Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 aprilie 2013

DESPRE FEDERAȚIA GALACTICĂ.



Mesaj de la SanJAsKa
(prima parte)
(27 mart.2013; channeler Wes Annac)

Doresc să vorbesc despre Federația Galactică, uneori în materialele comuicate făcându-se referire la Federația Galactică a Luminii (existând credința că este vorba de două organizații diferite).


Cine este Federația Galactică? 

Federația Galactică este în esență o organizație formată din o multitudine de rase de ființe extraterestre din dimensiuni superioare, care a fost creată cu scopul de a se ajuta reciproc în domenii diferite (economic, tehnologic, cultural, spiritual) precum și pentru a ajuta alte civilizații să se dezolte. 
Un alt obiectiv al Federației este prospectarea zonelor din această galaxie pentru a descoperi noi corpuri cerești și noi civilizații. În marea lor majoritate, civilizațiile membre ale Federației tăiesc în dimensiunea a 5-a. Informațiile de mai jos au fost comunicate de către un reprezentant autorizat al Consiliului Galactic Pleiadian, pe nume SanJAsKa. Acest suflet este, de asemenea, trăitor în a cincea dimensiune.
Atât în trecut cât și în prezent, m-am bucurat de o colaborare fructuasă cu SanJAsKa care mi-a furnizat o multitudine de informații în special despre Pleiade, Consiliile lor și despre Federația lor generală. Tot SanJAsKa mi-a oferit multe cunoștințe despre Federația Galactică, mai ales în ceea ce privește componența și organizarea. Mai jos vom discuta cu SanJAsKa o parte dintre chestiunile legate de această mare organizație galactică.
Wes

 
Introducere despre Federația Galactică
SanJAsKa începe comunicarea printr-o introducere despre formarea Federației Galactice și scopurile acestei organizații. SanJAsKa :"Federația Galactică a fost constituită ca urmare a dorinței unora dintre civilizațiile mai avansate ale galaxiei de a ajuta planetele mai mici sau mai slab dezvoltate material și spiritual să evoluieze în conformitate cu idealurile lor. Printre civilizațiile care aspiră să facă parte din federația noastră este și cea de pe planeta Pământ. În acest sens, sistemul vostru planetar se află într-un amplu proces de transformare care va duce la creșterea frecvenței sale de vibrație și la ascensiunea în dimensiunea 5D. De fapt, mai corect ar fi să spunem că urmare a trecerii într-un plan superior, Pământul și civilizația de pe el vor deveni apte pentru a fi cooptate în Federația Galactică, ca membru cu drepturi depline. 

Înțelegând dorința voastră și a planetei de a ascensiona și bazându-ne pe invitația pe care ne-a făcut-o Divinitatea, am început să sprijinim tot mai activ și mai consistent sistemul planetar al Pământului pentru a ascensiona, lucru care s-a înfăptuit pe data de 21 dec.2012. Cunoașteți, desigur, de ce acea dată era una limită precum și modalitatea în care ați ascensionat în dimensiunea de tranziție 4D. Facem totuși atenționarea că nu toată suflarea trecută în 4D se află într-o situație stabilizată, în sensul că unora li s-a acordat trecerea ajutați cu energie ”luată pe datorie”. Până în luna sept 2013, acestia trebuie să-și ridice conștiința (deci și frecvența de vibrație) până la nivelul atingerii compatibilității cu energia care se regăsește în dimensiunea 4D. Până atunci, ei trebuie să lucreze intens, dacă nu doresc să revină în dimensiunea 3D, pe care au părăsit-o. Noi oferim în continuare sprijin la nivel spiritual tuturor celor care doresc cu adevărat să ascensioneze, cu condiția ca ei să se deschidă energiilor care li se trimit.
Ascensionarea Pământului este mai ușor de realizat dacă are loc o emulație colectivă în acest sens, comparativ cu eforturile individuale. Există multe suflete de pe Pământ care au ascensionat și care fac parte acum din din Federația Galactică. Ei au ajuns la o stare de conștiință înaintată conștiință și dispun de abilități deosebite comparativ cu ceea ce aveau atunci când se aflau în dualitate.

Procesul de instruire și formare în Federația Galactică.
SanJAsKa continuă să explice că dezinformarea despre F.G. a fost voit răspândită, cu scopul împiedicării evoluției ființelor umane, care, în felul acesta, au fost ”hrănite” cu energii de joasă frecvență. 

SanJAsKa:Înainte de primirea ca membru cu depline drepturi în F.G., are loc un proces de instruire în care candidatul învață principiile care stau la baza relațiilor dintre membrii F.G., setul nostru de valori, iubirea fără condiționări, altruismul, dragostea și devotamentul pentru Dumnezeu și Creator precum și specificul activității spre care acea ființă dorește să se îndrepte și modul de colaborare cu colectivul în care urmează să activeze.
Multe suflete de pe Pământ, care și-au părăsit corpul fizic (n.m., adică au murit în conf. cu programul cu care se încarnaseră pe Pământ), sunt deja membri ai Federației Galactice ca urmare a dorinței lor încă de pe timpul când trăiau în corp fizic pe planetă. Parte dintre ei au avut această opțiune din dorința de a rămâne mai aproape de cei dragi rămași pe Pământ și de a-i putea ajuta, din postura lor de membri ai F.G.
Unii dintre ei se află acum pe unele dintre miile de nave spațiale pe care le avem în jurul planetei, pe planetă sau în interiorul ei, cu sarcini care să ajute Pământul și civilizația voastră să ascensioneze ți să reducă decalajul (tehnologic și spiritual) față de civilizațiile din Federație.
Dragilor, nu sunt deloc rare cazurile în care cei dragi ”plecați”, dar acceptați să-și continuie existența la noi, vă privesc de aproape, vă îndrumă și vă ajută în acțiunile pe care voi le întreprindeți, fără ca să fiți conștienți de acest lucru. Pe de altă parte, multe suflete din dimensiuni superioare, au ales, în ultimii ani, să se nască pe planeta voastră ca urmare a dorinței lor de a ajuta și de a fi ”la fața locului” pe o planetă aflată în plină ascensiune. În acest fel aceste entități își pot îmbogății experiența și își pot accelera, la rându-le propria evoluție, ca urmare a ajutorului pe care-l acordă altor ființe.

De ce nu sunt ei aici cu noi acum?
SanJAsKa ne reamintește de numeroasele contacte pe care F.G. și alte organizații sau civilizații extraterestre le-au avut cu pământenii încă din antichitate, cu o creștere exponențială în ultimii ani. 

SanJAsKa:Anterior, am avut contacte cu diferitele civilizații din istoria voastră pamantească si pentru a le ajuta să vadă Lumina. Când, nu peste mult timp, anumite realități vor fi descoperite de către voi, sau când sufletele anticilor vor ieși la suprafață pentru a se videca și elibera, veți afla cât de vastă a fost implicarea noastră în viața umanității de pe planetă și cât de substanțială a fost contribuția noastră la evoluția umană.
Unii dintre voi se întreabă de ce nu luăm hotărârea de a debarca, pur și simplu, pe suprafața planetei, ”la vedere”, pentru a intra în contact cu voi. Vrem să vă spunem că aceasta se datorează atitudinii obstrucționiste a conducătorilor voștri de state și de armate. Urmare a creșterii frecvenței prezenței navelor noastre pe cerul planetei, conducătorii statelor mai avansate, deținătoare de armament mai sofisticat, au luat măsuri în consecință, crescând frecvența patrulării prin spațiul aerian și chiar lansând uneori acțiuni de atac asupra navelor noastre. Sigur, aici nu se pune problema că aceste acțiuni s-ar putea solda cu pierderi în rândul flotilelor noastre, care au multiple posibilități de a se apăra, fără a riposta atacurilor, dar faptele demonstrează atitudinea ostilă cu care am putea fi primiți în cazul în care am debarca. Noi vrem să evităm crearea unei asemenea stări de lucruri.
Știm că Liberul Arbitru al majorității pământenilor acceptă debarcarea noastră,dar mai există, din păcate, o minoritate care din interese meschinem materialiste sau provocate prin influența altora, nu ne doresc prezența. Nu putem să nu ținem cont și de Liberul lor Arbitru. Asta nu este o situație fără ieșire, deoarece noi și Planul Divin, acționăm pentru inducerea în mintea potrivnicilor a bunelor noastre intenții, și această acțiune, deși lucrează mai încet, are efecte sigure. Și aici, marea masă a populației conștiente poate să vină în ajutorul dorinței generale de cunoaștere reciprocă, prin munca individuală, de la om la om, prin care adevărul să fie acceptat de toată lume și prin înlăturarea de la posturile de decizie a răuvoitorilor.
Evitarea panicării populației.
În continuare, SanJAsKa face aprecieri asupra atitudinii unor suflete de pe Pământ, cooptate în F.G. și care nu doresc ca civilizația pământeană din care provin să fie supusă unui stres din cauza accelerării acțiunilor de debarcare. Aceste entități, foste pământene, declară că ele însele ar fi stresate în cazul în care ar ști că cei dragi, lăsați pe Pământ, ar fi dominați de frica unei vizite ”nedorită de autorități”.
SanJAsKa: Miile de nave spațiale care s-au lăsat observate de pământeni ar putea crea o stare de neliniște în rândul populației, cu atât mai mult cu cât mai sunt destui dintre voi care ”pun paie pe foc”, îngrozind lumea cu un posibil ”bau-bau”. 
 Este sigur că acțiunile noastre de cunoaștere și apropiere vor continua pentru a intra în cotidian, asfel ca niumeni să nu se mai teamă că vede un OZN pe cer. Probabil că va fi nevoie de mai multe ”surprinderi pe peliculă” ale navelor noastre, imagini care să fie difuzate pe cât mai multe posturi. Cred că în viitor chiar noi vom realiza asemenea filmări și le vom trimite stațiilor voastre de transmisie, deoarece dorim să fim foarte corect înțeleși și să înlăturăm toate barierele conceptuale care ne separă.
Se impune ca noi și voi, prietenii noștri, să acționăm pentru anularea proastei impresii și propagandei deșănțate care s-a făcut de-a lungul timpului asupra ”relelor ” noastre intenții, ”pericolul invaziei extraterestre”, ”exterminări de ființe umane” etc. subiecte pentru care s-au tras mii și mii de km. de peliculă. Această practică datează din anii 1930 și '40 și cu ajutorul ei nefast, mii de oameni au putut fi influențați și li s-a inoculat teama, chiar panica, de ”apucăturile și intențiile” extratereștrilor. Trebuie să contribuim împreună la ”dărâmarea acestor ziduri” false.

Pozitiv &Negativ în lumile galactice

SanJAsKa: Este greu să te pronunți asupra diferenței dintre caracteristicile unor civilizații. În fiecare civilizație există indivizi mai pozitivați energetic decât alții. Nu poți spune că o anume civilizație este pur războinică și alta pur pașnică. Totuși, sunt caracteristici generale după care pot fi clasificate civilizațiile universului.
Se vorbește despre galacticii iluminați și cei întunecați. Ceea ce putem spune cu certitudine este că toate civilizațiile aparținând Federației Galactice, indiferent de forma lor, sunt pașnice și, cum ați spune voi ”cu frica lui Dumnezeu”. 

 Lumina și armonia sunt valorile de bază ale constituirii organizației noastre. Atât în relația dintre noi cât și în cea dintre noi și lumile cu care venim în contact, nu există planuri ascunse, intenții de destabilizare, de cucerire și subordonare. Noi am înțeles de mult că evoluția nu poate avea loc decât dacă pune la bază IUBIREA, prietenia, pacea și într-ajutorarea. Fără ele, progresul de lungă durată este imposibil. Din îndelungatele noastre experiențe, cunoaștem că nu-ți poate fi ție bine dacă celui de lângă tine îi faci sau îi dorești răul. Cu cât ajuți mai mult, cu atât îți va merge și ție mai bine. Toate acestea se bazează pe legi universale care lucrează în întregul univers cu alceași succes.

SURSA: wesannac.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu