Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 mai 2015

Cuvânt de deschidere din partea Consiliului


(9 mai 2015; channeler: William LePar)

Traducere Const. Mihăilescu

W.LP.
 Credem că acest lucru este un bun exemplu de declarație de deschidere din partea sursei spirituale a canalului William LePar, Consiliul. Într-o comunicare normală între noi, se stabilește schema de desfășurare pe perioada mesajului, de către Grupul de Organizare, și care este cuprinsă între o oră și o oră și jumătate, după care, Consiliul dă mesajul de închidere. Acesta este până acum formatul general pentru toate comunicările. Grupul de Organizare (Cercetare) cuprinde între 25 la 30 de persoane din toate categoriile, cu preocupări și abilități în aspectele legate de spiritualitate.
Consiliul: Încă o dată, avem privilegiul de a vă sta la dispoziție. 

 Încă o dată, avem posibilitatea de a demonstra dragostea noastră pentru fiecare dintre voi, ca frați și surori întru spiritualitate. 
Încă o dată, vă rugăm să vă folosiți mintea dată de Dumnezeu, pentru a crede și accepta ceea ce vă convinge ca fiind verosimil; restul, cu care, deocamdată, nu sunteți de acord, să nu-l aruncați ci doar să-l puneți deoparte, pentru a-l avea la îndemână atunci când veți începe să-l căutați. 
Spunem aceasta deoarece, mintea voastră este într-un proces de evoluție și ceea ce astăzi vi se pare imposibil, neverosimil și de neacceptat, mâine veți realiza că este exact ceea ce vă trebuie. Este cert că ciclul spiritual continuă, astfel că, în final, gradul vostru de acceptare va crește, căci raționamentele vor deveni mai clare și mai pertinente. 
Problema omului de pe Pământ este că până ajunge să deslușească cu claritate care este locul lui de drept, aproape de Dumnezeu, are o vedere într-o ceață densă, la început și din ce în ce mai rarefiată după acumulări și experiențe. Până atinge un nivel de claritate cert, omenirea voastră trece prin etape cu puternică amprentă religioasă, situație de care profită inițiatorii conceptelor cu care se face prozelitism. 

Dragilor, ați fost creați pentru a ajuta Tatăl Divin să-și îmbogățească experiența. Unii dintre voi ați înțeles că Tatăl Ceresc (Creatorul sau Dumnezeul universului vostru), știe și cunoaște tot, dar experimentarea o face prin creațiile lui. Așa dar, scopul pentru care voi ați fost creați este de a ajuta Tatăl Divin să împărtășească trăirea tuturor experiențelor pe care voi vă decideți să le aveți de-a lungul multelor voastre existențe. După eoni, îmbogățiți cu toată experiența, reveniți ACASĂ încărcați cu aceste ofrande, pe care le depuneți la picioarele Creatorului.

Inevitabil, experiența pe care o aduceți este amprentată cu esența tuturor trăirilor voastre, a sentimentelor de bucurie, de frustrare, de îndoială, de ură, de exaltare etc. pe care le-ați trăit atunci când vă desfășurați experiențele.

Este un destin care este aproape inevitabil, dar, din moment ce ați fost făuritorii unor experiențe, se cheamă că și voi, la fel ca și Creatorul, v-ați folosit abilitățile de creatori. 
În cele din urmă, după o perioadă de timp, în voi se va naște din nou dorința de a pleca de ACASĂ pentru a deschide noi fronturi de experimentare care să vă îmbogățească cunoașterea. Și așa...la nesfârșit, ciclurile existențiale se reiau. 
Când veți fi plecați, sufletul vostru va tânji mereu să revină și va face tot ce-i va sta în putință pentru a fi demn de iubirea și prețuirea Tatălui Divin. Cu cât mai multă experiență cu atât mai multă împlinire și măestrie. 
Calitățile și abilitățile cu care vă veți îmbogății ființa totală vă vor apropia tot mai mult de perfecțiunea și puterea Creatorului. 
Pe acest drum nesfârșit, noi suntem gata să vă ajutăm pentru a vă accelera evoluția. Și o facem cu toată iubirea.  
Suntem gata [pentru întrebări].
SURSA:  www.WilliamLePar.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu