Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 august 2014

CLINICA EXTRATEREȘTRILOR (2)

 (Reluare)
Autor Adrian Dvir
(continuare)

Ne aflam într-o şedinţă de tratament, când a apărut un tip de Alien complet diferit de ceea ce ştiam. Forma corpului său era foarte subţire, semănând parcă cu o scândură lungă şi rigidă, înconjurată de o lumină orbitoare. Au mai venit şi alţii semănând cu nişte benzi luminoase, fosforeşcente. În mijlocul fâşiei de lumină se putea distinge o bandă 
întunecată. Nici un alt detaliu nu am putut observa. Un Alien din grupul nostru ne-a informat că printre acele fiinţe-benzi, una ar fi avut cândva un ciclu de viaţă pe Pământ, şi asta i-a determinat pe mai mulţi dintre ei să facă actuala incursiune pe planetă.

Entităţi homofluide care se autoclonează la nevoie.
Intr-una dintre şedinţele de tratament, am luat parte la un experiment ce poate fi observat de persoane cu abilitaţi de percepţie extrasenzorială.
Unele instrumente medicale ale clinicii (invizibile pentru omul obişnuit), diversele probleme ivite în desfăşurarea actului medical, puneau în permanentă mişcare entităţile din salon. La un moment dat, mai multe persoane au strigat ‘’Uau, aţi văzut ?’’ Câţiva dintre cei prezenţi văzuseră două sau trei figuri asemănătoare oamenilor dar având trupul de culoare albastru închis, capul mic şi nişte ochi mici şi galbeni care au început, la un moment dat, să se automultiplice (autocloneze). După încheierea procesului, noile făpturi complet identice s-au despărţit şi s-au intors la muncă.
I-am solicitat unui clarvăzător-vindecător prezent să ia contact cu aceste făpturi pentru a le putea pune câteva întrebări.
Adrian: S-a produs ceea ce nouă ni s-a părut a fi o autoclonare ? 
Alien : Da. Pentru a putea face faţă volumului de muncă momentan crescut, ne-am multiplicat, fiecare nou membru rezultat din clonare lucrând în armonie cu tor grupul. Un element central (creier) le coordonează în totalitate.
Adrian: Folosiţi echipamente mecanice când vă autoclonaţi ori este vorba de o însuşire proprie speciei voastre?
Alien : Este o capacitate naturală a noastră.
Adrian: Toate entităţile Aliens au acestă capacitate ?
Alien : Nu.
Adrian : De unde veniţi ?
Alien: Nu suntem din această galaxie. Suntem creaturi fluide şi trăim în majoritatea timpului în ape foarte adânci şi curate, dar putem supravieţui şi pe uscat.
Adrian: Aceasta este imaginea voastră naturală, fundamental asemănătoare cu a oamenilor?
Alien: Ne luăm singuri forma pe care ne-o impune tipul de activitate şi relaţiile cu componenţii echipei. Structura umană este destul de bine adaptată pentru a putea desfăşura munca medicală de aici. Noi, însă, putem lua multe alte forme, la voinţă.
Adrian : În procesul de multiplicare, utilizaţi acelaşi fel de materie ca şi al vostru ?
Alien: În tratamentul actual folosim acelaşi fel de materie, dar putem realiza clonarea din oricare alt tip de materie.
Adrian: În câte clone vă puteţi diviza şi care este durata de viaţă a clonelor?
Alien: Depinde de cât de multă energie avem.
Adrian: Dacă o clonă suferă o vătămare, faptul are repercursiuni asupra întregului?
Alien: Şi întregul se poate autoclona.
Adrian: Această însuşire creşte în raport cu nevoile de dezvoltare, sporind şansele voastre de supravieţuire ?
Alien: Da, este corect.
Adrian: Vă place planeta Pământ?
Alien: Este frumoasă şi are multă apă, ceea ce nouă ne convine.
Adrian: Călătoriţi ?
Alien: Bineînţeles!
Adrian : Aţi văzut Marea Galileii ?
Alien: Da, dar nu ne-a impresionat prea mult.
Adrian: Puneţi-mi voi câteva întrebări.
Alien: Nu e nevoie să punem întrebări căci noi luăm contact direct cu subconştientul fiinţelor umane.
Adrian: Adresează-te şi minţii noastre, ca să putem conversa.
Alien : Sunteţi mulţumiţi de rezultatul tratamnentelor noastre medicale?
Adrian : Desigur. Noi avem lipsuri în privinţa tratamentelor maladiilor de scurtă durată. Este prima oară când luaţi parte la o şedinţă de tratament împreună cu mine?
Alien: Noi am început să facem tratamente de puţină vreme. La început puţini dintre noi erau reprezentaţi în grupul de organizare.
Adrian: Esti de părere că ar trebui să scriu despre voi în cartea mea?
Alien: Da.
Adrian: Te-aş ruga să-mi mai spui dacă după autoclonare, masa din care s-a făcut multiplicarea rămâne egală cu cea dinaintea clonării ?
Alien: Nu. Acesta este un proces complicat. Noi suntem creaţi din lumină dinamică. Nu avem nici nume proprii şi nici un proces separat de gândire.
Aici, pe Pământ, noi trăim în Oceanul Atlantic. Pe uscat, putem supravieţui timp de şase ore, iar sub apă, nelimitat.
Pentru conformitate
(C.M.)

Un comentariu: