Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 martie 2013

Bazele subterane, interpretarea dimensională, responsabilitatea în creație.


Un mesaj de la Consiliul Superior Pleiadian
(prima parte)
(25 mart.2013; channeler Wes Annac)

 
Wes Annac: Salutări în această zi frumoasă, prieteni dragi! Cititorii mei mi-au trimis unele întrebări cu rugămintea ca voi, reprezentanții Consiliului Superior Pleiadian, să le dați unele răspunsuri. Încep cu o întrebarea dacă bazele voastre amplasate în interiorul planetei noastre țin de Federația Galactică și/sau de Consiliu?


Consiliul Superior Pleiadian: Cu salutări pline de afecțiune și iubire pentru fiecare dintre cititorii articolelor tale, dragă Wes. Într-adevăr, bazele noastre aparțin Federației și noi acționăm de la aceste baze pentru îndeplinirea diverselor misiuni legate de ascensiunea Pământului și în special pentru ridicarea Atlantidei la suprafață. Efectuăm multe acțiuni de la bazele noastre subterane, toate menite să sprijine Pământul și pământenii. Mulți dintre noi sunt oameni de știință și cercetători care studiază compoziția rocilor, magmei vulcanice, formarea și compoziția apelor subterane și traseele lor spre suprafață.
Pentru a nu înfricoșa lumea pământeană, noi evităm întâlnirile cu voi motiv pentru care ieșirea sau intrarea la bazele noastre subterane se face în zonele acoperite de apele oceanelor, acolo unde navele noastre nu pot fi observate. Sigur, ne-am dori ca nimic să nu fie ascuns cunoașterii voastre însă, la mantalitatea de acum a omenirii, greu am putea găsi adepți ai prezenței noastre care, de fapt, nu urmărește decât sprijinirea sistemului vostru planetar și prevenirea oricăror accidente. Se întâmplă însă, nu chiar foarte rar, ca marinarii sau aviatorii voștri să asiste cum, la o distanță destul de mare, vehicule necunoscute intră sau ies în/din apa oceanelor cu viteză de neconceput pentru voi. După ”dezvăluirea” preconizată, mulți dintre voi vor fi invitați să viziteze aceste baze subterane, atât de utile sistemului planetar al Pământului.


Observarea, studierea și atenuarea efectelor modificărilor în structura Pământului.

Wes: Înțeleg și vă mulțumesc, dragi prieteni. Totuși, mai concret, ce anume faceți în aceste baze subterane?
CSP: Facem studii de explorare și cunoaștere a compoziției și proprietăților fizico-chimice ale rocilor, a tensiunilor din scoarța și adâncimile planetei. Vrem să cunoaștem cu exactitate impactul pe care-l au asupra planetei, extracțiile de petrol, gaze, minereuri valoroase (aur, argint, uraniu, cupru etc). Vrem să știm ce impact are sărăcirea interiorului planete de aceste bogății și cum pot fi diminuate efectele. Planeta trebuie privită ca o entitate vie care mereu a fost ținută pe masa de operație pentru a i se extrage câte ceva. Nu se poate ca asemenea manifestări să nu aibă urmări.

Pe acestea dorim să le prevenim.Toate dezastrele ”naturale” sunt consecințe clare ale intervenției nepermise a omului în unele locuri vulnerabile ale planetei. Studiem, de asemenea, care este impactul asupra vitalității planetei provocat de defrișări, schimbarea cursurilor de apă, topirea ghețarilor, poluarea, exploatarea intensivă a solului planetei. Vrem să cunoaștem ce modificări au loc în dinamica Pământului atunci când se redistribuie masa planetară ca urmare a unor construcții, forări, extracții, construcții de canale, baraje și lacuri artificiale. Încercăm să înțelegem cum poate fi menținut echilibrul stabil al planetei și care este tendința deplasării plăcilor tectonice. Toate datele și măsurătorile pe care le facem în bazele subterane sunt transmise la bordul navelor spațiale mamă, aflate la anumite distanțe de Pământ. Datele sunt prelucrate și, pe baza rezultatelor obținute, se elaborează modele comportamentale ale sistemului planetar, care ne permit găsirea celor mai adecvate soluții de prevenire a unor catastrofe (alunecări de teren, cutremure, erupții vulcanice etc).
Dar în preocupările noastre s-au regăsit și acivități de negociere cu forțele întunecate pentru a le determina să renunțe la intențiile lor distructive și să părăsească planeta. Atunci când nu am avut alternativă, am procedat la distrugerea bazelor lor subterane.
Am contribuit efectiv la alungarea forțelor întunericului de pe planetă și am creat cele mai bune condiții de recepție, ”ancorare” și asimilare a energiilor luminoase care au fost trimise pe planetă. Facem tot ceea ce știm pentru ca lumea voastră să pășească în Noua Era, a păcii, belșugului și iubirii. Multe întâlniri au avut loc între reprezențanți ai Federației Galactice și cei de la bazele noastre specifice, subterane.
Wes: Prin "baze subterane specifice" înțelegeți bazele subterane ale pleiadienilor?

CSP: Într-adevăr, suflet drag, dar nu vrem să pară ca numai păleiadienii au baze în interiorul planetei! (Râsete).
Mai precis: fiecare rasă extraterestră venită să vă ajute pentru salvarea și ascensionarea voastră și a planetei, are cel puțin o bază de cercetări subterană. Sunt frecvente întâlnirile dintre reprezentanții acestor baze, care colaborează la schimbul de informații și coordonarea genurilor de activități. Evident că asemenea întâlniri au loc și pe navele-mamă aflate înafara planetei.Trebuie să spunem că deplasările noastre de la bazele din interior la navele-mamă le putem efectua și individual, fără a utiliza mijloace de transport specifice (n. m., prin dematerializarea-materializarea corpului). De asemenea abilități vă veți putea folosi și voi, sperăm, nu peste prea mult timp. Aceasta nu trebuie să vă sperie; noi ne folosim de ele de foarte mult timp și cu imense beneficii. 


Efecte ale canalizării cu tărâmuri superioare.
Wes: Vă mulțumesc, dragi prieteni.Trebuie să spun că, atunci când îndeplinesc rolul de channeler în relația cu voi, mă simt într-o stare de puritate deosebită, o stare de beatitudine. Puteți face unele comentarii asupra efectului pe care-l au canalizările acestea asupra minții și inimii channeler-ului?

CSP: Suntem bucuroși să vorbim despre asta, dragă Wesley. Ai început să descoperi singur efecte ale rolului de canalizator într-o relație cu tărâmurile superioare. Cel puțin în timpul în care se stabilesc aceste relaționări, persoana în cauză se află la un nivel mai înalt de conștiință și conștientizare. Energiile cu vibrații mai înalte trec în ființa celui care face channeling-ul și îi induc o stare de fericire și iubire mai deosebită.
Desigur, nu dorim să ne arogăm rolul de ”sfinți” dar este normal ca energiile cu înalte vibații să aibă o influență benefică asupra ta, aceasta deoarece noi trăim într-o dimensiune superioară celei în care, deocamdată, mai exiști tu. Cunoști foarte bine că schimbul de energii are loc și între voi: când două persoane relaționează, cea care are vibrația mai înaltă cedează energie celei cu vibrație mai joasă. În cazul nostru nu se pune problema ”vampirismului” energetic dat fiind faptul că rezervele noastre de energie înalt-vibrațională se pot reface instantaneu.
In ceea ce privește lucrul cu distorsiunea timpului, vrem să facem precizarea că noi existăm în afara conceptului de timp și, ca atare, comunicările noastre cu tărâmuri cu concepte diferite, unde se produc distorsionări ale timpului și spațiului, nu au o influență observabilă asupra noastră, noțiunile de timp și spațiu neproducând efecte. Wesley, ai putea vedea că această comunicare a fost deja făcută, prin ceea ce ai simțit, atunci când ai fost în legătură telepatică cu draga noastră SanJAsKa. Adică acele energii, sentimente, impresii, au fost reverberate și ele se regăsesc și în ceea ce simți tu acum, când ești în legătură cu noi.

Wes: Înțeleg și spun că ceea ce-mi comunicați este foarte inedit și interesant, dragi prieteni. Fapt este că după încheierea unei comunicări cu voi, impresiile își continua efectele asupra mea și, probabil, ajung și la cititorii mei. Asta vreți să spuneți?  
CSP: Într-adevăr, și asta pentru că impresiile noastre colective sunt prelucrate și amplificate în echipamentele noastre de înaltă tehnicitate care vă vor ajuta să simțiți o influență puternică și după ce le ascultați sau citiți. Deci, efectele mesajelor noastre se vor manifesta asupra voastră, cu o anumită intensitate, și după ce, în fapt, comunicarea s-a încheiat. Aceasta va ajuta la o mai bună înțelegere, la păstrarea unei stări de bine pe o durată mai mare de timp și, deci, la menținerea unei frecvențe de vibrație corespunzător mai înalte. 
Inima primește, Mintea interpretează.
Tu poți simți în continuare vibrațiile înalte ale fericirii și armoniei, mult după ce inima ta a primit energiile noastre înalte. Mintea ta va avea însă nevoie de un timp suplimentar de decodare a informațiilor primite, informații pe care le va transpune apoi în gânduri și cuvinte exprimabile, care să reproducă cât mai exact impresia (emoția) pe care a lăsat-o informația asupra inimii. Aceasta explică persistența acestor informații într-o anumită perioadă de timp. Wesley, îți poți imagina că toată această comunicare a fost făcută? Fiecare întrebare pe care ne-ai adresat-o și fiecare răspuns pe care noi ți l-am dat au fost recepționate anterior comunicării de către inima ta, adică atunci când inima ta a intenționat să ni le pună și când noi am intenționat să-i răspundem. Și asta s-a întâmplat înainte de a avea noi această ”conversație”. Abia după această fază, mintea ta a preluat informațiile, le-a decodat, le-a interpretat, apoi tu ai început să le treci în cuvinte pentru ca cititorii tăi să le citească. O groază de timp!

Wes: Dar ce poți spune despre schimbul întrebare-răspuns? Inima mea a primit deja informația înainte ca eu să formulez întrebarea?  
Wes
CSP: Într-un sens mai profund, dragă Wesley, inima ta deja știa exact ceea ce aveai de gând să întrebi. Deci, da, inima ta primise deja întrebările pe care urma să ne le pui, nu de la noi, ci de la aspectele cele mai profunde ale Sinelui tău Superior, care dorea să o facă pentru tine și pentru cei care așteaptă această comunicare despre noi și preocupările noastre. Așa dar, are loc, mai întâi, o comunicare între aspectele Sinelor Superioare ale celor interesați, după care acestea transferă aceste întrebări inimilor celor implicați și abia după asta îți ”vine ție ideea” ce vrei să întrebi. Tot așa, cititorii care au contribuit, prin Sinele lor Superior, la formularea întrebării, preluată de Spiritul tău Superior>inima ta>mintea ta, vor primi răspuns pe filiera: inima ta>mintea ta>scrisul tău> internet>cititor. O parte mai profundă din voi deja știe ce aveți de gând să cereți, înainte de a o face. Acestea sunt niște însușiri ale ființelor multidimensionale pe care voi începeți să le înțelegeți abia acum. 


Wes: Vă mulțumesc foarte mult pentru acest răspuns și sper ca toți prietenii mei cititori să-l înțeleagă. 
CSP: După cum știi, noi suntem totdeauna fericiți când, în urma explicațiilor pe care le dăm, cititorul este capabil să exclame cu placere: "Aha!" Aceste momente ne fac fericiți.
 

SURSA- http://wesannac.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu