Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 februarie 2015

SaLuSa, 30 ian. 2015


Channeled by Mike Quinsey
Traducere Const. Mihăilescu


Nimeni și nimic nu se va schimba din programul previziunilor care privesc finalizarea acestui ciclu, cu excepția Celei Mai Înalte Autorități, care are acest drept. Mulți Lucrători întru Lumina sunt prezenți în această activitate, îndeplinindu-și sarcinile care le revin. Prin urmare, vă puteți continua programul vostru de viață, știind este asigurată o foarte bună finalitate a tuturor aspectelor legate de acest Program Divin. 
În acest program există și prevederea lichidării dominației și influenței nefaste a întunecaților. Deocamdată, ei au ajuns în imposibilitatea de a mai exercita o influență importantă asupra treburilor și destinului planetei voastre. Aceste forțe malefice vor fi eliminate de pe Pământ în perioada următoare, dând posibilitatea Lucrătorilor întru Lumină să poată merge mai departe cu misiunile lor.
Până acum, cei întunecați au interferat în mod constant cu evoluția voastră, reușind pentru o lungă perioadă de timp să vă încetinească sau, uneori, să vă blocheze progresul. Această situație se schimbă rapid și curând va veni momentul când întunecații vor pierde orice posibilitate de control asupra voastră, indiferent în ce aspect al vieții. Din acel moment veți putea înainta mult mai repede și cu mai multă siguranță, pentru realizarea obiectivelor voastre de viitor, atât în ceea ce privește aspectul spiritual cât și cel material.  
Dragilor, auzim motivele și cererile voastre de ajutor, și în curând vom fi în mult mai mare măsură să vă ajutăm într-un mod mai eficient și mai direct. Nu vă temeți pentru că mai apar, deocamdată, situații în care trebuie să vă confruntați cu energiile planurilor inferioare. De fiecare dată când vă aflați în asemenea situații, puteți depăși aceste energii, schimbându-vă starea și adoptând cu încredere o atitudine pozitivă care vă va asigura conectarea la fluxurile de energie divină înalt vibratorie.
Semnificația modificărilor care urmează în viața și societatea voastră, este de așa natură încât cu greu poate fi exprimată în cuvinte. Totul va fi afectat într-o mare măsură, și multe energii vechi, mai mici sau mai mari, vor fi modificate sau eliminate în cursul perioadei actuale. 
Pământul se va reînnoi și va redeveni încă o dată o bijuterie în panoplia universală. În timp ce toate acestea vor avea loc, însăși ființa voastră va fi reînnoită, devenind o ființă universală, cu drepturi depline în această Galaxie. Da, veți deveni ființe galactice, cu însușiri și abilități pe care nici nu vi le puteți imagina.  
Deocamdată, noi nu vă dăm mai multe detalii preferând ca minunățiile care vă așteaptă să le descoperiți singuri, pas cu pas, pe măsură ce gradul vostru de cunoaștere și conștiința se vor îmbogăți. Aceste creșteri sunt bine corelate și etapizate, astfel încât ființa umană să poată acumula întreaga cunoaștere coroborat cu importantele creșteri ale frecvenței de vibrație. Se urmărește ca întregul volum de noutăți să poată fi „digerat” de ființele umane fără ca acestea să fie copleșite. 
Tot ceea ce vă rezervă viitorul va fi și o consecință a  contribuției noastre care este, de altfel, o continuitate a multelor noastre etape de sprijinire a civilizației umane, de-a lungul timpului. 
În ceea ce privește posibilitățile noastre de contact, vă putem spune că se acționează constant dar prudent pe linia apropierii cât mai directe de voi. Este de înțeles că aceasta depinde în primul rând de deschiderea și acceptarea civilizației umane, în ceea ce privește existența și proximitatea altor civilizații față de Pământ. 
Mai întâi de toate, pe planeta voastră trebuie să se stabilizeze definitiv și ireversibil pacea, sentimentul de securitate, recunoașterea dreptului fiecăreia dintre ființe la fericire și prosperitate. Nu vă descurajați, aceste deziderate nu sunt atât de departe de realitățile voastre precum ar părea.

Continuați cu munca voastră pentru întronarea domniei Luminii Divine și fiți siguri că în această muncă plină de răspundere sunteți ajutați de multe suflete evoluate din univers. 
Aranjamentele vieților voastre s-au făcut înainte ca voi să luați corpul material actual, înainte ca voi să descindeți pe Pământ. Pe măsură ce vă veți ridica nivelul vibrațiilor, veți deveni tot mai conștienți de întregul tablou și abia atunci vă veți putea explica și justifica fiecare gest, fiecare acțiune. 

Este cert că în ultimele decenii nivelul conștiinței voastre a crescut foarte mult și mulți dintre voi începeți să realizați cât de importanți sunteți și care este rolul vostru în familia universală. Saltul va fi puternic și general resimțit și recunoscut după ce veți înainta tot mai mult în adâncul dimensiunii de tranziție 4D, și vă veți îndepărta de dimensiunea 3D.

Mulți l-au personalizat pe Dumnezeu, văzând în El o ființă pur umană deși El înseamnă mult mai mult. Iisus, cel mai mare învățător care a trăit pe Pământ, a arătat clar faptul că Creatorul înseamnă Toată Dragostea și se regăsește în TOT CEEA CE EXISTĂ. 
Scopul fiecărui suflet este să crească și să evolueze în Lumină până când va atinge acea măestrie care să-l facă compatibil să se unească cu Unica Sursă.

Veți deveni, cu siguranță, o mare lumină, cu puteri imense de creație, dar aceasta se va întâmpla cândva, în viitor.

Cu toate acestea, fiecare ființă are nevoie să știe scopul vieții, motivul pentru care se află în actuala viață. Nimic din ceea ce aveți sau sunteți nu este întâmplător, așa că este bine dacă sunteți foarte atenți și analizați toate evenimentele din viața voastră. Asta vă va ajuta să vă descoperiți mai repede. 

În mod firesc, ființele umane au tendința de a se grupa în funcție de nivelurile de vibrație similare, deși multe sunt încă implicate în obligații karmice care le determină să mai rămână în preajma sau în tovărășia celor care nu au vibrații asemănătoare cu ele. 
Treptat, aceste datorii karmice se vor stinge și, în funcție de cum va decurge acest proces, ființele se vor coagula în grupuri omogene și tot mai extinse. Deocamdată, starea socială este încă predominantă, din cauza contractelor de căsătorie și a compoziției familiale (bunici, părinți, copii etc). Evenimentele din colectivități, din familie, din societate au tendințe de producere neîntâmplătoare, ele decurgând din necesitatea uniformizării vibraționale la nivel de grup. Sunt extrem de diferite situațiile între ființele umane și rezolvarea lor este, de asemenea, extrem de diferită și particularizată. Cu toate acestea, totul se mișcă spre uniformizarea acestor situații prin soluții diferite și ingenioase.

Unii oameni nu cred în Dumnezeu, alții nu cred că au venit în viață cu un anumit scop. Ceea ce li se întâmplă însă este strict legat de programul cu care au venit în această viață, chiar dacă unii dintre ei cred că totul este doar o întâmplare sau un concurs de împrejurări aleatorii.

Dragilor, voi nu-L puteți elimina pe Dumnezeu din viața voastră, nu puteți fugi de programul cu care ați venit în această viață, indiferent de ceea ce ați face sau ați gândi. Dar, ATENȚIE! asta nu este o fatalitate ci doar derularea exactă a ceea ce v-ați planificat singuri (n.m., în deplină înțelegere cu ființele cu care urma să relaționați) pentru a vă putea efectua experiențele pe care vi le-ați propus în acea existență limitată. 
În planul material în care existați, puțini sunt conștienți și ȘTIU ce și de ce li se întâmplă însă la revenirea în planurile superioare vor înțelege perfect tot ceea ce li s-a întâmplat și de ce.  
Mulți dintre voi pierdeți oportunități pe care le refuzați sau de care nu sunteți conștienți. Lecțiile neînsușite se reportează și se repetă până la perfecțiune, adică până când fiecare lecție va fi însușită de suflet cu măestrie. Din acest motiv, în existențele voastre veți fi urmăriți mereu de imperfecțiunile cu care vă rezolvați problemele. Asta nu este o pedeapsă ci o metodă sigură prin care sufletele pot atinge măestria. Uneori, un suflet va intra în viață doar pentru o perioadă foarte scurtă de timp, pur și simplu pentru a ajuta la crearea unei situații care era necesară lui sau altui suflet cu care s-a înțeles în prealabil.

Există și situații excepționale când un suflet debutant în viață, renunță repede la acea existență și revine în planurile superioare pentru a reface și perfecționa programul de viață viitor, făcând noi alegeri (Nota C.M.: aceasta poate apărea, de ex., atunci când, înainte de naștere sau imediat după, sufletul copilului simte că nu este dorit de părinți și înțelege că nu i se va asigura un climat propice unei dezvoltări armonioase, care să-i permită să-și realizeze programul cu care a venit). Această opțiune este deschisă tuturor sufletelor prin care li se garantează respectarea liberului lor arbitru. Cazurile acestea nu sunt însă frecvente din cauză că gestul răzgândirii perturbă aranjamentele făcute cu alte suflete (Nota C.M.: și poate genera din start o încărcătură karmică).

Deci, după cum puteți vedea, tot ceea ce se poate întâmpla sufletelor nu este totdeauna alb sau negru, important este că există posibilitatea ca, în extremis, să se poată face unele corecții, totul în folosul sufletelor.

Dragilor, există multe suflete neîncarnate care lucrează cu voi cei aflați în trup evitați situațiile stresante și să faceți alegerile cele mai bune.

Sunt SaLuSa de pe Sirius, și m-am pus de mult în sujba acelor suflete care, cu curaj, și-au asumat vieți pe Pământ, într-un corp material, chiar dacă știau că aceasta înseamnă o restrângere a unor grade de libertate.

Aceste suflete merită a fi onorate pentru că, deși au cunoscut privațiunile la care vor fi supuse în viața lor pământeană, au ales-o pentru un anumit scop nobil. 

Pe toți vă invit să apelați la ajutorul nostru , dacă este necesar, deși există destule cazuri în care acest ajutor nu va putea fi acordat, ca urmare a unor obligații karmice pe care sufletul solicitant le are.

Vă las cu iubirea mea și în Lumină și vă rog să primiți urările cele mai bune din partea Federației Galactice.


SURSA: http://spirittrainchronicles.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu