Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 septembrie 2014

MESAJ DE LA METATRON pentru perioada 15 – 21 sept. 2014


17 sept. 2014; channeler: Gulcin Onel (Mavinin Sesi)
Traducere Const. Mihăilescu


Este adevărat că în acest moment ați mărit aportul vostru creativ și, ca urmare, calea voastră se deschide într-o perspectivă minunată.

Acum vă aflați în punctul în care creația voastră are cea mai mare expunere. Tot ceea ce ați creat până cum a fost ajutat de sincronicități și de semne prin care vi se prevestea că veți ajunge la situația reală actuală. Toate vocile care se ridică din profunzimile ființei voastre vă spun că nu mai puteți rata aducerea în realitate a visurilor și speranțelor din îndelungata voastră existență. Dragilor, continuați să înaintați cu grijă pe calea oferită de procesul de creație pe care l-ați inițiat. Folosiți magia prezentului și rămâneți în echilibru, care vor ajuta împlinirii voastre și vă vor crește propria energie, necesară evoluției pe care v-o doriți. Acceptați tot ceea ce vă ajută și eliberați ceea ce nu vă mai folosește. 
Noi suntem alături de voi în această grandioasă operă de transformare și înălțare. Vă înconjurăm și suntem mereu aproape de voi, gata să vă ajutăm să pășiți înainte spre dimensiuni superioare. Lăsați entuziasmul să se manifeste în ființa voastră, fiți îngăduitori și iubitori unul față de celălalt. Tot ceea ce faceți trebuie să treacă prin filtrul inimii, nu numai al minții voastre.

Dorințele și îndemnul inimii trebuie să aibă prioritate. Nu renunțați la visurile voastre, indiferent cât de utopice ar părea. Viitorul este cel din fața voastră, și el începe cu primul moment care urmează.

Vederea și percepția voastră se extind, făcându-vă să realizați că tabloul este mult mai mare decât vi l-ați imaginat până acum iar voi faceți parte din acest grandios tablou. Deschideți brațele și primiți cu recunoștință energiile care vi se trimit pentru ca voi să vibrați pe frecvențe din ce în ce mai înalte. 

Oferta care vi se face în această perioadă este o adevărată Grație Divină și ar fi păcat să o refuzați sau să o bagatelizați. Încercați să meditați cât mai mult timp și să vă bucurați de tot ce vine în viața voastră, în acest interval de vreme..

Iubire și lumină!

Arhanghel Metatron



SURSA: http://lightworkers.org

Un comentariu: