Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 octombrie 2014

TEST DE PERSONALITATE

Fa acest test de personalitate extraordinar, ce te va uimi cu rezultatele sale exceptionale! Nu doar ca iti va face ziua mai frumoasa, dar iti va dezvalui lucruri inedite si interesante despre personalitatea si emisfera ta cerebrala dominanta!
Buna dimineata! Cum ar fi sa ne incepem ziua cu acest test super simpatic, foarte si cunoscut in lumea internetului? Nu doar ca iti va face ziua mai frumoasa si iti va dezvalui lucruri inedite despre personalitatea ta, dar il vei gasi la randul tau interesant si vei dori sa il dai mai departe cunoscutilor tai. Este un test atat de simplu de facut si iti va lua atat de putin timp incat iti garantam ca vei dori sa il faci iarasi. Rezultatele ar trebuie sa fie aceleasi ori de cate ori repeti testul!
ATENTIE! ESTE ESENTIAL SA URMEZI CEI DOI PASI AI TESTULUI IN ORDINEA IN CARE AU FOST AFISATI! (1+2)

PASUL I

Instructiunile testului sunt simple, aproape banale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti impreunezi mainile, impletindu-ti degetele (nu le studia prea mult, ci uneste-ti degetele in mod instinctiv). Dupa aceea, fii foarte atent la urmatoarea intrebare si raspunde la ea:

Care dintre cele doua degete mari este deasupra, degetul mare stang sau degetul mare drept?

In cazul in care degetul mare drept este deasupra degetului mare stang (vezi foto mai jos) → Esti dominat de Emisfera Cerebrala Stanga (PERSONALITATE STANGA)

EMISFERA STANGA ESTE DOMINANTA DACA AI DEGETUL DREPT DEASUPRA - TEST DE PERSONALITATE IN FUNCTIE DE DOMINANTA CEREBRALA
In cazul in care degetul mare drept este deasupra inseamna ca esti o persoana dominata de partea stanga a creierului. Esti o persoana rationala si ai o gandire analitica. Iti place sa lucrezi cu cifre si numere, esti ordonata si iti place sa planifici lucrurile. Stabilitatea financiara este esentiala pentru tine. Forta care te calauzeste in viata este chiar intelectul tau.

In cazul in care degetul mare stang este deasupra degetului mare drept (vezi foto mai jos) → Esti dominat de Emisfera Cerebrala Dreapta (PERSONALITATE DREAPTA)

teste de personalitate in functie de dominanta emisferelor cerebrale
In cazul in care degetul mare stang este deasupra inseamna ca esti o persoana dominata de partea dreapta a creierului. Esti o persoana emotionala, care se lasa adesea calauzita in viata de intuitia sa. Esti creativa, cu diverse talente artistice. Forta care te calauzeste in viata este dorinta de afectiune si poti fi un partener de viata minunat. Ai o gandire mai mult intuitiva.

PASUL II

Incruciseaza-ti bratele in fata pieptului. In cazul in care:

Bratul drept este deasupra bratului stang - atunci partea dominanta a creierului tau este cea STANGA. (PERSONALITATE STANGA)

Bratul stang este deasupra bratului drept – atunci partea dominanta a creierului tau este cea DREAPTA (PERSONALITATE DREAPTA).

IN FUNCTIE DE REZULTATELE PASILOR I SI II, IATA CARE SUNT SI INTERPRETARILE COMBINATE ALE TESTULUI SI ALE PERSONALITATII TALE:

PERSONALITATE DREAPTA (I) + STANGA (II)

Esti tipul traditionalist, indirect, prietenos, atent si grijuliu fata de cei din jurul tau, dar si fata de nevoile acestora. Citesti in mod instinctiv emotiile celorlalti. Chiar daca uneori iti lipseste initiativa in ceea ce te priveste, esti intotdeauna un sprijin pentru cei din jurul tau. Esti dornic sa ajuti chiar daca acest lucru nu este in interesul tau si nici nu te avantajeaza in mod expres. Esti o persoana echilibrata si stabila, oferindu-le celorlalti sentimentul de protectie si siguranta. Atunci cand te implici in ceva anume, te implici cu totul. Din pacate, uneori in dezavantajul tau, nu prea poti spune “nu”.

PERSONALITATE DREAPTA (I) + DREAPTA(II)

Esti tipul direct, caruia ii plac provocarile. Te decizi cu greu, insa odata ce te-ai hotarat asupra unui lucru, incepi sa si actionezi in acel sens. Esti o persoana curioasa din fire si ai tendinta de a infrunta pericole/ riscuri fara a sta prea mult pe ganduri, uneori chiar in mod nesabuit. Nu asculti ceea ce iti spun ceilalti si nici nu prea tii cont de sfaturile celor din jur. Esti insa atent atunci cand consideri ca ceea ce ai putea sa auzi intr-o conversatie te-ar putea interesa sau este ceea ce vrei tu sa auzi. Iti place sa descoperi si sa explorezi lucruri noi si modalitati noi, dar si sa gandesti “in afara cutiei”.

PERSONALITATE STANGA (I) + STANGA (II)

Esti tipul dedicat, devotat, dar si perfectionist. Te bazezi pe ratiune si logica in mai toate aspectele si actiunile pe care le intreprinzi. Cu greu te poate convinge cineva de ceva anume daca nu apeleaza la motive si argumente rationale, logice. Esti o persoana mandra si iti place sa faci lucrurile care trebuie si ti se par a fi juste. Ca prieten, esti un prieten loial si demn de toata increderea si aprecierea. Ca adversar, poti fi un adversar de temut si dificil de gestionat. Fiindca esti o persoana perfectionista, de multe ori, prima impresia pe care o lasi este ca ai o fire usor dificila.

PERSONALITATE STANGA (I) + DREAPTA (II)

Esti tipul lider, caruia ii pasa de ceilalti, dar si sa aiba grija de cei din jur. Ai o mare capacitate de a vorbi, dar si de a vedea dincolo de situatii. Te adaptezi fara dificultate situatiilor si conditiilor existente. Ai simtul responsabilitatii foarte bine dezvoltat, dar si capacitatea de a observa si a cerceta. Chiar daca iti place sa iei decizii si pentru ceilalti, ai in vedere nevoile tuturor. Fiindca iti pastrezi calmul si sangele rece in mai toate situatiile, ai tendinta de a deveni, chiar si involuntar, liderul grupului. Nu esti o fire tocmai creativa, ci te bazezi mai mult pe concepte si principii. Te bucuri de popularitate in randul celorlalti. Iti pasa insa prea multe de felul in care te percep ceilalti. Esti sensibil la parerile lor si de multe ori in alerta din acest motiv.

Publicat pe 3 Iulie 2014 in Lifestyle

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu