Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 mai 2015

SaLuSa , 22 mai 2015

 Channeled by Mike Quinsey                                                                                 
 Traducere Const: MIhăilescu

Timpul continuă să treacă foarte rapid și va continua să facă acest lucru, ceea ce pentru mulți dintre voi este o ușurare, căci ei se confruntă cu multe provocări. Această accelerare este de așteptat deoarece este perioada în care se fac compensările, se elimină (arde) karma reziduală acumulată într-o lungă perioadă de timp. Va veni un moment când acest proces de purificare va fi încheiat și ființa voastră va fi liberă de orice încărcătură din trecut.
Un puternic accent se pune acum pe prezervarea a tot ce este pozitiv și vă asigură stabilitate pe calea Luminii. Ne așteptăm ca foarte mulți dintre voi să fie conștienți de momentul în care acest proces va fi încheiat.
Acel moment  va aduce un sentiment de pace și o siguranță că 
 de atunci încolo, totul va fi bine. Veți constata că viața începe să fie mai ușor de trăit, satisfacțiile și stările de mulțumire  interioară vor pune stăpânire pe ființa voastră.  
Tot ceea ce are la bază vechile vibrații nu va mai fi tentant pentru voi, în schimb, veți promova și vă veți dori concepte, idei și realizări bazate pe noile energii. Veți căpăta certitudinea că v-ați înscris într-o călătorie ascendentă, cu vibrații din ce în ce mai înalte.
 Veți fi din ce în ce mai conștienți că trăiți în două lumi, în două realități care se întrepătrund, se împletesc, deși sunt delimitate clar ca vibrație. Dacă veți intra, de exemplu, într-o acțiune, un mediu, un grup în care predomină vechi energii, ceva vă va determina să vă îndepărtați. Mereu veți avea tendința de a lua distanță față de lumea dualității, a joaselor frecvențe. Pur și simplu veți simți nevoia imperioasă de a evita acele ”capcane” energetice. Desigur, ne-am referit la ființele aflate în procesul de ascensionare. Lumea noilor vibrații va veni cu minunate oferte, cu un larg evantai de oportunități. Indiscutabil, vor exista și dintre cei care, adormiți fiind încă în conștiință, sau care au ales să rămână în vechea paradigmă, vor continua să trăiască în neajunsuri, insatisfacții, ”ghinioane”, promiscuitate, dușmănie, invidie și boală. Practic, pentru cei care aleg să rămână, viața se va derula ca și înainte. Ei nu vor ajunge pe Noul Pământ. Fiți siguri că planul pentru om este perfect și fiecare suflet se va afla exact acolo unde a ales să fie.(și unde frecvența de vibrație i-o permite; n.m.)
Dacă aceasta va înseamna despărțirea de prieteni, nu disperați căci, dacă la baza acelei relații a stat iubirea, devotamentul, atunci legătura dintre voi va putea continua și în viitor, deoarece trebuie să țineți cont că în planurile superioare timpul nu mai este liniar și totul (trecut, prezent, viitor) va fi ”acum”.
 În ceea ce privește deplasarea, puterea gândului va face posibilă parcurgerea oricărei distanțe, practic, instantaneu.
Deocamdată, vă recomandăm să începeți a vă imagina ceea ce vă rezervă viitorul. Bazându-vă pe puterea imaginației, puteți să vă induceți bucuria unei realități așteptate și către care vă îndreptați.
După înălțare, senzația va fi de eliberare.Tot timpul în care ați experimentat în 3D vă va aminti de restricțiile impuse de închisoare. Ați  avut activități care să vă asigure derularea unei vieți de subzistență. V-ați creat realitatea voastră, diferită de ceea ce exista în univers. La modul conștient nu ați interacționat cu alte civilizații, ajungând să credeți că sunteți singuri în toată infinitatea. Singuri și neajutorați. Opacitatea v-a redus orizonturile. Toate creațiile voastre au fost efemere, grosiere și supuse degradării în timp. Chiar ființa voastră materială a devenit efemeră. Ați uitat că aveți putere, că sunteți ființe creative și nemuritoare. Așa-zisa libertate pe care v-ați construit-o nu v-a permis decât manifestarea în cadrul sistemului vostru planetar. De fapt, nici nu ați cunoscut că mai există și alte dimensiuni, alte lumi, înafara celei în care trăiați voi. Din ce în ce mai închistați, mai închiși în voi, vi s-a făcut frică, frică de necunoscut, frică de orice. Asta v-a dus la și mai multă izolare, mai multă ură, mai multă invidie și mai multă dorință de a avea bunuri materiale, care, credeați voi, vă vor asigura o viață îmbelșugată și supraviețuirea în vremuri de restriște.
Sfârșitul acestui ciclu cosmic v-a găsit înglotați în negativitate, care era cât pe ce să vă fie fatală. Când veți depăși restricțiile dimensiunii inferioare de care vă veți despărți, veți gusta adevărata libertate, care vă va permite să călătoriți oriunde în galaxie și în univers redescoperind și puterea voastră creativă.
Ridicarea voastră în conștiință va continua, la un moment dat devenind conștienți că trebuie să luați măsurile care să vă asigure transformarea într-o ființă galactică. Această stare nu va fi, de fapt, o noutate pentru sufletul vostru căci nu veți face decât să reveniți la o stare anterioară, de mult uitată de voi, dar care s-a păstrat în adâncul ființei voastre totale.
Da, dragilor, voi sunteți mult mai importanți și mai puternici decât ați putea bănui. După multele vieți, pe care le-ați avut în dimensiunea 3D, pe Pământ sau în altă parte, veți ajunge în dimensiuni din ce în ce mai înalte, veți deveni din ce în ce mai compleți, veți atinge starea de maestru în toate sensurile existențiale și, în final, veți reveni ACASĂ. Timpurile care vin vor fi din ce în ce mai interesante, pe măsura lărgirii orizonturilor voastre, dincolo de tot ceea ce vă puteți imagina acum. 
În ceea ce ne privește, munca noastră este în prezent de inducere în mintea voastră a sentimentelor de pace, de iubire și de coabitare cu toate națiunile planetei dar și cu civilizațiile din Lumină ale universului. Monitorizăm toate activitățile forțelor întunericului în scopul de a opri la timp orice intenție de beligeranță, orice tentativă războinică. Ne veți întreba: „ dacă este așa cum spui, de ce mai există lupte pe planetă, de ce mai mor oameni nevinovați?” Pentru că nu putem încălca dreptul la liber arbitru al fiecărei ființe, atâta timp cât beligeranța nu tinde să se transforme în conflict nuclear.

Întunecații vor pleca de pe planetă cât de curând dar, din păcate, ființele umane aservite acestora vor rămâne, și ele trebuie ajutate să-și ridice nivelul de conștiință. Sarcina aceasta este deopotrivă a noastră, a ființelor divine dar și a voastră, cei treziți și aflați pe calea ascensiunii. Tot în sarcina noastră, a civilizațiilor iubitoare ale universului, cade și supravegherea și descurajarea oricăror acțiuni ale unor civilizații rău-intenționate din univers. Deviza noastră, în acestă direcție, este: ”Pe aici nu se trece!”. În sfârșit, o altă preocupare a noastră, este ridicarea nivelului de conștiință a fiecărui pământean, în așa fel încât să vă creșteți suficient gradul de acceptare a ideii că în univers există multe alte civilizații aflate la diverse niveluri de dezvoltare și cu fizionomii care nu totdeauna seamănă cu ale pământenilor.
Pur și simplu trebuie să ajungeți la înțelegerea că viață există în univers peste tot și că, din acest punct de vedere, voi nu sunteți singurii. Puteți fi niște privilegiați, puteți fi unici, dar nu singuri. În jurul vostru, Universul abundă de ființe grupate în civilizații mai mult sau mai puțin avansate. 
Ne pare rău, nu sunteți voi „buricul” universului, așa cum știința voastră sau unii interesați vă educau să credeți! În plus, există nenumărate civilizații mai avansate sau extrem de avansate spiritual și tehnic decât sunteți voi. Pe multe dintre ele veți ajunge să le cunoașteți, făcându-vă vizite reciproce, în viitor. Știm că asta vă va încânta, dar cum ar putea fi altfel?
 Deocamdată vă sugerăm să vă ocupați de ceea ce s-ar putea numi „afaceri neterminate” cum ar fi: eradicarea nedreptăților, depistarea și destructurarea rețelelor de corupție și mafiote, înlocuirea guvernelor care nu lucrează în interesul general, salvgardarea păcii mondiale, depoluarea planetei, încetarea defrișărilor, renunțarea la secătuirea bogățiilor naturale (în primul rând a petrolului), îngroparea pentru totdeauna a „securii războiului” etc. 
Puneți la baza a tot ceea ce faceți IUBIREA, cea mai puternică forță din univers. Nu uitați, sau reamintiți-vă învățăturile lui Iisus care v-a lăsat multe pilde, printre care și cea care-ți cere „să-ți oferi și celălalt obraz”. În tot ceea ce faceți, încercați să fiți un exemplu de urmat. Știți și voi că cel mai bun rezultat se obține prin exemplul personal.
Dragilor, modificările inerente care au loc acum pe Pământ dar și în ființa voastră, vor aduce, inevitabil, și unele pierderi materiale sau de ființe, inclusiv oameni. Nu mai reluăm, dar amintiți-vă că părăsirea corpului fizic este doar o pierdere materială, sufletul, esența ființei, se conservă și merge acolo unde are condiții optime de evoluție, pentru etapa la care a ajuns. Fiecare suflet are un plan propriu de evoluție. Voi nu-l cunoașteți nici pe al vostru, astfel că este inutil și neadecvat să gândiți că alegerile cuiva ar fi nepotrivite. Toate regnurile animale și vegetale sunt în schimbare: unele dispar, altele abia își fac loc în peisajul Noului Pământ. Modificările nu pot fi oprite și nici evitate. În această fază, luați-le ca un dat.
Pe total, lumea voastră va deveni mai ponderată, mai temperată, adică mai calmă, mai înțeleaptă și mai fericită. Totul face parte din evoluția Mamei Pământ și a umanității.
Sunt SaLuSa de pe Sirius, totdeauna încântată să vă fiu de folos în înțelegerea transformărilor momentului. Vă invit ca din tumultul evenimentelor cotidiene să desprindeți semnificația celor care arată că transformările pozitive continuă pe planeta voastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu