Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 martie 2013

Bazele subterane, interpretarea dimensională, responsabilitatea în creație


Un mesaj de la Consiliul Superior Pleiadian

(25 mart.2013; channeler Wes Annac)
(ultima parte)

Introducerea energiei libere 


Wes: În timpul ultimului nostru "interviu", ați spus că ”dezvăluirea” se face treptat, în prezent, și că va continua până când necesitatea se va impune de la sine. Există actualizări pe acest front?
CSP: Evenimentele se produc într-un ritm acceptabil, într-adevăr, și vor continua cu comunicări despre noi și alte planete, asemănătoare Pământului. NASA are rolul de a ascunde activitățile spațiale ale cabalei, dar în ultimii zece ani a realizat destul de puțin comparativ ci perioada anterioară. Acum se produc schimbări de tehnologii care vor fi implementate astfel că vor apărea realizări importante într-o perioadă scurtă de timp.
Ne dorim să subliniem faptul că energie liberă și dispozitivele de utilizare afernte vor fi preocupări majore în curând, astfel că aceste adevărate miracole să intre în obișnuitul cotidian al vieții civilizației umane. Până acum mai toate progresele în societatea voastră au fost controlate de cabală, care nu a acceptat punerea în practică a tehnologiilor avansate pe care noi și Zetanii le-am pus la dispoziția pământenilor. Noi credem că într-o perioadă scurtă, de cca 40 de ani, toate aceste tehnologii vor fi implementate pe Pământ, cu marile avantaje care decurg din aceasta.
Reabilitarea Pământului va continua în ritm susținut. Ne referim la faptul că aplicarea multor tehnologii nu va avea nevie de zeci de ani, ci se va face mai repede decât s-a preconizat inițial.
Cu toate acestea, este important să ne amintim că restaurarea completă, vindecarea zonelor compromise de activitatea umană, refacerea solului, florei și faunei, degradate în secole de exploatare irațională, va fi un proces continuu care se va întinde pe o perioadă relativ lungă de timp. Pentru toate lucrările necesar a fi făcute , noi vă vom pune la dispoziție întreaga tehnologie necesară.

Mai multe dezvaluiri despre planete din cristal (diamant) vor apărea și va începe să iasă la suprafață în mass-media de masă, precum și știința și spiritualitatea vor fuziona dramatic ca revelații mai multe și mai multe sunt expuse și în timp ce unii dintre voi simtiti ca si cum nimic nu se întâmplă pe suprafața de lumea ta frumoasa în prezent, nimic nu poate fi mai departe de adevăr și acest adevăr devine evident pentru oricine se uită la modul în care evenimentele de pe scena lumii progresează.

În viitorul apropiat mass-media va începe să vorbească despre ridicarea unor pământuri de cristal (diamant) asupra cărora vor exista atât interpretări științifice cât și spirituale. Dealtfel stiința se va apropia din ce în ce mai mult de spiritualitate care, până la urmă, vor fuziona în mod aproape dramatic pentru cei exclusiviști. Multe completări în cunoaștere se vor face cu ajutorul revelațiilor. Cu toate acestea vor fi mulți dintre voi care nu vor avea percepții sau revelații, astfel că, pentru ei, nimic nu va părea că s-a schimbat. Aceștia vor fi înafara adevăratelor realități pe care vor continua să le nege cu înverșunare. 

Wes: Va mulțumesc foarte mult, dragi prieteni. Vreau să vă pun o întrebare care sper să nu vă surprindă: pe planetele voastre aveți baze de genul celor pe care le-ați înființat pe Pământ?
CSP: Într-adevăr, avem, avem baze interioare și baze pe suprafața planetelor noastre, așa cum sunt cele pe care le-am construit în interiorul Pământului dar și în jurul planetei voastre. Cele de aici sunt conectate cu cele de la noi printr-o poartă stelară, prin acest ”coridor” circulând frecvent navele voastre spațiale, care fac legătura cu cele două puncte terminale. Există o conectare constantă între bazele noastre și cele pe care le-am înființat aici. Într-adevăr, noi exercităm o monitorizare permanentă în lumi din cea de a 5-a dimensiune (si nu numai) pentru ca nimic negativ să nu se producă și care ar schimba echilibrul și liniștea acel sector al galaxiei. Pentru aceia dintre voi care au atins nivele vibraționale suficient de înalte, ceea ce spunem noi acum nu este o noutate, ei cunoscând deja multe realități din univers, în modul cel mai direct. Am vrea să spunem că mulți dintre cei care urmăresc aceste comunicări au făcut parte din echipajele noastre care au călătorit între cele două lumi, atât în corp fizic (cu nave spațiale) cât și în corp astral. Parte din ei au lucrat sau lucrează atât în bazele noastre de aci de pe Pământ cât și în cele de pe planetele de unde venim. 


Asumarea responsabilității pentru creatiile voastre.
Wes: Multe mulțumiri pentru răspuns, dragi prieteni. Voi merge mai departe cu întrebările pe care le-am pregătit.

CSP: Ai aprecierea și recunoștința noastră deplină, dragă Wesley. 
Suflete frumoase trezire, vă rugăm să vă deschideți suficient pentru a crea posibilitatea de a se întâmpla cu adevarat în realitatea voastră, ceea ce vă imaginați. Dacă ați fost capabili să evoluați repede într-o perioadă scurtă de timp, suntem siguri că veți găsi în voi puterea de a îmbunătăți și extinde capacitățile voastre de co-creare, renunțând la orice fel de limitare și constrângere. Pe măsură ce capabilitățile voastre de a crea se vor dezvolta, se va impune ca, în egală măsură, să vă creșteți și responsabilitatea pentru ceea ce creați.

Puterea voinței colective.

Vrem să facem referire la puterea conferită de voința și acțiunea colectivă. Încercăm să vă convingem de utilitatea focalizării colective a gândurilor voastre. Meditațiile într-un cadru colectiv, asupra unor teme alese, au o mare și rapidă influență în transpunerea în realitatea voastră a doleanțelor pe care le intenționați. Dacă, de exemplu, suficiente grupuri de meditație și-ar alege ca temă implementarea tehnologiilor înalte de captare și conversie a energiei libere, s-ar putea grăbi mult realizarea acestui obiectiv.
În viețile pe care le-ați avut până acum pe Pământ, v-ați îndepărtat tot mai mult de puterea voastră de a transpune în realitate dorințele comune ale comunității. Oamenii au început să creadă tot mai mult în inutilitatea gândului comun, utilizat ca mijloc de materializare a unor obiective. Din cauza dualității, distanța dintre intenție și realizare a crescut atât de mult încât majoritatea dintre voi n-ați mai făcut o legătură între ele. În trecutul vostru nu foarte îndepărtat practicile colective de concentrare asupra realizării unor obiective erau utilizate destul de frecvent, cu rezultate pe care astăzi voi le-ați considera imposibile sau doar povești de adormit copiii.

Bucurați-vă de experiența voastră
Bucurați-vă de experiența prin care ați trecut până acum, dragi ființe pământene, căci, cu toate greutățile, lipsurile și suferințele care v-au marcat, ați ajuns în acest punct al evoluției voastre, suficient de experimentați, de căliți în a face față greutăților existențiale pe care vi le-a oferit dualitatea, ca dimensiune aleasă de voi prin liberă voință. Desigur că dacă ați fi cunoscut mai mult, poate nu v-ați fi lăsat ademeniți și ați fi ales altceva. Important a fost însă că tot ceea ce ați făcut a fost cu cunoașterea și aprobarea voastră. O dată cu ascensiunea voastră în dimensiunea de tranziție, realizați tot mai mult care vă sunt obțiunile cele mai avantajoase pentru evoluția voastră. În fiecare clipă vă îndepărtați tot mai mult de dimensiunea 3D și avansați cu din ce în ce mai multă conștiență spre cea de a 5-a dimensiune. Procesul de curățare a ființei voastre de furie, durere și de frică se finalizează, concomitent cu stabilizarea sentimentului de pace și fericire. Ființa voastră va lucra tot mai mult pe centri de forță (chakre) superiori.
Noi așteptăm cu nerăbdare ca energiile pe care le-ați asimilat sau cele pe care le veți primi, să vă accelereze nivelul de cunoaștere și de conștiință astfel încât să vă puteți acorda tot mai perfect la domeniul frecvențelor înale ale dimensiunii 5D. Multe depind de determinarea voastră.

Wes: Mulțumesc Consiliului Pleiadian și aștept o nouă comunicare în viitor.

SURSA: http://wesannac.co

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu