Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 ianuarie 2013

Perspectivele noului an si ale vremurilor viitoare



11 ian. 2013

Punctul major de interes al anului 2012 (21 decembrie) a trecut fără să dea satisfacţie amatorilor de apocalipse sau de cataclisme la nivel planetar. Puţini sunt cei care înţeleg corect dinamica acestor timpuri, care este foarte complexă. Aici nu este vorba despre simulări pe computere, despre aprecieri la bursă, statistici sau pariuri, ci despre o cunoaştere profundă, ezoterică, a legilor universale şi despre intuiţia spirituală ce oferă o viziune ce nu poate fi atinsă prin mijloace obişnuite.
NASA şi întreaga comunitate ştiinţifică aştepta cu înfrigurare o posibilă manifestare devastatoare a Soarelui, o explozie solară de magnitudine X, care ar fi generat un efect Carrington teribil asupra Pământului; aceasta însă nu s-a petrecut. 
Totuşi, exact în perioada solstiţiului de iarnă, activitatea unor obiecte neidentificate în jurul Soarelui - absolut inconceptibilă pentru cunoştinţele ştiinţei contemporane, dar şi pentru „viziunea” ei asupra vieţii inteligente în Univers – s-a intensificat foarte mult. O activitate mult crescută a OZN-urilor a fost semnalată de asemenea deasupra teritoriilor Argentinei şi a Chile, în aceeaşi perioadă în care s-a înregistrat o creştere alarmantă a activităţii seismice în acele regiuni ale globului.
 
Pe de altă parte, înregistrările fluxurilor de radiaţie cosmică au arătat o creştere formidabilă a acestora în ultima perioadă. Multe fiinţe umane acuză stări de disconfort fizic, de greaţă şi de ameţeală ca simptome fizice la această activitate energetică mult intensificată, în timp ce manifestările emoţionale situate la extreme par să fi devenit ceva obişnuit.
Cea mai mare parte a populaţiei Pământului nu înţelege încă motivele reale ale acestor manifestări şi reacţii. Tot ceea ce se petrece în prezent la diferitele nivele de manifestare (fizic, emoţional, afectiv, mental etc.) este în legătură cu transformarea de stare a planetei noastre şi implicit a vieţii de la suprafaţa ei. A rămâne în vechile paradigme şi moduri de concepere a existenţei este pur şi simplu imposibil, şi aceasta va deveni din ce în ce mai evident în perioada imediat următoare.  
Din acest punct de vedere, putem vorbi actualmente despre două mari categorii de oameni pe planeta noastră: 
- cei care reacţionează în mod automat, ca nişte mecanisme programate la stimulii fizici şi senzoriali cu care sunt bombardaţi în fiece clipă de sistemul aservit intereselor oculte de dominare şi control total a lumii de către elita malefică a Iluminaţilor; 
- grupul celor care îşi folosesc în mod adecvat capacităţile mentale creatoare pentru a-şi modela şi transformă propriul destin. 
Din prima categorie, care din nefericire este majoritară, fac parte cei care nu vor putea trece mai departe către noul mod de existenţă a planetei. Aceasta se explică prin faptul că frecvenţa lor specifică de vibraţie nu este compatibilă cu noua frecvenţă de vibraţie a Pământului, care se amplifică în prezent din ce în ce mai mult. 
Cea de a doua categorie o reprezintă cei care vor contribui în mod activ la construirea „Noului Pământ”.

Pe suprafaţa planetei noastre, cât şi în vastitatea gigantică a cosmosului, există fiinţe cu un nivel superior de conştiinţă care ajută la realizarea în bune condiţii a acestor transformări fundamentale. Putem vorbi astfel despre fiinţe celeste care acţionează din înălţimea planurilor foarte subtile ale Manifestării, inconceptibile pentru mintea umană, generând serii întregi de cauze formatoare, pentru a îndrepta omenirea spre această transformare fundamentală de stare a conştiinţei. 
Apoi, pe nivele ierarhic distribuite, există fiinţe de lumină care preiau şi duc la îndeplinire aceste idei-forţă cauzale. 
La rândul lor, ele au în subordine fiinţe ce acţionează la nivel energetic (de pildă în planul eteric) pentru a creea germenii puternici pe care să fie clădite ulterior ideile de bază ale transformării întregii planete.
În sfârşit, există fiinţe în planul fizic care au un nivel spiritual înalt, ce realizează efectiv aceste acţiuni sau îndeplinesc rolul de relee de manifestare a energiilor înalte care sunt transmise din planurile superioare ale Creaţiei.

Universul este structurat holografic şi doar concepţia profund închistată, limitată şi prostească (precum cea a majorităţii oamenilor de ştiinţă contemporani) poate să susţină în continuare idei aberante despre inexistenţa planurilor subtile de manifestare, ori să fie profund ignorantă cu privire la anumite aspecte fundamentale ale existenţei, cum ar fi reîncarnarea, ierarhiile subtile, ori structura reală a spatiului-timpului.
Cei care, după trecerea solstiţiului de iarnă (21 decembrie 2012), afirmă ironic că nu s-a petrecut de fapt absolut nimic, nu fac decât să-şi manifeste astfel deplina ignoranţă, precum şi lipsa focarelor de rezonanţă a fiinţei lor cu noile energii manifestate. Astfel, ei nu au putut percepe activitatea energetică subtilă, care va determina mai apoi efecte corespunzătoare în planul fizic. 
Unul dintre cele mai bune „barometre” în acest sens este propriul nostru trup şi modul în care el se integrează în ambianţa înconjurătoare. 

Este momentul să devenim cât mai conştienţi de ceea ce se petrece în jurul nostru, să observăm cu atenţie schimbările de natură socială şi economică ce au loc pretutindeni în lume, manifestările severe ale vremii, precum şi amplificarea activităţii seismice şi vulcanice. Toate acestea sunt deja foarte evidente în ultimii doi ani, însă în ultimele luni ele au crescut în mod simţitor. Cei care afirmă, chiar şi în aceste condiţii, că, în realitate, nu se petrece nimic şi că totul îşi va urma cursul liniştit ca şi până acum, sunt precum struţul care îşi ascunde capul în nisip. 
În următorii doi ani, vom fi, fără îndoială, martorii manifestării în planul fizic a efectelor energiilor foarte intense care au infuzat din plin Pământul. Transformările majore care vor urma sunt inevitabile şi ele vor da un nou sens şi o nouă perspectivă existenţei omenirii.

SURSA: http://www.edituradaksha.ro
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu