Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 mai 2014

Portalul lunii mai 2014: succesul – energii primenite.


Mesaj de la AA Metatron și a 33-a dimensiune.


annamerkaba)


Traducere Const. Mihăilescu

Poarta adevărului, luminii, iubirii, armoniei și abundenței s-a deschis în luna mai 2014.
După o lungă perioadă de vindecare și convalescență, în care au fost trimise către planeta voastră energii prin Marea Cruce Cardinală, în luna mai, întregul sistem planetar a luat o pauză pentru a efectua o respirație profundă de curățire. Mulți dintre voi au avut într-adevăr experiențe ale timpului fără timp, mulți dintre voi ați eliberat vechi energii, care au permis restructurări importante la nivelul psihicului vostru pământesc. Cu adevărat, mulți ați experimentat timpul fără timp și v-ați confruntat cu sinele vostru din umbră, cu scopul de a îmbrățișa aspecte ale adevărului general, de care nu fuseserăți conștienți până acum. Parte dintre voi v-ați confruntat cu aspecte ale voastre din trecut sau viitor cu care ați făcut fuziuni menite să vă reîntregească ființa generală.
Acele aspecte au trăit în paralel cu voi fără ca, la modul conștient, voi să realizați aceasta. În acest mod, bucăți ale sufletului vostru global s-au reunit, aducând cu ele experiențele proprii care vă vor îmbogăți și multiplica abilități care nu se manifestau anterior. Timpul este aproape, când vine vremea voastră, care vă poate aduce mari și nesperate împliniri, atât în plan material cât și spiritual. Bucurați-vă de energiile abundenției, iubirii și luminii. Luna Plină (14 mai) a adus cu ea energii puternice, copleșitoare, pline de succes, care vă vor propulsa spre împlinirea celor mai profunde dorințe pe care le aveți. Este perioada în care puteți apela, mai mult decât altă dată, la voi înșivă (Sinele nostru Înterior; n.m.), cerând ca energiile Mamei Gaia să vă apropie mai mult de forma voastră multidimensională.

Aveți șansa de a folosi această rară oportunitate care vă va permite să accesați energiile trimise pe planetă. Puteți transforma acum energiile care nu vă mai foloseau în energii utile. După deschiderea porții ocazionată de faza de Lună Plină, veți putea resimți apăsarea acestor energii care vă vor determina să vă apropiați mai mult de Spiritul Interior și să intrați în comunicare cu îngerul vostru păzitor începând, cu 20 mai, și continuând pe durata mai multor săptămâni.

Energia AA Mihail funcționează pe Throat Chakra (chakra gâtului) și asupra chakrei bazei (swadhisthana). Știm cu toții Arhanghelul Mihail lucrează pe culoarea albastă, mai precis nuanța Topaz. El este îngerul Adevărului, Puterii, Curajului și Păcii.

Activarea chakei bazei produce o mare stabilizare a ființei, și-i crește  puterea de a discerne cu mai mare precizie adevărul, separându-l de minciună.  Cei care au activați cei doi centri de forță dau dovadă de mai mult curaj, vorbesc în numele adevărului și sunt doritori de pace.

Energiile primite prin poarta Lunii Pline din luna mai, pot fi utilizate de asemenea, pentru transmutarea energiilor vechi, care nu vă mai folosesc, în energii noi, benefice.  După deschiderea acestei porți energetice, unii dintre voi vor avea o senzație de apăsare sau de imbold în a acționa pentru realizarea unor planuri pe care și le făcuseră anterior. Nu trebuie să vă sperie această precipitare, această nerăbdare de a  acționa.

Pentru mulți dintre voi, va veni momentul următor, cel din 20 mai, care se va prelungi de-a lungul mai multor săptămâni. Această perioadă vă va pregăti pentru marea deschidere  pe care o așteaptă omenirea, eveniment de importanță crucială, pe drumul spre Noua Eră, a înțelegerii depline a Adevărului Divin.

Este șansa voastră de a recepționa și utiliza energiile acestui portal, spre binele fiecăruia dintre cei angajați în procesul de ascensionare și al societății, în general. Tot ceea ce este vechi și opozant dorinței voastre de a evolua, poate fi înlăturat sau transmutat după 20 mai. Importantă este opțiunea fiecăruia dintre voi.

În această încercare temerară, noi vom sta aproape de voi și vă vom ajuta, în limita deschiderii voastre către Adevăr și Iubire. Vă sfătuim să nu ratați această ocazie, care reprezintă o adevărată grație care vi se oferă din nemărginita iubire pe care o are Ceatorul față de creaturile Sale.

Noi îngerii Arcului Divin al dimensiunii 33 vă transmitem semnul nostru de recunoștință și iubire necondiționată, veșnică. Suntem alaturi de voi, gata să vă ajutăm în tot ceea ce întreprindeți.

 Vă iubim. Rămânem cu voi. La revedere, pe curând!

Sursa:  http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com

9 comentarii:

  1. Buna seara,..mie imi este foarte neclar aceasta a 33 DIMENSIUNE,...va rog sa ne explicati despre ce este vorba...
    suna ca si o LOJA MASONICA...aveti expresii care sunt foarte neclare,..!!!

    HANSSY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Hanssy,
      Din spusele unor entități neaflate în corp fizic, precum AA Mihail, Metatron, Melchisedec [care a trait in urma cu aproximativ 4000 ani ca Rege si Mare Preot in Cetatea Salemului (actualul Ierusalim), iar in urma cu aproximativ 2000 de ani a revenit pe Pământ, prin reincarnare, in persoana lui Iisus Hristos], Matei etc.,ori contemporanul, trăitor în corp fizic, Drunvalo (aspect al lui Melchisedec) aflăm că există 144 de dimensiuni (nu s-a făcut niciodată precizarea, sau nu știu eu, dacă este vorba doar de universul nostru sau de întregul cosmos).Dimensiunile sunt definite de anumite spectre de frecvență; cu cât este mai mare nr. dimensiunii, cu atât domeniul de frecvență este mai înalt. Sistemul nostru planetar s-a aflat, până la sf. anului 2012, în dim. A 3-a, unde predomină joasele frecvențe. În procesul de ascensionare în care ne aflăm, abia am intrat în dim.a 4-a (4D) care este una de trecere. Cei de pe Saturn sau cei din Vamfim, evident și cei din Nirvana, trăiesc fie în dimensiunea a 4-a fie a cincea. Cu cât frecvențele sunt mai înalte, cu atât și conștiința, dar și puterea, ori abilitățile, sunt mai înalte, mai diversificate, ori mai mari și mai multe. Mai menționez și faptul că fiecare dimensiune are cite 12 subniveluri (straturi divizate pe domenii de frcvență). Nu cunosc însă dacă primele 3 dimensiuni au și ele aceeași secvențializare, precum cele superioare (de la 4 în sus). Pe scurt, cu cât dimensiunea este mai înaltă, cu atât entitățile se apropie mai mult de dumnezeire. Civilizațiile din univers sau din cosmos trăiesc în dimensiuni diferite (cele care ne contactează și ne monitorizează acum sunt, în general, din 5D). Avatarii, maeștrii înălțați, îngerii, zeii, etc trăiesc mai ales în dimensiunile cuprinse în intervalul 5D - 33D. Mai sus sunt Arhanghelii,Logoși și Dumnezeii, adică cei cuprinși în ceea ce se cheamă Primul Cerc al Creației. Deci, nu este nimic care să ne sperie: creația este „stratificată” pe diferite niveluri de frecvențe. Prin evoluție, vom ajunge și noi în dimensiuni tot mai înalte, iar când vom atinge starea de dumnezeire (adică atunci când vom reveni ACASĂ), probalil că o vom lua de la capăt. Sper că v-am fost de folos C.M.

      Ștergere
  2. ....mi as dori sa mai publicati mesaje de la Comandantul Kenan de pe nava Tulya sau si de pe alte NAVE...au fost impresionante..de neuitat....
    si de la Konstantinos!
    Cu multe salutari pline de LUMINA SI UBIRE!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nice blog.. thanks for sharing a nice blog.. its very interesting and useful for me....please visit my website i assure you that it will benefit you..!! visit:
    Packers And Movers Hyderabad
    Packers Movers Hyderabad
    Packers And Movers gachibowli
    Packers And Movers kondapur

    RăspundețiȘtergere
  4. It’s an awesome post in support of all the web visitors; they will obtain benefit from it I am sure.Have a look at my website:
    Packers And Movers Bangalore

    RăspundețiȘtergere
  5. Nice blog…thanks for sharing…its very interesting…i’m searching for this information from long time

    http://packersmoverschennai.in/

    RăspundețiȘtergere
  6. The highlights of QuickBooks Tech Support Phone Number to astonish and yet once in a while feel terrible when the association with the Quickbooks has been lost . It is successive issues with the product are, for example, QB SYNC issue, errors in the exchange report, inappropriate working of finance framework errors while doing the establishment. The association lost issue, association with the free web, synchronize issue in the product and other sort of setting which not effectively can be found and may obstruct the whole work process . Speak at QuickBooks Enterprise Support Number for Enterprise issues,

    RăspundețiȘtergere