Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Cheia Andromedană: Transmisiuni de la Semințele Stelare.


 (11 ian.2015; channeler Celia Fenn;  postat pe 14 ian. 2015) 
 Traducere Const. Mihăilescu

În acest an, 2015, galaxia Andromeda va dezvolta o legătură mai strânsă cu Familia de Lumină de pe Pământ. Mulți dintre voi sunt proveniți din Familia Semințelor Stelare originare din Andromeda. În anul 2015, majoritatea acestora vor simți puternice fluxuri de energie cosmică, energie vibrând pe frecvențele Luminii.
Frecvența predominantă a luminii venită din Andromeda, care va fi trimisă pe Pământ în acest an,  este cea a Luminii de Aur. Codurile cu care este modulată acestă lumină se referă la creativitate, armonie și frumusețe și vor fi exprimate în special în muzică, artă, poezie, arhitectură, dans și scriere creativă (literatură și tehnică). Aceste fluxuri energetice vor intra prin porțile andromedane existente pe Pământ. 
Prima Poartă Andromedană se află în zona Mării Egee, într-un areal cuprins între Grecia și Turcia. Acest portal a fost reactivat și aliniat la grilele energetice ale Noului Pământ, încă din anul 2013. Portalul acesta oferă așa-numita "Cheia Andromedană" și codurile de lumină care vor permite experimentarea unor intense sentimente de bucurie și stări creative bazate pe frecvențele Luminii Aurii.
Existența și alinierea acestor porți reactivate vor permite transmiterea și ancorarea energiilor de frecvențe coroborate cu grilele Pământului, printre altele, aceasta însemnând că ființele pure, cu corpuri de lumină, vor rezona cu frecvențele Luminii Aurii. Pe de altă parte, vor fi activate: Chakra Stelară, Chakra Solară și Chakra Galactică, toate trei lucrând sincron și în deplină armonie cu Chakra Inimii (n.m., Anahata) ființelor umane precum și cu Chakra corespunzătoare a planetei Pământ.

Transmisiuni Andromedane.
Deoarece aceste coduri de lumină vor fi primite pe Pământ și integrate în nivelurile superioare ale conștiinței, Civilizația Andromedană va asista și va perceptualiza manifestarea Noului Pământ. Cei care vor recepționa și ancora aceste energii vor constata că vor începe să găsească mai ușor soluții la problemele cu care se confruntă și, mai repede ca altă dată, vor găsi răspunsurile pe care le caută; ca trăsătură generală, vor fi mai inventivi și mai ingenioși. Această nouă calitate va începe să fie o caracteristică a fiecărei ființe cu rădăcini andromedane, ca urmare a integrării acelor fluxuri energetice caracteristice Luminii Aurii care se regăsește în Conștiința Christică.

Transmisiunile de Lumină Andromedană  vor fi făcute direct din Inima Galaxiei Andromeda, mai exact de la Consiliul Andromedan al Luminii, a cărui sarcină este de a ajuta Galaxa în manifestarea noii sale forme ce reproduce o formă spitalată de aur, numită "Golden Rose Galaxy".
Energia Andromedană reflectă Masculinul Divin în structurile sale ordonate, pline de armonie și frumusețe. Dar, este, de asemenea, aliniată Divinului Feminin sau energia Zeiței, ca Lumină Aurie ce reflectă echilibrul perfect între Divinul Masculin și Divinul Feminin.

Trebuie să cunoașteți că Galaxia Andromeda se află într-un proces de fuziune cu Galaxy-ul pe perioade lungi de timp, creând ceea ce se cunoaște sub denumirea de Uniunea Galactică Sacră al Flamei Gemene. Ca manifestare, cei care primesc și încorporează Energia de Aur din Andromeda se vor simți aliniați și sincronizați la nivel interior (inimă și suflet) cu Uniunea Galactică Sacră.
Această Uniune Sacră, care este în primul rând o uniune între spirit și materie, iar în fază superioară, ca o căsătorie interioară a Divinului Masculin cu cel Feminin, poate fi, de asemenea, experimentată acum ca o Uniune Sacră (Căsătorie Divină) în inefabila Lumină Aurie.


Totodată, Lumina Aurie stimulează exprimarea creativă prin artă și creativitate. În comunitățile Noului Pământ, nevoia de a exprima sinele uman și sinele superior printr-o manifestare creativă, va fi resimțită intens și în moduri magice.  
Codurile Luminii Aurii Andromedane vor fuziona cu codurile Luminii de Diamant a propriului vostru Centru Galactic, pentru a crea o revărsare magică de energie creatoare.
Această energie creatoare va lucra în armonie cu Pământul și cu natura sa. Ca urmare, în 2015 se vor depune eforturi pentru obținerea și stabilizarea stării de pace și armonie, grație și liniște. De fapt, acestea vor fi reprezentări fidele ale Luminii Conștiinței Dimensiunilor Superioare care vor fundamenta structura și formele grilelor energetice ale Terrei.

Activarea semințelor stelare: Andromeda
Activările semințelor stelare vor avea ca scop conectarea cu Marele Câmp al Energiilor Starseed. Puteți folosi aceste activări prin activități specifice precum contemplările și, mai ales, meditațiile, care vă vor ajuta să vă conectați la codurile de lumină trimise pe planetă.
Activarea Andromedană va permite concentrarea asupra viitoarei Lumini Aurii, ajutând la integrarea acestor înalte frecvențe în Corpul vostru de Lumină (n.m.; aură) printr-un proces accelerat. Procesul va fi benefic în special pentru cei care doresc lucreze mai mult cu latura lor creativă sau care activează în munca de exprimare și convingere a principiilor religioase ca un simbol al Căsătoriei Divine în Lumina Aurie.
Pe măsură ce vă veți concentra pe fluxurile trimise de Galaxia Andromeda, codurile de Lumină vor începe să se activeze iar subiecții vor începe să simtă Lumina Aurie care va intra în corpul uman prin chakra coroanei și glanda pituitara, spre Chakra Sufletului Gaiei, Chakra Solară și Galactic Chakra.
Acum, vă cerem să respirați adânc și să vă concentrați asupra inimii voastre
Pe măsură ce inspirați, percepeți cum vă conectați la Flacara Divină aflată în centrul inimii voastre.
Inchideți ochii și încercați să simțiți valuri și valuri ale Luminii Aurii care se acumulează și vă umplu inima.

Pe măsură ce primiți această Lumină, asigurați-vă că este activată chakra bazei (n.m. muladhara) care-și unește energiile cu Chakra corespondentă a Pământului. Pe măsură ce veți primi Lumina de Aur în inima voastră (prin chakra anahata) și în Corpul vostru de Lumină (aură), percepeți transmiterea fluxului de energie luminoasă spre inima Pământului și spre Univers. Pulsațiile Luminii de Aur sincronizează inima voastră cu inima Pământului.
Acum, simțiți cum Chakra Coroanei se deschide pentru a primi pulsațiile Luminii de Aur de la transmisunile Andromedane. Noile coduri sunt primite de la Chakra Galactică și Chakra Solară, ajungând apoi la Chakra Planetară și la cea a corpului vostru de lumină. Simțiți această Lumină în toată frumusețea și armonia ei.  Fluxuri de energie luminoasă, pline de frumusețe și armonie, sunt ancorate în ființa voastră totală și vor permite exprimarea lor în timpul care urmează. 

 Pe parcursul acestui exercițiu puteți auzi o muzică celestă, plină de diafan și de iubire. O simfonie măreață, de un eroism înălțător cuprinde întregul univers, întregul Cosmos.
Simțiți cum fiecare atom din cosmos dansează în ritmul muzicii celeste unde Lumina se transformă în Muzică și Muzica în Lumină.


Observați cum valurile multicolore ale Luminii vă înconjoară și vă pătrund inima, sufletul, ființa voastră totală.Vă simțiți în deplină armonie și în total echilibru. Știți că sunteți parte a Flacării Gemene Divine și știți că Sacrul se exprimă în acest moment prin voi. Faceți parte din Uniunea Sacră unde nu există decât IUBIREA DESĂVÂRȘITĂ. Voi sunteți dansul VIEȚII și în voi se regăsește Căsătoria Sacră.


Simțiți cum fiecare celulă din corpul vostru primește aceste coduri de lumină și se deplasează în rezonanță spre o conștiință mai mare și o realitate mai mare. Vă simțiți pregătiți să vă amplificați percepțiile pentru a nouă trăire a fluxurilor vieții, într-o lumină mai încărcată de iubire și mai plină de împăcare. Realizați că sunteți parte din infinita ființă a Creatorului și că ați venit pe această planetă cu misiunea de avea inedite experiențe care să vă îmbogățească cunoașterea, pentru a vă putea întoarce ACASĂ cu minunate daruri pe care să le depuneți la picioarele Creatorului. Sunteți aici, pe Pământ pentru a experimenta iubirea în diferitele ei forme, ca participant activ la evoluția întregii creații. 
Acum, respirați adânc și permiteți acestor Coduri de Lumină să se integreze în ființa voastră totală.
NOTĂ: Executat corect, acest exercițiu vă poate induce o stare de oboseală accentuată care va persista chiar câteva zile. Vă recomandăm ca în această perioadă, în care resimțiți efectele acestei meditații, să aveți activități fizice sau mentale mai restrânse , pentru a permite corpului vostru fizic să se refacă și să se adapteze noilor valori energetice. Această oboseală pasageră va fi un semn că ați integrat cu succes Codurile Andromedane și ați beneficiat de Cheia Andromedană a accesului spre o conștiință superioară și o creativitate sporită.
SURSA: http://www.starchildglobal.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu