Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 iunie 2013

În următoarele zece zile veți putea primi inițierea de la AA Mihail.

IMPORTANT!!

(31mai 2013; channeled by Anna Merkaba)

A.A. Mihail:
Dragi copii ai luminii, iată că a sosit încă o dată timpul pentru a vă îndemna să vă alăturați mie în cele mai înalte tărâmuri ale existenței, printr-un proces de inițiere care să vă ridice energiile la o stare vibratorie mai înaltă.
Aceia dintre voi care sunt gata să răspundă dorinței Sinelui lor Superior, Sinele Adevărat, și care sunt gata să-și descopere adevăratul potențial, vor fi ajutați, în următoarele 10 zile,  să umble în Lumină. Unii dintre voi se vor afla într-o stare meditativă profundă, alții vor ști că a sosit timpul pentru înălțarea lor. Dacă doriți ca acest proces să se desfășoare cu mai multă ușurință și mai eficient, vă invit să apelați la ajutorul meu, în această perioadă, exprimându-vă dorința ca eu, AA Mihail, să vă ghidez și să vă arăt adevărata manifestare a ființei voastre și, de asemenea, să vă ofer darurile pe care vi le-am pregătit. 


Ce trebuie să faceți? 
Pur și simplu, intrați într-o stare meditativă cât mai profundă, după ce v-ați deconectat de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Ordonați minții voastre umane să stea rezervată pe timpul acestei meditații.
Invocați apoi, prezența și ajutorul meu, AA Mihail, și al maeștrilor ascensionați, imaginându-vă că noi vom forma în jurul vostru un cerc de lumină și iubire. 
Odată ce vă aflați într-o stare meditativă, aceia dintre voi care sunt pregătiți pentru procesul de inițiere vor experimenta prezența noastră energetică.
Ne puteți percepe stând în picioare alături de ființa voastră.


Dragi copii, noi suntem gata să ne manifestăm prezența la dorința și chemarea voastră.

În aceste zile puteți face acest exercițiu de inițiere doarece porține energetice divine vor fi din nou deschise pentru voi.
Sunt A.A. Mihail și voi fi mereu alături de voi.

Vă iubesc.

Deocamdată, la revedere!

Nota C.M.: perioada de inițiere este 1-10 iunie, inclusiv, la o oră pe care o alege fiecare. Pentru o mai mare eficiență, vă propun ca aceste meditații zilnice să aibă loc simultan, între orele 22-23.

SURSA: http://sacredascension.blogspot.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu