Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 mai 2014

Portalul lunii mai 2014: succesul – energii primenite.


Mesaj de la AA Metatron și a 33-a dimensiune.


annamerkaba)


Traducere Const. Mihăilescu

Poarta adevărului, luminii, iubirii, armoniei și abundenței s-a deschis în luna mai 2014.
După o lungă perioadă de vindecare și convalescență, în care au fost trimise către planeta voastră energii prin Marea Cruce Cardinală, în luna mai, întregul sistem planetar a luat o pauză pentru a efectua o respirație profundă de curățire. Mulți dintre voi au avut într-adevăr experiențe ale timpului fără timp, mulți dintre voi ați eliberat vechi energii, care au permis restructurări importante la nivelul psihicului vostru pământesc. Cu adevărat, mulți ați experimentat timpul fără timp și v-ați confruntat cu sinele vostru din umbră, cu scopul de a îmbrățișa aspecte ale adevărului general, de care nu fuseserăți conștienți până acum. Parte dintre voi v-ați confruntat cu aspecte ale voastre din trecut sau viitor cu care ați făcut fuziuni menite să vă reîntregească ființa generală.
Acele aspecte au trăit în paralel cu voi fără ca, la modul conștient, voi să realizați aceasta. În acest mod, bucăți ale sufletului vostru global s-au reunit, aducând cu ele experiențele proprii care vă vor îmbogăți și multiplica abilități care nu se manifestau anterior. Timpul este aproape, când vine vremea voastră, care vă poate aduce mari și nesperate împliniri, atât în plan material cât și spiritual. Bucurați-vă de energiile abundenției, iubirii și luminii. Luna Plină (14 mai) a adus cu ea energii puternice, copleșitoare, pline de succes, care vă vor propulsa spre împlinirea celor mai profunde dorințe pe care le aveți. Este perioada în care puteți apela, mai mult decât altă dată, la voi înșivă (Sinele nostru Înterior; n.m.), cerând ca energiile Mamei Gaia să vă apropie mai mult de forma voastră multidimensională.

Aveți șansa de a folosi această rară oportunitate care vă va permite să accesați energiile trimise pe planetă. Puteți transforma acum energiile care nu vă mai foloseau în energii utile. După deschiderea porții ocazionată de faza de Lună Plină, veți putea resimți apăsarea acestor energii care vă vor determina să vă apropiați mai mult de Spiritul Interior și să intrați în comunicare cu îngerul vostru păzitor începând, cu 20 mai, și continuând pe durata mai multor săptămâni.

Energia AA Mihail funcționează pe Throat Chakra (chakra gâtului) și asupra chakrei bazei (swadhisthana). Știm cu toții Arhanghelul Mihail lucrează pe culoarea albastă, mai precis nuanța Topaz. El este îngerul Adevărului, Puterii, Curajului și Păcii.

Activarea chakei bazei produce o mare stabilizare a ființei, și-i crește  puterea de a discerne cu mai mare precizie adevărul, separându-l de minciună.  Cei care au activați cei doi centri de forță dau dovadă de mai mult curaj, vorbesc în numele adevărului și sunt doritori de pace.

Energiile primite prin poarta Lunii Pline din luna mai, pot fi utilizate de asemenea, pentru transmutarea energiilor vechi, care nu vă mai folosesc, în energii noi, benefice.  După deschiderea acestei porți energetice, unii dintre voi vor avea o senzație de apăsare sau de imbold în a acționa pentru realizarea unor planuri pe care și le făcuseră anterior. Nu trebuie să vă sperie această precipitare, această nerăbdare de a  acționa.

Pentru mulți dintre voi, va veni momentul următor, cel din 20 mai, care se va prelungi de-a lungul mai multor săptămâni. Această perioadă vă va pregăti pentru marea deschidere  pe care o așteaptă omenirea, eveniment de importanță crucială, pe drumul spre Noua Eră, a înțelegerii depline a Adevărului Divin.

Este șansa voastră de a recepționa și utiliza energiile acestui portal, spre binele fiecăruia dintre cei angajați în procesul de ascensionare și al societății, în general. Tot ceea ce este vechi și opozant dorinței voastre de a evolua, poate fi înlăturat sau transmutat după 20 mai. Importantă este opțiunea fiecăruia dintre voi.

În această încercare temerară, noi vom sta aproape de voi și vă vom ajuta, în limita deschiderii voastre către Adevăr și Iubire. Vă sfătuim să nu ratați această ocazie, care reprezintă o adevărată grație care vi se oferă din nemărginita iubire pe care o are Ceatorul față de creaturile Sale.

Noi îngerii Arcului Divin al dimensiunii 33 vă transmitem semnul nostru de recunoștință și iubire necondiționată, veșnică. Suntem alaturi de voi, gata să vă ajutăm în tot ceea ce întreprindeți.

 Vă iubim. Rămânem cu voi. La revedere, pe curând!

Sursa:  http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com

sâmbătă, 24 mai 2014

BANANELE


Publicat pe 1 mai 2014

Eviti sa le cumperi sau iti plac la nebunie bananele cu coaja neagra? Crezi
ca sunt deteriorate si ca ti-ar putea face rau, sau le preferi in locul
bananelor “verzi”?

Specialistii japonezi ne aduc vesti uimitoare despre
bananele cu coaja neagra!

Potrivit kudika.ro <http://kudika.ro/> , bananele
foarte copate, cu coaja moale, cu pete maronii sau chiar cu coaja neagra,
contin unele substante exceptionale pentru sanatatea noastra, aceste
substante active gasindu-se doar in bananele ajunse la maturitate.

Bananele foarte coapte contin TNF (Tumour Necrosis Factor) – o substanta foarte
activa asupra celulelor tumorale, pe care le ataca si de ucide.

TNF este folosit in oncologie pentru a trata pacientii cu cancer, iar bananele coapte
contin un TNF natural foarte puternic.

Un grup de cercetatori japonezi de la Universitatea din Tokyo, condusi de profesorul Senji, au studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, dupa descoperirea continutului ridicat in factori anticancerigeni pe care bananele coapte il
prezinta.

Acestia au descoperit ca cele mai puternice efecte asupra sistemului imunitar l-au avut bananele, animalele hranite cu banane coapte prezentand un sistem imunitar foarte puternic, rezistență la stres si un numar mai mare de globule albe in sange – globule implicate in procesele imunitare.

Alte alimente studiate pentru efectul lor au fost: merele, strugurii, pepenele rosu, perele si curmalul japonez.

Mai mult, bananele coapte prezinta un continut ridicat in antioxidanti. Antioxidantii sunt
substante care pot anula efectele nocive ale radicalilor liberi. Acesti
radicali liberi pot rezulta in urma metabolismului si pot afecta
integritatea celulelor, producand ceea ce numim stres oxidativ. Radicalii liberi sunt incriminati ca fiind implicati in formarea cancerului.
<http://ampress.ro/wp-content/uploads/2014/05/banana-1.jpg> banana 1


Va invitam sa descoperiti si alte beneficii ale bananelor:
-) sunt ideale in dietele de slabire;
-) bananele cresc imunitatea;
-) bananele sunt alimente energizante, indicate in perioadele de suprasolicitare fizica si intelectuală.

-) bogate in carbohidrati, bananele ajuta creierul in procesele de memorare;
-) prin antioxidantii continuti, bananele mentin tineretea si fac pielea mai
frumoasa;
-) banana este un bun diuretic natural, scazand edemele si tensiunea arteriala.
-) bananele previn osteoporoza, fiind indicate cu precadere il alimentatia
femeilor.
-) bananele regleaza tranzitul intestinal si amelioreaza durerile de stomac.

(primit pe net; C.M.)

joi, 22 mai 2014

MITURI FALSE DESPRE ALIMENTAŢIE

MITURI FALSE DESPRE ALIMENTAŢIA SĂNĂTOASĂ
EVITĂM OUĂLE ŞI NE HRĂNIM CU CEREALE LA FIECARE MIC DEJUN. DE FAPT, AR TREBUI SĂ FACEM EXACT INVERS.


Un specialist în nutriţie, Kris Gunnars, arată care sunt cele mai răspândite mituri false din domeniul nutriţiei, într-un articol pentru businessinsider.com  Redăm cinci dintre acestea:


1. Ouăle sunt nesănătoase

Nimic mai fals. Ouăle nu cauzează boli de inimă şi se numără printre cele mai hrănitoare alimente din lume. Ouăle fierte, consummate la micul dejun, dau chiar o mână de ajutor celor care vor să slăbească.

Un studiu recent a arătat că ouăle ajută, în primul rând, la creşterea nivelului "colesterolului bun" şi consumul de ouă nu este asociat în niciun fel cu riscul de boli de inimă. Consumul de ouă ne protejează şi ochii, doarece organismul îşi "procură" din acest aliment unii antioxidanţi esenţiali.


2. GRĂSIMEA SATURATĂ ESTE DE EVITAT

Acum câteva decenii, nutriţioniştii au pus "epidemia" de boli cardiace pe seama consumului excesiv de grăsimi în general şi de grăsimi saturate în particular. Însă, un studiu publicat în 2010, care a implicat studierea a 347.747 subiecţi, a arătat că nu există nicio legătură directă între bolile de inimă şi consumul de grăsimi saturate.
Aşadar, nu ar trebuie să ne ferim de carne, ulei de cocos, brânză ori unt. Alimentele naturale bogate în grăsimi saturate sunt, de fapt, bune pentru sănătate, deoarece cresc nivelul "colesterolului bun" (HDL).


3. TOATĂ LUMEA AR TREBUI SĂ MĂNÂNCE CEREALE!

De fapt, cerealele sunt alimente slabe în nutrienţi, comparativ cu alte alimente, precum legumele, de exemplu. Cerealele bogate în gluten sunt chiar periculoase pentru sănătate. Glutenul poate cauza probleme intestinale, oboseală cronică şi durere. Consumul de gluten a fost asociat şi cu unele afecţiuni ale creierului, precum schizofrenia.

4. DIETA BOGATĂ ÎN PROTEINE ESTE REA PENTRU OASE ŞI RINICHI

De fapt, este exact invers. O alimentaţie bogată în proteine duce la întărirea structurii osoase şi la reducerea riscului de fracturi.
Mitul conform căruia proteinele ar fi duşmanii oaselor şi rinichilor a apărut în urma unor studii controversate, care au analizat numai efectul pe termen scurt al unor alimente bogate în proteine.

Mitul poate fi demontat extrem de simplu. Diabetul şi hipertensiunea arterială sunt cele mai comune boli care duc la infarctul renal. Ori dieta bogată în proteine limitează efectele diabetului şi este indicată pentru scăderea tensiunii.

5. Mesele mici şi dese, cheia marilor succese

Se spune că este mai bine să împarţi cantitatea zilnică de mâncare în 6-7 mese mici, nu în 3 mese mari. De fapt, nu este nicio dovadă care să susţină acest mit. De fapt, frecvenţa ridicată a meselor creşte riscul apariţiei cancerului la colon, arată studiile.

8 MOTIVE STIINTIFICE PENTRU CARE TREBUIE SA BEI CAFEA


a. Te face mai destept Cafeaua stimuleaza activitatea cerebrala si imbunatateste mai multe functii cognitive: memoria, dispozitia, vigilenta, nivelul de energie din corp.

b. Este cheia longevitatii Cercetatorii care au studiat sanatatea cardiovasculara spun ca o ceasca de cafea fiarta la ibric ar putea fi explicatia pentru care locuitorii din insula greceasca Ikaria ajung la respectabila varsta de 90 de ani. "Cafeaua greceasca fiarta la ibric este bogata in polifenoli si antioxidanti si contine doar o cantitate moderata de cofeina, avand mai multe beneficii in comparatie cu alte bauturi pe baza de cafea", spune medical Gerasimos Siasos.

c. Cafeaua arde grasimile Stiai ca fiecare produs care accelereaza arderea grasimilor are in compozitie cafeina? Exista un motiv bun pentru asta. Cafeaua stimuleaza rata metabolica cu 3-11%. De asemenea, alte studii au confirmat ca aceasta substanta poate sa accelereze arderea grasimilor cu 10% in cazul persoanelor obeze si cu 29% in cazul persoanelor slabe.

d. Cafeaua contine ingrediente interesante Cafeaua este 98% apa. Insa celelalte substante in proportia de 2% sunt cele mai importante. Aroma cafelei este data de 2-etilfenol, o substanta care in cantitati mai mari s-ar putea sa-ti provoace greata. Consistenta cremoasa a cafelei este data de acetil metil carbinol, o substanta ce se gaseste si in unt.
Trigonelina ii da o aroma de pamant, dar lupta si cu bacteriile ce ataca dintii. 3,5 acid dicafeoylquinic este o alta substanta prezenta in cafea, care protejeaza creierul de radicalii activi.

e. Cafeaua combate durerile de cap si migrenele Medicii explica acest efect al cafelei prin faptul ca medicamentele care combat cefaleea contin cafeina. Prin urmare, atunci cand ai dureri de cap bea o ceasca de cafea si durerile de cap vor disparea.

f. Cafeaua te protejeaza de diabet Diabetul de tip 2 este o problema de sanatate enorma, care afecteaza in prezent 300 milioane de oameni in jurul lumii. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca cei care consuma regulat cafea au cu 23-50% mai putine sanse sa dezvolte aceasta boala.

g. Te protejeaza de bolile batranetii Pentru ca imbunatateste activitatea cognitiva, cafeaua are efecte puternice impotriva Alzheimerului si a dementei, boli care afecteaza persoanele cu varsta peste 65 de ani. Pentru acestea nu exista tratament, dar o cafea pe zi poate fi o metoda foarte buna de preventie.

h. Cafeaua protejeaza ficatul Si ficatul are de beneficiat de pe urma dozei zilnice de cafea. Dr. Craig Lammert, autorul principal al studiului, si un gastroenterolog cu Clinica Mayo, a aratat ca un consum regulat de cafea poate reduce riscul de contractare a bolii numite Colangita sclerozanta primitiva. Aceasta este o boala rara de ficat, care poate provoca distrugeri mari si, daca este nediagnosticata sau netratata, poate provoca cancer biliar, ciroza, sau insuficienta hepatica.

Cred ca ar trebui sa reconsiderati, cel putin partial, ceea ce mincati la micul dejun !
(primit pe net; C.M.)

OZN-uri prăbușite în China. Locuitorii sunt ÎNGROZIȚI de ”mingea de FOC” ce a traversat cerul

Autor: Alexandra Ciliac | joi, 22 mai 2014

 Localnicii din provincia Heilongjiang, China, susţin că trei OZN-uri s-au prăbuşit în zona la finalul săptămânii trecute.

"Am văzut o minge de foc, am crezut că este un meteorit. M-am ascuns în casă şi am aşteptat că obiectul să se prăbuşească", a povestit un martor, citat de Huffington Post.
Navele sunt de culoare argintie, au o lăţime de până la 70 de centimetri şi cântăresc aproximativ 40 de kilograme.
O explicație realistă ar putea fi faptul că în aceeași zi o rachetă Proton, lansată de Rusia, s-a prăbuşit la câteva minute după lansare. Ruşii au spus că rachetă s-a dezintegrat în atmosfera, însă nu este exclus ca anumite părţi să fi căzut în China.
 
SURSA: http://www.evz.ro

miercuri, 21 mai 2014

CUM POTI AVEA O BATRANETE FRUMOASA?!


Un eseu cutremurator. Materialul este preluat de undeva. Autoarea este anonima, dar fiecare dintre noi poate scrie ceva asemanator. Noua ne este frica sa vorbim despre batranete sau despre moarte. Dar ele vin, oricum. Nu-i mai bine sa ne pregatim, sa vorbim despre asta, sa intrebam, sa primim raspunsuri, sa dam sfaturi daca deja am ajuns la o varsta a intelepciunii...
"Cine nu are batrani, sa si-i cumpere"...
Cine nu mai are parinti, i-a venit randul...
Totul e atat de simplu!

Sfaturi pentru o bătrânețe fericită
Am scris mai jos câteva gânduri de care aş vrea să ţin cont în viitor şi care mă gândesc că poate vor fi de folos cuiva…sau măcar să invite la reflecţie…
Ideile sunt de-a valma, aşa cum mi-au venit în minte. Deci, ce am învăţat îngrijind pe Frau Hildegard (82) şi Herr Helmut (87) timp de două luni în Germania :
1. Că trebuie să te ingrijeşti de venitul tău la bătrâneţe încă de pe vremea cănd poţi s-o faci. Cheltuielile, deşi scad la batranete pe de-o parte (nu mai cumperi atatea haine, nu mai călătoreşti atât de mult, nu mai pleci în concediu, copiii sunt pe picioarele lor), cresc mult pe de alta parte (medici, medicamente, deplasări, meşteri pentru reparaţii, ajutor menaj).
2. Că trebuie să ai lucruri de calitate în casă şi cât eşti încă în putere să pui totul la punct pentru urmatorii 20 ani (instalaţii sanitare, electrice, electrocasnice, acoperiş, gard, mobilă etc)
3. Că trebuie să faci eforturi permanente să fii la curent cu tehnologia (pe cât posibil). E greu să ai 80 ani şi să nu ştii să foloseşti un telefon mobil, să butonezi o telecomandă, să foloseşti un bancomat...
4. Că trebuie să te ai bine cu vecinii.
5. Că trebuie să ai prieteni buni şi de nădejde, că trebuie să fii tu un bun prieten. Să-i suni, să vă întâlniţi, să organizaţi acţiuni comune. Să-i feliciţi la aniversări şi să le faci cadouri simbolice.
6. Că trebuie să fii cât mai activ. Dacă laşi garda jos puterile tale vor scădea foarte rapid.
7. Că trebuie să o paletă largă de hobby-uri şi de activităţi extraprofesionale încă de pe-acum, cât eşti încă valid şi trebuie să iei în calcul că bătrâneţea aduce cu ea multe neputinţe pe diverse planuri. Dacă toată viaţa ai citit sau ai privit la tv, dacă ajungi sa-ţi pierzi vederea eşti terminat. Ziua trece îngrozitor de greu privind în tavan.
8. Că e înţelept să te îngrijeşti cât eşti în putere să achiziţionezi aproape de casă o palmă de pământ pe care s-o poţi lucra, să ai un pom, să faci mişcare, să te simţi util, să ai o legumă sau un fruct proaspăte şi sănătoase.
9. Adună amintiri frumoase. Rânduieşte-le frumos în albume sau cutii. Completeză un jurnal cu evenimentele şi scrie câteva rânduri despre ele. Acum nu realizezi ce vor însemna ele atunci.
10. Împacă-te cu copiii tăi . Respectă-le alegerile, încurajează-i mereu şi roagă-te să le fie bine.
11. Fă eforturi permanente să faci să fie armonie şi înţelegere în familie. Respectul şi toleranţa să fie cuvinte de ordine. Vine vremea când doar ele vor mai conta.
12. Îngrijeşte-te de sănătate cât mai bine. Impune de pe-acum un stil de viaţă şi o alimentaţie cât mai sănătoase: cât mai multă apă, cât mai multe alimente neprelucrate termic, cât mai puţină carne, „sare, zahăr şi grăsimi” cu moderaţie, ulei de măsline, miere de albine, mese la ore fixe, bioritm, mişcare, sport, prieteni, activităţi sociale, hobby-uri, curăţenie (trup şi casă), activităţi mentale și lista e lungă. Fă-ţi o dantură de calitate.
13.Descotoroseşte-te de ce nu ai nevoie în casă. Evită să aduni lucruri care nu-ţi vor folosi nicodată.
14. Începe să fii econom. Nu risipi fără rost resursele.
15. Dacă îţi vei construi o casă, ia în calcul eventualitatea că poţi trăi cel puţin 90 ani şi că un sfert din viaţă puterile tale nu vor fi nici pe departe cele de acum. N-o fă mare. Copiii cresc repede şi-şi iau zborul. Dacă totuşi vrei o casă mare şi-ţi poţi permite, proiecteaz-o în aşa fel încât, fie să poţi locui cu copiii şi familiile lor (lucru puţin probabil), fie să poţi închiria o parte din casă fără să fii deranjat sau să deranjezi sau, de ce nu, să oferi găzduire contra ajutor menajer. Dacă poţi, mai bine investeşte într-o a doua locuinţă ce poate fi inchiriată sau dăruită copiilor.
16. Nu te gândi să te muţi la pensie la ţară decât dacă ai confort (apă, gaz), căi de comunicaţii bune şi un oraş aproape şi doar dacă ai crescut la ţară . Altfel, o schimbare prea radicală după pensionare va fi greu de asimilat. Primii ani îţi va fi bine dar apoi va începe să-ţi fie greu.
17. Gândeşte-te că la pensie va trebui să ai cu ce-ţi umple timpul. Învaţă să pictezi, să bricolezi, să grădinăreşti…orice îţi poate umple timpul şi, de ce nu, să-ti aducă un venit.
18. Învaţă să acorzi primul ajutor, să faci injecţii şi masaj terapeutic.
19. Fii îngăduitor cu cei vârstnici şi neajutoraţi. Ei nu vor să fie aşa…Nu vor să fie neputincioşi, ursuzi, nefolositori. Dacă nu-i poţi ajuta într-un fel sau altul, măcar nu te mai supăra pe ei când îţi încurcă treburile în goana ta zilnică.
20. Fii cât mai apropiat cu părinţii tăi. Dacă eşti departe de ei sună-i cât mai des, lasă-i să te cicălească fără să te enervezi, ascultă-le aceeaşi intâmplare spusă şi data trecută. Când mergi în concediu nu te du ca musafir, pune în portbagaj trusa cu scule şi pune la punct ce e de reparat, ajută-i, cumpără-le ce le trebuie sau ştii tu că le-ar uşura bătrâneţile.
Lista o poate completa fiecare cu ce mai întâlneşte pe parcurs. Din fericire avem mulţi bătrâni în jur şi multe exemple bune şi rele de învăţat din ele. Nu ne putem plânge nimanui mai târziu spunând că n-am ştiut.
Ideea e simplă…dacă nu începi să faci nimic din toate acestea încă de pe-acum…vei fi condamnat la o bătrâneţe nefericită!
Acest mail  mi-a fost trimis de fiica mea DIANA (medic psihiatru), iar eu v-il trimit voua, poate va intereseaza si pe voi subiectul! Va doresc numai bine si s-auzim numai de bine,

                                                              "Father Nicky"

duminică, 18 mai 2014

Ashtar: contribuiți la pregatirea IMINENTELOR DEBARCĂRI


(16 mai 2014; by sweetwillowman)
Traducere Const. Mihăilescu

Acum se pregătește o petrecere minunată pe navele noastre spațiale. Flăcările Gemene sunt aici, în Noul Ierusalim și multe alte nave. Suntem o mare flotă, în care se află milioane de suflete care am venit să aterizăm cât mai curând posibil, imediat ce se vor asigura toate condițiile de securitate pe planeta voastră. 

Acestă debarcare va prilejui o sărbătoare grandioasă căreia dorim să-i acordăm un fast deosebit. Debarcările noastre vor fi făcute la vedere și nu se va ascunde nicio acțiune. Acordul de debarcare a fost hotărât cu multă vreme înainte și în el s-a prevăzut că debarcarea va avea loc numai atunci când va exista siguranța deplină a unei primiri pașnice și plină de bucurie.
La această dată, se pare că suntem încă un pic departe de a putea proceda la înfăptuirea actului debarcării, deoarece încă mai există foarte multă lume pământeană controlată de Cabala militară și polițienească. Această cabală este capabilă ca, în cazul unei debarcări, să introducă rigorile legii marțiale, pentru a interzice populației să iasă în întâmpinarea noastră și să se manifeste favorabil. Planul forțelor întunecate este ca atunci când acțiunea debarcării se va declanșa, să scoată în stradă forțe militare mecanizate și armata pentru intimidarea populației, sub pretextul că dorește să o apere și să asigure liniștea și ordinea. În principal, aceste forțe militare ar fi formate din lungi șiruri de tancuri, și alte tipuri ale mecanizării de război. 
Noi nu dorim să contribuim în niciun fel la crearea unor astfel de situații, motiv pentru care nu vom proceda la înfăpuirea acțiunilor de debarcare decât atunci când vom fi siguri că totul se va desfășura în liniște și cu deplină acceptare a pământenilor.
Suntem pregătiți în orice moment să debarcăm, pentru a vă întâlni pe suprafața planetei voastre și, în această perioadă de așteptare, urmărim cu mare atenție tot ceea ce se întâmplă la nivelul planetei. Cunoaștem că aproape 100% din populația globului pământesc este convinsă de existența civilizațiilor extraterestre. Un procent de peste 65% din populație este convinsă că ființe extraterestre circulă printre voi și peste 50% sunt de părere că extratereștri sunt pașnici și prietenoși. 
Dragilor, pentru ca aterizarea navelor noastre să se producă, este absolut necesar ca aceste procente să se îmbunătățească substanțial, apropiindu-se de 100%. Un asemenea procentaj ne-ar asigura că orice debarcare nu se va transforma într-un act de ostilitate față de noi sau față de populația globului pământesc, din partea forțelor malefice.
Contrar a ceea ce se crede, SUA este unul dintre locurile în care procentajele ființelor umane convinse și favorabile nouă sunt cele mai scăzute. Aceasta se datorează, în princiupal, propagandei calomnioase permanente din mijloacele media, care încearcă să convingă lumea că ființele extraterestre, „străinii”, vin pe Pământ cu dorințe de cucerire a bogățiilor planetei și exterminare a băștinașilor. Cei mai mulți dintre cei care citesc asemenea articole în presa scrisă, sau văd în filme, cred în "răpirile extraterestre”, care, de fapt, au fost efectuate de guvernul secret, din umbră, mai ales pe teritoriul SUA, sau în alte locuri de pe planetă, dar cu finanțare americană (n.m., căci acolo trăiesc majoritatea celor malefici).
Tehnologia pentru fabricarea de nave spațiale a fost oferită de noi pământeniilor cu cele mai pașnice intenții. O altă parte a cunoștințelor inginerești, privind navele noastre spațiale, a fost obținută prin recuperarea rămășițelor navelor extraterestre prăbușite pe Pământ, la începutul anilor 40. 
Noi am oferit, de asemenea, asistență de specialitate privind folosirea pașnică a reacțiilor nucleare și atomice, din dorința de a ajuta la progresul omenirii șI pentru evitarea unor experiențe nucleare periculoase pentru mediu și pentru ființele vii. Cu toate acestea, de-a lungul a cca 75 de ani, pământenii au experimentat diverși combustibili nucleari, mai ales cu scopul perfecționării armelor nucleare, ceea ce          aproape că a distrus planeta Pământ.

După cum știți, programul inițial, în care ne-am oferit asistență în unele modalitățI incipiente, a fost preluat și utilizat abuziv de către Cabala malefică care a încercat să formeze o Nouă Ordine Mondială cu scopul de a acapara și pune sub control absolut toate resursele, inclusiv alimentele, energia, apa și asistența medicală. 
Intunecații s-au folosit de orice mijloc de represiune și intimidare, printre care și asasinatele (JFK, RFK, MLK, JFK, Jr., și Paul Wellstone în SUA etc), dar și calomnia, obstrucționarea sau sabotajul direct (așa cum s-a întâmplat și se întâmplă în Congresul SUA de la alegerea lui Obama).
Din păcate, Cabala a reușit în moduri inteligent aplicate să se opună fiecărei încercări a administrației Obama, prin care președintele urmărea ca o cât mai mare parte a puterii să fie pusă în slujba poporului. O primă izbândă a obținut Obama asupra societăților de asigurare.
Recentele hotărâri luate de Curtea Supremă a SUA au ajutat elita bogaților țării să aibă posibilitatea de a cumpăra alegerile, prin utilizarea unor mari sume de bani. Acest rău exemplu instigă bogații altor state să se gândească la acțiuni similare. Asemenea măsuri, care apără interesele minorității bogate și exploatatoare, nu pot conduce decât la despotism, polarizarea societății și, până la urmă, la anarhie. Controlul asupra mass-mediei, prin corupție, mituire și privilegii materiale, face ca multe minți ignorante să se lase manipulate de oligarhia locală care-și asigură periodic realegerea în posturile cheie ale statului și economiei. Aceasta va face, până la urmă, ca nemulțumirea oamenilor conștienți să crească și să apară manifestări dintre cele mai drastice din partea celor asupriți și înșelați.

Noi vedem multe suflete care se trezesc, devenind conștiente de faptul că lucrurile merg din ce în ce mai rău, deși guvernanții încearcă să inducă lumea în eroare, prin minciună și  promisiuni deșarte. 
Numărul lucrătorilor în Lumină care se opun acestor manipulatori este în continuă creștere, atitudinea lor de demascare ajutând la curățarea societății de racilele care s-au acutizat în ultima perioadă.
Aproape în fiecare săptămână apare un nou documentar care atenționează oamenii despre practicile care otrăvesc solul, hrana și apa, dar, mai ales demască manipulările în  procesul electoral.  
Un nou nivel de preocupare este în creștere peste tot în legătură cu abuzurile și agresiunile asupra Mamei Pământ și a resurselor sale.
Acest lucru a creat oportunități pentru ca lumea să fie preocupată mai intens de descoperirea și utilizarea noilor tehnologii nepoluante, prin aplicarea cărora s-ar obține energia liberă și gratuită. 

Cea mai importantă este conștientizarea că Mama Pământ este o ființă simțitoare ca și voi. Aceasta se datorează, de asemenea, în primul rând, eforturilor pe care le depun Lucrătorii în Lumină din întreaga lume. Ei readuc la suprafață și reactivează înțelegerile popoarelor vechi.
 Mulți oameni au ajuns la concluzia că navele noastre spațiale trebuie să folosească un altfel de combustibil decât cel fosil, din moment ce cu ele se pot efectua călătorii extrem de lungi, fără a fi nevoie de stații de alimentare pe traseu.

Înafară de aceasta, faptul că noi nu ne impunem voința și așteptăm răbdători ca prin creșterea conștiinței, pământenii să înțeleagă intențiile noastre pașnice și frățești, dovedește că nu avem planuri ascunse, așa cum propaganda maleficilor încearcă să demonstreze.
În ceea ce ne privește, treptat, am crescut numărul aparițiilor navelor noastre pe cerul planetei, prin alegerea unor distanțe și zone în așa fel încât lumea să se obișnuiască din ce în ce mai mult cu această prezență. Ne lăsăm navele mai mult timp să fie observate de către pământeni, astfel că asemenea apariții să intre în cotidian. Dacă la început oamenii discutau despre aceste apariții cu oarecare teamă și uimire, în prezent numărul curioșilor a crescut proporțional cu dorința celor care ne observă, de a ne vedea din ce în ce mai aproape. 
 Lumea voastră începe să se obișnuiască cu prezența navelor noastre pe cerul planetei. Din statisticile noastre, rezuită că mai mult de 60% din populația globului a văzut cel puțin o dată un OZN pe cer sau aterizat.
Ne-am apropiat încet și cu mare grijă de voi pentru a nu produce panică. Suntem conștienți de faptul că aceia dintre voi care sunt nerăbdători să ne vadă aterizând este din ce în ce mai mare; dar nu putem să nu fim prudențI la intențiile și acțiunile Cabalei beligerante care nu a renunțat la strădania de a zădărnici întâlnirea noastră. Deși forțele întunecate și-au pierdut mult din putere și control, ele dețin încă trupe importante și arme. 
Una dintre preocupările noastre este ca, prin diferite mijloace, să luăm legătura cu cadre din conducerea acestor armate pentru a le face conștiente de realitatea că sunt supuse unor manipulări permanente de către forurile lor cele mai înalte. Munca noastră dă roade, un număr în creștere de ofițeri și alte cadre militare înțelegând că nu li se spune adevărul.
Avem multe cazuri de ofițeri care „înghit cu dificultate această pastilă” căci, în educația lor cazonă, au fost obișnuiți cu acte de devotament și sacrificiu pentru țelurile militare și nu accepătă decât cu mare greutate că onoarea pe care o acordă armatei s-ar putea să nu fie justificată. Multe dintre aceste cadre militare vor fi ajutoare de nădejdie ale noilor structuri pe care se construiește Noua Lume. 

Totul este în curs de pregătire, preaiubiților, pentru deschiderea Noii Epoci a omenirii. Totodată, în ultimul an a crescut numărul de organizații non-profit și asocieri de voluntari care se pregătesc să-și aducă contribuția la reorganizarea societății umane pe noi principii. Totul se schimbă, totul este în mișcare.
Am venit astăzi la voi, dragii mei prieteni, deoarece considerăm important ca majoritatea populației Pământului să fie conștientă de ceea ce se va produce în viitorul apropiat. Așa cum v-am spus, din punctul nostru de vedere, în orice clipă, putem fi angajați în operațiunile de debarcare. Nu mai depiunde de noi ci NUMAI DE VOI. 

Mulți dintre voi ați muncit din greu pentru a vă ridica vibrațiile dar nu s-a atins punctul critic, pentru a se produce bascularea. Voi ați ajutat la crearea unei Groundswell de energie vibrațională mare.
Vreau să vă descriu ceea ce vedem noi ca fiind o provocare pentru finalizarea misiunii de a ridica toate ființele planetei la un nivel vibrațional înalt, necesar pentru ca ascensiunea colectivă să se producă.
Noi vedem ceea ce s-ar putea numi un fenomen bi-modal (o dualitate). Imaginați-vă un grafic sub formă de clopot care ar ilustra intensitatea generală a nivelului de energie dată de întreaga omenire. Acest grafic ar cuprinde, de fapt, trei clopote: unul situat la un capăt și care include toate ființele umane trezite, care simt bucurie față de ceea ce știu că se apropie, și, spre capătul celălalt un alt clopot (Turnul Luminos) mai mic decât primul dar care se află plasat mult mai sus. Între ele se află o masă mare de ființe umane, dintre care unele aleg să călătorească pe drumul către Turnul Luminos, un drum în urcare, abrupt și destul de anevoios, care solicită un efort considerabil, de încredere și voință. Pe acest drum mărșăluiește grupul cel mai mare de suflete care nu sunt nici entuziasmate, nici complet deprimate de călătorie. Ele migrează încet spre destinație, fiindu-le parcă indiferent cât va dura această călătorie, dar având credința că vor ajunge cândva la destinație. De la masa mare de finițe mai pleacă însă un drum abrupt care merge spre un clopot (Turnul Întunecat) mult mai mic decât cel aflat la înălțime, și care se află plasat la un nivel mult mai jos. Pe acest drum mărșăluiesc, într-o dezordine totală, ființe furioase, nemulțumite, pline de resentimente și temătoare. Sunt acele ființe umane care, în timpul vieții, au fost cel mai puternic afectate și cele mai manipulate de forțele Cabalei întunecate. 
 Adesea, în familiile voastre există atât persoane care se îndreaptă către Turnul Luminos cât și persoane care merg spre Turnul Întunecat. De obicei, cei nemulțumiți din familie sunt și cei care nu scapă ocazia să-și bată joc de cei liniștiți și mai toleranți. Ei se consideră, de asemenea, cei mai îndreptățiți să primească ceea ce este mai bun și mai mult. Acești, „agitați și nemulțumiți” sunt cei care călătoresc spre Turnul Întunecat în timp ce „toleranții” merg spre Turnul Luminos.

Dragilor, aproape în fiecare casă în care există mai mulți membrii se află, de obicei, măcar un suflet trezit, care se îndreaptă spre Turnul Luminos. Pe fiecare stradă, în fiecare localitate, există suflete care întrevăd zorii luminii divine. 

În această perioadă există oportunitatea de a accepta noua versiune a adevărului pe care o oferim: calea Mamei / Tatalui Dumnezeu numită șI  Adevărata Cale. Este o cale de adevăruri simple, una care încurajează compasiunea, iertarea, bunătatea și dragostea; nimic mai mult. Nu există nici o dogmă implicată, nu există structuri privilegiate, nu există legi acuzatoare.
Aici, în dimensiunile mai înalte, Legea universală, se bazează pe înțelegerea de la inimă la inimă, Legea Regulii de Aur (care nu este, de fapt, o regulă, ci o simplă filozofie a dragostei). Comportamentul nostru este ghidat mereu de ceea ce reprezintă în mai mare măsură binele tuturor.  
Noi nu avem nevoie de nici o religie, nici de 10.000 de pagini de reguli și reglementări. Deciziile noastre sunt toate luate în unanimitate; sentimentele noastre reciproce sunt de dragoste și respect profund. Noi nu ne temem să discutăm, să dezbatem și să ne prezentăm punctele de vedere personale, pentru că știm că toți suntem parte din marele UNU. Suntem în UNU împreună, inclusiv cu voi.
Aceasta este direcția spre care te îndrepți și tu, dragă omenire. 
Acum este timpul vostru, pentru a ieși cu îndrăzneală în lume pentru a vă arăta cunoașterea. Oferiți aceste mesaje celor care doresc să le primească, celor însetați de adevăr. Celor care nu sunt încă curioși, puneți-le întrebări de genul:"Ce zici despre existența navelor spațiale extraterestre? Mulți declară că le-au văzut? Toata lumea vorbește despre aceasta?" Asemenea întrebări vor ocaziona deschiderea unor conversații în care voi putețI opina că nimic nu dovedește că ființele extraterestre sunt rău-intenționate. Vorbiți-le despre intențiile noastre pașnice, frățești. 

Spuneți oamenilor despre modul în care pot folosi o lanternă cu care să lanseze semnale de recunoaștere, atunci când observă nave spațiale pe cer. În momentul în care lansați aceste semnale luminoase, fiți atenți și rămâneți în așteptare căci este posibil ca, în cazul în care dispuneți de abilitățile necesare, să recepționați mesaje de la noi. Cereți-ne chiar, să vă răspundem telepatic. Pentru aceasta, gândiți-vă la cei aflați în nave și lansați un mesaj mental.
Nu insistați să vă convingeți semenii, doar încercați să faceți ca mintea lor să lucreze asupra discuției inițiate de voi.
Avem o măsură de cât de repede se schimbă lucrurile. Grupurile de discuții spirituale directe sau pe blog-uri de pe internet sunt în creștere exponențială. În fiecare zi sute și mii de oameni citesc mesajele și fac comentarii. Noi le citim pe toate, așa că nu credeți că nu avem știință despre ele. Când Sananda transmite un mesaj scris sau vocal prin canalele (channeleri) noastre, cuvintele sale au ecou în întreaga lume. 
Cu această ocazie, mulțumim tuturor celor care ne răspândesc mesajele și îi rugăm să continuie s-o facă.
În ceea ce ne privește, intenționăm să ne facem simțită prezența din ce în ce mai accentuat în viitor. Acest lucru vă va oferi o mai mare credibilitate și mai multe oportunități pentru a crește gradul de conștientizare printre cei din jurul vostru. Nu ezitați să discutați despre aceste lucruri oriunde v-ați deplasa. Faceți-o ușor, neagresiv și cu cât mai mult umor. Nu vă certați cu nimeni dacă nu vă agrează părerile. Dacă aveți de-a face cu oameni religioși, dați-le exemple din scripturi, căci acolo se găsesc multe referiri la ființe extraterestre și la „carele de foc” cu care au vizitrat Pământul. Este nevoie ca, pentru aceasta, să citiți și voi Biblia sau alte scrieri bisericești, pentru a vă îmbogăți cunoașterea. 
De fapt, toate acestea nu sunt noutăți pentru ființele umane deoarece întreagă cunoaștere se află înscrisă în subconștientul vostru.
Am făcut acest apel către voi, dragii noștri, deoarece voi sunteți avangarda noastră de pe planetă, sunteți ajutorul nostru de nădejde care contribuie la pregătirea iminentelor debarcări. Gândiți-vă la cei mulți care încă nu s-au hotărât pe ce cale să meargă. Ajutați-i să se orienteze spre cărarea care duce la Turnul Luminos. Mulți dintre ei sunt gata de drum.
  
În ceea ce vă privește, nu veți avea mult de așteptat până când veți primi recompensa pentru efortul pe care-l depuneți.
Alăturați-vă nouă pentru a crea un mediu care ne va permite să aterizăm primele nave în condiții de deplină siguranță pentru echipaje dar, mai cu seamă, pentru pământenii dornici să ne întâlnească. 
Faceți ca "First Contact" (primul contact) să se producă în liniște, acceptare, fără haos și fără confuzie. Să fie o atmosfera de iubire și de încheiere a unei lungi așteptări, pentru a-i întâlni pe cei plecați cândva departe.
Venim în pace și vrem să vă oferim întregul nostru ajutor tehnologic și spiritual de care aveți nevoie. Prima noastră vizită va fi destul de scurtă, ea urmând să se repete în limita dorințelor și cererilor voastre. 
A venit timpul, prieteni dragi. Sprijiniți această acțiune de pregătire a epocalei DEBARCĂRI.
Eu sunt prietenul și colegul vostru. Salut! Cu dragoste și mare entuziasm,
Al vostru Ashtar.


SURSE: http://sweetwillowman.wordpress.comwww.whoneedslight.org.; http://www.whoneedslight.net


vineri, 16 mai 2014

MISTICA LUNĂ MAI – ŢINEŢI-VĂ BINE!


Salutări, inimi preţioase! Vă simţiţi, cumva, ca şi cum aţi fi fost într-un malaxor? Ei bine, nu sunteţi singurii. În timpul revărsărilor de Lumină din luna aprilie, glandele noastre pineale şi pituitare au fost activate de Prezenţa EU SUNT şi de Esenţa Corpurilor noastre, pentru a primi mai multă Lumină decât am putut asimila vreodată. Această Lumină a intensificat cu putere Alchimia Divină ce are loc în corpurile noastre fizice, eterice, mentale şi emoţionale şi, totodată, straturile fizic, eteric, mental şi emotional, ale Mamei Pământ. Provocările cu care ne-am confruntat la nivelul vieţilor personale şi condiţiile aspre ale vremii pe care le vedem în Tărâmul Elementalilor sunt un indiciu al intensificării purificării omenirii şi Pământului. Din fericire, Compania Cerurilor ne-a promis că acest proces va deveni mai uşor de suportat. Însă, totodată, este esenţial să nu ne oprim.
Nu uitaţi ca procesul Înălţării prin care trecem cu toţii acum este un experiment unic, ce nu a mai fost niciodată testat în niciun Sistem al Lumilor. Niciunei planete care a căzut în adâncurile separării şi dualităţii omenirii şi Pământului nu i s-a mai dat nicicând şansa de a se Înălţa pe Spirala Evoluţiei, într-un ritm atât de accelerat. Nimeni nu a spus că va fi uşor, dar am fost pregătiţi cu toţii pentru această strădanie miraculoasă, de-a lungul a sute de vieţi. Contrar aparenţelor exterioare, noi ne deplasăm în Lumină, în salturi. Rezultatul final al Înălţării noastre în Dimensiunea a 5-a va fi de o măreţie dincolo de orice imaginaţie. Şi, spre surprinderea tuturor, reuşim să facem acest lucru, depăşind până şi cele mai mari aşteptări ale Tărâmurilor Cereşti.
Lucrurile par atât de haotice acum, pentru că acolo nu există separare. Suntem Una cu fiecare particulă şi undă de Viaţă, din întreaga Creaţie. Nu putem să spunem, pur şi simplu: anulez, anulez…şi să aşteptăm ca atrocităţile pe care ni le-am făcut unii altora sau Pământului să dispară în mod magic. Este responsabilitatea şi obligaţia noastră profundă să transmutăm din nou în Lumină, toate malformaţiile pe care le-am generat şi durerea şi suferinţa pe care le-am cauzat oricărui aspect al Vieţii, în multele noastre popasuri pe Pământ. Aceasta este singura cale prin care putem realiza Înălţarea noastră pe un Nou Pământ.
Aşa că, agăţaţi fiind în acest proces, singura opţiune pe care o avem este să mergem înainte, în Lumină. Nu există drum de întoarcere. Cu cât egoul nostru bazat pe frică încearcă mai mult să ne menţină în dureroasele erori ale creaţiei umane de pe vechiul Pământ, cu atât mai dificilă va fi Înălţarea noastră. Împotrivirea va încetini procesul şi ne va crea şi mai multă durere şi suferinţă, dar rezultatul final va fi acelaşi. În cele din urmă, vom trăi cu toţii pe Noul Pământ, în Corpurile noastre Cristaline de Lumină Solară din Dimensiunea a 5-a – timp în care vom trăi minunăţiile Noii noastre Cauze Planetare a Iubirii Divine şi a Renaşterii în Iubirea Divină.
Această schimbare a nivelului conştiinţei a fost deja realizată ca o Victorie Divină în Tărâmurile CAUZEI, unde începe totul. Odată ce a apărut ceva în Tărâmurile Cauzei, NIMIC nu îl poate împiedica să se manifeste, până la urmă, în planul fizic al Pământului, care este lumea EFECTELOR. Singura variabilă este cât timp va fi necesar pentru această materializare – iar acest lucru depinde, în totalitate, de voi şi de mine. Pentru ca tiparele perfecţiunii pentru Noul Pământ, care pulsează acum în Tărâmurile Cauzei, să se manifeste în lumea EFECTELOR, ele trebuie să fie atrase prin intermediul Flăcărilor Inimilor Fiilor şi Fiicelor lui Dumnezeu, care sunt întrupaţi pe Pământ. Acest lucru se realizează prin Intenţiile Divine ale Omenirii şi prin gândurile, sentimentele, cuvintele, acţiunile, amintirile şi credinţele noastre. Ajutorul fără precedent pe care îl primim din Tărâmurile Luminii şi incredibilele alinieri Celeste pe care le experimentăm acum, vor susţine Omenirea să facă exact acest lucru.
În aprilie, am trăit experienţa unor Eclipse extreme de puternice – Lunară şi Solară. De asemenea, am fost binecuvântaţi cu un aflux al Flăcării Învierii, în Dimineaţa Paştelui. Acest lucru s-a datorat faptului că, în acest an, Religia Creştină Estică şi cea Vestică au celebrat Paştele în aceeaşi zi – eveniment ce are loc arareori. După această afluenţă colosală a Flăcării Învierii, am trăit experienţa unei foarte rare şi puternice alinieri a Marii Cruci Cardinale.
Apogeul alinierii Marii Cruci Cardinale a cuprins Pământul în zilele de 22, 23 şi 24 aprilie 2014. Planetele care au format această Mare Cruce au fost Marte, Uranus, Pluto şi Jupiter. Aceste patru planete au format o Cruce, prin alinierea lor exact la 13 grade faţă de fiecare Punct Cardinal. Uranus era la 13 grade în Berbec, care reprezintă Elementul Foc şi corpul mental al Omenirii. Jupiter a fost la 13 grade în Rac, care reprezintă Elementul Apă şi corpul emoţional al Omenirii. Marte era la 13 grade în Balanţă, care reprezintă Elementul Aer şi corpul eteric al Omenirii. Iar Pluto s-a aflat la 13 grade în Capricorn, care reprezintă Elementul Pământ şi corpul fizic al Omenirii.
Nu este o întâmplare, faptul că această puternică aliniere în Marea Cruce Cardinală, care a influenţat în mod spectaculos Tărâmul Elemental şi Corpurile Pământene ale Omenirii, a început în data de 22 aprilie. Lumea se concentrează asupra Tărâmului Elemental, prin celebrarea Zilei Pământului. Sincronicitatea dintre Marea Cruce Cardinală şi Ziua Pămânului a jucat un rol major în catapultarea spre noi înălţimi, a Alchimiei Divine ce are loc la nivel cellular, în interiorul Omenirii şi al Mamei Pământ.
Mulţi oameni simt că, de fapt, toată această Lumină a făcut ca lucrurile să meargă şi mai rău – dar aceasta e o iluzie. Lucrurile par aşa, deoarece Tatăl-Mama-Dumnezeul nostru şi Consiliul Cerurilor scaldă Pământul cu frecvenţe insondabile de Lumină, aşa cum s-a întâmplat în aprilie; tot ce intră în conflict cu această Lumină este împins la suprafaţă, pentru a fi vindecat şi transmutat la perfecţiunea lui originară. Poate că acest fenomen a intensificat provocările cu care ne-am confruntat, dar vă promit că această purificare nemaivăzută nu ne va doborî. Ea ne oferă o şansă exraordinară de a pune capăt, o dată pentru totdeauna, experienţelor dureroase pe care, în mod deliberat sau nechibzuit, le-am creat în trecut.

Inervenţia Divină în luna mai 2014
În Tărâmurile Divine, mai este considerată o Lună Mistică, fiindcă toate evenimenele speciale care apar în această lună, implică atât Inervenţia Divină, cât şi Darurile Celeste penru Omenire. Ca urmare a afluxului uriaş de Lumină, pe care l-am primit în aprilie, luna mai va binecuvânta Omenirea, în moduri miraculoase.
Ziua de 1 mai este sărbătorită peste tot în lume ca Ziua Înălţării lui Saint Germain. În fiecare an, în aceasă zi sacră, Saint Germain îşi îndreaptă Legiunile sale de Îngeri ai Flăcării Violet căre Pământ, pentru a-l binecuvânta cu Flacăra Violet, timp de 24 de ore. Flacăra Violet reprezintă echilibrul perfect dintre Flacăra Albastră, a Puterii şi Voinţei Divine a Tatălui-Dumnezeu, cu Raza Roz, a Transfigurării Iubirii Divine şi a Respectului pentru ÎNTREAGA Viaţă, a Mamei noastre-Dumnezeu. Acest Foc Sacru reflectă Armonia Dumnezeului nostru Tată-Mamă şi este cel mai puternic instrument de transmutare a negativităţii, care este disponibil în înreaga Creaţie. Flacăra Violet este cunoscută ca Cel de-al Şapelea Aspect Solar al Dumnezeirii şi va fi energia predominantă ce va inunda Pământul în următorul ciclu de 2.000 de ani, în care vom trece prin Era Vărsătorului.
În acest Moment Cosmic, avem cu toţii capacitatea de a fi un instrument al lui Dumnezeu. Saint Germain ne-a dăruit o invocaţie care ne va permite să fim o Uşă Deschisă pentru acest dar uimitor al Focului Sacru. Împreună, vom face ca Flacăra Violet să fie disponibilă pentru fiecare om de pe Pământ, indiferent dacă el sau ea este sau nu conştient de această şansă fără precedent.
Dacă această faţetă a Planului Divin rezonează în profunzimea inimii voastre, vă rog să folosiţi această invocaţie pe tot parcursul lunii mai şi, după aceea, să faceţi aşa cum vă ghidează Prezenţa voastră EU SUNT.
„EU SUNT Prezenţa mea EU SUNT şi SUNT Una cu Prezenţa EU SUNT a ÎNTREGII Omeniri. Într-o Unică Voce, o Unică Respiraţie, o Unică Bătaie a Inimii şi o Unică Energie, Vibraţie şi Conştiinţă a Iubirii Divine Pure, invocăm cele mai intense frecvenţe ale Flăcării Violet Solare Cristaline din Dimensiunea a 5-a, pe care Legea Cosmică o va permite.
Saint Germain şi Legiunile tale de Îngeri ai Flăcării Violet vă cerem să revărsaţi, să revărsaţi, să revărsaţi această Flacără Violet cu puterea şi energia a mii de Sori, prin şi în jurul fiecărui gând, sentiment, cuvânt, acţiune, amintire şi credinţă pe care Omenirea le-a manifestat vreodată, în orice moment sau dimensiune a timpului, atât ştiute, cât şi neştiute, şi care reflectă orice altceva decât Raiul pe Pământ.
Transmutaţi toate cauzele, efectele, înregistrările şi amintirile, aducându-le la perfecţiunea lor originară şi sigilaţi-le ca fiind câmpul de forţă al Luminii Infinite a lui Dumnezeu.
Acceptăm că această Acivitate a Luminii este Victoria lui Dumnezeu. Acceptăm şi ŞTIM că intensitatea Flăcării Violet creşte cu fiecare zi şi cu fiecare oră, cu fiecare moment, cu fiecare Respiraţie a noastră, până când acest minunat Pământ şi TOATE formele sale de Viaţă vor ajunge în Tărâmurile Dimensiunii a 5-a, a Luminii – Noul Pământ.
Şi aşa şi este! Iubite EU SUNT, Iubite EU SUNT, Iubite EU SUNT!”


Un alt lucru minunat care se întâmplă în luna mai este faptul că Iubita noastră Mamă, Sfânta Maria, deschide porţile Templului Inimii Imaculate în Planurile Interioare şi ne invită pe toţi să o vizităm în corpurile noastre cele mai subtile, în timp ce dormim. Tot ce avem de făcut, înainte de a adormi, este să-i cerem Prezenţei noastre EU SUNT să ne ducă la Templul Inimii Imaculate al Mamei Divine – şi acest lucru se va realiza.
Câtă vreme suntem una cu întreaga Viaţă, avem capacitatea de a-i cere Prezenţei EU SUNT, a fiecărei persoane de pe Pământ, să facă acelaşi lucru. Trebuie doar să afirmăm: „EU SUNT prezenţa mea EU SUNT şi EU SUNT Una cu Prezenţa EU SUNT a ÎNREGII Omeniri. Ceea ce cer pentru mine, cer pentru fiecare persoană de pe Pământ, în perfectă aliniere cu Planul său Divin şi cu binele cel mai înalt al tuturor celor implicaţi.”
Maica Domnului lucrează cu fiecare dintre noi, cu o bunătate nemăsurată. Una dintre cele mai mari griji este să susţină Conceptul de Neprihănire, pentru fiecare dintre noi. Conceptul de Neprihănire este Modelul nostru Divin, care reprezintă înregul Potenţial Divin, codificat în AND-ul nostru. În această lună, Maica Domnului va lucra cu Prezenţa noastră EU SUNT, pentru a ne ajuta să aducem Conceptul de Neprihănire al înregului nostru Poenţial Divin, la nivel conşient, în inimile şi minţile noastre. 

Acest lucru ese posibil acum, datorită activării iniţiale a Conştiinţei Christice a Omenirii, care a avut loc în interiorul fiecărei fiinţe umane de pe Pământ, după schimbarea Erelor, naşterea Noului Pământ şi activarea glandelor noastre pineale şi pituitare.

Un alt eveniment care se adaugă consistent la Lumina Lumii, pe parcursul lunii mai, este celebrarea Zilei Mamei, care are loc în numeroase ţări. În SUA şi Canada, Ziua Mamei va fi sărbătorită pe 11 mai, iar în Mexic, pe 10 mai. În aces an, de fiecare celebrare, oriunde în lume, a Zilei Mamei, Mama noastră-Dumnezeu şi toate Aspectele Feminine ale Dumnezeirii vor scălda Pământul cu înaltele frecvenţe ale Iubirii Divine Transformatoare, de o inensitate netrăită vreodată. 

Totul s-a accelerat şi, pe măsură ce celulele corpurilor noastre se transformă din celule planetare bazate pe carbon, în Celule de Lumină Solară, noi putem să primim şi să asimilăm mult mai multă iubire a Maicii Domnului, decât oricând altcândva.
Acest aflux de Iubire Divină Transformatoare, care acţionează la unison cu afluxul Flăcării Violet Solare 5D, ne va purifica şi ne va eleva în moduri care o vor ului şi pe cea mai sceptică persoană. 

Fiţi atenţi şi aştepaţi-vă la miracole!
Toate aceste evenimente vor amplifica binecuvântările pe care Omenirea şi Pământul le vor primi în timpul Festivalului Wesak, care are loc atunci când Luna Plină este în Ciclul Solar al Taurului, fenomen ce se petrece, de obicei, în mai. În acest an, Luna Plină Wesak va fi pe 14 mai. Wesak este sărbătoarea anuală a lui Gautama Buddha.
Gautama Buddha este o forţă vitală în atingerea Iluminării şi întoarcerea Omenirii la Conştiinţa Christică. În acest an, pe parcursul acestei sărbători, fiecare dintre noi va trăi experienţa Prezenţei EU SUNT, iar schimbările de energie, vibraţie şi conştiinţă la nivelul Corpului nostru vor începe să ne deschidă inimile şi minţile, în moduri profunde.
Primul mod în care această schimbare va începe să ni se dezvăluie este printr-o manieră mai blândă şi mai bună în care îi percepem chiar şi pe cei mai recalcitranţi fraţi şi surori din Familia Omenirii. 

Atunci când recunoaştem Divinitatea în ÎNREAGA Viaţă, ne deschidem inimile şi minţile către noi moduri de a gândi şi a simţi, care sunt infuzate cu Iubire şi Respect Divin pentru Viaţă. Ceea ce ne ridică la un nivel mai înalt de conştiinţă, de la care vom găsi cu claritate soluţii viabile pentru toate maladiile care încă mai ies la suprafaţă pe vechiul Pământ. Vechiul concept „noi împotriva lor” se dezvăluie ca fiind o iluzie. Apoi, înţelegerea faptului că suntem cu toţii Unul şi că numai prin colaborare şi Respect pentru Viaţă ne vom rezolva problemele de fiecare zi devine o realitate evidentă şi incontestabilă.
Odată cu această Trezire şi schimbare a conştiinţei, realizăm cu profunzime că, în mod cert, „Noi suntem Cei pe care îi aşeptam”.
Minunatele Activităţi ale Luminii, pe care le vom experimenta în luna mai, ne vor transforma viaţa şi vor pava calea către realizarea, în Gloria lui Dumnezeu, a următoarei etape a Planului Divin, care este programată pentru 13-18 septembrie 2014.

Următoarea etapă a Planului Divin
Acum, Planul nostru Divin – SCOPUL ESENŢIAL ŞI RAŢIUNEA DE A FI – este să desăvârşim următoarea fază a experienţei fără precedent, în mijlocul căreia ne aflăm în această perioadă. 

Această parte a planului implică transmutarea reziduurilor vechiului Pământ şi co-crearea tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ, ce se vor materializa în experienţele noastre din viaţa de fiecare zi.
Tiparele perfecţiunii pentru Noul Pământ reflectă Unimea, Iubirea Divină, Pacea Eternă, Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei Christice. 

Aceste tipare pulsează în Tărâmurile Cauzei, aşteptând să fie atrase în vieţile de fiecare zi ale Omenirii. Când acest lucru se va întâmpla, experienţele noastre pământene se vor transforma în expresii ale bucuriei şi uimirii, mai presus de orice am visat vreodată. Dar acest lucru nu se va întâmpla fără participarea noastră conştientă.

Nu uitaţi ca noi suntem co-creatorii vieţilor noastre. Responsabilitatea noastră ca Fii şi Fiice ale lui Dumnezeu este să atragem tiparele pentru Noul Pământ, prin capacităţile noastre de a crea gânduri şi emoţii care se materializează în vieţile noastre.
Problema este că sunt milioane de oameni care le dau putere, prin fricile lor, suferinţelor de pe vechiul Pământ, ce ies la suprafaţă pentru a fi vindecate. Drept urmare, ei nu îşi amintesc că SINGURA cale prin care Omenirea poate schimba aceste aspecte negative este focalizarea pe co-crearea tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ. De fapt, aceasta este Misiunea Divină, pe care Tatăl-Mama-Dumnezeu, Compania Cerurilor şi Prezenţa noastră EU SUNT ne-au chemat să o îndeplinim.
În scopul catapultării tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ, în experienţele tangibile din viaţa noastră, Compania Cerurilor a elaborat un plan aflat în derulare şi îi cere Omenirii să participle în conformitate cu Chemarea Inimilor noastre. Ei au dezvăluit că acest plan răspunde la cea mai mare NECESITATE A MOMENTULUI, pentru Înălţarea în Corpurile noastre de Lumină Solară Cristalină 5D şi pentru crearea tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ.

Detaliile
Prezenţa voastră EU SUNT a atras aceste informaţii în sfera conştiinţei voastre, pentru că voi vă pregătiţi de eoni, pentru a contribui la această etapă a Planului Divin. Voi sunteţi un sol al Iubirii Divine, indiferent dacă sunteţi sau nu conştienţi de acest lucru şi ACUM este timpul să manifestaţi plenar, cine sunteţi voi cu adevărat!
Tatăl-Mama noastră-Dumnezeu şi Fiinţele de Lumină din Tărâmurile Adevărului Iluminat trimit un semnal puternic de chemare către toţi Lucrătorii Întru Lumină, întrupaţi; şi suntem incluşi şi VOI şi eu. Ni s-a cerut să ne adunăm în cel mai puternic Portal de Precipitare care există pe Planeta Pământ. Acest Portal se află în câmpul de forţă al Munţilor Grand Teton, din Wyoming , Statele Unite.
Precipitarea este Activitatea Luminii prin care Esenţa Primară, neformată a Luminii este atrasă direct din Univers şi convertită în formă. Aceasta este Activitatea Luminii pe care Omenirea trebuie să o folosească pentru a manifesta în mod tangibil uluitoarele tipare ale Noului Pământ.
Ca Lucrători Întru Lumină, ni s-a spus că a venit vremea să facem din acest process, un salt cuantic. Acest lucru poate fi realizat de căre Lucrătorii Întru Lumină prin adunarea lor în Portalul Precipitării şi formarea unui transformator uriaş, prin care Lumina lui Dumnezeu va curge pentru a accelera Alchimia Divină care transformă corpurile noastre in Corpuri Cristaline din Lumină Solară. Lumina Precipitării ce curge prin conştiinţa noastră colectivă va accelera şi va atragerea tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ, în experienţele Pământeşti ale Omenirii.
Este crucial ca Lucrătorii Întru Lumină din întreaga lume să fie prezenţi fizic pentru această faţetă a desfăşurării Planului Divin. Ne vom uni Flăcările Inimilor noastre, care vor pulsa cu Lumina pe care am adus-o din locurile în care trăim în această lume. Împreună, vom forma transformatorul – Potirul Luminii – care va deschide uşa pentru Lumina Precipitării.
Cereţi-i călăuzire Prezenţei voastre EU SUNT. 

Fiecare persoană care s-a pregătit să slujească în acest mod minunat, în numele Omenirii şi al Întregii Vieţi, va rezona cu această Misiune Divină, până în cele mai profunde lăcaşuri ale Flăcării sale Violet. Aşadar, ascultaţi-vă inima şi aveţi Încredere în călăuzirea voastră lăuntrică. Acum este nevoie de Lumina voastră!
Trebuie să ştiţi că vom fi cu toţii în locul potrivit şi perfect pentru această Activitate a Luminii, dar numai Prezenţa voastră EU SUNT ştie care este acesta.
Pe lângă cei care vor fi inspiraţi să fie prezenţi fizic, vor fi Lucrători Întru Lumină care se vor alătura în conştiinţă, din punctele de Lumină din jurul lumii. Ei vor proiecta Lumina ce curge prin Flăcările Violet ale Inimilor lor, în Portalul Precipitării din Munţii Grand Teton, unde alţi Lucrători Întru Lumină se vor aduna la Jackson Lake Lodge, în Moran, Wyoming. Astfel, eforturile noastre unite se vor extinde fără limite.
Nicio faţetă a Planului Divin nu e mai importantă decât alta. Important ESTE să reacţionăm la tot ceea ce ne va ghida Prezenţa noastră EU SUNT să facem. Trebuie să fim Încrezători şi să ŞTIM că dacă suntem călăuziţi să fim prezenţi fizic în Portalul Precipitării, atunci Prezenţa noastră EU SUNT şi Compania Cerurilor ne vor ajuta, netezindu-ne calea. Acest lucru e valabil în privinţa timpului, energiei sau banilor, pentru a contribui la împlinirea acestui aspect al Misiunii noastre Divine.
Vehiculul ce va fi folosit pentru această adunare a Lucrătorilor Întru Lumină este cel de-al 28-lea Congres Anual în Domeniul Iluminării, care va avea loc în perioada 13-18 septembrie 2014. Ne vom întâlni în minunatul Jackson Lake Lodge din Moran, Wyoming . Acest loc minunat se află în centrul Portalului Precipitării. Toate informaţiile necesare sunt disponibile pe website-ul nostru:      

                 http://www.eraofpeace.org.  
Tatăl-Mama noastră-Dumnezeu şi Compania Cerurilor vor ca noi să ştim cu certitudine că TOTUL S-A SCHIMBAT. Acţiunile noastre dedicate Luminii nu vor mai presupune luptele copleşitoare cu care ne-am confruntat în trecut. Acele vremuri au trecut.
Indiferent dacă veţi fi sau nu prezenţi la Grant Tetons, vă rog să accesaţi link-ul menționat, pentru a vedea un scurt material video, care vă va permite să aduceţi Lumina voastră magnifică în acest Portal al Precipitării şi să vă conectaţi cu noi, la nivelul Inimii, de oriunde v-aţi afla pe Planetă.


VĂ IUBESC şi vă sunt etern recunoscătoare pentru voinţa voastră de a fi un instrument al lui Dumnezeu, pe măsură ce mergem împreună înainte, în co-crearea tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ.

Patricia Cota-Robles

SURSA: http://www.eraofpeace.org

Preluare de pe http://daniilgaucan.wo