Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 noiembrie 2013

MATEI 22 nov.2013 (2)


(ultima parte)

Multe civilizații au ajutat Pământul și generațiile sale succesive de locuitori, de-a lungul istoriei lui. 
Mamă, te rugăm să pui în pagină fragmentul din cărțile publicate, care descrie multele tipuri de asistență .

[Nota lui Suzy: fragmente din capitolul "Ajutor de la alte civilizații " din ”Epoca de Aur  a Pământului”- Viața dincolo de 2012 .]
* Asistență acordată de extratereștrii a început cu mult înainte de ”perfuzia” cu Lumina care a salvat viața Pământului în urmă cu mai mult de șapte decenii.
De-a lungul istoriei Pământului, familia noastră universală i-a acordat ajutor și asistență în multe feluri. 

 -   Membri ai unor civilizații foarte avansate au avut un rol important în implementarea și stabilizarea florei și faunei pe planetă, precum și la crearea sau ameliorarea ființelor umane pe baza unor programe de lungă durată. Printre populațiile de astăzi ale Pământului există descendenți ai acestor antici rezidenți, dintre care unii au fost cândva zei și zeițe.
Cronica Akashică, care conține copia vieților fiecărui suflet, petrecute oriunde în univers, se regăsește și este conservată și protejată de către formațiuni specializate aparținând Comandamentului Ashtar .
-   Pentru lungi perioade de timp, o parte din echipajele Pleiadiene ale lui Hatonn au întreprins acțiuni de corectare și menținere a orbitei planetei sau au asigură protecția in jurul Nirvanei de orice încercare de penetrare a unor entități răuintenționate și fără scrupule.

-  De asemenea, echipaje specializate și dotate corespunzător cu tehnica cea mai înaltă, schimbă traiectoria unor corpuri cerești sau câmpuri de materie rezultate din dematerializări produse în cine știe ce parte a universului, dar care au ajuns în proximitatea planetei, unde, dacă nu s-ar interveni, ar putea pune în pericol viața planetei și sistemului planetar, în diferite moduri. (Un exemplu ar putea fi dat de impactul pe care l-ar putea avea asemenea aglomerări de moloz cosmic asupra avioanelor voastre aflate în zbor).
-  Putem enumera și alte multe modalități prin care echipe ale fraților voștri din univers, intervin, protejează sau salvează oameni aflați în aer, pe ape sau la sol. Un asemenea exemplu ar putea fi și cel în care echipaje ale unor nave eșuate sau pierdute în apele oceanului planetar, au fost și sunt salvate de acești prieteni extratereștri. Unii dintre cei salvați rămân pentru totdeauna în planuri paralele unde-și continuă existența, deși sunt considerați morți de către cei din planul de unde au plecat. Istoria voastră este plină de asemenea întâmplări ”nefericite” în care avioane sau vase marine au dispărut cu echipaj cu tot sau, în unele situații, după perioade diferite de timp, au fost descoperite plutind (cazul vaselor maritime) în derivă, intacte dar fără echipaj.

* Asistență extraterestră s-a accentuat și s-a diversificat în ultimii zeci de ani (peste 70), începând cu momentul în care Gaia a lansat Universului semnale SOS de ajutor, corpul ei fizic (Pământul) la acea dată fiind aproape epuizat și riscând să intre în colaps. [Nota C.M.: poate că pentru unii dintre cititori nu ar fi inutil să explicăm mai în detaliu acea situație. Pentru a-și menține traiectoria de mișcare în jurul soarelui, Pământul, și oricare alt corp ceresc, are nevoie de o anumită cantiate de energie necesară pentru a face, din când în când anumite corecții care să-l mențină în  plaja de deviație admisă. Din cauza negativității acumulate în timp pe planetă, (datorată în primul rând activității, comportamentului și gândirii umane), se adunaseră mari cantități de energie negativă localizată în corpurile ființelor, vegetației, masei solului, apei și aerului precum și în obiectele de orice natură create de mâna omului. Aceste acumulări au stricat, de-a lungul vremii, echilibrul sistemului planetar, cu consecințe grave asupra mișcării de rotație și de revoluție a planetei.

Pentru o mai bună intuiție, voi relua exemplul pe care l-am dat într-un articol publicat cu ani în urmă pe un site care mă găzduia. Deci: șituația este similară cu ceea ce se întâmplă cu un titirez. Când îl pui în mișcare, el are o învârtire în plan vertical, în jurul propriului ax de rotație. După un timp, energia care i s-a imprimat inițial, și care se transformă în energie cinetică, începe să se epuizeze, motiv pentru care titirezul se abate din ce în ce mai mult de la poziția verticală, își încetineșe viteza de rotație și, în final, cade. Tot astfel s-ar fi întâmplat și cu planeta noastră dacă, de undeva din exterior, civilizații binevoitoare și cărora le pasă de soarta acestei planete, nu ar fi dirijat spre Pământ cantități enorme de Energie Luminoasă pură, Energie Divină. Cu ajutorul acestor energii s-a pus în aplicare un vast plan de curățare, recuperare și revitalizare a planetei. În câțiva ani negativitatea a diminuat cedând locul energiilor pure, care au redresat situația. Planeta și-a corectat traiectoria și și-a micșorat deviația de mișcare în jurul propriei axe.

Este interesant de spus că omenirea, mai precis, lumea științifică, era obișnuită să știe că Pământul are o anumită deviație de mișcare în jurul propriei axe. Se considera că această abatere era o caracteristică a corpului nostru ceresc, un dat care apăruse odată cu nașterea planetei. În fapt, nu era de loc așa: din cauza nivelului nostru de cercetare, care fusese asigurat exclusiv prin observații de pe planetă sau de la relativ mici distanțe de ea, nu aveam de unde ști că aceasta era o anomalie care se accentuase în ultimul secol. Când cercetătorii (care de data aceasta dispuneau de mijloace de observare din satelit) au observat că în ultimii ani deviația de mișcare a planetei în jurul propriei axe, a început să se micșoreze (urmare a primirii enormelor cantități de energie luminoasă, pură), lumea științifică s-a alertat și s-a îngrijorat, așteptându-se la ceea ce putea fi mai rău. Abia acum a început să se ințeleagă realitatea; numai că ea vine ”la pachet” cu necesitatea de a recunoaște întregul ansamblu în conext universal precum și existența celor care ne-au ajutat. Din această cauză, s-a trecut totul sub tăcere, ca multe alte realități cunoscute de unii oameni dar care sunt interzise majorității. Ignoranța noastră este certificatul de garanție a menținerii omenirii sub controlul ”Iluminaților”]

Pe lângă lumina trimisă planetei, care va continua până când planeta se va stabiliza bine în 4D sau va trece în dimensiunea 5D, diferite civilizații utilizează diverse tehnologiile pentru a ajuta sistemul planetar în foarte multe domenii.
De exemplu, atunci când ”Iluminații” provocă un eveniment geofizic (un cutremur, erupție vulcanică, contactul a două plăci tectonice etc), echipaje specializate ale fraților extratereștri intervin în timp real pentru ca energia acelui eveniment (pe care autorii îl doresc catastrofal) să fie disipată, prin activarea unei rețele (grilă, matrice, filtru) energetice din timp pregătită și aflată în stare de stand by (Nota C.M.: opera echipelor lui Hatonn). În acest fel, se diminuiază mult efectele, amploarea distrugerilor este mult redusă iar numărul victimelor, mult mai mic decât și-au dorit-o acești specialiști ai răului.
- În ceea ce privește situațiile meteo extreme, create de ”Iluminați”, tot cu intenția de a provoca distrugeri și moarte (modalități de obținere a energiilor fricii), echipaje, de asemenea specializate, intervin pentru devierea cicloanelor, a grindinii, tornadelor (care, de fapt, sunt tot cicloane dar cu anumite caracteristici) către zone nepopulate, unde pagubele vor fi minime sau de loc.

Aici este cazul să amintim că Mama Pământ provoacă și ea, la rându-i, asemenea fenomene, ele fiind mijloace prin care planeta își curăță anumite zone de negativitate. Numai că planeta ia măsurile cele mai adecvate pentru ca distrugerile să fie cât mai neînsemnate.

 – Apoi, amintiți-vă de virusul numit SARS, gripa aviară, gripa porcină sau H1N1, produse de laborator, care au apărut brusc pe scena lumii, simultan cu trâmbițele mass-media, plătită să îngrozească oamenii. Cum vă explicați că aceste izbucniri, amenințări și încercări apărute ca din senin, au o viață foarte scurtă? Deși se vorbește la început de presupuse pandemii, sacrificii imense, moartea a milioane de păsări, animale sau chiar oameni, după o scurtă perioadă, totul revine la normal, ”pandemiile” dispar și nimic din ceea ce mass-media aservită trâmbița, nu se mai întâmplă.  
Explicația constă în munca și intervenția promtă a echipelor specialiștilor extratereștri, care monitorizează toate aceste încercări și iau măsuri de anihilare din fașă a acestor acțiuni criminale. Nicio pandemie nu a avut loc, pentru că membri ai familiei noastre universale au neutralizat acești viruși obținuți în laborator, care erau destinați să provoace haos, groază și moarte.
 - Accidentul nuclear din Japonia, care a avut un impact local și limitat, credeți că ar fi avut aceleași efecte dacă prietenii și frații voștri extratereștri nu ar fi avut contribuții foarte importante?
- Scurgerile de petrol din Golful Mexic, credeți că ar fi avut doar efecte limitate (importante, totuși) asupra faunei și florei oceanice, dacă formațiunile ET nu ar fi intervenit?

Multe, îndrăznim să spunem, chiar foarte multe evenimente cu iminență distructivă sau chiar catastrofală au fost anihilate sau stopate de către prietenii voștri din afara planetei.
- În că și mai importantă a fost și este supravegherea și inactivarea tuturor focoaselor nucleare care se intenționa să fie aruncate aupra unor zone ale planetei sau prevenirea unor atacuri teroriste asupra unor obiective. După cum cunoașteți, asemenea intervenții de anihilare au avut și au loc în baza prevederilor Decretului Creatorului promulgat în urmă cu câțiva ani.
- Ființe de Lumină omniștiente și reprezentanți ai unor civilizații din univers, extrem de înaintate, circulă printre voi pentru a vă ghida în acțiuni benefice pe care vi le sugerează. Inutil să vă spunem că voi n-ați avea cum ști care dintre oamenii cu care vă intersectați nu este pământean. 

De ce se întâmplă toate acestea, pe care le vedeți și, mai ales, nu le vedeți? 
Pentru că planeta voastră este mult iubită de Creator, și a fost aleasă să fie un laborator în care creaturile Sale inteligente să poată efectua un anumit tip de experiențe, pe care și le pot lua din infinitatea posibilităților.

Voi sunteți suflete voluntare care v-ați ales un corp fizic care să vă ajute să aveți tot felul de experiențe pe această planetă. V-ați ales aceste vremuri pentru a fi pe Pământ, deoarece este perioada unor procese și transformări fie unice, fie rarisime în univers. N-ați fi putut rata această ocazie!

De fapt, este o obișnuință ca suflete foarte evoluate să aleagă o viață sau un șir de vieți în planuri inferioare, cu scopul de a realiza experiențe de o anumită factură, experiențe care, altfel, n-ar putea fi efectuate în planuri superioare.

Acum, permiteți-ne să revenim asupra aspectului de negativitate, de energie negativă. 
Cu ceva timp în urmă, v-am spus că negativitatea care devenise adânc înrădăcinată în sistemul vostru planetar, ca urmare a multiplelor brutalități ale omului asupra semenilor săi, asupra animalelor, plantelor și naturii, în general, această enormă negativitate, zic, a fost substanțial eliminată.

Sursa principală a producerii negativității a fost ființa umană. E regretabil, dar acesta este adevărul. Au existat și există și alte numeroase surse dar ele sunt insignifiante, comparativ cu ceea ce a fost în stare să ”producă” omul.

Suzy
În mesajele anterioare am afirmat că tot ceea ce există în univers și în cosmos este o anumită formă de energie. Că este palpabil ori nu, orice este creat din energie. Cuvintele, gândurile sunt tot forme de energie. Activată și dirijată într-un anumit fel, orice energie poate deveni capabilă să producă efecte. 
Este importantă desigur și mărimea sursei de energie, pentru a putea produce un anumit efect, dar, cea mai importantă este puterea de concentrare, de focalizare a energiei (n.m., un exemplu pragmatic: laserul).  De asemenea, am explicat de ce iertarea și recunoștință (tot forme de energie) sunt atât de importante. Dovezi din aceste adevăruri universale se găseau în practica spirituală antică, Ho'oponopono (n.m: constă în anumite ritualuri,incantații, meditații, răspândirea în acea atmosferă a unor substanțe odorizante etc), considerată ca reprezentând " elixirul harului divin”. 
Realizarea dr. Hew Len, un fost psiholog la un spital pentru criminalii nebuni din Hawaii, este un exemplu uimitor de eficacitate a Ho'oponopono-lui. În loc să-și vadă și să-și viziteze pacienții, timp de doi ani, el a rămas în biroul său unde consulta fiecare fișă în timp ce pronunța un fel de mantră, de tipul: "Îmi pare rău! Te rog, iartă-mă! Te iubesc! Vă mulțumesc! " În tot acest timp se concentra asupra câte unui pacient căruia îi trimitea, gânduri vindecătoare. După anumite perioade, pacientul se însănătoșea și era eliberat.

Această este o dovadă remarcabilă a puterii pe care o au gândurile și sentimentele focalizate pe anumite subiecte.

Metode de acest gen ar putea fi aplicate atât între pământeni (ele funcționează și acum dar nu la modul conștient și organizat ci haotic) sau între ființele umane și cele extraterestre, indiferent de localizarea lor. De fapt, ele sunt activate dar, probabil, într-un singur sens, adică de la familia galactică și universală către voi.
Vă trimitem, prin metoda de mai sus (!), iubirea noastră necondiționată și așteptăm ca viața pe planeta voastră să devină una armonioasă și plină de bune intenții.
Matei, cu channeling-ul asigurat de Suzanne Ward, mama mea.

SURSA: www.matthewbooks.com
(C.M.)

miercuri, 27 noiembrie 2013

MATEI 22 nov.2013 (1)



Taifunul Haiyan, acordul masei de suflete, asasinarea președintelui american John F. Kennedy, mesajul său, cometa Ison, asistență ET din antichitate până în prezent; Ho'oponopono

(prima parte) 

Cu iubitoare salutări din partea tuturor sufletelor de pe această stație spațială; sunt Matei.


* În primul rând, vom vorbi despre o chestiune care a atins inimile de pretutindeni: Taifunul Haiyan, eveniment tragic de pierderi a multor ființe umane. Dacă aceasta vă poate consola, vă putem garanta că aceste ființe au fost în acel moment, în acel loc deoarece, la nivel de suflet au fost de acord să facă parte din acest act important de curățare planetară. Eliberarea negativității acumulată în acea zonă era esențială pentru ca Pământul să-și poată menține trendul crescător al consolidării echilibrului său planetar Toți oamenii ale caror vieti fizice s-au încheiat precum și milioanele de oameni care se luptă să înlăture urmările furtunii, au îmbrățișat oportunitatea de a evolua spiritual prin participarea la acest act de sacrificiu la nivel fizic.
Oricât vi s-ar părea de neverosimil, acest act în masă a fost acceptat și înfăptuit cu mare entuziasm de către sufletele celor împlicați. Acele suflete au ales cu mare bucurie să facă parte din marele grup de ființe umane care părăseau planeta într-un act de emoționantă solidaritate, știind că folosind această oportunitate, vor beneficia de un salt semnificativ în evoluție, pentru care, altfel, ar fi trebuit aștepte, în mod normal, poate mii de vieți.

Vă rugăm să nu credeți că acestea sunt explicații de complezență sau că noi minimalizăm efectele devastatoare asupra celor care și-au pierdut frați, copii, părinți sau bunuri materiale. Suntem alături de acești oameni îndurerați, dar îi rugăm să ne creadă că cei care i-au părăsit au respectat un program de viață cu care veniseră pe Pământ și că din acest eveniment vor avea numai de câștigat. 
Mai există însă și un câștig, să-i zicem colateral, și anume acela că poporul filipinez va ieși mai călit, mai puternic ca forță interioară și mai capabil să treacă peste greutăți viitoare. 
Pe de altă parte, trebuie să menționăm și faptul că, prin această purificare, nivelul vibrațional în zonă a crescut și încă va mai crește, adică s-a făcut un pas important în înaintarea către dimensiunea superioară pe care sufletele umane o au în programul lor de ascensionare.
Știm că fiecare dintre supraviețuitori ar dori să cunoască ce s-a întâmplat cu sufletele celor „plecați”.
Toate aceste suflete au ajuns, în corpore, în Nirvana, unde au fost primite cu multă dragoste și atenție. Actul lor de curaj și sacrificiu este unanim recunoscut și apreciat, deoarece a ajutat planeta și umanitatea să facă un important pas înainte. Mama Gaia își manifestă față de acest important grup de suflete recunoștință că, prin gestul lor colectiv, au făcut ca planeta să-și mențină și să-și consolideze echilibrul iar strălucirea ei să crească observabil.
Compasiunea umanității care și-a exprimat solidaritatea cu sinistrații și ajutoarele pe care le-au primit și le vor mai primi, contribuie, de asemenea, la creșterea strălucirii în zonă și la alinarea durerii multora dintre cei afectați. Ființe de lumina din acest univers canalizează acum energii ale iubirii și lumină către cei care au avut de suferit. Ar fi mult de explicat în ce mod ajută aceste energii. Important este să se cunoască faptul că acest eveniment, ca de altfel, oricare, nu trece neobservat în univers și că, de fiecare dată, are loc o mobilizare pentru vindecarea rănilor, chiar și la nivel material. 


* În urmă cu cincizeci de ani, asasinarea președintelui american John F. Kennedy a șocat lumea vostră, dar chiar și astăzi, foarte puține persoane știu că moartea lui a avut mult mai mult decât un impact profund emoțional.
În cele din urmă, adevărul va apărea la suprafață, și atunci se va înțelege că unul dintre motivele pentru care a fost ucis  J.F.K. a fost să se împiedice desființarea Federal Reserve System aflat în proprietate privată și revenirea monedei naționale, ceea ce ar fi dus la scoaterea de sub controlul Illuminati a economiei țării. 
Iată că, după o jumătate de secol, intențiile și dorința lui Kennedy încep să se realizeze.

Am rugat-o pe mama mea să copieze aici mesajul pe care l-a primit de la spiritul președintelui Kennedy în urmă cu câțiva ani. [nota Suzannei: mesaj primit pe 30 dec. 2004).
Kennedy: Spiritul și dragostea mea pentru țara și planeta pe care am părăsit-o cu peste 40 ce ani în urmă, au rămas acolo. Plecarea mea nu a fost un accident, tot așa cum nici moartea prințesei Daiana nu a fost o întâmplare.

Sufletele noastre au fost de acord să servească în acest mod. La un anumit nivel, știam că viața noastră va fi scurtă pe Pământ.

Lucrurile bune care s-au petrecut, ca urmare a plecării noastre, au fost mai importante decât dacă ne-am fi continuat viața pe planetă.
Nu ne-am trăit viața ca ființe perfecte, nici nu aveam în program acea perfecțiune. Slăbiciunile noastre umane au fost precum ale multor altor ființe de pe planetă, dar știm că am ajutat la ridicarea spiritului uman și la promovarea valorilor vieții.

Aș folosi din nou cuvintele mele, care încă mai sunt amintite public și astăzi pe Pământ : ”Intrebarea nu este CE FACE ȚARA TA PENTRU TINE CI CE FACI TU PENTRU EA! Întrebați-vă mereu ce puteți face voi pentru țara voastră!”

Acum, însă, aș modifica un pic cele spuse atunci. Acum voi reformula: ”Întreabă nu ce poate face lumea pentru tine ci ce poți face tu pentru ea! IUBIREA este SINGURUL răspuns corect, pentru a depăși starea de mizerie în care se zbate atât de multă umanitate”.

Spiritul în care Diana și cu mine am încercat să servim omenirea este acum mai puternic decât oricând în noi.

Mai mult decât oricând înainte în istoria Pământului, acum există posibilitatea de a răspândi iubirea în întreaga lume, prin sentimente și acțiune. Mai mult ca oricând este nevoie imperativă pentru asta! Momentul marii tranziții vă oferă tuturor această minunată posibilitate. Nu pierdeți această rarisimă ocazie! Contribuiți la aceasta de dragul vieții de pe planeta voastră, Pământ, și cultivați divinitatea sufletului din voi.
Noi nu suntem separați unul de altul. Noi suntem una cu Universul”.
 
Mulțumesc, mamă!
Iar acum vom aborda anumite aspecte pe care cititorii le-au pus la îndoială.  

* ”Dacă explodează cometa ISON, s-ar putea ca unele fragmentele din ea să pună în pericol viața pe Pământ?”      Nu. Aceasta deoarece există permanent nave spațiale ale civilizațiilor avansate care caută, descoperă și monitorizează orice corp ceresc care s-ar putea înscrie pe o traiectorie periculoasă pentru Pământ. În asemenea eventualitate, tehnologia extrem de avansată a acestor civilizații oferă posibilitatea de a schimba traiectoria acestor corpuri sau a le dezintegra cu mult înainte să devină un pericol pentru planeta voastră.

* Nu. Nu s-a stabilit o dată până la care liderii planetei voastre să recunoască existența civilizațiilor extraterestre și nici momentul în care ar urma să aibă loc, pe Pământ, debarcarea solilor acestor civilizații, moment care să fie public.
Dumnezeu este singurul care decide la ce nivel de conștiință a omenirii se poate ca aceste evenimente să fie aprobate. Depinde de mulți factori, între care foarte importantă este frecvența de vibrație, nivelul și natura energiilor în care se va afla sistemul planetar.  Este nevoie să crească nivelul de conștiină colectivă peste o anumită valoare, pentru a contracara munca asiduă a industriei cinematografice care nu a încetat să bage spaima în oameni cu producții dintre cele mai înfricoșătoare, în ceea ce privește intențiile acestor civilizații extraterestre. Creaturi grotești, scene de cruzime dintre cele care populează filmele voastre de groază, nu au cum să fie o potrivită invitație pașnică pentru efectuarea unor asemenea vizite. Din păcate, nivelul de conștiință actual face ca foarte multă lume să fie convinsă și oripilată de asemenea filme.


* Unii cititori simt că nimic important nu se poate schimba pe planetă până când nu-și vor face apariția acești reprezentanți ai lumilor din univers. Nu este deloc așa. 
Lumea în care trăiți este lumea voastră, pe care v-ați creat-o așa cum ați dorit și pe care o puteți schimba oricând, dacă vă luați soarta în mâini și vreți, cu adevărat, să o schimbați. Peste liberul vostru arbitru nu va trece nimeni; nici chiar Dumnezeu.
Dar societatea voastră nu stă pe loc; ea înaintează. O face cu viteza cu care ea o dorește. La volanul ”VIEȚII PLANETARE” se află cei pe care voi vi i-ați ales să vă conducă. Toți ceilalți din afară sunt spectatori. Ceea ce pot ei face este să vă planteze semne de circulație, să vă îndrume cam pe unde este bine să mergeți, ce pericole vă așteaptă etc. Dar volanul din mâna celor care vă conduc prost, nu-l vom lua noi, pentru a-l da celor care v-ar conduce bine. 
 Frații voștri dinafară nu v-au întors niciodată spatele și n-o vor face nici de acum înainte. Ei vă ajută cu tot ceea ce au mai bun, vă pun la dispoziție cunoașterea lor, tehnologiile lor, iubirea lor. Singura condiție este ca voi SĂ CEREȚI să fiți ajutați, altfel ar însemna să vă fie încălcată voința, liberul arbitru.
Să vedem dacă am fost clari în exprimare: luând-o erarhic, de la nivel de familie, de comunitate, de țară, de planetă, voi îi alegeți pe cei care să vă reprezinte. Pentru aceasta faceți reguli, elaborați legi, în baza cărora vă numiți reprezentanții. Periodic aveți posibilitatea să-i schimbați pe cei care nu v-au reprezentat bine interesele sau să-i reconfirmați în funcție pe cei care au fost buni, cinstiți și devotați colectivității. Întrebarea de bun simț este: dacă unii n-au corespuns, v-au mințit, au furat, au încălcat promisiunile, DE CE ÎI REALEGEȚI?
Neîncrederea voastră în frații voștri din univers, vă întârzie dezvoltarea, dacă luați în considerare la ce nivel de tehnicitate, de cunoaștere au ajuns ei și că toate vi le pun la dispoziție, cu dragă inimă. 
Însă acest sprijin nu poate fi pus la dispoziția planetei voastre atâta timp cât există pericolul ca toate aceste tehnologii să poată fi folosite împotriva majorității sau a planetei însăși.

Din cauza faptului că vibrația sistemului nu este suficient de ridicată, slugile plătite ale ”Iluminaților” mai sunt pe planetă și încă destul de active și plasate în posuri de decizie sau de influențare, acolo unde voi înșivă îi așezați.
În loc să vă concentrați atenția asupra eliminării acestora din aceste puncte cheie, voi vă mulțumiți cu ceea ce ei vă promit sau le ”scapă printre degete”, dar vă opuneți venirii pe planetă a celor care, cu adevărat, v-ar putea ajuta.
Vă lăsați cu ușurință convinși că dacă ar veni cei din univers, viața și planeta voastră ar fi puse în pericol. Asta e o minciună sfruntată, la care prea mulți dintre voi plecați ureghea. 

SURSA: www.matthewbooks.com
(C.M.)

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

LEGEA SACRĂ A ELIMIINĂRII (1)



Prezentată și comentată de Sanat Kumara


Linda Dillon)  
SuzanneMaresca

Traducere Constantin Mihăilescu (C.M.)
(prima parte)


Suzanne Maresca: Bine ați venit la o nouă întâlnire pe calea undelor cu ființe celeste, prin channelingul asigurat de Linda Dillon, de la  ”Consiliul iubirii”, și autoare a“The New You: Emerging into the Brilliance of Humanity’s Heart 
Consciousness” (Noul Tu: Creșterea Strălucirii Conștiinței Inimii) și eu, Suzanne Maresca.

Astăzi, vom fi insoțiți de iubitul nostru ghid Sanat Kumara pentru a discuta despre Legea Universală a Eliminării.

S.K.
Consiliul Iubirii ne spune că aceasta este o lege utilizată rar, deoarece doar uneori este cazul ca unele creații greșite să fie făcute să dispară pur și simplu .
După ce vom învăța să invocăm această lege și vom căpăta o anumită ușurință și precizie în folosirea ei, o vom putea utiliza și pentru a-i ajuta pe alții să învețe cum să elimine unele modele create care au dovedit că nu servesc binelui celui mai înalt.
Legea Eliminării este, de fapt, metodă de vindecare avansată, utilă atunci când ne confruntăm cu probleme cronice care nu pot fi eliminate altfel. Linda susține, în cartea pe care am amintit-o, că vom putea folosi această lege pentru vindecarea și re-nașterea planetei noastre. Eu sunt încântată să pot spune că suntem pregătiți pentru asemenea acțiuni benefice pentru planetă și pentru umanitate.
.

Bună dimineața, Linda.
Linda Dillon: Bună dimineața, Suzanne. Bună dimineața la toată lumea.

Da, astăzi se simte ca va fi o zi mare. Noi într-adevăr, așa cum ai spus mai devreme, ne vom afla pe un teritoriu încă neexplorat.
Pentru mulți, această Lege a Eliminării reprezintă cu adevărat o noutate. Aceasta, probabil, înseamnă că nu numai tu sau câțiva vor fi capabili s-o folosească, însă, oricum, ea va putea fi utilizată cu extrem de multă responsabilitate. Este deosebit ca la acest moment al evoluției noastre, să ni se facă o predare despre o asemenea lege destul de rar utlizată. Cred însă că nu trebuie să ne facem asemenea griji, atâta timp cât vom fi sub îndrumarea și controlul iubitului nostru Sanat Kumara. Așa că, haideți să avem toată încrederea!
Suzanne Maresca: Da, să nu ne facem griji inutile! Noi știm că ”ei” nu ne vor lăsa să facem ceva care nu face parte din planul Mamei Divine. 

LD: Chiar așa!
SM: Absolut! Există, de asemenea, întrebări cu privire la acest lucru, pentru că e o idee nouă, spre deosebire de Legea Transmutației cu care suntem mai obișnuiți.

LD: Cred că în ceea ce privește știința și înțelegerea noastră de cum merg lucrurile, apar unele contradicții pe care nu ni le putem explica, deoarece noi nu gândim că ceva - o situație sau o energie - indiferent de forma ei, ar putea dispărea pur și simplu. Suntem din ce în ce mai deschiși să ne refacem instrucția legată de acest nou mod de cunoaștere. 
Suntem gata să acceptăm, căci așa am fost învățați, ca o energie să se poată tranforma în alta dar nu putem accepta, conceptual, ca ea să dispară pur și simplu. Oricum, este vorba de un nou concept care n-a făcut parte din modul de a gândi al pământeanului. Unde să se ducă acea energie, să fie ea eliminată sau creată din nimic, așa cum o poate face Mama/Tatăl Dumnezeu, care știe să facă orice din nimic?  
Cam în ultimul an, am observat că cei care mă solicită se confruntă cu un anume fel de probleme, care reclamă un mod nou și mai dificil de rezolvare. Acum, eu nu sugerez ca oamenii de pe Pământ nu ar putea fi capabili de performanțele celor care pot fi numiți ”semințe stelare”, sau ”hibrizi”.Cred că ar fi foarte trist și nu cred că Sanat Kumara ar permite de fapt. Dar este interesant căci conceptul și ideea încep să se strecoare în conștiința oamenilor.
SM: Nu îmi pot imagina că o ființă ar putea să fie anihilată, pentru că am văzut mesajele transmise prin channeling care vorbesc despre cei intunecati care într-adevăr nu doresc să-și intensifice Lumina, o refuză, și preferă să-și continuie existența în întuneric. Mi-ar face plăcere să cred că ei oricum se vor întoarce la UNUL (SURSĂ). 
LD: Ai dreptate. Eu cred că această lege ne va ajuta să eliminăm tote lucruruile create pe baza vechilor energii, lucruri caracteristice dimensiunii a 3-a pe care, slavă Domnului, am părăsit-o de puțină vreme. Mă refer la limitările care ni s-au impus, ura, minciuna, lăcomia, controlul și lipisurile de tot felul..
Acestea sunt toxine ale existenței cu care ființa umană s-a încărcat în dimensiunea inferioară și pe care trebuie să le anihilăm, căci nimeni nu vrea cu adevărat să rămână împovărat cu asemenea energii.

SM: Dar să revenim la obiectul întâlnirii noastre de astăzi și să începem, ca deobicei, cu o meditație.
LD: Cred că este o idee foarte bună.
Meditația începe la ora 13:02. 

 (după meditație) 

Sanat Kumara: Salutări, eu sunt Raj. Bine ați venit, prietenii mei dragi, prieteni de orice culoare, conectați la orice rază, la orice parfum.
Ei, da, există un timp, un loc și un nivel de maturitate spirituală la care ajungi atunci când vei lucra cu această lege a eliminării. Dar aceasta nu este la îndemâna oricui. Nu toți se vor putea folosi de ea. O vor putea utiliza ”războinicii luminii”, făcătorii de pace, vindecătorii, profesorii spirituali, ghizii de cale, păzitorii. N-am menționat toate categoriile?
Există momente în viața voastră, de-a lungul călătoriei pe care o efectuați, când trebuie să faceți evaluări corecte, să discerneți ce este mai bine de făcut și la ce trebuie să renunțați. În multe situații nu aveți modele la îndemână, nu știți cu ce fel de energii vă confruntați. Sunt energii care ajută scopului pe care vi l-ați propus, sau energii care se opun înaintării voastre pe cale? Mereu trebuie să aveți puterea și capacitatea de a alege corect acele energii care vă slujesc vouă și colectivității. 
Perioada aceasta se caracterizează, încă, pe existența în proporție covârșitoare a energiilor vechilor sisteme care trebuie eliminate.
Dragi inimi, adevărul despre această Lege a Eliminării se referă și la realizarea puterii lui UNU care vă ajută să mergeți din ce în ce mai departe, chiar scurtând timpul.
În efortul de a înțelege bine această lege, vă este de mare ajutor Legea Interacțiuni și Legea Dispensației despre care am vorbit săptămâna trecută. 
De fapt, este vorba de a ști cum să faci pentru a elimina povara cu care te-ai încărcat de-a lungul timpurilor, povară pe care ați căutat-o și ați contractat-o cândva, considerând că aveați nevoie de ea. Împovărarea voastră s-a făcut atât prin acțiune (fapte), afirmație (vorbă) sau intenție (gândire). Mulți au uitat, sau au crezut că nu știu, că imaginația este o modalitate, un punct forte, al actului de creație.
O altă lege care vă va ajuta în aplicarea Legii Eliminării este Legea Uniformității (a Similarității) care spune că ceea ce este ”jos” este și ”sus”, ceea ce este ”în afară” este și ”înăuntru”. Când vă veți gândi să eliminați ceva din interior va trebui să extrapolați și ce ar urma să se întâmple în afară. Și aceasta se poate extinde dincolo de dimensiunea inferioară 3D.

De exemplu, dacă sunteți în acțiunea de eliminare a urii sau a bigotismului (Nota C.M.: habotnicie, mai ales religioasă) și simțiți că ele acționază în sfera în care locuiți, ceea ce vă dă ocazia ca zilnic să observați astfel de manifestări, aruncând o privire în afara acestei zone îți poți spune: ” bine, n-o să întâlnesc această situație și dincolo de aceste limite, căci acolo domnește iubirea și armonia”. Și atunci te decizi să acționezi prin Legea Eliminării. Ceea ce vreau să spun este că înainte de a te decide la o astfel de anihilare (eliminare), trebuie să fi încercat toate sistemele de evaluare, inclusiv cele subsidiare. 
Să zicem că v-ați hotărt să rezolvați o problemă de bigotism, mai ales că această atitudine care se moștenește din tată în fiu, a adus și aduce prejudicii constante și importante civilizației umane. 
În analiza ta te gândești:" bine, ce lecție urmează a fi învățată de către membri colectivițății de unde vreau să extrag și să elimin această credință? Este pentru binele cel mai inalt al fiecăruia și al colectivității să fie eliminată din credința și obiceiurile acelui areal? Sau ar trebui să fie în totalitate sau parțial conservate? "
Pentru că, de exemplu, bigotismul împinge la renunțarea de sine, la absenteismul sufletului care se lasă antrenat în obiceiuri și cutume colectiviste, precum și la absența iubirii de sine. 
Linda
De aici, de la concuzia ”eu mă disprețuiesc, mă urăsc” se ajunge repede la : ”urăsc pe toată lumea pentru că și ea mă urăște pe mine!” Vă imaginați până unde se poate ajunge cu un asemenea tip de educație și de credință. Din acest motiv, uneori este bine a se stabili niște limite până la care să se meargă pentru a nu demola și ceea ce s-a creat bun.

Trebuie avut mare grijă ca tot ceea ce este benefic să rămână, să se conserve și să fie consolidat. În multe cazuri, consolidarea poate fi obținută doar prin eliminarea a ceea ce era inutil și reprezenta un balast, pentru indivizi sau pentru colectivitate. 
Extrapolând, aș putea spune că o atitudine și o orientare corectă, vor putea exclude ca omenirea să intre într-o fundătură și să nu mai repete trista și regretabila experiență a Atlantidei și Lemuriei. 
Acele lecții au fost prea severe; în acea situație nici nu s-a vorbit sau aplicat Legea Eliminării, pentrucă lumea nu ajunsese la nivelul la care această lege să poată fi predată și înțeleasă. Societatea actuală, însă, este pregătită să o primească  Dragă Suzanne, sunt sigur că ai un milion de întrebări să-mi pui.
Vă aștept întrebările.


SURSA : http://goldenageofgaia.co

(C.M:)

vineri, 22 noiembrie 2013

ROMÂNIA lui Andrei Pleșu



România e, în multe privinţe, o alcătuire paradoxală. De aceea e greu sistematizabilă, de aceea e greu de guvernat. Reuşim lucruri care, în mod normal, nu merg împreună. Reuşim de pildă, constatase deja Titu Maiorescu, să 
producem forme,  pentru care ne lipseşte cu totul fondul. 
Aşa ceva nu e la îndemâna oricui. Şi ceea ce e spectaculos e că, una peste alta, ţara funcţionează, aşa paradoxală, improbabilă cum este! Să dăm câteva exemple:
* Una dintre neobişnuitele noastre reuşite este să  avem un coeficient imens de poluare (în aer, în apă şi pe pământ), fără să avem o mare industrie. Industria noastră este sublimă, dar imperceptibilă altfel decât prin cantitatea de toxine pe care o emană. Ne otrăvim, aşadar, fără otravă sau, mai exact, obţinem otravă din te miri ce.
* O altă reuşită paradoxală: avem medici foarte buni şi spitale foarte proaste.. E inexplicabil cum poţi avea medici de calibru, când mai tuturor le lipseşte instrumentarul necesar pentru a-şi face meseria onorabil. Şi totuşi şi-o fac. Medicul te salvează, "sistemul" te omoară.
* Alt miracol: avem o mare concentrare de "atracţii turistice" şi n-avem turism. Turismul n-ar da rezultate la noi decât dacă s-ar generaliza un mod de teleportare a turiştilor, aşa încât ei să ajungă în faţa frumuseţilor patriei fără să aibă nevoie de drumuri, de hoteluri şi de servicii  în general. Paradox colateral: suntem ospitalieri, dar umflăm grosolan nota de plată, pe baza ideii că "străinul" trebuie jumulit.

* Mai departe: ne lăudăm cu elevi eminenţi, foarte bine calificaţi la felurite olimpiade internaţionale, dar ştim cu toţii că învăţământul autohton e în criză, că profesorii s-au descalificat, că şcolile sunt delabrate şi salariile sunt mici.

* Avem tradiţii agrare incontestabile, pământ fertil, mână de lucru, dar nu prea mai avem agricultură: mâncăm pâine turcească, fructe şi legume comunitare, iar carne şi produse din carne importăm din toată lumea.

* Suntem săraci, dar am umplut Bucureştiul de automobile pretenţioase, cârciumile sunt pline, călătorii români se înghesuie prin avioane trans-europene şi trans-atlantice cu bagaje de apocalipsă.
* Suntem patrioţi, dar n-avem patriotism: adică nu ne preocupă grădinăritul limbii strămoşeşti, viitorul imediat şi concret al ţării, istoria ei,  monumentele ei, instituţiile ei. * Avem la chefuri romanţioase suspinuri naţionale, dar primul gând când ne amintim de ţărişoară e s-o delapidăm.
* Pe măsură ce avem elite mai puţine, dezvoltăm faţă de ele un dispreţ tot mai mare.
* Avem şomaj, dar muncim la negru, n-avem bani, dar ne descurcăm, suntem creştini, dar la câte un hram sau la câte o sărbătoare ortodoxă ne îmbulzim, ne ocărâm şi vociferăm ca o hoardă fără istorie şi fără credinţă.

Orice analiză a României contemporane (sau eterne?) se blochează, la un moment dat, în paradoxuri asemănătoare.  Inventarul lor pare infinit.

În rezumat,  s-ar spune că ori avem evoluţii interminabile, care nu culminează niciodată într-un scop atins, ori avem împliniri care nu se justifică prin nici o evoluţie. Ori drum fără ţintă, ori ţintă fără drum. Creşterea organică, cu rezultat conştient şi  previzibil,
continuitatea, consecvenţa, organizarea, tenacitatea iată virtuţile care ne lipsesc. Dar ne descurcăm noi şi fără...

De la Andrei Plesu citire :
      Nici în străinătate nu e  totul perfect. Nici vorbă. În Franţa disciplina rutieră e şleampătă, infinit mai rea decât în Germania; portofelul îţi poate fi furat oriunde pe glob; şmecheri şi obraznici se găsesc pretutindeni; surpriza restaurantului scump şi prost e mereu posibilă; unele locuri sunt murdare; blocuri dizgraţioase s-au construit, mai ales în anii '60, peste tot; companiile aeriene occidentale oferă servicii mediocre, provoacă întârzieri, nu te scutesc, la o adică, de pierderea bagajelor.
     Pe scurt, oriunde te-ai afla, poţi întâlni numeroase prilejuri de indispoziţie.
     La noi e altfel. Neregulile, inconfortul, arbitrarul, lipsa de educaţie, nesimţirea, ilegalitatea, aproximaţia, mă rog, toată ornamentica "milenară" a ţărişoarei ilustrează o tradiţie durabilă.
    Nu e vorba de accidente, de "din când în când"-uri tolerabile, inerente, compensate de un fundal general agreabil.

   Fundalul a ocupat avanscena. Şi e esenţialmente neplăcut. E muşchiulos, vital, indestructibil. Turcii vin şi pleacă, fanarioţii vin şi pleacă, ruşii vin şi pleacă, comuniştii vin şi pleacă. Noi rezistăm fălos, fudul, chefliu şi dârz. Dăm vina pe ei, pe toţi, şi ne vedem de treabă.

   NATO  încearcă să ne organizeze, UE încearcă să ne domesticească.

    Degeaba. Apa trece, pietrele rămân, având şapte vieţi în pieptul de aramă, românul nu piere. Nu moare şi nu se transformă. Se adaptează. Se descurcă.

     Ţine cu dinţii de specificul lui naţional.

Şi tocmai de aceea, sunt pesimist. Cred că nu ne vom schimba niciodată. Vom continua să stăm în calea tuturor binefacerilor şi noroacelor, fără să luăm decât caimacul de primă instanţă.
     În rest, vom dospi, somnolenţi, în dulcele borş autohton, cu mici accese de enervare tandră...

 Străzile vor rămâne mereu betege, pline de gropi şi asfaltate cu gumilastic, autostrăzile, dacă vor exista, vor fi nişte şantiere perpetue, şoferii "profesionişti sau amatori" vor conduce bezmetic, isteric, mitocăneşte.

     Îşi vor parca maşinile în poarta ta, în curtea ta, în sufletul tău şi, dacă protestezi, te vor înjura exterminator sau vor zâmbi suveran, de la înălţimea limuzinei proprii.

Justiţia va fi mereu o loterie, ziarele vor evita orice urmă de decenţă şi de nobleţe. Limba se va strica zi de zi, televiziunile vor atinge culmi de manipulare şi trivialitate. Laura Andreșan e doar începutul. Oricine va putea striga în piaţa publică orice despre oricine. "Relaţiile", pilele, bacşişul vor fi la fel de greu de înlăturat ca şi câinii vagabonzi; politicienii vor perora obscen despre patrie şi se vor gândi strict la găştile de partid şi la  conturile personale.
     Toate scursurile vor ajunge vedete, toţi derbedeii vor deveni campioni ai dreptăţii. Vom fi sufocaţi de proasta creştere, de incultură, de muzică proastă şi de fast-food. Prostia va avea bani, iar nepriceperea va avea putere.

Aerul se va umple de invidie, ură şi băşcălie. Comunismul va reînvia, roz şi cochet, cu sprijinul unor băieţei de bani (şi idei) gata, semidocţi şi trendy, netrăiţi, iresponsabili, grăbiţi să găsească înainte de a căuta.

În schimb, icoanele vor fi evacuate din viaţa publică, în numele unei libertăţi de conştiinţă care nu ştie încă nici ce e libertatea, nici ce e conştiinţa.
      Manelele se vor multiplica, urbanistica va intra în colaps, vom avansa trudnic printre răgete şi scuipături. Şi vom vota, o dată la patru ani, în funcţie de clubul sportiv care ne place.

 Cum vedeţi, sunt pesimist. Ba pot, pentru ca să spun, că sunt apocaliptic.

      Totul a început când, întors la Bucureşti după o vacanţă agitată pe alte meleaguri, am constatat două lucruri: mai întâi că e mai cald  decât în restul Europei, mai cald decât la Mediterana şi apoi că singura scară rulantă care urca de la autobuze la ghişeele de
control-pașapoarte nu  funcţionează. Am urcat gâfâind, cu mireasma patriei în nări.

      Sunt prea pesimist? Să dea Dumnezeu. De-abia aştept să fiu contrazis.



Andrei Pleșu

marți, 19 noiembrie 2013

DOUĂ LUMI SUPRAPUSE.


Mesaj de la Ghizii Angelici



(9 oct 2013 by Taryn Crimi)

Astăzi am dori să ne concentrăm atenția asupra temei evoluției sufletului vostru. Acest mesaj se adresează, în primul rând, ființelor umane angajate în ascensiunea către dimensiunile superioare și care fac acest lucru în mod
conștient. Acest mesaj este destinat celor care se simt atrași de acestă comunicare. Ei sunt sufletele care asistă și se confruntă cu distrugerea vechii lumi și crearea celei noi.
Voi, dragilor, sunteți atât " echipa de demolare ", cât și arhitecții și constructorii Noilor Realități care se creează în fiecare moment.
Mulți dintre voi aveți dificultăți în a gestiona noianul de emoții cu care vă confruntați. 

Deși aveți crize emoționale, de anticipare, de incredere sau lipsă de încredere, veți realiza, în final, că aceste sentimente, care vă provoacă uneori nu numai disconfort dar și furie, frică și anxietate, erau inevitabile în procesul transformărilor prin care trece ființa și lumea voastră.
Noi știm cât de dificil este să te orientezi prin noianul de evenimente neprevăzute, mai cu seamă când mijloacele de detectare a noii lumi, noilor energii, sunt încă puține și neperfecționate. Pentru mulți dintre voi, această necunoaștere, această ”miopie” în orientare, provoacă mult stres, neîncredere și chiar disperare.                                     Este adevărat că, în cazul unora dintre voi, mai apar uneori sclipiri, fleșiri, care vă luminează calea pentru o fracțiune de secundă, după care, parcă este și mai greu ca înainte. În acele scurte momente, trăiți stări de extaz, de fericire maximă, și vă doriți ca ele să se permanentizeze în viața voastră. Acelea sunt momente de pace deplină, fericire și credință. În acele secvențe, unora dintre voi le curg lacrimi de copleșitore bucurie, pe care nu și le pot opri, explica sau motiva.
Nu știi cum să faci pentru a prelungi această stare care trece prin ființa ta ca o străfulgerare. Degeaba încerci să-ți amintești, degeaba vrei să refaci condițiile care ți-au adus acea minunată stare, nimic nu ajută, și înțelegi că, de fapt, nu depinde de tine. 
Erau niște grații prin care Divinitatea ți-a recunoscut efortul de a merge pe calea care duce la Lumină. Este o confirmare a faptului că tu ești în ascensiune, dar și un semn de încurajare prin care să înțelegi că efortul tău nu este zadarnic. În acele secvențe, elimini complet îndoiala și teama că ai merge la întâmplare, că ești abandonat și lăsat să bântui prin infinitatea universală, fără să existe cineva căruia să-i pese de ceea ce ți se întâmplă. Te simți ocrotit și  iubit. Momentele acelea nu se vor uita niciodată, indiferent ce vei alege să faci în viitor.
În multe feluri, această perioadă de tranziție seamănă cu un pod pe care-l construiești dar care, în urma ta arde și se mistuie. Nu mai ai cum să faci cale întoarsă căci în spatele tău este prăpădul, este gura deschisă a hăului care așteaptă să te prăvălești.

Desigur, noua cale pe care o construiești îți va pune multiple probleme, îți va cere multe soluții dar, nu știi cum se face că mereu cineva, cineva nevăzut dar grijuliu și plin de iubite, îți pune mereu în față uneltele și materialele cu care să poți continua construcția. O coincidență ciudată, un șir de sicronicități ți se oferă pentru ca tu să poți lucra mai bine și mai eficient.
Am descoperit că oamenii au tendința de a se complace în ceea ce cunosc, chiar dacă aceasta nu reprezintă tot ceea ce și-ar dori. 

Schimbarea nu este dorită de foarte mulți dintre voi. Obișnuitul, vechiul, rutina, reprezintă, în general, motivația preferată de foarte mulți dintre voi. Asta, deși constatați că toate aceste obișnuințe nu vă sunt benefice și nu vă asigură evoluția. Noi vă spunem că a venit timpul când trebuie să renunțați la aceste comodități neproductive și să începeți a vă gândi că este cazul să urcați mai multe trepte pentru a atinge nivelul pe care ființa voastră totală și-l dorește. 
Nu vă putem spune cât mai aveți de construit la acest pod, pentru a ajunge pe malul celălalt. Asta deoarece totul depinde de dorința, angajarea și determinarea cu care lucrează fiecare dintre voi. Ceea ce vă putem spune este că dispumeți de tot ceea ce aveți nevoie pentru a continua această construcție. Când veți ajunge pe malul celălalt veți constata că sunteți cu adevărat în altă lume: mai bună, mai plină de satisfacții. mai iubitoare.
Veți constata că pe măsură ce veți fi mai angrenați în opera de evoluție a ființei voastre, lucrurile vor deveni mai clare, dificultățile mai ușor de depășit și posibilitățile de realizare din ce în ce mai numeroase.
Da, ne dăm seama că această tranziție este o provocare pentru mulți dintre voi, chiar dacă putem să vă asigurăm că va fi din ce în ce mai ușor să înlăturați obstacolele care vă apar. 
În călătoria pe care o faceți este important să renunțați la bagaje. Vedem cum, din păcate, mulți dintre voi s-au încărcat cu tot felul de ”bagaje” pentru a nu le lipsi nimic pe drum. Este o mare iluzie, de care ar trebui să vă feriți. Nimic din ceea ce ați adunat în 3D nu vă folosește ”dincolo”, intiferent dacă ascensiunea o veți face împreună cu corpul vostru fizic sau fără el. Dragilor ”despachetați valizele”, dați celor care au nevoie conținutul lor și deveniți leberi ”ca pasărea cerului”, fără grija bagajelor, fără oboseala transportului, fără nevoia de a fi ajutați. 
Pe cale veți găsi tot ceea ce aveți nevoie: izvoarele bucuriei din care să vă adăpați, mana hrănitoare și dătătoare de energie, disponibilitatea de a vă permite să vă umpleți ființa de bucuria a tot ceea ce întâlniți în cale. 
Credem că ați înțeles corect analogiile și veți face tot ceea ce v-am sugerat.
Cu cât sunteți mai eliberați de ”sarcini”, de probleme, cu atât vă va fi mai ușor să călătoriți. Tot ceea ce înseamnă povară, încărcătură, vă produce anxietate, griji, frici de toate soiurile și vă macină sănătatea fizică și psihică. 
Dragilor, dacă vă convingeți că toate aceste poveri nu vă sunt necesare, dacă înțelegeți că ele vă stânjenesc în călătorie, de ce nu renunțați la ele? 
Voi aveți puteri imense dar ele nu vi s-au dat pentru a vi le risipi cu lucrurile mărunte. Ele vi s-au dat pentru a vă ridica ființa pe piscurile din ce în ce mai îndrăznețe ale conștiinței și omniștienței.

În viitorii 50 de ani, omenirea voastră va realiza mult mai mult decât a realizat în ultimii 1000. La momentul acesta, nici prin gând nu vă trece cum va arăta lumea voastră peste o jumătate de secol. În ultimii 25 de ani, cu precădere în ultimul deceniu, progresele voastre au fost deosebite, atât în știință - tehnologie căt și în spiritualitate. Din această cauză, mulți dintre voi vă simțiți depășiți, incapabili de a ține pasul. Dar și ființa voastră a suferit transformări extrem de importante. Vă îndreptați cu pași mari spre realizarea anatomică a omului nou, cu o structură ADN amplificată și îmbogățită și cu o constituție celulară bazată pe cristal. Practic, aceasta va însemna că veți căpăta multe abilități care acum vi se par imposibile (telepatie, levitație, materializări la voință, călătorii conștiente în astral, lipsa îmbătrânirii, absența bolilor, comunicarea cu alte lumi etc.).
La nivelul sufletului, voi ați știut că îndelungatul efort la care v-ați angajat cândva, și pe care l-ați accelerat în ultimele decenii, vă va ridica la densități mult elevate, în care vă veți afla ca ființe multidimensionale. Pentru realizarea acestor obiective, v-ați decis să fiți prezenți pe Pământ, în această viață. Unii dintre voi ați venit din alte lumi pentru a da o mână de ajutor, deși, la voi acasă, era mult mai bine căci acolo ajunseserăți de mult într-o dimensiune superioră. V-ați asumat sarcina de a schimba lumea Pământului și chiar acum vă aflați în această grandioasă și sacră acțiune. 

Dragilor, sperăm că prin ceea ce v-am spus vă vom ajuta să faceți alegeri mai bune pe viitor și să vă accelerați încă și mai mult înaintarea. Noi rămânem alături și la dispoziția voastră, gata oricând să vă acordăm asistența pe care ne-o veți solicita.
Iubire și Lumină; noi suntem Ghizii voștri Angelici. 


SURSA: http://AngelicGuides.wordpress.com

(C.M.)