Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 aprilie 2015

CINCISPREZECE MINUTE DE MAGIE (II)


De la Grupul Espavo

(28 mart.2015; channeler: Steave Rother) 
Traducere Const.Mihăilescu
(ultima parte)

Salutări, dragii mei; sunt  Custodele Timpului 

Redistribuirea apei: Actualizare 
Mai întâi de toate, voi credeți că aveți doar 15 minute de magie la dispoziție. Chiar din cauza acestei credințe, resimțiți o restricționare, o limitare, nu-i așa? Important ar fi ca fiecare dintre voi să trăiască și restul vieții ca și când cele 15 minute de magie s-ar extinde, cuprinzând întreaga viață, care v-a mai rămas de trăit. Aceasta este și noutatea: dorința v-o puteți îndeplini chiar în viața actuală.
S.R.
În acest interval, veți constata că planeta voastră își va încheia perioada de reechilibrare. (Am mai vorbit despre acest lucru în ultimii ani de comunicări). Necesitatea reechilibrării Pământului s-a impus ca urmare a marilor dezechilibre apărute în sistemul vostru planetar. Cum se va realiza reechilibrarea (n.m., masică) planetei? În primul rând prin modificare regimului precipitațiilor, modificarea climei, în general. Furtunile, S. uraganele, topirea ghețarilor, stabilirea unui alt grafic pluvial, reașezarea în alte mătci a apelor staționare, reașezarea zonelor fertile și cele sărace în precipitații, corectarea vadului apelor curgătoare, colmatarea unor zone caracterizate până atunci de adâncimi mari de ape etc.Toate acestea se vor face prin inundarea unor zone de uscat, din păcate, și a unor locuințe. Trebuie spus însă că această reașezare și reechilibrare este în mare parte încheiată.
Etapa actuală începe să fie caracterizată de redistribuția apelor subterane. Unele izvoare vor seca iar altele vor apărea. La anumite adâncimi, apele își vor forma alte rețele de conectare și distribuție. Nu rare vor fi situațiile când izvorul unor fântâni va seca, cursuri noi de ape subterane apărând în locuri niciodată cunoscute astfel. Acum, aceste lucruri vor deveni foarte importante pentru voi toți, deoarece, în marea lor majoritate, actualele ape de la suprafață sunt puternic poluate cu tot felul de chimicale. Dacă s-ar continua așa, și nu s-ar întreprinde nimic, nu peste multă vreme apele ar fi atât de poluate încât ar deveni improprii vieții.
Toate oceanele sunt interconectate, într-un fel sau altul (inclusiv apele poluate ale zonei Fukushima). Practic, nu există un loc (lac, mare, ocean) care să fie complet izolat de celelalte. În acest fel, poluarea cuprinde toate apele lumii voastre. 
  Cum se poate schimba această situație creată de inconștiența omului, și care este deja generalizată? De unde să aduci ape curate cu care să le înlocui pe cele poluate? Este adevărat că prin evaporare se pot obține cantități imense de apă potabilă. Dar de acolo de unde se evaporă, apa care rămâne va fi din ce în ce mai poluată, căci otrăvurile își vor mări concentrația. [Nota C.M.: asta este un fel de muncă de sisif căci, degeaba duci undeva (prin precipitații) apă curată care va scădea, pentru o perioadă, concentrația în toxine a rezervorului de apă din acel loc, dacă prin izvoare subterane, apele poluante vor ajunge și în locurile temporar purificate.] Reîmprospătarea apelor are loc cu ape de la foarte mare adâncime  (Nota CM.: pentru a înțelege mai exact de unde se aduc aceste ape, cei interesați pot citi cartea lui Jakob Lorber, ”Pământul și Luna”).
Totuși, destulă apă de ploaie își face loc în straturile scoarței și ajunge în apele subterane. În acest fel se ajunge la o oarecare redistribuție a volumului de apă dulce pe glob.
Asta ar fi o explicație a apariției găurilor în scoarța planetei. Veți mai vedea frecvent cum, la un moment dat, o construcție se scufundă sub ochii voștri, dispărând în câteva minute de zici că n-a fost nimic înainte în acel loc. Unul din pământurile în care asemenea găuri vor apărea cu o mai mare frecvență este Florida, din SUA. Găurile din pământ, care erau goale până acum, se vor umple cu apa din subteran. Aceste surpări vor schimba oarecum și relieful, zone întregi putând deveni de nerecunoscut. Modificările care vor apărea în scoarța planetei vor putea beneficia în viitor și de sprijinul ființelor care trăiesc sub Pământ. Există un întreg lanț de conexiuni care urmează a se realiza și pe care le veți înțelege din ce în ce mai bine în viitorul apropiat.

Mă voi opri aici cu considerațiunile legate de noile circuite ale apelor planetei. Oricum, și aceste fenomene vă vor oferi posibilitatea de a vă manifesta puterea și abilitățile care să vă asigure nu numai supraviețuirea dar și evoluția. Căutați-vă, dragilor, intervalul vostru de 15 minute de faimă, în care magia se va manifesta.
Începutul unui nou ciclu cosmic de 26.000 de ani.
Voi învățați câte un pic din ceea ce va urma, iar acest lucru este foarte important, pentru că vă veți putea face o pregătire prealabilă. Vor mai fi provocări? Fiți siguri de asta.. Dețineți o relativă cunoașterea a ciclurilor planetare, a manifestării vremii.  

 Despre marele ciclu de 26.000 de ani cunoașteți foarte puțin sau aproape nimic. Astea fac parte din ritmurile universale și cele cosmice. Cunoașteți, desigur că vă aflați la sfârșitul unui asemenea ciclu și începutul unuia nou. Noul ciclu nu poate debuta însă fără ca vechiul ciclu să-și fi consumat toate aspectele. Aceasta deoarece vechile aspecte sunt caracterizate de un tip de energie, cu caracteristici care nu mai corespund viitorului. Puteți spune că noul edificiu nu va mai putea fi ridicat cu materialele și tehnologiile trecutului. Aceasta deoarece noua energie trebuie să se manifeste într-o armonie vibrațională  proprie noilor vremuri, noului ciclu cosmic. Nici nu s-ar putea construi ceva nou cu vechile energii, deoarece lipsa de armonie, lisa de aliniere structurală ar face imposibilă ridicarea unui edificiu durabil și sănătos. Lumea nouă pe care începeți s-o construiți trebuie să se bazeze pe noul ”material” energetic, recunoscut în etapa actuală a dezvoltării și evoluției universurilor. Clipele, minutele sau perioadele de magie la care sunteți invitați a lua parte fac parte și ele din noua energetică cosmică cu care debutează noul ciclu.
Sunteți gata să faceți aceste schimbări?  Revenim și spunem: „acestea sunt cele 15 minute de magie” cu care debutați în noul ciclu, voi ca ființe multidimensionale. Ce veți hotărî să faceți cu aceste minute de grație? Având în vedere că timpul a cam expirat, vă cerem imperios să meditați asupra subiectului și să vă hotărâți.  Dacă veți folosi aceste minute cu înțelepciune, cu deschidere și dorința de a reuși, victoria vă va aparține. Asta pentru că voi meritați să fiți fericiți. 
De fapt, în univers, nu numai planeta voastră se află acum în această situație specială de tranziție. Ca și alte civilizații, vă veți bucura de reacția favorabilă a universului. Caracteristicile voastre, frecvența de vibrație, deschiderea și acceptarea provoacă reacția universului care intenționează să reunească toate particulele care se aliniază cu inima voastră, nu cu mintea voastră, așa cum se întâmpla în ciclul care se încheie. Nu înseamnă că noi vă cerem să nu vă mai folosiți mintea, ci doar s-o determinați să facă pasul înapoi și să predea conducerea inimii. Pentru aceasta este suficient dacă, în toate acțiunile pe care le veți întreprinde, veți da ascultare impulsului inimii, nu minții. Este cert că inima (sufletul) nu vă poate minți niciodată, nu vă poate impune să tratați cu frică, nicio acțiune. Aceasta deoarece sufletul este nemuritor în timp ce mintea moare odată cu corpul material.
Conduceți cu inima
 Dragii mei, de-a lungul multor ani am lucrat cu foarte mulți oameni care erau dirijați de minte, în tot ceea ce întreprindeau. Aceasta i-a determinat ca în marea majoritate a situațiilor să aleagă calea minimei rezistențe. Deși, de multe ori, pasul următor era făcut cu și mai multă durere, cu și mai multă renunțare, totul era împins înainte cu mii de eforturi, cu încrâncenare împotriva a ceea ce le spunea inima lor să facă. Nu renunțau din cauza fricii de a nu pierde, din cauza orgoliului că ei nu se pot lăsa mai prejos în a-și impune voința, în a-i subordona și manipula pe alții, era un orgoliu peste care nu au putut să treacă. Și-au tot neglijat inima până când au constatat că aceasta i-a „părăsit”, că nu se mai află acolo unde ar trebui să fie. Au constatat cu disperare, sau cu indolență că sufletul lor a fost înghesuit în cel mai întunecat ungher, unde doar palida lumină a ultimei speranțe mai pâlpâia. Da, dragilor, disperarea a pus stăpânire pe ființa lor, frica și neputința s-au apropiat tot mai mult de comandamentele ființei și omul a cedat insistențelor forțelor întunericului. 
 Este nevoie ca aceste ființe nefericite să-și regăsească echilibrul între inimă și minte. Mintea să rămână cu treburile pământene, inima să se ocupe de cele spirituale și de conexiunea cu universul. Ele trebuie să colaboreze dar conducerea trebuie să aparțină inimii. 
 Sunteți în așteptarea așezării lucrurilor pe Pământ, dar asta nu se va putea face cât ai bate din palme. O perioadă de timp vi se va părea că nimic nu este clar, că nimic nu vă iese, că ancorele pe care le aruncați pentru stabilizare nu vă ajută prea mult. În asemenea clipe, amintiți-vă că echilibrul pe care-l căutați nu-l puteți găsi decât în lumină și că esența fericirii este iubirea. Acest lucru este acum cel mai important.

Extinderea celor 15 minute ale voastre de magie. 
Acestea sunt situații în care voi vă revendicați nu numai magia dar și puterea de a-i ajuta pe alții să o facă. Cum să vă extindeți cele 15 minute de magie? Ajutându-i și pe alții să o facă. Majoritatea celor care vă preocupați acum intens de aceste probleme, ați venit în această viață ca învățători și îndrumători ai ființelor de pe această planetă. Înțelegeți bine că nu vă aflați acum, în această viață, pe Pământ, întâmplător. Unii dintre voi sunteți ființe venite din alte civilizații extrem de avansate. Ați acceptat să veniți aici pentru a ajuta la salvare și înălțarea civilizației umane și a planetei Pământ. Toate energiile pe care le-ați adunat prin experiențe colective pe planeta Pământ se reunesc acum și se încheagă pentru a produce efectul maxim. Poate că la modul conștient nu știți, dar voi sunteți plini de nerăbdare pentru a vă aduce aportul la încheierea procesului de ascensiune. Pasiunea și energia pe care le manifestați vă vor ajuta să vă înscrieți clar pe calea revenirii ACASĂ. Așteptați cu încredere semnalul începerii derulării celor 15 minute de magie. Încercați în acele momente să-i împuterniciți și pe cei din jurul vostru să beneficieze la maximum de acea perioadă, dacă vreți cu adevărat ca ale voastre să se prelungească. Extinderea magiei manifestată de voi depinde de ceea ce veți reuși și pentru alții.
Dragilor, trăiți vremuri magice pe Pământ, și noi îl aplaudăm pe fiecare dintre voi pentru că acceptă și se angajează în acest joc divin.
Pentru ca totul să vă reușească, vă rugăm să vă tratați unii pe alții cu respectul pe care-l meritați. Hrăniți-vă spiritual unii pe alții, ori de câte ori vi se ivește prilejul. Jucați împreună acest minunat și dumnezeiesc joc.
Grupul Espavo

 SURSA:  http://www.Lightworker.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu