Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 februarie 2014

Ciclul sezoanelor în natură.



De la Jeshua

(5 feb2014; channeler: Pamela Kribbe)
Traducere Cons.Mihăilescu

Eu sunt vocea Pământului care vorbește din sol, de sub picioarele voastre. Eu vorbesc cu voi din inima iernii, anotimp al anului care aduce multe pentru voi, chiar dacă nu întotdeauna credeți acest lucru. Iarna se produce o retragere a forței de viață în miez, în centrul inimii. În sezonul de iarnă esența vieții se retrage într-o schemă concentrată și simplă: nucleul luminos din interiorul vostru, focul care arde adânc în interiorul ființei și puterea Spiritului Interior.
În timpul iernii, ramurile sunt goale, izolate parcă de exterior, viața mocnind din centrul interior care întreține și conservă toată ființa. Viața se retrage în cămara de dedesubt, în rădăcini, unde se prepară și de unde se distribuie totul. Acolo nu există liniștea și lipsa de agitație de afară. Dar această tăcere, această goliciune stearpă, nu este fără viață și nu este fără suflet.  

Când vă plimbați prin pădure, printre copacii acoperiți de nea, viața este acolo - invizibilă, dar tangibilă. Viața se retrage în inima copacului unde se adună forța care pregătește înmugurirea din primăvară, când, prin toți porii, viața explodează.
Această adunare de forțe se produce ciclic cu o repetiție anuală: iarnă, primăvară, vară, toamnă.
Un astfel de ciclu apare și în viața fiecărei ființe. Există situații sau conjuncturi în care energia sufletului vostru încarnat pe Pământ se manifestă în totalitate, exprimând prin lumina inimii conectarea voastră cu realitatea a cine sunteți voi cu adevărat.
Intreabați-vă: " ce moment din trecut a însemnat pentru mine împlinirea completă a cine eram eu cu adevărat în acele clipe?” Readuceți acele sentimente și trăiri în momentul de acum. Următoarea etapă a ciclului este de retragere, de aprofundare în centrul vostru, încărcați cu aceste trăiri, cu scopul de a rearanja ființa și de a o reflecta în valori energetice. Astfel primeniți, ieșiți din voi și conectați-vă cu inima Pământului. Ritmul acesta constant de aprofundare în ființa voastră a valorilor emoționale colectate prin experiență, înnobilarea lor și cedarea către inima planetei, completează mereu un ciclu de viață menit să vă asigure evoluția.
Mai concret, încercați să vă retrageți în miezul ființei voatre. Există un loc în partea de jos a somacului, chiar sub ombilic, un loc în care vă puteți percepe umanitatea, adânc plantată în miezul ființei voastre.  

Vă cer să vă „scufundați” în acest loc și de acolo să simțiți  puterea primară (vitalitatea) care locuiește în voi. Inima voastră aparține părții voastre angelice, Sinelui vostru Superior, în timp ce plexul solar (n.m.: manipura chakra) aparține umanității voastre.
Obiectivul vostru în această viață este să vă conectați cât mai intim cu acel loc plasat în plexul solar. Doar acolo prin acest centru de forță, specializat în conectarea la puterea și vitalitatea Pământului, vă puteți cizela și îmbogăți umanitatea. În acest centru se aprinde și arde focul vitalității umane. 

Un rol important în acest proces îi revine respirației abdominale care asigură formarea și curgerea fluxului energetic al vieții. Simțiți cum acest flux energetic se conectează la centrul energetic al creației și sexualității voastre (n.m. svadhisthana).
După ce ați făcut această „imersiune” în centrul vitalității voastre și v-ați conectat cu centrul creației și procreației, trimiteți acest flux energetic în afara voastră, dirijându-l atât către centrul Pământului cât și spre Univers.  
După asemenea exerciții, ar trebui să simțiți creșterea energiilor voinței și determinării voastre care să vă permită abordarea unor teme și activități în care este nevoie atât de creativitate cât și de determinare. Prin exerciții constante și ritmice, puteți să vă creșteți mult puterea de a vă îndeplini obiectivele, care vor putea fi din ce în ce mai îndrăznețe. 
Oricât vi s-ar părea de improbabil, voi puteți stabili o legătură directă cu această putere a voinței și creației, ca și cum ați fi în comunicare cu o altă persoană.Vorbiți cu această putere! Tratați-o cu iubire și atașați-vă de abilitățile pe care vi le poate conferi. Simțiți cum între centrul vostru volitiv și centrul planetei se stabilește o legătură, un canal prin care vă comunicați energiile. Conectați fiind la centrul Pământului, puterea voastră de a face lucruri, de a realiza proiecte, va putea crește extraordinar de mult, până la limita de a vă putea considera un superman.            
Un alt exercițiu: luați o problemă de viață, cu care vă confruntați frecvent, mai ales una care vă crează sentimente de teamă. Gândiți-vă la ea. Definiți-o foarte clar: poate fi teama de a fi respins, de a fi judecat, sau teama de a rămâne singur. Trăiți acel sentiment, conștientizați cum acesta gravitează în jurul vostru, cum apasă greu pe umerii voștri, cum tinde să vă cucerească mintea. „Gustați” aceste sentimente pentru a le putea recunoaște de fiecare dată când apar. În viitor, le veți putea recunoaște prin modul lor de manifestare, prin organul sau partea de corp unde-și vor manifesta prezența. 
Mai întâi, conștientizați că acest sentiment nu vine din lumea exterioară ci are ca sursă propria voastră ființă, mai precis, mintea voastră. 
Imaginați-vă acum că acel sentiment de teamă formează un nor întunecat de energie. Imaginați-vă cum luați acest nor și-l ghidați cu mâinile voastre către centrul de forță al plexului solar (n.m.: manipura). „Asistați” cum acest nor de energie întunecată este primit în vortexul energetic al acestei chakre și cum este metamorfozat în energie a curajului și încrederii. Pe măsură ce norul negru se transformă, scade energia fricii și crește energia luminoasă a încrederii și optimismului.

Dragilor, trupurile voastre de pe Pământ sunt făcute în principal din sânge, carne și oase. Ele sunt de fapt niște carcase, niște incinte care adăpostesc esența ființei voastre: sufletul și Spiritul Superior. Corpul vostru este animat de energia Luminii iradiată de spirit și întărită de energiile primite din univers (prana) prin multele voastre vortexuri energetice (n.m.: cele mai importante fiind cele 7 chakre cunoscute). 
Fiecare centru este acordat pe un anumit spectru de lumină, caracterizat prin frecvență și modulație proprie. Între aceste centre există o strânsă legătură energetică. Ele comunică unele cu altele și sunt racordate la centri de forță exteriori ai universului și ai planetei. Din acest motiv, puteți înțelege de ce voi nu sunteți separați de nimic, voi faceți parte din Tot Ceea Ce Există. 
Legăturile voastre energetice sunt stabilite de către ființa și conștiința voastră. 
Energiile universului sunt de toate tipurile și în cantități incomensurabile. Ele pot fi racordate la ființa voastră în funcție de ceea ce alegeți. Legăturile pe care le stabiliți cu diferitele câmpuri energetice se realizează pe baza Legilor Universale (aici, Legea Atracției și Respingerii). Când o legătură a fost stabilită, calea care s-a creat între voi și acea sursă poate fi lărgită sau îngustată. 
Cu cât primiți mai multă energie pe aceste căi, cu atât efectele asupra ființei voastre vor fi mai importante. Desigur, depinde foarte mult de natura energiilor pe care le accesați: pot fi energii benefice, divine, sau energii malefice, întunecate. Când accesați energii benefice, veți simți cum sunteți puternic inspirați, sunteți plini de buneintenții, de liniște și încredere, de iubire. Cine se alimentează de la asemenea câmpuri, nu mai este stăpânit de teamă, ură, neîncredre sau boală. Cei care trăiesc cu asemenea energii sunt ființe a căror tovărășie și apropiere sunt căutate instinctiv de ființele aflate în porocesul de evoluție. Evident, există apropieri și între malefici; gândiți-vă numai la grupurile mafiote, grupurile de interese bazate pe corupție, criminalitate, grupurile care conduc în mod despotic etc.

Eu sunt Pământul, eu recunosc și salut în voi îngerul care sunteți și care vă străduiți să fiți.
Acum, în acest sezon de iarnă, ​​cel mai nimerit ar fi să lucrați pentru evoluția voastră. Ridicați-vă deasupra oricăror temeri, în ceea ce privește viitorul vostru. Când deveniți conștienți de temerile care vă dau târcoale, este un semn că deveniți mai conștienți de realitățile în care trăiți și că vă pregătiți să le transcedeți. Când temerile voastre devin perceptibile, conștiința este gata să recunoască virtuțile compasiunii. 
Frica are și ea ceva bun prin faptul că ascute simțurile, crește sensibilitatea ființei și o pregătește să facă față mai bine încercărilor. Important nu este să nu-ți fie frică ci să știi cum să gestionezi frica, cum s-o pui la lucru în folosul tău.
Trăind încă (și) în dualitate, ungherele întunecate nu au dispărut cu desăvârșire, teama mai există, locurile nu sunt toate foarte bine încărcate cu Lumină.
În viața voastră pământească a existat întotdeauna ciclul inițial al parcurgerii drumului către interior și revenirii la exterior. Când vă îndreptați spre interior, lumina este mai puțină, până câd dați de    acea lumină a Spiritului, care este soarele vostru interior. Încărcați cu această Lumină, reveniți apoi la suprafață pentru a o străluci în jurul vostru și în univers. 

Observați că întunericul și Lumina sunt două stări, două medii, două energii care se stimulează reciproc într-un dans perpetuu. Onorați acest dans, pentru că este modul în care funcționează energia vieții pe această planetă.
Alternanța: interior-exterior, lumină-întuneric, este statuată prin Legile Divine și, din acest motiv, voi trebuie să onorați atât umbra cât și lumina. Amândouă fac parte din ciclul vieții. Când, toamna, un copac își pierde frunzele, aceasta nu înseamnă că el moare. El se pregătește să demareze niște procese interioare care se bazează pe acumulările din vară. Scopul lui este ca în primăvară să renască la viață mai plin de voința de a trăi. Această aparentă pierdere, care apare toamna, pregătește reluarea procesului vieții și perpetuarea lui. Tot astfel se întâmplă și cu voi. Orice pierdere, orice suferință nu distruge ci fortifică, întărește.  Din acest motiv se spune că experiențele dureroase aduc cele mai importante câștiguri, în plan spiritual și al conștiinței. Acceptați ambele tipuri de experiențe, deși doar una dintre ele vă face cu adevărat plăcere. Voi sunteți îngeri umani, îngeri întrupați, care ați experimentat mereu simbioza dintre lumină și întuneric. Asta v-a conferit calitatea de OM. Acesta este motivul pentru care vă aflați aici, pe Pământ, și din acest motiv sunteți voi atât de speciali. Este și motivul pentru care eu însumi am ales să fiu cândva OM. Dar este și motivul pentru care sunteți atât de iubiți. 
Simțiți puterea mea și folosiți-vă de ea! Puterea mea este acum în solul de sub picioarele voastre, este aerul pe care-l respirați, și este însuși corpul vostru material și spăiritual.

Aveți încredere în voi, aveți încredere în mine!
Vă iubesc!.
SURSA: www.jeshua.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu