Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 mai 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian

(10 mai 2015; channeler Marilyn Raffaele)  
Traducere Const.Mihăilescu

Salutări celor dragi. Observăm că toate se desfășoară conform programului, iar cei mai mulți dintre voi au început să recunoască și să experimenteze energiile noi și puternice de transformare. Experiența fiecăruia poate fi foarte diferită, așa că încercați să nu faceți comparații deoarece aceste sunt nerelevante. Voi nu sunteți ființe trase la indigo, fiecare dintre voi este o entitate distinctă, cu particularitățile ei unice. Diferențierile apar din experiențele pe care le-a avut fiecare în viața actuală și în cele anterioare.
Cei mai mulți dintre voi încep acum să vadă lumea de la nivelul unui plan dimensional mai înalt, care se manifestă în noi moduri, forme și idei cu care începeți să vă familiarizați. De asemenea, pe măsură ce vă ridicați nivelul vibrațiilor, începeți să întrevedeți aspecte inedite ale Conștiinței Divine. Evoluția spirituală vă permite să dați alte interpretări realităților și să emiteți idei care se apropie mai mult de valori spirituale superioare.
Un exemplu care arată diferența de apreciere este cum se vede moartea din dimensiunea inferioară, comparativ cu aprecierea pe care o are o ființă din dimensiuni superioare, asupra acestui eveniment. Cei din dimensiunea 3D consideră că dincolo de moartea corpului fizic nu mai există nimic. Alții, din aceeași dimensiune, admit că „dincolo” există rai și iad. Cei „buni” ajung în rai, cei „răi” se duc în iad. Educația lor le spune că în viață omul trebuie să facă tot ce poate pentru ca, după moarte, să nu ajungă în iad. Cei cu conștiință mai evoluată, realizează faptul că, de fapt, nu există o moarte reală a sufletului ci doar a trupului material. Aceste ființe privesc moartea oarecum fără frică sau anxietate. Moartea rămâne totuși și în cazul lor un eveniment trist, cauzat de despărțirea de cel care„ pleacă ”. Le rămâne speranța că peste vreme se vor putea întâlni în alte lumi. La această categorie de oameni nivelul de ignoranță este oricum mai scăzut. Aici, ideea de divinitate este omniprezentă. Tu ești o expresie, un aspect al Divinității. După ce-ți părăsești corpul fizic, te vei reîncarna cândva, nu neapărat pe aceeași planetă.


Dragilor, curând veți începe să vedeți schimbări în guverne sau de guverne. Creșterea nivelului conștiinței omenirii se accelerează, conștiința omenirii se trezește rapid, ceea ce va face să vă recuperați puterile și abilitățile pe care nu ați știut, sau nu vă aminteați că le posedați. Căderea guvernelor nedemne și profitoare va fi o consecință a creșterii conștiinței care vă va ajuta să vă recuperați puterea și demnitatea.Tot mai mulți oameni au început să realizeze că nu sunt lipsiți de putere, și această schimbare pleacă din interior.

Schimbarea raportului între energiile vechi și cele noi continuă fără încetare, în favoarea energiilor noi. Noile energii vor face ca lumea să devină mai creativă, mai inspirată în toate domeniile vieții. Dorințele și intențiile voastre se vor materializa din ce în ce mai repede, tendința fiind ca la sfârșitul tranziției, între dorință și transpunerea ei în realitate să existe un timp foarte scurt. Vechile tipare (matrici) realizate cu vechile energii vor dispărea și vor fi înlocuite cu structuri bazate pe noua energie. 

Ignoranța este un rezultat al energiilor perimate și este normal ca ea să dispară destul de repede.
De mii de ani, cea mai mare parte a omenirii a intuit că se produc anomalii în modul în care i se prezintă realitățile. Din această cauză s-au născut frustrările, nemulțumirile și opoziția față de ceea ce diriguitorii le ofereau oamenilor de rând. Aceste sentimente au născut revolte și ură. Cei din poziții de dominare au lucrat întotdeauna să convingă majoritatea că nu are nicio șansă de a-și îmbunătăți viața, de a-și schimba soarta. Majoritatea trebuia să consimtă că este lipsită de putere. Această politică nu a reușit decât să crească nemulțumirea generală dar a și permanentizat ignoranța, căci nu a existat nicio dorință a conducătorilor de a crește nivelul de conștiință al maselor, care trebuiau ținute în întuneric. Lumea s-a împărțit între bogați și săraci. În timp, cei bogați și-au multiplicat averile și au rămas din ce în ce mai puțini. Cei săraci au devenit și mai săraci iar numărul lor a crescut constant. S-a ajuns astfel la o polarizare din ce în ce mai mare a societății umane.
 Starea aceasta anormală va trebui să dispară. Ea va fi lichidată odată cu creșterea nivelului de conștiință care va fi consecința firească a trezirii oamenilor. 
Treziți-vă, dragilor, și amintiți-vă cine sunteți. Este timpul să vă revendicați drepturile cu care Creatorul v-a înzestrat. Fiecare dintre voi a fost plămădit din Ființa Divină, fiecare dintre voi este fiul Creatorului. În consecință, voi sunteți creatori și niciunul nu a primit, la plecare, mai mult decât celălalt.  
Atunci când un individ este încurcat (prins) în sistemul de credință uman al dualității și separării, viața lui se derulează cu bune și rele, fiind o reflexie a sistemului de credință. Lecțiile de viață, de multe ori dureroase, fac parte din contractul încheiat înainte de naștere de către suflet, pentru a soluționa unele probleme karmice sau pentru a-și însuși lecții de viață necesare evoluției sale; dar experiențele din 3D pot fi, de asemenea, de natură impersonală, reflectare, pur și simplu, a unei stări de conștiință din dualitate. 

Omul nu a fost menit să alunece atât de adânc în dimensiunea inferioară 3D, dar, uneori, pentru finalizarea unei etape evolutive sufletul preferă munca grea, soluția cea mai dificilă, pentru a grăbi depășirea acelui obstacol din calea înălțării sale. Ăsta este un lucru lăudabil dar presupune și suferință pentru o perioadă limitată. 
Amintiți-vă de această posibilitate atunci când treceți prin unele greutăți, căci aceasta vă va da curaj și putere. Rezultatul unor asemenea experiențe nu poate conduce la eșec ci la acumulare de experiență necesară pe drumul evoluției. 

Gândirea tradițională din preajma unor asemenea evenimente neplăcute sau dureroase, care se întâlnește în dualitate, nu poate fi depășită decât prin ridicarea conștiinței. Faza dezvoltării în care vă aflați va determina scăderea puterii gândirii tridimensionale asupra voastră. Desigur, aceasta nu înseamnă că manifestările vor fi identice pentru fiecare individ, căci ele depind de toți factorii care obiectivează caracterul general al entității. Aceia dintre voi care „se nimerește” să citiți acest mesaj (și altele, pe aceeași temă) veți primi un aport de creștere a conștiinței, care vă va face capabili de a discerne mai bine și mai corect adevărul, în situațiile în care se manifestă discordie și inadvertențe, legate de o anume problemă de viață. Voi începeți să vedeți și să apreciați lumea cu alți ochi. Aceasta vă va ajuta să aveți sporuri la nivel de conștiință
Priviți pentru un moment cum arăta lumea voastră cu câțiva ani în urmă, care erau preocupările voastre cotidiene și filozofice și veți constata repede că multe s-au schimbat în bine. Ar fi păcat să vi le negați. (Una dintre acestea este tot mai vizibila contestare a dogmelor și, mai ales, a practicilor bisericești). Vă treziți, dragilor, acesta este adevărul, și asta vă ajută să conștientizați și să vă amintiți că nu aveți nevoie de patrafirul bisericesc pentru a intra în legătură cu Dumnezeu și că nu sunteți făcuți pentru a vă cerși libertatea. Nu este mai puțin adevărat că "plăcinta din cer", de la Dumnezeu, în ceea ce privește binele vostru general, starea de prosperitate, nu va cădea dacă veți continua să întoarceți spatele și să respingeți îndemnul sufletului și imboldul inimii.  
Bucurați-vă pentru ceea ce ați obținut prin munca și atitudinea voastră corectă și pășiți înainte cu încredere că lungul drum pe care l-ați parcurs se apropie de capăt. Dragostea și recunoașterea noastră. 
  Suntem Grupul Arcturian
 
SURSA:  http://www.onenessofall.com/newest.html



Un comentariu:

  1. http://www.paoweb.com/sn051915.htm ; se pare ca vin vesti bune , doamne ajuta asa sa fie !

    RăspundețiȘtergere