Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 mai 2013

Realitatea: înghețată de vanilie sau de ciocolată?



Dialog cu Adama.

(6 mai 2013)

Channelerul: Adama?

Adama: Da 
Chann.: Liniște, azi?
Ad.: Da. Și la voi?
Chann.: Evoluția e în echilibru, am ajuns la un punct critic, cum se spune. Deci, toată lumea de aici (de la suprafață) vă așteaptă cu "sufletul la gură", aceasta semănând un pic cu jocurile cu monede așezate una peste alta cu intenția de ridica o coloană cât mai înaltă. Dacă se năruie coloana, luăm jocul de la capăt!? Strădania și câștigul celor care au ridicat coloana, unde se vor afla, dacă jocul ar trebui reluat? Recompensa pentru ridicarea celei mai înalte coloane este uriașă chiar dacă existența ei a fost efemeră. Pasul făcut înapoi pentru a reconstrui edificiul va ajuta la obținerea unui rezultat mai bun, decât cel anterior.

Vom vedea în curând rezultatul acestor strădanii, în măsura în care, presupun, ele au existat? Au lucrat suficienți pentru a ridica coloana? Mulți dintre noi așteaptă ca asta să se întâmple acum. Ad.: Un număr relativ mic au luat parte, dar suficient pentru a se face auzită melodia; pentru a cânta în armonie, chiar dacă cea care aude este urechea umană.

 Chann.: Frecvența?
Ad.: Da, într-un fel de a spune; acesta este un cântec frumos pentru cei care-l pot auzi. La nivel de subconștient, toți oamenii pot auzi. Este unul dintre efectele transportului de lumină care s-a făcut în această perioadă.

Chann.: Ce se mai aude de acel ajutor financiar, despre care se vorbea? Am înțeles că acțiunea este în desfășurare!
 

Ad.: Este într-adevăr. Da, există o schimbare a câmpului energetic care poate face ca asta să se poată întâmpla mai repede decât crezi. O poți compara cu apa care, pentru a începe să curgă trebuie să atingă un anumit nivel. Mai întâi se acumulează, și când s-a atins nivelul necesar, starea de stagnare se transformă în mișcare, apa începe să curgă. Compară apa cu energia care se acumulează. Înainte de toate, legăturile și încrengăturile trebuie tăiate, pentru a nu mai exista posibilitatea manipulărilor și ”ingineriilor”. Altfel e greu de obținut un rezultat satisfăcător. Primul pas care trebuie făcut este, deci, cel al ruperii acestor legături.

Chann.: Despre ce legături vorbești?
 

Ad.: Legături financiare. Cătușele financiare. Ele susțin un sistem ierarhic plin de încrengături care se susțin una pe alta. Valoarea (mai precis, câștigul) este dată în prezent de locul pe care-l ocupă ”păpușa” în sistem. Chiar în timp ce vorbim, acest sistem este destructurat. El va fi înlocuit cu o structură mult mai simplă, mai aplicată pe necesitățile reale ale societății și contribuabilului și nu va mai servi unei elite de profitori. Vor dispărea politicile de risc, care erau ocazii de sustragere fără responsabilizarea individuală ale celor care ”trag sforile” din umbră..

Trebuie făcută apoi nivelarea, după care se sădește copacul fiecărei națiuni. Va reprezenta ”pomul vieții” al acelui popor. Cea mai valoroasă va fi rădăcina care alimentează trunchiul si coronamentul copacului. ”Pădurea” (umanitatea planetară) va fi formată din copaci (popoarele). Rădăcina va fi considerată, așa cum este și normal, cea mai valoroasă, deoarece de ea depinde viața întregului copac. ”Rădăcina” va fi formată din marea masă a populației, din energiile ei cumulate crescând și dezvoltându-se pomul. Actvitățile vor crea ”trunchiul” care va fi atât de gros, atât de sănătos și atât de viguros pe cât îi va oferi rădăcina să o facă. Munca, talentul, abnegația, fraternitatea vor crea ”trunchiuri” mai mult sau mai puțin dezvoltate. De la distanță vei ști care ”rădăcină” (popor) își utilizează și-și valorifică mai bine abilitățile, căci starea ”trunchiului” va fi dovada. Diferitele ramuri care vor forma ”coronamentul” vor fi diversele activități, operele de artă, cultura, lucrarea pământului, industriile, infrastructurile etc. Din fiecare ramură va putea crește o altă subramură, tot ”coronamentul” indicând starea de sănătate și frumusețea copacului. Fiecare copac (popor) va fi indispensabil pădurii (umanității), valoarea și frumusețea lui fiind brendul acelei țări. Deci, fiecare popor va avea valoarea sa de neînlocuit.
Corporatiile vor avea o valoare mai mică, pentru că acestea sunt activități derivate. Ele vor depinde, ca existență și prosperitate, de activitățile creative ale persoanelor fizice.

Chann.: Este dificil de explicat acest concept directorilor executivi ai diverselor companii și bănci, deoarece aceștia raporteză totul prin prisma venitului personal. Știm sau bănuim ce discrepanță enormă este astăzi între câștigul realizat de manager, comparativ cu angajatul care produce plus-valoarea. Pentru a se modifica conceptul și structura oricărei companii, trebuie, mai întâi să se schimbe responsabilitatea. Nu ar trebui ca toată lumea să fie evaluată doar în funcție de aportul adus în obținerea produsului și creșterea prestigiului companiei? 

Ad.: Nu văd de ce nu. Nu sunt sigur după ce schemă ar trebui lucrat dar ar trebui să conteze în primul rând aportul creativ al fiecărui membru al acelei oranizații.
Numai creativitatea umple golurile, adică zonele în care nu exista nimic.
Puteți face analogii cu operele de artă, o pictură, de ex., deși comparația ar putea părea forțată. În viitor arta va avea un rol mult mai important decât astăzi deoarece ea este creativitate pură și servește în primul rând dezvoltării spiritului uman.

Chann.: În prezent există mai multe acțiuni (activități) demarate în lumea noastră, legate de trecerea la o nouă eră?
Ad.: Da, dar ele vor fi anunțate la timpul potrivit, pentru a nu se da ocazia unor reacții opozante din partea celor care nu agrează schimbarea. Perioada de ”incubare” a acestor activități va fi destul de scurtă. Unele dintre aceste acțiuni sunt deja începute iar altele sunt pe punctul de a fi lansate. Dacă vreți să le observați, faceți un pas înapoi și le veți vedea și înțelege mai bine. Aceasta deoarece jucătorii, în această partidă, sunteți chiar voi. (Gândiți-vă la cât de puțin poate vedea jucătorul de pe teren, din ansamblul jocului la care ia parte). De exemplu, creșterea spirituală, stabilizarea unei păci mondiale definitive, sunt strâns legate de debarcarea și recunoașterea civilizațiilor din galaxie și din univers. Înțelegerea și acceptarea faptului că forma fizică este doar o expresie a Sinelui Divin ar influența puternic psihicul și comportamentul ființelor umane.

Voi cunoașteți că în unele situații negocierea unei acțiuni, unei afaceri, poate da câștig de cauză celui care vorbește mai puțin și doar punctează momentele importante. Aceasta deoarece neangrenarea într-o discuție continuă și sterilă dă timp de refleție și apreciere de pe o poziție de observator nu de implicat. Acest lucru se datorează faptului că creativitatea va umple în mod natural vidul. (Deoarece, într-adevăr, golul nu este un vid adevărat, ci este ocupat de energie potențială gata să fie transformată în energie activă). Așa că aveți de ales: preferați ”înghețata de vanilie sau pe cea cu ciocolată?”

Chann.: Se pare că ambele ar fi cea mai buna alegere.
Ad.: Veți vedea că limtările sunt doar o iluzie. De fiecare dată când sunteți în situația de a crede că aveți o singură soluție, puteți constata că vă stau la dispoziție cel puțin două. În fond este vorba de aceeași ”înghețată”, doar aroma diferă. (”Aromele” fiind în realitate - alegerile bune sau rele.)
Chann.: Mulțumesc, Adama, cred că am înțeles.
Ad.: Mulțumim, Troy, pentru înțelegere.

SURSA: dreamwalkerdiaries.blogspot.com

(C.M.)


Un comentariu:

  1. Exceptand schimbarile ce vor fi date de noul sistem financiar - bancar, care trebuie sa inlocuiasca actualul sistem aflat aproape de colaps , ceva sau cineva este asteptat sa " dea scanteia". Citez din articol : " creșterea spirituală, stabilizarea unei păci mondiale definitive, sunt strâns legate de debarcarea și recunoașterea civilizațiilor din galaxie și din univers. Înțelegerea și acceptarea faptului că forma fizică este doar o expresie a Sinelui Divin ar influența puternic psihicul și comportamentul ființelor umane" . Asadar cine , cum si cand v-a declansa acest mult asteptat " Eveniment " ?.

    RăspundețiȘtergere