Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 ianuarie 2015

Prima fază de lună plină din 2015



Mesaj de la Sananda

(5 ian.2015; channeler: Beth Trutwin)                                 

Traducere Const. Mihăilescu 


Anul 2015 are un foarte mare potențial de producere și apariție a ceea ce voi numiți minuni. Acum, la început de an, este un moment important pentru a vă exprima intențiile pentru tot restul perioadei dar și pentru anul care va urma acestuia. Obiectivul principal pe care ar trebui să-l aveți este să obțineți stabilizarea Păcii pe Pământ. Noi intenționăm și ca în acest an justiția voastră să oprească actele de nedreptate și să aresteze pe cei care au lucrat pentru a controla mințile celorlalți. Ne propunem, de asemenea, să contribuim decisiv la instalarea Guvernului Divin pe Pământ. Totodată, vom contribui la reușita voastră pentru a intra în contact ferm și chiar direct cu reprezentanți ai Familiei noastre Galactice. Pentru ca aceste schimbări să aibă loc este necesar ca voi, locuitorii Pământului să faceți acele creșteri în frecvența voastră de vibrație care să vă permită promovarea accentuată a binelui suprem și apropierea de Tot Ceea Ce Este. Vă reamintesc că ascensiunea Pământului are implicații asupra întregului Univers și chiar asupra Cosmosului. 
Vă propun ca, împreună cu noi, să vă concentrați asupra bucuriei pe care o pot aduce meditațiile și binecuvântările care vizează întreaga creație.

Descifrarea sensului în numerologie a cifrelor din numărul 2015.

Doi reprezintă natura relativă și absolută a Supremului. Această dualitate semnifică atât forța relativă cât și forța absolută a Naturii Cosmosului. Forța relativă a Primei Cauze a făcut posibilă manifestarea tuturor lucrurilor. Cea de a doua Forță este noua creație decurgând din nașterea Primei Cauze, care a intrat în disoluție (cifra zero). 
În urma distrugerii, o nouă creație se manifestă. UNUL devine componentul intrinsec al Unicității Conștiinței (cifra 1, după zero). Unde vor avea loc toate transformările este indicat de cifra 5 care înseamnă cele 5 elemente primordiale: vânt, foc, pământ, mare (apă) și cer (spațiu).

Corpul tău este format din cele Cinci Elemente și, prin urmare, în corpul fiecăruia dintre voi se regăsește întregul cosmos. Astfel, 2015 semnifică armonia elementelor cu forțele absolute și relative ale Unicității, și care justifică acel grandios și multașteptat eveniment: DEZVĂLUIREA (deconspirarea). 


Acum o puteți invoca pe Mama Divină în inima voastră, pentru a vă ghida și a vă aduce inspirația necesară pentru ca fiecare dintre voi să poată trece la înfăptuirea misiunii speciale pe care o are ca ființă umană aflată în corp fizic acum pe planetă.  
Cum veți ști când și cât de autentică va fi chemarea pentru intrarea în acțiune? Când o pornire nestăvilită și plină de  pasiune va începe să se reverse din inima voastră, ca lumina Lunii care se revarsă în nopțile senine peste tot Pământul. Un sentiment de înțelegere și cunoaștere se va declanșa în ființa voastră și veți fi atras ca un magnet spre înfăptuirea de fapte bune, fapte pline de caritate, compasiune și de iubire pentru întreaga creație. Acest sentiment înălțător vă va curăța inima și vă va îndemna să fiți cinstiți și plini de bune intenții cu orice ființă. Acest fel de manifestare va fi unul dintre puținele lucruri de pe Pământ, care vor putea șterge trecutul întunecat de fapte nedumnezeiești pe care vi le-au indus spiritele și ființele întunecate. 
 Cavă conectați cu Energia Mamei Divine trebuie să deveniți plini de înțelepciune, plini de dorința sinceră de a-i vedea pe toți semenii voștri fericiți și în deplină prosperitate materială și spirituală.

Rămâneți mereu pe recepție pentru a nu pierde momentul când veți fi chemați. Atunci veți ști că eforturile voastre n-au fost zadarnice, că ați fost auziți și chemați să vă aduceți contribuția la propășirea neamului și planetei voastre și la recunoașterea voastră ca civilizație aparținând Marii Familii Universale.

Păstrați canalul deschis prin strădanie zilnică, ceea ce înseamnă ca tot timpul să vă mențineți pasiunea și dorința de a fi dintre cei chemați.  
Nimeni nu va veni să vă anunțe că a sosit momentu vostru. Percepția și declanșarea acelui sentiment special, de o claritate imposibil de confundat, va veni din interiorul ființei voastre, va izvorî din inima voastră. Momentul acela va fi unic și inconfundabil pentru fiecare dintre voi.

Pentru o cât mai bună înțelegere și clarificare, vă recomandăm să practicați meditațiile zilnice. Când veți fi convinși că ați fost chemați, meditați pentru a afla detalii asupra a ceea ce ar urma să faceți. Cu siguranță că acel semnal, acea chemare nu va fi una care să vă invite la inactivitate, la non-acțiune. Chiar și pentru cei needificați, în scurt timp de la recepția alarmei (chemării), o stare de claritate se va instala în mintea lor și voi înțelege repede ceea ce ar trebui să facă. Este posibil ca abia atunci să vă descoperiți anumite aptitudini, anumite pasiuni. Ele vor veni în câmpul cunoașterii voastre pentru ca voi să puteți alege și identifica activitatea pentru care ați venit în această viață, acum pe Pământ.
Dragilor, profitați de prezența energiilor rafinate care au umplut perioada zilelor de sărbătorirea sfârșitului de an.  Poate că unii dintre voi vor trebui să depună în această perioadă un efort mai mare decât de obicei. Tot plusul de efort se va transforma într-un mare câștig de creștere a frecvenței de vibrație și înaintării pe calea ascensionării spre Noul Pământ.
Veți începe să auziți în curând despre deschiderea Orașelor Luminii în diferite locuri de pe Pământ, despre Camerele de vindecare, călătorii interstelare și multe altele. Pregătiți-vă pentru aceste modificări.
Voi nu sunteți niciodată singuri. 
 Eu sunt aici pentru a vă ghida fiecare pas pe care-l faceți. Namaste!
Eu sunt Sananda care va conduce omenirea voastră pe Noul Pământ.

SURSA: http://lightworkers.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu