Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 februarie 2013

CELE OPT ETAPE ALE CONȘTIINȚEI / CONȘTIENTIZĂRII.



De la Arhang. Mihail

(29 ian.213; channeler Ronna Herman)
(ultima parte)
Ronna
     R.H.: Dragi prieteni, Arhanghelul Mihail m-a încurajat să fac o recapitulare a etapelor ascensiunii din mai multe motive: în primul rând, pentru a reîmprospăta memoria celor care poate au uitat și pentru a oferi mai multă claritate pentru cei care sunt mai avansați. În al doilea rând, ca linii directoare pentru cei care sunt pe cale, dar care trebuie să depună încă eforturi pentru a elibera, rectifica și transmuta vechile dezechilibre din corpul lor fizic, mental, emoțional și astral.

În al treilea rând, pentru a oferi mai multă înțelegere și încurajare pentru cei care sunt la început cu cunoașterea tezelor și principiilor Noii Ere.

     Dragii mei, indiferent unde vă aflați pe calea ascensiunii, mai sunt încă eforturi de depus pentru a edifica un viitor așa cum sufletul vostru îl dorește. Calea este pregătită și sunteți invitați să vă avântați pe ea. Dacă veți da curs invitației care vi se face, căutați să vă întâlniți Sinele vostru Superior care este cel mai important mentor pentru fiecare. Când veți stabili legătura cu el, veți avea parte de cea mai calificată îndrumare spirituală. Ronna.


Etapele conștientizării oferite de Arhanghelul Mihail

          Etapa întâi: În mod treptat începem să fim mai atenți la glasul micii noastre cunștiințe umane. Aceasta ne va ajuta să ne aflăm tentațiile, angoasele, intențiile și fricile care ne conduc viața. Mai concret: vom începe să fim mai atenți la reacțiile și acțiunile noastre care, la majoritatea dintre noi, au devenit niște automatisme. Vreau să spun că trebuie să devenim conștienți de tot ceea ce facem (Nota C.M.: când servim masa, de exemplu, vom încerca să urmărim întregul proces al hrănirii, secvență cu secvență, ca și cum am face-o pentru prima dată, adică pentru prima oară ne așezăm la o masă, luăm în mână lingura pe care o îndreptăm spre farfuirie, umplem lingura, ne deplasăm brațul astfel ca lingura plină să ajungă la gură, pe care o deschidem și sorbim lichidul, închidem gura, mestecăm și înghițim. Am, descompus procesul hrănirii în părțile lui componente). Când ne disecăm toate acțiunile în fazele elementare care alcătuiesc procesul, vom fi concentrați numai pe acel proces, neglijând orice alte gânduri sau preocupări (de ex. nu ne vom permite să citim ceva în timp ce servim masa).

La ce servește toată această acțiune, care pare mai degrabă infantilă? Ne obligă să trăim complet conștienți că existăm acum și aici. Ne îndepărtează de starea de robot, ne reactivează starea emoțională, simțămintele, trăirile. Este dacă vreți ca o frecție, un masaj pe care ni-l facem pentru a ne reactiva ființa. Asta ne va vindeca de unele proaste obișnuințe, ne va ajuta să ne reluăm controlul asupra corpului nostru fizic, mental și emoțional. 
        A doua etapă: Pe măsură ce ne adâncim în mintea noastră subconștientă, se va iniția un proces de aliniere a corpului nostru emoțional cu Spiritul nostru Înalt, Supra-sufletul Superior și Voința Divină. Mantra noastră dominantă va fi :” Facă-se voia Ta, pentru binele cel mai înalt al tuturor!”.

Cunoscând realitatea că noi suntem ființe cu însușiri electromagnetice, energetice, putem accepta că ființa noastră va radia permanent forme-gând, în mediul care ne înconjoară, gânduri care pot influența pe cei la care ajung și care nu și-au luat măsuri de protecție împotriva penetrării acestor energii-gând. Cei care le recepționează vor acționa ca și cum acele gânduri ar fi emanații proprii, fără a realiza că, de fapt, sunt energii primite din exterior.

        Lumea noastră personală reprezintă în sine rearanjarea secvențelor existențiale astfel încât să se potrivească cu imaginea noastră despre viață. Prin încercări (unele reușite, altele nu) vom începe să înțelegem cum lucrează Legea Cauzei și Efectului sau Legea Karmei. Pas cu pas, din reușite și din eșecuri, vom începe să utilizăm din ce în ce mai corect și activ legile universale ale manifestării, noi modelându-ne pas cu pas ființa prin renunțarea la vechi concepte și credințe și asimilarea unor abilități care să ne asigure cea mai bună adaptare la mediul și universul în care trăim. Posibilitățile noastre de exprimare în co-crearea la nivel fizic și psihic, a tot ceea ce va forma cadrul nostru existențial, vor fi din ce în ce mai mari.

Cu cât noua conștiință va prelua conceptul nostru general despre lume și viață, nu numai la nivel planetar, cu cât noua conștientizare își va proba valențele, încrederea noastră în legile care asigură funcționarea universului va crește iar sufletul nostru va căuta contopirea cu Spiritul său Superior, pentru a ne putea bucura de dreptul nostru divin de a trăi în frumusețe și iubire. 
        Etapa a treia: Pe măsură ce vom urca pe scara evoluției noastre cu valențe universale, vom deveni capabili să vizualizăm evenimentele din viața noastră de la un nivel de înțelegere mai înalt.
Noi am trecut prin procesul dureros de rupere a acordurilor noastre anterioare și am început procesul de vindecare, uneori acceptând să ni se administreze ”medicamente” amare sau procedee dure. Am forțat eliberarea de karmă și efectele ei de lungă durată care ne-ar fi angajat o bună parte din viețile următoare. 
          Am început să lucrăm cu instrumente puternice numite ”iertare”, ”dragoste”, ”compasiune” care ne vor ajuta să ne reluăm locul în rândul ființelor suverane. 
Prin aceasta, vom reuși să  pășim în viitor, înzestrați cu bunele învățături însușite în experiențele multelor vieți prin care sufletul nostru a trecut. Dar, una dintre cele mai mari realizări (înafara celei care a reprezentat-o alungarea câmpului malefic întunecat de pe planetă) este faptul că mulți dintre noi, care vor fi urmați nu foarte târziu, sperăm, de marea majoritate, am pășit în dimensiunea de tranziție, 4D, și înaintăm spre 5D, fără karmă. Aceasta înseamnă că nu vom mai fi obligați să revenim în alte vieți, pe planeta aceasta sau pe alta, pentru a ne consuma încărcătura karmică.
        În plus, ne apropiem de momentul în care vom putea depăși acele stări de emotivitate care împiedică creșterea noastră spirituală. Iubirea noastră viitoare va fi una de o altă factură: va fi mai profundă dar fără componente ”toxice”, care nu fac bine nimănui. Treptat, vom îmbrățișa conceptul de "conștiință de grup" față de conceptul ego-ului uman exacerbat care a făcut atâtea pagube în dezvoltarea ființei umane plină de puritate. Vom adopta din ce în ce mai puțin atitudinea de ”eu, doar al meu, numai pentru mine”.Vom constata că în viața noastră își vor face loc tot mai des sincronicitățile, ocaziile fericite și oportune în detrimentul pedepselor, ghinioanelor și vom avea ocazia din ce în ce mai rar să afirmăm că ”s-a aflat în locul nepotrivit la momentul nepotrivit”. Corpul nostru Emoțional va începe să rezoneze la frecvențe mult mai mari, mai armonioase. În viitorul foarte apropiat vom începe să lucrăm la rafinarea, înălțarea și armonizarea corpului nostru mental. 
       Etapa a 4-a: În această etapă, Supra-sufletul nostru Superior va începe să-și asume un rol mai activ în procesul transformării ființei noastre. În acest mod, vom începe să integrăm din ce în ce mai multe atribute, calități și virtuți. Nu va putea lipsi demararea procesului de reconsiderare a dogmelor bisericești, a credintei, în general. Vom părăsi vechile tipare ale imobilismului în credință și ne vom reaminti adevărurile strămoșilor noștri ancestrali, care erau mult mai legați de Natură, Univers și Dumnezeu, fără ca aceste apropieri să se fi obținut prin mijlocitori. 
        Etapa a 5-a: Pe măsură ce modelele frecvențiale ale corpului nostru mental vor fi elaborate și implementate, ne vom apropia pas cu pas de Mintea Sacră, comoară a celei mai înalte conștiințe Cosmice. Mintea Sacră și Inima Sacră se vor regăsi contopite cu Sinele Superior și doar de acolo ne vom extrage toate judecățile, toate raționamentele, toate motivațile. Căutarea realizării noastre spirituale își va găsi permanentul izvor de inspirație și reflecție, chiar dacă nu va dispărea amprenta inconfundabilă a fiecărui suflet. Din acest motiv, se va putea spune, în continuare, că drumul desăvârșirii nu va fi identic, dar va trece prin aceleași puncte de control pentru a ne realimenta ”bateriile” pentru etapa viitoare, pe care, din nou, ne-o vom alege, fără a ne fi impusă. De fiecare dată, deciziile noastre vor fi determinate de realizările și acumulările etapelor anterioare. 
        Etapa a 6-a: Pe măsură ce frecvența corpului nostru mental și emoțional crește, ”roțile”  chakrelor noastre încep să se rotească tot mai rapid și mai armonios. Aceasta  va duce la ”aprinderea” ”tubului” nostru eteric de lumină, dispus de-a lungul coloanei vertebrale a corpului, până la Medulla Oblongata (chakra ascensiunii), in Mintea Sacră și în afara chakrei Coroanei (Sahasrara). Energia spiralată numită Kundalini, care conține atomii Sacrului Alb, unde se regăsesc semințele Luminii Creatorului, numite Particolele Adamantine, începe să se ridice de-a lungul coloanei vertebrale, urcând din chakră în chakră și parcurgând toate cele 7 chakre. Tote portalurile ființei umane vor fi alimentate cu aceste particule Adamantine ale Luminii. Rolul determinant îl va avea chakra Inimii (Anahata) care va comunica mai direct cu chakra Coroanei, ceea ce, practic, înseamnă legarea Inimii noastre Sacre de Inima Sacră a universului. Cei care doresc să accelereze și să amplifice acest proces, pot efectua zilnic exerciții de respirație yoghină completă și conștientă sau alte tehnici oferite de științele ezoterice. 
        Etapa a 7-a: Am învățat să vindecăm trecutul și să ne scriem viitorul, astfel încât să ne putem concentra asupra veșnicului moment de "ACUM". Am îmbinat intelectul nostru fizic, cu înțelepciunea noastră spirituală care ne ajută să ne integrăm mai bine și mai repede universului. Vom trece mai departe și vom aborda noile modele vibraționale ale dimensiunii a 5-a, ceea ce ne va face să ne îndepărtăm determinant și ireversibil de hăurile grelei densități a dimensiunii inferioare 3D. Sufletul nostru se va acorda la vibrații din ce în ce mai ridicate. Acest lucru va lansa un apel CELESTE CLARION către fațetele compatibile de Sinele nostru Superior pentru a începe procesul de aliniere a energiilor coloanei noastre vertebrale. Vor fi produse din ce în ce mai frecvent scântei ale Sinelui nostru Superior către Sinele nostru Suflet rezident, proces care începe să se accelereze în acest moment și asta va face ca înaintarea noastră pe calea ascensiunii, de asemenea, să cunoască o importantă accelerare. Suntem gata acum să ne integrăm Marelui Flux al Vieții și o vom face cu din ce în ce mai multă siguranță. 
        Etapa a 8-a: Ne vom simți din ce în ce mai în largul nostru în ceea ce privește noul nostru statut de ființe multidimensionale, care vor avea o cu totul altă optică față de lumea în care trăim și naturala noastră conexiune cu alte lumi ale universului. Va trebui să ne deprindem cu obișnuința zilnică de a medita și a face rugăciuni către Divinitate către care ne vom deschide încercând să ne menținem ferm centrați pe Inima Sacră. Iluzia noastră pământeană se va estompa treptat și ea va fi înlocuită cu certutidinile adevărurilor universale. 
       Transformarea navei noastre fizice: Corpurile noastre materiale sunt, de asemenea, afectate în mod dramatic în timpul fiecărei etape a TREZIRII noastre. Simptomele provocate de procesul ascensionării vor baleia între fericire și îngrijorare, între plăcerea relaxării și stresul necunoașterii. (Pentru aprofundarea subiectului, puteți citi broșura mea EVOLUȚIA UMANITĂȚII. SIMPTOMELE ASCENSIUNII care vă oferă și sugestii cu privire la modalitatea de a traversa mai ușor schimbările dramatice și haosul inevitabil creat de acest proces de transformare, cu ajutorul prietenilor noștri din tărâmurile înalte. Broșura este disponibilă pe site-ul meu: www.Ronnastar.com, sub-secțiunea ”Cărți”).

Iubire și pace!
Ronna.

SURSA: http://www.ronnastar.com  
(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu