din colectivitatea în care trăiți. Nu trebuie să vă implicați neapărat în evenimentele care au loc. Implicați-vă doar în cele care simțiți că vi se potrivesc ca o mănușă. Adică: implicați-vă în acele acțiuni și evenimente care vă produc bucurie, care vă umplu inima de plăcere, cele care vă aduc pacea și echilibrul.
Toate trebuie să înceapă cu iubire, din iubire și să se încheie cu preaslăvirea iubirii.

Despre multe veți auzi în perioada următoare ...și care vor avea tendința de a vă tulbura, de a vă scoate din starea de liniște și acceptare, în care ați ales să vă aflați.
ALEGEREA, ALEGEREA, alegerea!
Trebuie, deci, să alegeți, inclusiv modul în care vă raportați la ceilalți și la natura evenimentelor. Nu contează de unde și cum vă sosesc informațiile ci modul cum știți să le filtrați.  
Chiar și în cazul știrilor „șoc” nu trebuie să renunțați la stăpânirea și ordonarea gândurilor care vă vin în avalanșă, sub impulsul catalizator al informațiilor primite.
Aveți dreptul de a vă entuziasma căci perspectiva este cea în care lumea voastră iese din catacombe și se îndreaptă spre un teren luminat și plin de flori.
ALEGEREA contează.
Noi vă spunem că nimic din ceea ce vine spre voi nu are menirea de a vă exaspera, de a vă stresa, de a vă îngrozi. Oferta este plină de grație, de lumină și de iubire.
Când va fi să alegeți, amintiți-vă că tot ceea ce se întâmplă este menit să vă slujească, să vă apere și să vă statornicească în iubire.
Bazați-vă și pe noi căci sarcina și plăcerea noastră este să vă vedem ascensionați cât mai curând. Voi sunteți ființe divine, consecință a faptului că sunteți făcuți din PREAPUTERNICUL, PREALUMINATUL PĂRINTE CREATOR.

Faci ceea ce ai venit aici să faci ... pur și simplu, rămâi cu acest deziderat în gând ... în minte ... în inimă ... cu dragoste.
Forța vine din interiorul vostru, dacă sunteți hotărâți, nu șovăitori, nu slab determinați. Există o nesfârșită putere în fiecare dintre voi; descoperiți-o și puneți-o să lucreze pentru voi. Din această sursă vă puteți „reîncărca bateriile” atunci când simțiți că aveți dificultăți în realizarea visurilor voastre. Da, chiar așa: a tuturor visurilor voastre. Vă garantăm că este posibil. De voi depinde, până la urmă, bunăstarea voastră generală, materială și spirituală.
DRAGOSTE ... DRAGOSTE ... DRAGOSTE ... numai iubirea ... numai iubirea.
De ce să nu alegeți ceea ce vă face să vă simțiți bine, fericiți și optimiști.?
Contextul general vă este extrem de favorabil, totul este să ieșiți din izolare, din separatismul în care ați intrat cândva, din teama că „asta nu se poate”. Ceea ce se întâmplă acum pe planetă este în acest sens, căci ocazia este rarisimă.
Iubiților, voi știți, mai exact, sufletul vostru știe, că așa va fi, chiar dacă, uneori, vă mai macină îndoiala.
Multiplicați mereu sentimentul reușitei, al bucuriei, al împlinirii. Tratați dorințele cu certitudinea că ele deja există în realitatea voastră. Când simțiți că parcă începeți să obosiți, plonjați în voi și reîncărcați-vă  bateriile de la sursa pusă de Creator în voi, încă de la plecare. Toate răspunsurile sunt în voi; și cum ar putea fi altfel din moment ce voi sunteți fii de dumnezeu? TU ești răspunsul a ceea ce cauți; aceasta pentru că în tine este depozitat întregul univers. Nimic din ceea ce se află în univers nu lipsește din ființa ta, pământeanule..

DRAGOSTE ... Da, voi sunteți dragostea cu față umană.V-ați ales Pământul pentru a experimenta, pentru a schimba istoria universului, pentru a vă șlefui nestematele pe care le duceți acum într-o altă dimensiune. Dragi prieteni ... dragi suflete ... vă rugăm să realizați diferența care va apărea în ființa voastră, din moment ce veți ajunge în dimensiunea 5D.

Știți acest lucru în sinea voastră.
Iubiților, vouă nu vă lipsește nimic. Priviți în jur și observați că există diferențe numai de formă, de detaliu, baza este aceeași. Noi vă vedem asemănările și similitudinile. Ochii voștri umani vă împiedică să vedeți profunzimile. Vederea voastră este diferită de a noastră.
Dacă paharul nu este plin, de ce vedeți voi doar partea goală și nu o vedeți pe cea plină? Încercați să vă exersați vederea fără ochii fizici; ea este mult mai aproape de realitate. 
Prin urmare, schimbați negativitatea cu un gând de iubire și o veți transmuta în energie pozitivă. Trecerea de la deznădejde la încredere deplină face diferența dintre energiile negative și cele pozitive, dintre întuneric și lumină. Descoperiți lumina din voi!

Timpul viitor vă dă ocazia să vă adunați puteri, să vă consolidați forța: forța de a iubi, forța de a renunța la vicii, la frică, la neîncredere, la ură și la credința că „asta nu se poate”. Conexiunea cea mai trainică dintre voi este cea de la inimă la inimă.

Amintiți-vă că în mesajele trecute am spus că începând cu luna martie, pe Pământ a început să lucreze din plin IUBIREA, cea mai puternică forță a universului.
Inspirați și expirați profund energiile iubirii. Simțiți-le cum vă cuprind ființa și cum vă înalță în univers.
Alergiile de primăvară pe care le-ați avut mulți dintre voi au fost, de fapt, energii care vi s-au trimis și pe care unii au știut cum să le gestioneze în propriul lor folos.
Vă propunem acum să luăm câteva momente de tăcere pentru ca voi să simțiți energiile iubirii pe care vi le trimitem chiar acum.  
Până la următoarea comunicarea cu Blossom ...ne luăm rămas bun..
Cu recunoștința că voi sunteți cei care sunteți, fiii Creatorului. 
Faceți afirmația: "Noi suntem cei care stabilim regulile jocului, în numele Tatălui Ceresc! ", ori de câte ori starea voastră de spirit nu se află la cele mai înalte cote.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu