Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 august 2013

Mesaj de la Arhangheli.


(17 august 2013; channeler Karen Doonan)

Preaiubiților, noi suntem aici, cu voi, în timp ce voi treceți, în conformitate cu Planul Divin, prin unele dintre porțile stelare care sunt deschise sistemelor 3D, cu scopul ca aceste sisteteme (pământuri și civilizații) să ascensioneze spre dimensiuni superioare.
Evenimentele acestea o ”prind” pe Mama Pământ în situația în care și-a recăpătat complet stabilitatea și vigoarea iar respirația ei este echilibrată. Aceasta stabilitate va face ca ceea ce se credea imposibil, să înceapă a se manifesta în voi și în jurul vostru. Pentru voi, aceasta înseamnă că veți deveni din ce în ce mai mult FIINȚE DE LUMINĂ. (Desigur, ne-am referit la acele ființe umane care se află în plin proces de ascensionare)
Pe măsură ce vă eliberați și dați drumul paradigmelor care au caracterizat și însoțit dimensiunea 3D, ceea ce înseamnă implicit și ridicarea vibrației, sistemul vostru accesează dimensiuni superioare. Noi vă ghidăm în această minunată înălțare pentru a vă acorda ființa cât mai bine la noile condiții care se regăsesc în dimensiunile spre care vă îndreptați. 

Am spus-o și cu alte ocazii, dar o repetăm și acum: în acest proces, unii dintre voi pot avea unele stări de disconfort pasagere, legate de corpul fizic, emoțional sau mental, stări care se pot manifesta în felurite moduri, nu neapărat regăsibile la ceilalți. Voi trebuie să le interpretați cu calm și corect, în sensul că anumite canale energetice pur și simplu se desfundă sau se redimensionează, pentru a face față fluxurilor energetice care vin să vă parcurgă ființa. Este posibil ca mintea unora dintre voi să se alerteze, să intre în panică, ca urmare a cestor procese. Cumva, această reacție este de înțeles dat fiind faptul că mintea este unul dintre produsele ”perisabile” care dispar odată cu corpul fizic. Mintea știe că nu este nemuritoarte și, din acest motiv, se panichează. Dar, dragilor, voi sunteți ființe nemuritoare care aveți veșnicia în fața voastră. Liniștiți-vă mintea și încurajați-o să considere că tot ceea ce se întâmplă este spre binele vostru general.

Legăturile cu cei din jurul vostru vor cunoaște o intensificare și o multiplicare, aceasta ca urmare a reașezării valorilor pe scara normală și a căutării noilor stări care să vă aducă echilibrul în gândire și în acțiune. Procesul este ajutat foarte mult și se stabilizează cu atât mai bine cu cât vă angajați la modul conștient să faceți acei pași, să luați acele hotărâri, care să tranșeze lucrurile și să le înlăture ambiguitatea. Determinarea voastră poate provoca, din partea celor din jur, anumite reacții, care, în multe situații, vă scot vinovați și responsabili de aceste bulversări în viața voastră și a altora. Dacă acțiunile voastre sunt din lumină, adică dacă sunt necesare și justificate, pentru a vă asigura înaintarea, evoluția, creșterea frecveței voastre de vibrație, atunci nu trebuie să vă opriți sau să renunțați la aceste măsuri, căci cei care vă dezaprobă și vă critică sunt cei care greșesc. În asemenea situații, cei care vă critică sunt, cu siguranță, dintre tipurile de ființe conservatoare, adepte ale vechilor energii și paradigme, sunt ființele care se împăcaseră cu ceea ce le oferea dimensiunea 3D, mai ales dacă, prin metode mai puțin ”ortodoxe” își asiguraseră un anumit statut.

Energiile schimbării care sunt în prezent ancorate sau în curs de ancorare pe planetă, spulberă și elimină de pe Pământ toate acele ființe care nu se pot adapta noului, care nu pot intra în rezonanță cu noul spectru vibrațional. Multe suflete se vor decide acum să plece de pe planetă deoarece corpul care le-a fost gazdă nu se mai poate adapta noilor vibrații. Cei care pleacă se vor orienta către alte tărâmuri, unde vor putea găsi acele spectre energetice care corespund nivelului lor de evoluție. (Nota C.M.: toate sufletele vor ajunge însă, mai întâi, în Nirvana, pe nivelul vibrațional corespunzător). Acțiunea este una absolut logică și, ca s-o numim așa , ”umanitară”, dat fiind faptul că, presupunând că unele dintre aceste ființe ar găsi cumva o cale și s-ar opune ”plecării”, viața lor pe Noul Pământ ar deveni de nesuportat. 

Trebuie spus că, în această perioadă, nu vor exista decât două categorii de ființe umane: cele care rămân și înaintează alături de Mama Gaia spre dimensiunile superioare prevăzute în Planul Divin și cele care nu au evoluat suficient, și, ca urmare, ”pleacă”.

Pentru aceia dintre voi care sunt angrenați în procesul de ascensionare, vor apărea oportunități de accelerare a acestui proces dar și ocazii de a-i ajuta pe cei care nu au renuțat sau s-au trezit mai tâtziu dar au de recuperat. Ființele care vor ajuta vor primi anumite bonusuri, pentru propria lor evoluție.

Numeroase pot fi situațiile în care cei care au nevoie pot fi ajutați. Dar, atenție! nu vă pierdeți timpul cu recalcitranții, cu cei încă adormiți, și cu atât mai puțin cu cei care se consideră superiori în gândire și, în pragmatismul lor material, pe de-asupra, considerând că ”dă bine” să vă și ironizeze.

Întregul sistem se află acum în tranziție și nu există puncte de ”ajustare” în care să vi se propună relaxarea. Această divină și minunată înaintare este astfel dimensionată încât să nu epuizeze pe nimeni. 

Credeți-ne, nu mai este mult până când oaza de lumină, fericire și bunăstare vă apărea la orizont. Această oază este Noul Pământ și el există deja ca tărâm al edificării Noii Ere. Până acolo însă, va trebui să mai treceți prin haos, opoziție, revolte, încrâncenare, toate provocate de cei care trebuie să plece și nu vor să o facă.

La nivelul societății umane vor exista suficiente anunțuri și informări prin care cei interesați să afle cam prin ce punct al traseului ascensiunii se află, care este starea Mamei Gaia, în ceea ce privește traseul ei cosmic și zonele energetice pe care le parcurge. Oricum, de pe acum trebuie să cunoașteți că planeta a atins nivelul de echilibru și stabilitate care a calificat-o să devină membru cu drepturi egale în rândul sistemelor planetare avansate ale Universului.

Noi atragem mințile umane conștiente să se alinieze coordonatelor astrologice care urmează să aibă loc în realitate și care se bazează pe forma geometrică sacră a CUBULUI METATRONIC. Vă rugăm să ancorați această formă de energie în fiecare centru de forță din interiorul sau exteriorul corpului vostru uman, pentru a permite deblocarea codurilor principale și secundare cu care v-ați întrupat. Aceste codificări vor deveni pe deplin active și "vii" în zilele următoare.


Karen
Am plasat codificarea 333 în spațiul inimii tuturor și am cerut resetarea programelor umane neadecvate și activarea celor care reproduc planul original al rasei umane. Noile codificări vor fi activate în acele ființe umane angajate în ascensionare. Aceste codificări și decodări vor prezenta umanității alte realități ale originilor și evoluției rasei umane.

Suntem Soborul Arhanghelilor care v-au fost mereu aproape de-a lungul vremurilor, în orice moment și oriunde v-ați fi aflat. 

Noi vă ajutăm să aduceți Raiul pe Pământ astfel ca să se poată proba că ” Ceea ce este sus este și jos”, adică, ceea ce este în Ceruri se va găsi și pe Pământ.

Sursa:http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu