Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 august 2013

ESTE TIMPUL ACCELERĂRII ȘI AL INTEGRĂRII.



Mesaj de la Ghizii Angelici

 (23 iulie2013; channeled by Taryn Crimi

Astăzi am dori să vorbim în mod special despre o experiență foarte frecvent întâlnită în rândul multora dintre voi, în această perioadă. Mulți oameni se simt "blocați" în acest moment, având stări de scădere energetică, diminuare a entuziasmului și îndoieli în ceea ce privește utilitatea
continuării pe calea ascensinii. Desigur, acest lucru nu se referă la toată lumea; cu toate acestea, cei care sunt atrași de conținutul acestui mesaj, ar putea găsi util să cunoască motivele pentru care se întâmplă asemenea fluctuații în câmpul lor energetic.
Mai întâi, trebuie spus că nu se obține o creștere economico-financiară, de pe o zi pe alta. Energiile subtile, care aduc schimbările se stare, circulă în fluxuri (valuri) ciclice cu anumite periodicități. Dacă, de exemplul, valul energetic al bunăstării este activat, influența lui benefică se va resimți după o anumită perioadă de timp, asupra ”beneficiarilor”, adică asupra acelor ființe umane care, la revenirea valului de energie, vor fi găsite în rezonanță cu aceste energii.Trebuie spus că această rezonanță energetică nu se poate realiza în cazul celor care stau calați cu înverșunare pe o dorință egoistă de aducere în realitatea lor anumite materializări. Vedeți voi, este necesar ca după lansarea unei dorințe, în care emitentul se angrenează cu toată profunzimea de care este capabil, și în care se manifestă o atitudine recunoștință, ca și cum materializarea ar fi intrat deja în realitatea lui, chestiunea trebuie depozitată în subconștientul subiectului pentru a permite ”minunii” să se producă. Noi considerăm că perioada de integrare este tot atât de valoroasă precum cea de accelerare a manifestării în realitate.


Ultimele săptămâni au reprezentat o puternică perioadă de integrare susținută de energiile acestei luni (n.m: iulie). Cu toate acestea, destui dintre voi vă simțiți ca și cum ați fi fost descentrați, descumpăniți, cu privire la hotărârea de a  "merge mai departe". La fel ca și valurile oceanului, se produce o înaintare urmată de o retragere energetică, pentru ca ciclul înainte-înapoi să se reia iarăși și iarăși.

Perioada aceasta, cuprinzând ultimele săptămâni, a fost esențială pentru creșterea voastră generală. Ea v-a permis să resetați multe din conceptele trecutului, multe din manifestările vechilor energii. Mai întâi, pentru a vă avânta spre înainte, a fost necesar să vă revedeți ”bagajele” și să renunțați la balast. Încărcătura de care v-ați dispensat, v-a ușurat înaintarea și v-a mărit ”flotabilitatea”.  Prin această debarasare, ființa voastră a devenit mai aptă să nevigheze pe val, cu un coeficient din ce în ce mai mic de probabilitate la răsturnare.

Sunteți, desigur, la începutul însușirii deprinderilor de deplasare pe deasupra valurilor, dar veți căpăta repede suficientă dexteritate și tehnici pentru a deveni ”navigatori” din ce în ce mai experimentați. Faptul că ați renunțat la mai multe ”bagaje” grele, vă va ajuta să vă orientați cu mai multă ușurință pentru a vă păstra direcția. 
Pe de altă parte, faptul că deveniți mai buni navigatori, vă va scuti de fricile înaintării printre valuri, căci voi veți pluti mai lesne pe creasta lor, fără a mai fi nevoiți să coborâți mereu la baza lor, pentru a reveni iarăși în vîrf.

Existența voastră balansează între ” a fi” și a ”face”. Pentru a vă cantona în prima stare, este nevoie de încredere și curajul de ”a lua mâna de pe volan”.
Cea de a doua stare vă cere implicare totală, atenție permanentă și o anumită îngrijorare, căci știți bine că sarcina înaintării v-ați asumat-o în totalitate. Ambele stări sunt importante dar, cu cât nivelul vostru de rafinare crește, cu atât starea de ”a fi” devine predominantă iar nivelul vostru de independență crește. Oricum, ambele caracteristici se îngemănează în procesul de ascensionare, spațiul eliberat de starea de ” a face” fiind promt ocupat de starea de ”a fi”. Altfel spus, între cele două stări nu există și nu trebuie să existe spații goale.
Unii dintre voi au constată cu neplăcere că, în anumite situații, reapar vechi credințe, vechi circumstanțe, tendința unor vechi judecăți, de care erați convinși că vă eliberaserăți. Asemenea constatări vă provoacă stări de nemulțumire, chiar de frustrare, făcând-vă să vă întrebați cât din vechile caracteristici și metehne mai există în ființa voastră, pe care erați siguri că o curățaserăți. 
Dragilor, vă invităm să rămâneți calmi în asemenea situații. Nu ați greșt niciunde. Reapariția în felul vostru de gândire și simțire a unor vechi obiceiuri, are ca scop revederea a ceea ce erați în trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat, și trebuie să fie un prilej de retrospecție prin care să vă edificați cât de mult ați avansat.  
Aceste relicve ale trecutului sunt adevărate borne care vă amintesc pe unde ați trecut. Bucurați-vă că le-ați lăsat în urmă, bucurați-vă de transformările prin care ați trecut și aveți certitudinea că înaintați frumos pe calea propășirii voastre spirituale.
Nu tratați aceste reveniri ale trecutului cu ură, desconsiderare sau aroganță; ele v-au ajutat cândva să înaintați prin negura dimensiunii inferioare pe care ați părăsit-o nu de foarte multă vreme. Luați-o ca pe o recunoaștere a creșterii voastre și bucurați-vă pentru aceasta.
Faza în care vă aflați acum pregătește noi nivele de vibrație, noi stări, din ce în ce mai inefabile, mai elevate. Ați căpătat o mai bună înțelegere a ceea ce ați fost și o mai clară imagine a formei finței voastre care se rafinează, pregătindu-se adaptării noilor condiții existențiale care se regăsesc în dimensiunea 5D. Sunteți deja ființe foarte diferite de cele care erați doar cu puțini ani urmă.
Cu toate acestea, trebuie spus că reapariția pasageră a unor elemente din trecutul vostru în prezentul vostru este și un test, o încercare, de revenire la trecut și o insidioasă invitație la abandonarea noului viitor către care v-ați orientat. Este cazul ca, printr-o atitudine hotărâtă, să nu vă lăsați ademeniți de amintirile trecutului, în care, poate, în anumite situații, v-ați simțit bine, pentru o scurtă perioadă. Continuați-vă înaintarea căci la capătul acestui drum vă așteaptă satisfacții prin care n-ați mai trecut.

Perioada aceasta de integrare a ființelor umane la noile condiții existențiale, va dura un pic mai mult, pentru unii iar, pentru alții, va fi o trecere rapidă. Totul depinde de eforturile depuse și de nivelul de la care a plecat fiecare în această ” cursă”. Timpul necesar este o particularitate a fiecărei ființe și, în acest sens, comparațiile sunt neavenite și infructuase. Mergeți pe calea voastră și nu vă considerați în competiție cu nimeni; sunteți prea diferiți unii față de alții, în ceea ce privește căile pe care ați evoluat până acum, obligațiile pe care vi le-ați asumat și experiențele pe care vi le-ați programat în fiecare viață.
Ascultați de cerințele și preferințele corpurilor voastre fizic, emoțional și mental. Unii aveți nevoie de mai multă odihnă, alții de un anumit tip de hrană, alții de anumite activități culturale și spirituale. Faceți așa cum v-o cere inima și nu preluați obiceiuri, preocupări, comportamente și activități de la alții, dacă acestea nu trec de filtrul inimii voastre.


În această perioadă există o caracteristică comună a ființelor umane, aceea de a fi stăpânite de nerăbdarea de a obține un anumit rezultat, mai ales în plan spiritual. Aceasta ar putea duce la anumite dereglări de program, de exemplu, de a scurta peste măsură timpul de odihnă în favoarea unor activități despre care se cunoaște că ajută la elevare spirituală (n.m.: karmayoga, meditații, program de asane, post, pranayama etc). Faceți totul echilibrat, fără a neglija cerințele optime ale ființei voastre.

Foarte important este să renunțați la furie, frustrări, frică, egoisme, epuizare fizică sau mentală, neglijarea simtomelor de durere etc. 

Tot ceea ce faceți trebuie să mențină ființa voastră la un nivel de vibrație cât mai ridicat. Și, nu uitați să gândiți pozitiv. Practic nu există nicio situație, indiferent cât ar părea ea de tragică, care să nu conțină și partea ei pozitivă. Aceasta este o caracteristică a creației, fără de care n-ar mai exista speranță, regăsire și evoluție.

Așa cum corpul vostru are nevoie de oxigen, tot astfel, ființa voastră totală are nevoie de fluxurile energetice ale universului, care o ajută să rămână integrată în acest univers și să fie conectată la SURSĂ.

Ștergeți din obiceiurile, gândurile și acțiunile voastre tot ceea ce simțiți că nu vă folosește. Nu vă mustrați pentru ceea ce considerați că ați greșit; luați doar notă și fiți mai atenți ca pe viitor să nu le mai repetați. IUBIȚI-VĂ PE VOI ÎNȘIVĂ! Aceasta este condiția esențială pentru a progresa. (Desigur, nu ne referim la o iubire egoistă).

Găsiți-vă timp ca în fiecare seară să faceți un mic bilanț, o trecere în revistă, a ceea ce ați făcut în ziua care se încheie. Nu vă reproșați insuccesele dar promiteți-vă că veți încerca să nu le mai repetați.  

Începeți ziua și încheiați-o într-o stare de bună-dispoziție.

Sperăm ca acest mesaj vă va ajuta într-un fel..
Primiți iubirea și lumina noastră!
Noi suntem Ghizii voștri Angelici

SURSA: http://AngelicGuides.wordpress.com
(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu