Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 mai 2015

Activarea Porții Stelare Andromedane la Lacul Louise, BC (I)


Mesaj de la Sananda


(1 mai 2015; channeler Elizabeth Trutwin)
 Traducere Const.Mihailescu


Vreți să ascensionați? Vreți să deveniți liberi?
Atunci, trebuie să cunoașteți tot ADEVĂRUL
.

De ce ascensionează Pământul acum? Simplu. Acesta a fost forțat să o facă. Cei care trăiesc în viitor, cu înaltele lor tehnologii, și reprezintă acum ceea ce veți fi voi peste milioane de ani, au trăit vremurile când Pământul și o treime din Calea Lactee au fost complet distruse. 
Atunci s-a întocmit un Plan Divin pentru a restaura Pământul și tot ceea ce se distrusese. Planul privea Calea Lactee și Pământul, dar și alte stele vecine care au fost prevăzute să fie readuse la Puritatea lor Originală.

Pentru a realiza această sarcină enormă, uneori a fost nevoie de unele modificări ale programului, asta pentru că orice înfăptuire, orice acțiune trebuia să țină cont și să respecte liberul arbitru al sufletelor afectate.
Cine a provocat aceste distrugeri masive pe planeta voastră? O mână de ființe întunecate care au înrobit Pământul și i-au jefuit darurile primite de la început. (Nota C.M.: a fost nedrept dar și întunecații au liber arbitru, pe care nimeni nu-l poate încălca).  Folosindu-se de ceea ce au jefuit, aceste forțe întunecate și-au dezvoltat o tehnologie extraterestră extrem de avansată, cu care au învățat să să călătorească departe în univers. Umanitatea de pe Pământ n-a beneficiat de aceste tehnologii, care priveau propulsia dar și utilizarea energiilor spațiului infinit. Rând pe rând, forțele întunecate au cucerit și alte tărâmuri, fără ca cineva să le oprească. Cu armele lor nucleare, întunecații au trecut în stăpânire și au distrus o mare parte din Galaxia Calea Lactee. Așa s-a întâmplat cu Niburu (nota C.M.: cred că este vorba de planeta cunoscută de noi sub numele de Nibiru. Sau este o greșală de scriere? În continuare, voi folosi denumirea de Nibiru), cu Maldek (Tiamat; n.m.), cu Luna de cristal a Pământului și cu suprafața planetei Marte (inclusiv oceanele și râurile acesteia).

Războiul nuclear a fost o problemă care a apărut de mult în istoria Sistemului vostru Solar. O explozie nucleară a distrus Nibiru care a fost reconstruit și plasat să orbiteze în jurul propriului său soare. În realitate, Nibirul de astăzi este o navă – mamă, al cărui „echipaj” este format din 20 de milioane de persoane. Din cauza dimensiunilor sale și a comportamentului în spațiul universal, Nibiru poate fi considerat o planetă. Acest lucru este greu de înțeles, deși este adevărat.

Nibiru a făcut parte din Sistemul Solar Aurora, care se compunea din 23 de sori. Un război nuclear a distrus Nibiru.

Folosind o tehnologie extrem de avansată, imposibil de cuprins cu mintea voastră, a fost construită o navă spațială mamă foarte mare, stratificată pe 12 niveluri (etaje), și, în acest spațiu s-a creat un relief format, inclusiv din munți, păduri și populat cu animale.
În aceste forme de relief create, se pot găsi plante și minerale de mare diversitate.

Ființele care locuiesc pe Nibiru fac parte din diferite rase umane sau umanoide. Printre acestea, sunt unele care nu seamănă cu voi, ca fizionomie sau alcătuire interioară. Totuși, cca 90% din populația acestei planete artificiale este umanoidă. Cam același procent se regăsește și în sistemul vostru solar. Cele umane au gene comune. În majoritatea cazurilor, rasele au parte masculină și feminină distinctă. Există și rase care seamănă cu caii, cu elefanții, cu leul, șerpii, aligatorii, ibiși, șoimi și multe, multe altele. Desigur, de-a lungul vremii au apărut și hibrizi rezultați din încrucișarea raselor.
În sistemul vostru solar există cca 200.000 de specii diferite sau hibride de tipuri umanoide. 

 Există multe povești acolo despre Annunaki și Nephilimii din Nibiru. Voi aveți un savant numit Zecharia Stichin care s-a ocupat mai pe larg de problema raselor de pe Pământ și proveniența lor. O apreciem ca pe o cercetare serioasă și bine documentată. Din păcate, de câțiva ani, cercetările lui Stichin sunt folosite pentru a produce teamă și chiar panică în rândul pământenilor, mai cu seamă în ceea ce privește civilizația de pe Nibiru.

Au fost patru Annunaki care au venit pe Pământ și au avut imixtiuni în dezvoltarea rasei umane. Amintirea faptelor acestor Annunaki a săpat adânc în memoria băștinașilor, prin tot ceea ce au făcut, ei și cei pe care i-au racolat, pentru a le sluji cauza întunecată.
Mulți dintre cei racolați erau din Constelația Dragonului. Această constelație este populată de Civilizația Draconiană din care fac parte: oamenii șarpe, oamenii aligator, poporul dinozaurian, poporul șopârlă. Ceea ce cunoașteți voi a fi Cabala, dintotdeauna a fost alcătuită din aceste rase. 


 Vreți să ascensionați? Vreți să deveniți liberi?
 Atunci, trebuie să cunoașteți tot ADEVĂRUL
. 


 Veți fi lăsați în urmă. Sfârșitul acestei vieți este moartea voastră. Voi nu vă veți mai reîncarna pe Pământ vreodată.

Aceasta, deoarece etapele caracteristice au fuzionat (s-au consumat) și, pentru voi, nu mai există cale de revenire pe Pământ. Voi nu înțelegeți ceea ce nu este acum de înțeles. 

Pentru a cunoaște Singurul Adevăr Suprem, trebuie să vă petreceți cât mai mult timp în natură pentru a vă integra câmpului unificat cuantic. Conectați-vă cu Natura și cu Cosmosul, renunțați la ceea ce vă separă de ele și amintiți-vă!

Dar să revenim.
Maldek (Tiamat) a fost o planetă mare situată între Jupiter și Mercur. Ceea ce a mai rămas din ea este cunoscuta centură de asteroizi, între care amintim pe Ceres și Vesta. În atacul nuclear asupra lui Maldek, două mari orașe au fost lovite în mod repetat.
După trei zile de bombardament nuclear, miezul planetei Maldek a fost străpuns iar planeta distrusă. Rețelele care țineau planeta în viață au explodat. Această distrugere colosală, creată de ciocnirea între materie și antimaterie, a provocat un imens uragan care s-a abătut asupra planetei Marte. 
Toată apa din oceanele, mările și râurile planetei a fost împinsă dincolo de planetă și, sub acțiunea forțelor gravitaționale a fost atrasă în orbita Pământului. Acest proces violent a durat un an de zile.

O a doua Lună formată din cristale și aflată în măruntaiele Pământului, a fost „născută” și scoasă din câmpul gravitațional al Pământului.

Un scenariu asemănător era cât pe ce să se producă pe planeta voastră în timpul Războiului Rece.

Pentru a evidenția anumite similitudini cu ceea ce se putea întâmpla de mai multe ori pe Pământ, revenim iar la Maldek.

Prima explozie s-a datorat producerii unui cutremur care a pornit rețeaua de calculatoare care au comandat lansarea primei rachete. Adversarii au depistat că spre ei se îndreaptă o rachetă cu focos nuclear și, în consecință, au declanșat o ripostă tot nucleară, desigur, dar cu mai multe rachete. Războiul a durat trei zile în care biosfera planetei a fost complet distrusă.
Tot astfel era cât pe ce să se întâmple și la voi. În timpul Războiului Rece, la un moment dat, președintelui Elțîn i s-a raportat că dinspre SUA a fost lansată o rachetă cu încărcătură nucleară care se îndrepta spre Rusia. Elțîn nu a crezut ceea ce i-au comunicat comandanții săi militari și a cerut să se verifice amănunțit situația  și veridicitatea ei. A fost un moment crucial, care putea distruge planeta și omenirea. 
De altfel, în ultimele cinci decenii, de 4-5 ori s-a ajuns la punctul critic al declanșării, din eroare, a unui război nuclear. 
În timpul unui alt ciclu al Pământului, o mare parte din Atlantida a fost distrusă, din cauza unei rachete nucleare lansată în Plasma Solară din Pământul interior. 
Aceasta s-a rupt în trei bucăți mari de cristal; cele trei  piese mai aflându-se și acum pe fundul Atlanticului, în zona numită „Triunghiul Bermudelor” 
Aceste mari bucăți de cristal reprezintă cauza anomaliilor care s-au produs și se mai produc în acest perimetru acvatic. Nave și avioane au fost deviate de la cursul de deplasare prin dereglarea aparaturii de bord și trecerea ambarcațiunii, în anumite circumstanțe, în altă dimensiune. 

Toate distrugerile care au avut loc în Calea Lactee (reprezentând o treime din această galaxie), au avut drept cauză războaiele nucleare.

Ashtar are o vorbă: No Dates. No Nukes, No Flukes (C.M : eu traduc – „fără programări, fără arme nucleare, fără greșeli”)

Prima Directivă în temeiul Legii Universale a Creatorului, afirmă că extratereștrii care au venit acum să ajute Pământul, pentru a-i reda strălucirea și sănătatea de altădată,  au împuternicirea de a interveni în treburile Pământului numai în două cazuri:

1) când se intenționează folosirea armelor nucleare pentru a ucide oameni      
2) în cazul unui atac psihologic masiv [911 este un exemplu (!)].
 
(va continua)

 https://pathwaytoascension.wordpress.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu