Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 aprilie 2015

SaLuSa, 10 april.2015


Channeler:  Mike Quinsey
Traducere Const. Mihăilescu

Din punctul nostru de vedere timpul se mișcă mult mai repede decât îl percepeți voi. De exemplu, intervalul de timp dintre ultima noastră comunicare și aceasta noi îl percepem ca fiind doar o clipă, în timp ce pentru voi a însemnat aproape o săptămână. Nu o dată ați auzit sau ați citit că o persoană plecată în „neființă” sau dincolo de planetă, și pentru care acel periplu a durat doar foarte puțin timp, la revenire, pe Pământ, a constatat că trecuseră câțiva zeci de ani. Asemenea experiențe ajută la înțelegerea faptului că totul se
produce în eternul ACUM. Voi învățați că timpul nu are o desfășurare constantă, și aceasta devine tot mai evident, pe măsură ce te îndepărtezi de Pământ și treci în domeniul vibrațiilor înalte. Constatarea aceasta va deveni tot mai evidentă, pe măsură ce un ipotetic călător s-ar îndepărta tot mai mult de Pământ. De ce? Pentru că prezența înaltelor vibrații crește cu cât vă aflați mai departe de planeta voastră care, existând în 3D, este caracterizată de frecvențele joase, a căror influență diminuează cu creșterea distanței față de Pământ.

Având în vedere că perioada actuală apropie planeta de câmpul vibrațiilor înalte ale dimensiunii 5D, trebuie să vă păstrați mintea cât mai deschisă, dat fiind faptul că numărul surprizelor care vă așteaptă va fi tot mai mare. Din ce în ce mai mult, descoperiți că lucrurile nu sunt neapărat așa cum ați fost învățați, și, probabil, cea mai incitantă și greu de acceptat va fi realitatea că puteți călători mai repede decât viteza luminii.
Când veți obține „consistența” unei ființe galactice veți constata că, de fapt, toată această cunoaștere, toate abilitățile, existau în voi, în memoria voastră inconștientă. În acest moment conștiința voastră se deschide și vibrațiile ființei voastre sunt în creștere, etapa următoare fiind cea în care „veți descoperi ceea ce ...știați, dar nu vă puteați aminti” din cauza „colbului” depus de dimensiunea 3D, care vă bloca vibrațiile. Mai degrabă va fi vorba de un exercițiu de re-învățare (n.m.; mai corect, de re-amintire) a ceea ce ați uitat. Încă de pe acum este bine să exersați în procesul de re-amintire, pentru ca procesul acesta să nu devină epuizant sau prea greu de derulat. Vedeți, dragilor, voi sunteți niște ființe mult mai importante și mai cuprinzătoare decât vă imaginați acum, când raționați cu mintea din dimensiunea 3D. 

Nu este nicio exagerare când susținem că, de fapt, voi sunteți în dumnezei în devenire. Este de înțeles că asemenea nivele, asemenea performanțe nu le veți putea obține decât treptat. Calea re-devenirii voastre este destul de lungă, dar, important este că v-ați înscris pe ea.
Ca umanitate, condițiile pe care trebuie să le îndepliniți, pentru a vă putea accelera evoluția, sunt legate de asigurarea păcii mondiale și reorientarea tuturor spre iubire. Pentru noi, nu este niciun secret că unii șefi de state lucrează la transpunerea în realitate a acestui deziderat. Unul dintre ei este președintele Obama. Piedicile pe care le întâmpină oamenii de stat care doresc cu adevărat să instaureze pacea globală sunt încă importante deoarece forțele întunericului încă mai dispun de multe marionete care fac tot ce pot pentru a nu-și pierde privilegiile materiale și sociale. Cu toate acestea există multe milioane de suflete care s-au pus în slujba Luminii. Ele sunt ajutate de civilizațiile extraterestre care monitorizează și induc programele de generalizare a unor politici de stabilizare a liniștii și dorinței de conviețuire pașnică. Când Noua Eră va fi edificată pe planeta voastră, nici măcar un suflet întunecat nu va mai exista pe Pământ. Acest fapt este indubitabil, căci întunecații nu vor putea exista în planurile în care frecvența de vibrație va fi superioară celei de a treia dimensiuni.

Noi cunoaștem dorința voastră ca tocmai în această perioadă dificilă să fiți cel mai mult ajutați. Dorința aceasta este cu atât mai pregnantă cu cât haosul care domnește în mai toate domeniile vieții voastre pare a se amplifica iar pacea pare a fi din ce în ce mai îndepărtată. 
Cu toate acestea, așa cum am menționat anterior, anumite evenimente trebuie să fie judecate în conexiunea lor reală, în care încărcăturile karmice mai au o importantă pondere, iar multe funcții de decizie mai sunt ocupate de marionete ale întunecaților. Lecțiile karmice trebuie cu necesitate învățate pentru ca noua conștiință să poată fi clădită pe baze trainice și sănătoase.

Dragilor, vă aflați într-o perioadă foarte aglomerată, în care sufletelor li se oferă ultima ocazie de a evolua, înainte de a se ajunge la imposibilitatea de a rămâne cu vechile vibrații în noul câmp de frecvență ridicată, care se instalează și se generalizează în sistemul vostru planetar. Dar, orice poziție ar ocupa la un moment dat, sufletelor li se va oferi o cale de a evolua, de a merge mai departe.
Mai trebuie să spunem, cu suficient regret, că, cu tot ajutorul oferit de Divinitate și de civilizațiile avansate ale universului, în mod surprinzător, mare parte din lumea voastră nu a învățat foarte mult din experiențele prin care a trecut. Multe suflete au rămas captive întunericului și refuză să se trezească, părând a fi mulțumite de situația în care se află. Cu toate acestea, vă amintim că nici-un suflet nu va fi abandonat, iar efortul Ființelor de Lumină, pentru trezirea celor adormiți va continua atâta cât va fi necesar.
Privind înapoi, s-ar putea totuși afirma că experiențele voastre v-au întărit hotărârea de a sta fermi și a demasca tactica de tergiversare a întunecaților. Forțele întunericului v-au testat voința de-a lungul timpului, uneori atingând limitele voastre de suportabilitate. Majoritatea dintre voi au rezistat. Unii dintre acești temerari au devenit colaboratorii noștri de bază.

Un număr important dintre pământeni vor avea, în viitorul apropiat, calitatea de ambasadori ai unora dintre civilizațiile extraterestre din Lumină. Și asta, nu numai pentru Pământ dar și pentru alte planete. Totul este posibil, dacă ținem cont că evoluția este un proces în desfășurare continuă. 
Cunoașterea voastră va fi, cu siguranță, utilă unor civilizații care n-au atins nici măcar nivelul vostru actual de dezvoltare. Știm că asemenea îndatoriri vă vor face mare plăcere căci, ce ar putea fi mai interesant decât să cunoști și alte lumi, cărora să le poți împărtăși din experiența ta?!

În viitorul apropiat, socotind după modul în care se desfășoară acum lucrurile, se vor clarifica mult obțiunile pământenilor și, ca o consecință, numărul celor treziți și „înscriși pe cale” va crește foarte repede. Aceasta va facilita o evoluție în grup accelerată, cu toate consecințele care decurg din aceasta, printre care iminenta debarcare a solilor noștri pe planetă.
Cu cât deschiderea voastră va fi mai evidentă, cu atât colaborarea civilizațiilor universului cu voi va deveni o certitudine.  
Ar trebui să nu uitați că toate aceste condiționări țin de voi nu de noi. Prin mijloacele care vă stau la dispoziție, ar trebui ca presiunea populară asupra conducătorilor voștri politici, inclusiv prin înlăturarea din anumite posturi a celor care obstrucționează procesul, să crească.

Datorită experiențelor cumulate în viețile pe care le-ați avut până acum pe Pământ sau pe alte planete, mulți dintre voi dețineți, neîndoielnic, calitatea de maeștri, de mentori. Aceasta vă dă dreptul și vă pune în evidență datoria de a ieși din expectativă pentru a vă îndeplini rolul pentru care sunteți acum pe planetă. Dragilor, dacă nu veți face nimic în acest sens, există posibilitatea să ratați ocazia și să plecați din această viață fără să aflați. Și asta ar fi un mare păcat, o mare ratare!

Nenumărate sunt posibilitățile de a deveni și de a vă manifesta ca Lucrători ai Luminii. Vă propunem să priviți mereu înainte și la ceea ce se întâmplă efectiv în prezent. Întoarceți spatele trecutului vostru dureros. Nu vă mai poticniți în înaintarea voastră de tarele trecutului.

Sunt SaLuSa de pe Sirius, fericită fie în contact cu voi, din nou. Știm că mulți așteptați mesajele noastre cu nerăbdare și aceasta ne face să nu întârziem „la întâlnire”. Credem că, cel puțin în acest stadiu, mesajele noastre vă pot fi utile. Primiți dragostea noastră.  
SaLuSa.
Website, Tree of the Golden Light.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu