Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 ianuarie 2015

PRIMIȚI ȘI IMPĂRȚIȚI CADOURI.


(20 ian. 2015; channeler: Fran Zepeda)

Traducere Const. Mihăilescu


Bună ziua, dragilor. Sunt Lady Nada, și comunic cu voi prin intermediul acestui canal uman. Vă cuprind cu dragoste cu brațele mele rugându-vă să-mi primiți energiile. 
L.N.

În ultima vreme s-au produs multe schimbări energetice în ființa voastră.

Aceste energii au fost resimțite în mod diferit de fiecare dintre voi.

Pentru unii, ele s-au manifestat prin mai multă agitație și neliniște, pentru alții, dimpotrivă, s-au manifestat ca energii înălțătoare, pline de bucurie și speranță. Cert este că energiile trimise spre voi au acționat într-un fel sau altul asupra fiecărei ființe umane și asupra ființei planetare, în conformitate cu nivelul evolutiv și angajaraea fiecăruia în procesul de înălțare. Unul dintre efectele acestor energii asupra voastră a fost creșterea importantă a nivelului de claritate, chiar dacă ea ar putea fi numită„un efect secundar”.
Multe neclarități din trecutul vostru au început să fie mai bine luminate și mai bine înțelese, deși multora dintre voi, acest efect nu vi s-a părut foarte pregnant. Începeți să înțelegeți mai bine ce înseamnă momentul de ACUM, în existența voastră și a universului. Tot mai evident va deveni pentru voi faptul că trecutul și viitorul fac parte din eternul ACUM.
 

Am putea compara aceste stări cu răsfirarea straturilor groase de nori, care încep să se subțieze și să lase să pătrundă primele raze de soare. Pentru mulți, "cortina" întunecată și nepenetrată a straturilor de nori amenințători începe să cadă lăsându-vă parcă într-o stare care vă amețește un pic și vă determină să luați o pauză pentru a vă desmetici și căuta repere. Parcă ați ateriza de undeva pe un teren mai sigur și mai primitor, unde presupuse unghere întunecate nu vă mai testează cutezanța și certitudinile. Noile nivele pe care le atingeți, deși prea puțin cunoscute de voi, vă sugerează o nouă perspectivă, mai luminoasă și mai ușor de abordat. Plutește în aer o așteptare care vă solicită atenția, ascuțirea simțurilor, pentru ca nu cumva momente importante din aceste multiple procese profund trensformatoare, să vă scape.

Adevărul este că, perioada aceasta a înălțării oferă oportunități ca oricare dintre voi să beneficieze de ceea ce pot oferi câmpurile energetice care ajung și primenesc planeta.

Orice este posibil, orice vă este permis, dacă aveți cutezanța și credința că sunteți ființe multidimensionale, aflate acum pe Pământ cu un scop bine definit.

Imaginați-vă că ați ajuns la o ușă pe care doriți sau nu s-o deschideți.

Luați hotărârea de a deschide acea ușă. Pe rafturile depozitului în care pătrundeți există o o diversitate inimaginabilă și în cantități greu de apreciat.  Depozitul acesta uriaș vă stă la dispoziție; luați tot ceea ce doriți din el, fără teama că stocurile s-ar putea epuiza. Sunteți îndreptățiți să alegeți tot ceea ce vi se pare că vi s-ar potrivi, că v-ar fi necesar și că v-ar face fericiți. Ce alegi? Ce mărfuri considerați că ar fi pe placul inimii voastre și ar rezona cu ființa voastră? Întrebați-vă inima ce alege!

Dacă ați ajuns în acest vast depozit, cu siguranță că aveți dreptul și libertatea de a alege orice marfă ați dori. Este dreptul vostru, este recompensa pentru toate eforturile depuse până acum, este recunoașterea îndelungatei voastre munci depusă de-a lungul multelor vieți prin care ați trecut.

Ființa voastră are codurile care vă vor ajuta să decriptați toate mesajele, toate îndrumările vente din înaltele dimensiuni de la maeștrii voștri spirituali și de la frații voștri răspândiți în univers.

Ați săpat adânc în nisip pentru a dezgropa comorile, diamantele care strălucesc, pe măsură ce nisipul este înlăturat. Acolo, în adâncuri, v-ați păstrat comorile pentru a le scoate la suprafață atunci când vă veți aminti de ele și veți ști ce să faceți cu ele. Pe măsură ce le veți localiza și veți înțelege cât de necesare vă sunt pentru a vă completa ființa totală, tot mai deplină va fi reîntregirea voastră.
Atât fericirea cât și bucuria le veți regăsi în aceste comori cu care vă puteți „juca”, după ce le veți fi scos la suprafață și vi le veți recunoaște și revendica. De fapt, ele au fost daruri de la Creator cu care ați plecat spre necunoscut și pe care, din precauție, le-ați pus la loc sigur pentru a vi le recupera atunci când veți înțelege și veți fi pregățiți să le folosiți.
Unii dintre voi nu-și vor mai aminti acum unde și-au depozitat comorile, alții vor considera că este peste puterile lor să le folosească la ceva în acestă viață, iar alții se vor gândi la ele cu teamă și neîncredere. Aceste ultime suflete nu se simt suficient de pregătite și puternice pentru a-și prelua acest bagaj, preferând să mai aștepte. Este adevărat că noile condiții, noile paradigme, pot părea prea complicate, prea greu de aplicat în viață, și asta-i va determina pe unii ca încă o perioadă să le mai țină ascunse.
Cei mai mulți dintre voi însă vor dovedi nerăbdare pentru a-și recupera bagajul și a-l cerceta, în vederea utilizării lui. Pe măsură ce pachetele vor fi desfăcute și componentele recunoscute, proprietarii vor fi din ce în ce mai încântați să le dea utilizarea cea mai adecvată. 
Complexitatea acestui nou material de viață, a acestor daruri, va fi uluitoare, iar frumusețea și utilitatea lor se vor dovedi uimitoare și minunate. Noi calități, noi atribute, noi concepte vor îmbogății ființa „recuperatorilor de comori”. În mod corespunzător, se vor accentua sentimentele de dragoste, starea de armonie, abundența, libertatea iar Grațiile vor veni tot mai des să vă completeze atributele viații.
Dragilor, este perioada în care voi vă aruncați cătușele, când gratiile din calea voastră se pulverizează.
Ați găsit cheile de la comori, ați găsit harta cu care să le puteți localiza, ați aflat cum să le scoateți la suprafață și cum să le folosiți.Toate limitările care, într-un fel, erau auto-impuse, încep să dispară. Cu „materialele” pe care le scoateți la suprafață, vă veți putea construi un alt fel de viață, veți găsi potrivit să vă stabiliți alte seturi de valori, alte priorități. 
Dragilor, acum este momentul să deschideți bine ochii, să renunțați la vechile concepte, la vechile tare. În tot ceea ce priviți, căutați să vedeți noutatea, adevărul. Veți constata că totul se modifică în jurul vostru și în ființa voastră.
Namaste!

Eu sunt Lady Nada

SURSA: www.franhealing.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu