Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 decembrie 2013

Mesaj de la SaLuSa


(20 dec. 2013; channeler Mike Quinsey)


 Traducere Constantin Mihăilescu.


Nota blogger: welcome back, Mike!

Turbulențele anului care se încheie sunt, în această perioadă, mult mai reduse ca intensitate și ca arie de răspândre. Aveți tot dreptul ca această stare de acalmie să o puneți pe seama sentimentelor și faptelor voastre mai bune ca de obicei. Majoritatea dintre voi se pregătesc să conducă acest an pe ultimele lui zile, într-o atmosferă mai destinsă, mai plină de înțelegere și de compasiune.

Aceste energii benefice sunt minunate și ele pot fi observate ca lumini multicolore care-ți încălzesc inima și sufletul. 
Tradițiile pământenilor, legate de încheierea anului calendaristic, sunt ocazii când se poate observa și măsura o creștere importantă a frecvenței de vibrație, o creștere minunată a culorilor și luminozității sistemului vostru planetar.
Într-un fel sau altul, oamenii Pământului întâmpină Noul An cu mai multă speranță, mai multă încredere pentru îmbunătățirea vieții lor și a familiilor lor. În această perioadă, parcă puternicile și, uneori, neconciliabilele disensiuni, se estompează, lumea devine mai tolerantă și mai plină de înțelegere.                                                           
SaLuSa
În plus, nivelul iubirii față de Divinitate cunoaște un salt care, din păcate, se reduce o dată cu reluarea activităților cotidiene. 
Tot acum, mulți dintre voi își amintesc de cei mai sărmani și le oferă ceea ce consideră că i-ar ajuta să treacă mai ușor peste lipsurile devernite cronice în viața lor.

Cei care au ajuns la un nivel mai ridicat de conștiință, înțeleg că toți suntem unul și că nicio fericire nu este deplină dacă cel de lângă tine se află în suferință. Din acest motiv, tendința naturală a ființelor inteligente din univers este să crească odată cu colectivitatea din care fac parte și să contribuie la fericirea și bunăstarea generală.
Acest lucru se întâmplă când oamenii își asumă responsabilitatea acțiunilor lor, ceea ce ajută la ridicarea vibrațiilor pe Pământ. Dacă vreți să vă ajutați societatea, dacă doriți să vă accelerați evoluția, este necesar să depășiți faza relațiilor mercantile între voi. Oricât ar fi de ample relațiile comerciale între oameni, oricât de mari ar fi schimburile materiale și realizările în plan fizic, evoluția voastră nu poate fi asigurată decât de aprofundarea relațiilor spirituale. În acest sens, contribuția fiecărei ființe evoluate la trezirea semenilor săi, este un capitol extrem de important în evoluția societății umane. Efortul și interesul vostru în acest sens trebuie să fie maxim, dacă vă gândiți că cel mai important factor al evoluției este dependent de nivelul general la care a ajuns societatea. Altfel spus, ajutorul pe care-l acordați la trezirea conștiinței colective, nu rămâne fără efect asupra fiecăruia dintre voi.
În multele vieți prin care ați trecut, ați avut o multitudine de situații în care ați contribuit la progresul spiritual al colectivității în care v-ați aflat. În alte vieți, voi ați fost cei care ați primit ajutor.
Indivizii societăților umane s-au stimulat mereu reciproc pentru ca cei din urmă să se trezească și să înainteze sau să grăbească pasul. Mereu a contat, și va conta și în viitor, egregorul societății. Este adevărat că înțelegerea exactă a contribuției fiecăruia este greu de sezizat sau de măsurat, mai ales în faza în care nivelul conștiinței nu este suficient de ridicat. Cu toate acestea, progres există și el va putea fi evaluat abia atunci când indivizii vor fi ajuns la un nivel corespunzător de dezvoltare spirituală. Ceea ce vrem să sugerăm prin aceasta este faptul că trebuie să existe la nivelul fiecărui individ o doză suficientă de încredere că lucrurile nu stau pe loc și că dacă în această viață nu ai fost capabil să-ți sesizezi sau să-ți măsori performanța, nu înseamnă că nu a existat progres.
În general, impulsurile cu impactul cel mai mare asupra împingerii societății înainte sunt mișcările cu caracter de masă, mișcările colective. Desigur, contează foarte mult tipul de organizare a acestor acțiuni colective, liderii pe care societatea-i promovează și claritatea obiectivelor urmărite. Multe au fost acțiunile colective, în care, din cauza relelor alegeri, masa populației și-a autentificat conducători incapaili de progres, conducători lipsiți de viziune sau cu interese meschine. Asemenea procese au un caracter haotic, produc dezamăgire și se soldează cu rezultate minime.
Credeți-ne, dragilor, nimic nu este intamplator din ceea ce se întâmplă. Rezultatele oricărei acțiuni nu pot fi decât cele care reflectă exact stadiul la care a ajuns acel colectiv, acea societate. 
 Cei care au obținut minime rezultate vor trebui să mai facă acumulări și să reia procesul de acolo de unde l-au întrerupt. Nu există limită în ceea ce privește numărul reluărilor: se repetă mereu, până când lecția este bine învățată iar cei implicați își însușesc starea de maestru.
De multe ori, prin anumite acțiuni de Grație, Divinitatea  poate oferi unei colectivități un sprijin, justificat de dorința acelui colectiv de a înainta pe calea progresului spiritual sau material. În general, aceste Grații, se acordă cu scopul de a încuraja colectivitatea, de a-i arăta că merită să lupte pentru a atinge un anume obiectiv. Asemenea grații descătușează energiile, regrupează voințele individuale și relansează acțiunile. In fond, Grațiea este un flux de energie divină care luminează calea, înlătură blocajele cauzate de negativitate și    arată care va fi finalitatea acelei acțiuni.

Fiți siguri ca viața voastră nu este o alergare non-stop, epuizantă și plină de primejdii. După îndeplinirea unor obiective, veți alege să vă luați o pauză în care să vă savurați realizările. 
În acele răstimpuri, vă veți revedea arsenalul tuturor dotărilor și abilităților pe care le veți avea în vedere în etapa viitoare. Aceste pauze pot dura o fracțiune dintr-o viață sau mai multe vieți. Pentru etapa pe care sufletul vostru o pregătește, veți revedea toate relațiile, toate prieteniile dar și nepotrivirile cu alte suflete. Dacă acea secvență de plan va cuprinde și trecerea dintr-o viață în alta, atunci vă veți elabora programe cuprinzând obiective clare care trebuie urmărite după ce plonjați într-o nouă viață. Aceste programe secvențiale vor cuprinde toți pașii pe care îi veți face în acea viață. De fapt, pauza dintre două veți este prilejul cel mai bun pentru a vă face o analiză globală a realizărilor și nerealizărilor din toate viețile avute și, în funcție de aceasta, o reactualizare a ceea ce vă propuneți să experimentați în viața care vine, în așa fel încât să obțineți cele mai bune rezultate, în tentativa voastră de atinge starea de maestru.
Faptul că dispuneți de liberul arbitru, vă dă libertatea de a fi selectivi în ceea ce înseamnă îndeplinirea obiectivelor pe care vi le-ați propus. Numai de voi depinde dacă vă abațeți de la program sau îl respectați etapă cu etapă. Pentru aceasta, nu dați socoteală nimănui; nimeni nă vă va acuza sau pedepsi dacă ați hotărât să faceți modificări. Cu o singură observație: tot ceea ce experimentați, tot ceea ce hotărâți trebuie să nu contravină legilor imuabile ale lui Dumnezeu sau ale Creatorului. Încălcarea prevederilor acestor legi vă încarcă cu karmă, adică cu o datorie a cărei stingere va trebui să v-o prevedeți într-o anumită limită de timp. 
Din acest punct de vedere, trebuie spus că există atât karma negativă cât și karma pozitivă. În general, încărcătura karmică are o influență perturbatoare în evoluția sufletului. (Nota C.M.: în sensul că ”arderea” karmei, adică stingerea datoriilor, poate produce: decalarea în timp a programului, revenirea în planul fizic, în locul unde ne-am creat karma, fie pentru a ne plăti datoria, fie pentru a ne primi recompensa).
Sunt situații în care, din cauza acumulărilor karmice, sufletul revine în planul fizic chiar dacă, altfel, nivelul lui de evoluție i-ar permite să încheie lanțul reîncarnărilor. [Nota C.M.: există și situații în care, deși un anume suflet evoluat a încheiat cu ciclul reîncarnărilor, el hotărăște una sau mai multe reîncarnări pentru un scop nobil (cum ar fi ajutorarea unui suflet drag ca să evoluieze, salvarea unor vieți, acțiuni de vindecare a planetei etc.) În toate aceste cazuri, sufletul evoluat va primi un important bonus în evoluția sa].
 Toate aceste acțiuni ale sufletelor, viteza cu care se derulează ele, sunt influențate de ciclurile cosmice, universale, galactice sau solare, în sensul că, în anumite etape de derulare a acestor cicluri, există perioade propice unor accelerări în evoluție sau, dimpotrivă, niște încetiniri.
Trebuie spus că ceea ce fac sufletele este puternic dependent de aceste cicluri.  
 Ca o paranteză, perioada actuală în care vă aflați voi, este extrem de favorabilă accelerării evoluției sufletelor și nu ar trebui ratată, dacă ținem cont că următorul moment favorabil va fi peste mai multe zeci de mii de ani.
Mike
De fapt, toate acestea se rezumă la existența unor anumite fluxuri de energii care străbat universul și cosmosul și care au anumite cicluri de repetivitate. Cum tot ceea ce există în Cosmos este energie, vă puteți imagina că nici sufletele voastre nu sunt intangibile în fața acestor fluxuri (de energie negativă sau pozitivă). Interferența între toate energiile cosmice este una evidentă și nu credem că trebuie să mai insistăm. Ceea ce trebuie însă remarcat este faptul că cu cât frecvența energiilor ființelor (ca trup fizic și suflet) este mai joasă, cu atât impactul energiilor negative este mai puternic și cu cât vibrația este mai înaltă, cu atât rezonanța cu energiile superioare va fi mai bună.   


Dragilor, voi oamenii Pământului ați experimentat de-a lungul mileniilor caracteristicile dualității, prezentă în dimensiunea inferioară 3D. Să nu spuneți că ați avut ghinion să consumați vieți pe această planetă. Voi v-ați orientat asupra acestei planete, din diferite motive.

Acum însă, s-a creat o rarisimă oportunitate să evadați din această dimensiune care v-a ținut sufletele prizoniere atâta vreme. Nu aveți decât să vă folosiți de această poartă stelară. Alegerea vă aparține.

Noi știm că majoritatea dintre voi au ales ascensiunea. Sunt, din păcate pentru ei, și dintre cei care cred că le este suficient de bine așa. Vor înțelege marea lor eroare atunci când nivelul conștiinței le va crește suficient.

Pe cei angajați ”pe cale”, surprize dintre cele mai minunate și schimbări de anvergură îi așteaptă, nu peste prea multă vreme. 

Vă lăsăm acum să vă savurați sărbătorile pe care, foarte mulți dintre voi, le așteptați cu bucurie și cu inima deschisă. O puteți face cu toată dăruirea motivați fiind și de faptul că este cumva sărbătoarea de adio, apropo de dimensiunea 3D.

Păstrați-vă calmul și continuați să răspândiți dragostea și pacea, oriunde vă aflați.


SaLuSa.


 (C.M.)

Un comentariu:

  1. Mulțumesc din inima pentru efortul care il depuneți traducand mesajele de la fiintele Divine din Univers♥

    RăspundețiȘtergere